Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hård bizar opdragelse uden nåde eller blødsødenhed

Karakter: 4.8/4
Visninger: 9137

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Gruppesex, S/M & Fetish, Skolesex og Bondage
Fredag aften kom 2 store hvalpe fra søfartsskolen hjem til Just og mig, Vi fik besked på at smide tøjet, og jeg fik besked på at sætte mig på knæ med spredte ben.

Denne ene åbnede mit stramme og spændte hul, og kom en stor gummipik op i mit røvhul. Det store hoved forsvandt ind i min stramme røv og jeg lå klynkende og tog i mod det store pikhoved der kom ind forbi mit strammeste punkt. Jeg stønnede i en blanding af liderlighed og smerte. Det gjorde ham vred og han pressede pikken længere og længere ind, og spændte den til sidst fast, og mine hænder blev bundet stramt sammen på ryggen.

’Se mig i øjnene”. Det var næsten umuligt for mig, at se direkte på ham, så ydmyget var jeg, og jeg kunne mærke, at jeg rødmede. ”Du er sød lo han du skal nu med os på sex weekend.”

Just stod i et hjørne, og om halsen havde han et stramt halsbånd, og hans øjne var blændet af en øjenmaske, og hænderne bundet på ryggen. Jeg sad rådvild, indtil jeg blev befalet at kravle ind i et lille bur og sætte mig på knæ. .Hurtigt kravlede jeg hen i buret, og satte mig på knæ, så blev just sparket ind i buret så han sad på knæ foran mit ansigt der var lige ud for hans halvstive, nøgne pik.

Jeg havde aldrig været så tæt på Just før. Da hvalpen med latter i stemmen beordrede mig til at tage hans pik i munden, tøvede jeg et øjeblik, hvilket fik ham til at tage en pisk frem, og med hårde slag, fik han mig hurtigt overtalt til at gøre, som han sagde.

Hvalpene lagde flere lange remme omkring mit hoved og hans røv, så pikken ikke kunne komme ud af munden, så jeg lå med en pik i begge huller og hænder og vores ankler blev bundet sammen så vi ikke kunne flygte fra hinanden.

Inden buret blev låst fik jeg en sort stofsæk over hovedet så min mund og Justs pik var lukket inde i sækken, og vi lå fastklemt i buret uden at kunne røre os det mindste. Efter lidt tid blev buret lukket og kørt ud i en bil og blev kørt hastigt væk med hjulspind kunne jeg høre.

I løbet af turen faldt vi begge i søvn. Jeg sov dybt ind det meste af natten indtil jeg lørdag morgenen blev vækket af hvalpene der løsnede remmene om mit hoved og Just´s røv inden de førte ham over i en boks i stalden, hvorfra jeg lidt efter hørte råb og skrig da hvalpene skældte Just ud for at have sovet og jeg hørte han fik bank med pisken alt imens han skreg.

Efter nogen tid kom den ene hvalp ud til mig. Han tog pikken ud af min røv og erstattede den med en analkrog, og så bandt han en rem om hovedet på mig, og trak hovedet hårdt bagover og bandt remmen sammen med analkrogen med et kort reb, og sådan bundet blev jeg ført ind i en staldboks, hvor jeg blev bundet stående med hovedet bøjet bagover.

I den stilling legede han med mig et par timer. Han satte klemmer i mine brystvorter som han nulrede og slog på. Det gjorde ondt og jeg hylede da også af smerte, et hyl der blev straffe1 med 10 hårde piskeslag.

Han legede også med klemmer, og han brugte min mund og hals i flere lange omgange, hvor han bl.a. tvang pikken, der før var i mit røvhul, ned i halsen til roden og lod den blive der imens jeg følte det som om jeg skulle kvæles.

Da han ikke gad mere og jeg var totalt udmattet stoppede han, og sagde om jeg nu havde fået den første sex tur, og at nu skulle jeg få lov til at være sammen med Just i hesteboksen. Han spurgte om jeg var glad.

Jeg svarede stille ja, hvad siger du sagde han vredt og gav mig 10 piskeslag, jeg kan ikke høre dig. Jeg sagde så højt ja jeg er nu ægte lydig tøs takket være jer hvalpe.

Lidt efter blev just ført ind i boksen, nøgen, med hænderne bundet på ryggen og den sorte sæk over hovedet.

Jeg fik besked på at massere hans pik til den var helt stiv, alt imens jeg mærkede de kom glidecreme i min røv og jeg kunne mærke hvalpene tvang Justs stive pik op i enden på mig, mens han stod bag mig.

Stramme remme blev lagt om kroppen på os, så han ikke kunne få pikken ud af min krop. Jeg mærkede, at vores ankler blev spændt sammen, remme blev lagt om sækkene vi havde over hovedet, ligesom vores ryg og bryster blev bundet stramt sammen med remme, inden vi blev lagt ned i halmen, og fik at vide vi måtte have nogle gode sex timer sammen, og at vi skulle nyde at være sammen, for i kan alligevel ikke komme fri sagde de hånligt.

Jeg hørte lågen til hesteboksen blev lukket, og hvalpene gik ud og kaldte på mine gamle heste piger og drenge, og sagde de skulle komme os se en flot bedækning der er fuld gang i hos gæsterne Pia og Just.

Det var nedværdigende at ligge sådan spændt sammen med pikken dybt inde i kroppen og med en sæk over hovedet, så jeg ikke kunne se om Just var glad for vi endelig fik sex sammen.

Hvor mange timer vi lå sammen ved jeg ikke, men vi ømmede os begge meget over den ublide behandling, og efterhånden var mit røvhul helt ømt og Just´s pik var godt udmattet af den lange sex-tur.

Efter nogle lange timer blev vi befriet fra de stramme remme. Just blev ført ud af boksen. Da han var ført ud, fik jeg sækken af hovedet og blev fodret og besked på at jeg de næste timer skulle slappe af, indtil Just kom godt opvarmet hjem efter en tur i byen.

Da hvalpene kom tilbage med Just blev jeg befalet at sætte mig på knæ og jeg fik en sort maske over hovedet, Jeg råbte op at nok kunne jeg lide at blive domineret ,men ikke så voldsomt som de var imod os.

Jeg fik straks en svirrende lussing så jeg mistede bevidstheden, men da jeg blev klar igen blev der presset et jern instrument i munden på mig og et slags bidsel med kroge i siderne, og nu kunne jeg mærke at min mund blev presset op og udvidet så jeg lå med munden på vid gab, og jeg mærkede at Justs pik blev presset ind i min mund.

Igen blev vi fastspændt med remmene så vi ikke kunne lege med os, inden vi blev lagt ned i halmen, med besked om vi måtte have en god nat, hvor jeg forhåbentlig lærte at sutte pikken god af på Just.

Søndag morgen blev vi vækket, og løsnet fra hinanden, inden Just blev ført ud, så jeg kunne få masken af og få morgenmad efter en lang kvælende nat med pikken dybt begravet i halsen, hvor vi ikke kunne snakke sammen.

Efter jeg havde spist fik jeg igen den sorte sæk over hovedet, og jeg fik besked på at Just efter en tur i det grønne kom tilbage til frokost, efter en dag i solen på engen.

Drengene fra rideskolen havde taget Just med ud på engen hvor han fik masser af sol, sure strømper at smage og mave tam tam, alt imens han så hvordan drengene smilede over at lege med hans krop. Efter en god gang på engen fik han et reb om halsen og blev nøgen trukket ind i ridehallen hvor der blev leget med hans krop inden han fik lidt foder og sækken igen kom over hans nøgne krop og han blev ført tilbage til mig i boksen.

Da lågen til hesteboksen blev lukket sad vi længe og ventede på hvad der skulle ske, og da vi ikke kunne høre noget begyndte vi at lege med hinanden med de bagbundne hænder og hovederne i den sorte sæk.

Pludselig stod en af hvalpene og råbte, hvad laver i, du skal sgu besøge helvedes forgård din tøs. Han tog fat i mit hår gennem sækken og trak mig over gårdspladsen, jeg kunne mærke hvordan mine knæ skrabes af stenene, av av skreg jeg, og ved først nu at det er begyndelsen, og der er lang vej igen.

Inde i den mørke stald kan jeg knapt se noget, og lugten af dyrene hang stadig i stalden, har han dyr herinde tænkte jeg ængsteligt, og bliver pludseligt bevidst om hvor lidt jeg egentlig ved om stalden til husdyr.

Inden jeg fik set mig om hang mine arme over hovedet. Jeg fik en løkke omkring halsen, benene blev spændt ud til siden. ”Hænger du godt møgtøs” snerrede han, jeg nåede ikke at svare før et slag ramte på brystet, jeg skreg, højt og inderligt, rebet om halsen strammede endnu mere, eftersom skriget pressede sig ud igennem halsen.¨

Han kom og mærkede på min stønnende krop i de stramme reb, og tog hårdt fat i mig uden at sige noget.

Da shocket over første slag havde fortaget sig gik han ud af stalden og jeg hang alene, bundet, og viljeløs, ventede bare på at komme fri og over til Just.

Minutterne sneglede sig af sted og efterhånden som jeg hang i rebene fandt jeg ud, at jeg ved at flytte vægten kunne gøre fikseringen strammere og strammere da jeg lænede mig forover mærkede jeg hvordan rebet strammes mere og mere om min sæk og halsen. Jeg havde svært ved at få vejret , og samtidig indfandt prikkerne sig foran mine øjne, jeg var langsomt ved at blive kvalt.

Da han endelig kom tilbage var min vejrtrækning hvæsende, i gisp, lungerne skreg på luft, og jeg var ved at glide over i bevidstløsheden, han kom hen til mig, hev mig op i lodret stilling ”hvad pokker har du gang i hænger du her og kvæler dig selv?? Hvad pokker bilder du dig ind? Fremover gør du som der bliver sagt, er det forstået??? For at underbygge sin trussel slog han mig i maven med en næve og tog endnu engang pisken og begyndte at slå mine bryster kusse og røv, og skrigene rungede i stalden.

Han tog en kniv og jeg mærkeder angsten fylde kroppen, men i stedet for at skære i mig, skar han mig løs, han havde igen fat i håret og slæbte mig ind i stalden ved siden af, og det var først nu jeg mærkede og lugtede at jeg blev trukket over et gulv hvor det flød med hestelort. Mine lår, røv og det meste af kroppen var indsmurt i hestelort, men det havde han også råd for.

Jeg blev trukket hen til den store brandslange med det kolde vand, og han spulede mig ren, og jeg gispede da min varme krop blev våd af vandet i de gamle rør.

”Du skal ikke lugte af lort når du skal sutte Prins af” Prins tænker jeg, hvad er Prins, en hest? i tankerne så jeg min tunge slikke op af en stiv hestepik, og jeg var både bange men samtidig meget ophidset over hvad der skulle ske, da jeg fik sækken af hovedet og blev ført ind i stalden.

Inde i båsen stod det prægtige dyr. En stor sort hest der hedder Prins, den er bundet så den ikke kan sparke og jeg blev beordret ind i båsen til hesten. ”Ned under hesten, gør ham stor og stiv” Jeg kravleder imellem benene på Prins og finder pikken der hænger slapt under hesten.

”Brug dine fingre, gør ham stiv”. Jeg lagde min hånd omkring Prins store hestepik, gned langsomt, følelsen af den store pik virkede bekendt i den lille hånd, denne gang er det på en hest, tidligere var det på Just efter mit grundige håndarbejde var hestepikken stor og stiv, Prins står og stønner i båsen, ”Se du er meget god til sagde han hånligt. ”Nu tager du hans hestepik i munden”

Jeg kæmpede med at rumme pikken i munden, smagen var underlig, jeg kendte den ikke, men slikkede begærligt på den store pik selvom min mund var ved at sprænges af pikken.

”Du sluger alt hans klæbrige sperm, ikke en dråbe skal gå tabt,.er det forstået? Jeg kunne ikke svare men nikkede.

Rykkene i pikken tog til, og han vrinskede mere og mere, jeg begyndte, at forberede mig på hvad der kom, og inden jeg fik tænkt tanken til ende kom prins ud i munden på mig, spermen kunne jeg ikke nå at synke, og meget ramte mit i ansigtet.

Hvalpen var gal gal nu. ”sagde jeg ikke du skulle sluge det hele møgtøs” han råber ordene, og han lod mig blive liggende under Prins bundet fast til hesten. Efter nogen tid kom hvalpene ind i stalden.. I hånden havde den ene en mobil telefon.

Jeg hørte han sagde: Ja gu har jeg hende herovre, har misbrugt hende lidt, men der skal flere til, hvornår kan i være her?…tag tøserne med, så de kan deltage, vi ses om en halv time.

Hvalpene kom hen til mig, og tog fat i rebet om halsen, så jeg var nødt til, at følge med, vi gik over gårdspladsen hen til et solidt hegn. På hegnet hang der reb på forskellige bjælke.

Jeg blev trukket hen til hegnet, og min hals blev fstspænd, dernæst blev mine arme bundet op og til sidst bliver mine ben spredt, og bundet til stolperne.

Tiden sneglede sig af sted, og minutterne føltes som timer, jeg kom først til sig selv da en bil kørte ind på gårdspladsen. I bilen ser jeg Ole og Peter samt 2 piger på. De så undersøgende på mig inden de stod ud af bilen.

Se der hænger soen, sagde Ole til pigerne, tror i hun kan lide det, det ser sgu da sådan ud.

Pigerne stillede sig hen til mig, Peter beordrer tøsen til at mærke om jeg er våd. Pigen mærkede modvilligt med et par fingre i min kusse, det var Peter ikke tilfreds med så han tog om pigens håndled og førte hele hendes spinkle hånd op i mig.

Jeg kunne ikke tilbageholde en stønnen da hånden kørte frem og tilbage i min kusse, hvilket straks blev kvitteret med 5 hårde lussinger i ansigtet.

Jeg ømmede mig ved den hårde behandling og fik besked om at holde min kæft, undskyld hviskede jeg underkuet tilbage. Ole og Peter førte tøserne hårdhændet ind i stalden, de er for små til at gøre modstand, men det virkerde som om de ikke har noget imod behandlingen.

Jeg så tavst til da stalddøren lukkes, jeg tænkte hvad der nu skulle ske på den anden side af døren, og min kusse var ikke upåvirket af de perverse fantasier der prægede min tankegang.

Jeg fik sækken af hovedet og bundet ved et vindue så jeg kunne kikke ind i stalden, hvor pigerne stod. De vidste hvad der skal ske, de har prøvet det før, og hurtigt er deres arme og hoved fikseret i gabestokken. De stramme bukser blev flået af sammen med trusserne, og sådan fik de lov at stå på det kolde stald gulv.

Ole og Peter stod ved pigerne, og lynede bukserne ned, og tog deres pikke frem og foran pigerne begynder de, at stå og spille pikkene stive. Ole nærmest sig den unge tøs i gabestokken, gik hen til hende, tværede pikken rundt i hovedet på tøsen, slog hende med pikken, hun stønnede sagte.

Pludseligt tog Ole hårdt fat i håret på hende og pressede pikken ind i munden på tøsen. Hun kunne ingen modstand gøre, kun tage imod den store uvaskede herrepik, opildnet af sceneriet kastede Peter sig over den anden tøs, og et øjeblik efter blev hun voldtaget i hoved og røv af Peter.

Efter voldtægten henter den ene af hvalpene mig ind til pigerne. Synet der mødte mig var præget af total ambivalens, pigerne hang slapt i gabestokken, fuldstændigt slappe efter udnyttelsen. Ole og Peter beordrede nu mig til at slikke pigerne huller totalt rene for sperm og spyt.

Jeg vidste det ikke nyttede, at nægte noget, og gik ned på alle 4, og forsøgte prøvende at få tungen op i den første af pigerne, som begyndte at småstønne under min behandling. Jeg kunne smage spermen smagte småharsk, men i min liderlighed registrerer jeg ikke dette som en ubehagelighed.

Spred nu røven tøser.!! ordren bliver nærmest råbt ud. Jeg forsøgte nu, at få tungen op i røven på pigen. Dybere møgso, jeg blev sparket hårdt i siden, og jeg gjorde mig endnu mere umage med at slikke røv på tøsen foran mig.

Da jeg har slikket de to piger rene tog Ole og Peter dem med over i bilen, og jeg fik igen min sæk over hovedet og blev ført over i svinestien, hvor jeg blev befriet for den klamme sæk, og til min store overraskelse så jeg et par stykker lege med Just der lå bundet i svinestien med en grisemaske over hovedet, som slagtesvin

Ole og Peter gav mig en lædermaske på hovedet som kohoved med huller til mund og øjne og ud af masken stak kun min næse, hvor de satte en tyrering fast med reb i, og jeg blev trukket over i en boks hvor køerne tidligere stod bundet.

Jeg blev bundet med en grime på hovedet stående på alle 4, så jeg enten kunne stå på alle 4 eller lægge mig ned, og hovedet blev blændet med en papirsæk til foder, så jeg ikke kunne se om det var dag eller nat. Ole samt Peter stod og snakkede med nogle venner som de fortalte Just var slagteklar og at jeg skulle levere mælk til morgenmaden.

De sagde de skulle gå med ind og få en kop kaffe, for jeg kunne bare blive stående indtil aften malkningen. Jeg blev overladt totalt til mig selv i den ubekvemme koboks, og ventede bare tålmodigt på de kom tilbage.

Hvor lang tid jeg stod opstaldet som ko ved jeg ikke, men pludselig mærkede jeg en tog fat i mine 2 bryster, og en sugekop fra malkemaskinen blev sat på hver bryst. Jeg viste det gjorde ondt at blive tvangsmalket da malkemaskinen suger hårdt i brysterne, så jeg sparkede og væltede malkemaskinen.

Det var min største dumhed, for jeg blev tvunget til at lægge mig ned som en bambi, og mine 4 ben ( hænder og ben ) blev snørret sammen med et stramt reb, og sugekopperne igen sat på mine bryster, og jeg blev malket hårdt og længe, til mine bryster var ved at sprænges. Jeg hørte flere stå og grine. Den ene spurgte hvor ofte koen blev malket. Ole sagde det var morgen og aften, og at jeg som straf for min manglende aftenmalkning skulle lægge sammenbundet natten over alene i stalden til malkningen næste morgen.

Jeg skreg at det kunne hun ikke gøre, da de så ikke kunne holde øje med mig, men de svarede blot at web-cameraet ville holde øje med både svine stien og koboksen. De gik og jeg måtte lægge bundet med grimen i boksen, og de 4 ben bundet sammen, indtil mandag morgen hvor de kom og morgen malkede mig, inden De befriede Just og mig fra vores dyremasker og vi fik dejlig morgenmad.

Efter morgenmaden blev vi ført ind i et dejligt soveværelse med seng, og hvalpens fortalte at vi de næste 3 timer måtte hygge os sammen, inden de kørte hjem med Just. Døren blev låst så vi ikke blev fristet til at stikke af, og vi havde nogle dejlige timer i sengen sammen, inden døren alt for hurtigt gik op.

Hvalpene stod med bukser og trøje lavet af sækkelærred som Just fik besked på at tage på inden han fik munden lukket med gaffatape og et halsbånd lagt om halsen. Jeg fik besked på at tage højhælede sko på og de gav mig en køjesæk i hånden og sagde jeg skulle trække min sex-ven med ud i bilen.

Da vi kom der ud fik han hænderne bundet på ryggen og blev lagt i bagagerummet og rebet fra halsbåndet blev bundet stramt ned til hans knæ og ankeler så han lå godt sikret klar til turen hjem til Vejen.

Ole og Peter tog så køjesækken fra mig og min den over mit hoved ned over kroppen så mine hænder var lukket inde i køjesækken og med et bredt halsbånd om halsen uden på sækken.

Jeg blev ført ind i værkstedshallen, hvor halsbåndet blev fastgjort til en talje og jeg blev hejst op så jeg kunne stå i de højhælede sko på det kolde rå betongulv.

Lidt efter hørte jeg Ole og Peter sagde farvel til hvalpene, og de sagde at de nu ville hygge sig til jeg var moden til at komme med dem hjem i SM studiet, hvor jeg skulle bo til skærtorsdag hvor jeg skulle til Skallerup feriecenter og passe mit nye job.

Jeg ved ikke hvor længe jeg stod i hallen, men efter hvad der føltes som timer faldt jeg næsten sammen og fornemmede igen den grimme kvælingsfornemmelse jeg før havde prøvet, men halsbåndet var så bredt og dejligt så det ikke var så slemt at hænge lidt frit i taljen når det gjorde ondt i mine fødder på grund af de spidse højhælede sko.

Kommentar