Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Find Info og Svar her på denne side her.

Er det gratis?

Det er gratis at oprette en profil på homonoveller, og gratis at sende og læse novellerne på siden.
Opret en profil.

Når Du opretter en bruger. Så skal din kode være på mindst 6 tegn. Du skal ha en aktiv E-mailadresse, hvor da sendes en kode, som Du skal bruge første gang Du logge ind på siden.
Kan Jeg være anonym på siden?

Det kan Du. Du skal bare sætte et flueben i Anonym firekantenet, når Du oprette en profil, så vil Du stå som Anonym på siden.
Hvordan kommer jeg i kontakt med forfatteren?

Hvis forfatteren har oplyst sin E-mailadresse, så kan du på siden "noveller" køre musen henover forfatterens navn. Så vil den dukke op ned i venstre hjørne af skærmen.
Du kan også finde forfatterens mailadresse, ved at klikke på hans novelle. Og til venstre for novellen, hvor der står "Skriv til" under der står forfatterens navn, som du klikke på.
Hvor kan jeg finde forfatterens noveller?

Hvis du synes en forfatter skrive nogle gode noveller, kan du når du har læst hans novelle. Finde flere af hans noveller, ved at kigge til venstre for novellen hvor der står "Læs flere noveller af" klikke du på forfatterens navn.
Skriv en kommenta?

Du skal være login før Du kan skrive en kommentar til en novelle, og det kan Du lige under novellen. Forfatteren vil blive glad, hvis Du gav hans novelle en kommenta.
Give karakter.

Når Du har læst novellen, kan Du give den karakter. Du skal være login før Du kan, og Du kan give karakter fra 1 til 6.
Kan jeg få min novelle slettet?

Det kan Du godt. Du skrive til info@homonoveller.com, hvor Du skrive titelen på novellen der skal slettes og dit forfatter navn. Så kigger vi på det, og der kan gå op til 48 timer før din novelle er fjernet fra siden.
Glemt Brugernavn og kode.

Hvis Du har glemt dit Brugernavn og kode, hjælper det ikke at skrive til os, for vi kan ikke se din kode. Du skal klikke på linket her » Glemt Brugernavn og kode. og skriv den mail du har oprettet dig i, og så sendes der en ny kod til til på denne mailadresse du har skrevet.
Problemer eller Fejl

Har du problemer med at logge ind, eller har du fundet fejl på en af siderne. Kan du skrive til os, så hjælper vi eller retter fejlen.
Du klikker på "Skriv" i bunden af siden, så kan du skrive til os.
Fra Word

Skriv gerne din novelle i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word, før du indsender den. Kør en stavekontol og gem den lokalt på din computer, så du også har en sikkerhedskopi i tilfælde af at noget går galt under indsendelsen af novellen. Du kan kopiere teksten direkte fra word og indsætte i tekst boksen til venstre.
Længde på novelle

En god novelle er typisk mellem 5.000 og 15.000 anslag, men vi har valgt at sætte grænsen på minimum 2000 tegn.
Rettigheder

Historierne er skrevet af besøgende på "homonoveller.com og homonoveller.dk", så forfatterne har ophavsret til historierne, og de må ikke bruges, hverken som hele historier eller i uddrag, andre steder end på "homonoveller.com og homonoveller.dk".
Husk "TAGS"

Når du har skrevet din novelle, så husk at give den nogle, "Tags". Så bliver den hurtiger fundet, når vores bruger søger i novellerne på siden.
Hvornår bliver novellen lagt på siden?

Når Du har sendt en/flere noveller ind, går der op til 24 timer før din/dine noveller er lagt på siden.
På mobilen.

Du kan også læse novellerne på mobilen. http:// m.homonoveller.com