Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På slave tur med vennerne fra søfartsskolen...

(Hård bizar opdragelse uden nåde eller blødsødenhed)

Karakter: 3.0/3
Visninger: 7517

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Skolesex og Bondage
På slave tur med vennerne fra søfartsskolen til hård optagelsesprøve

Jeg bor sammen med min ven Just, som nogle gange i byen har mødt nogle af eleverne på søfartsskolen.

Lørdag morgen, før påske, var 2 af drengene fra Søfartsskolen gået ind på sovesalen hvor Kurt lå og sov, de kom en sort sæk over hovedet på ham, og førte ham ud til den ventende trailer hvor de smed Kurt ind i et bur som blev låst.

Lørdag formiddag kom 2 af drengene fra Søfartsskolen op til Just og mig. De sagde vi skulle med ud at køre en tur. Just blev tvunget til at smide alt tøjet, og fik hænderne bundet sammen med strips på ryggen og en sort sæk over hovedet.

Derefter fik jeg også en sort sæk over hovedet, inden vi blev ført ud i en trailer, hvor vi blev låst ind i hver sit bur.

Jeg var lige ved at tisse i bukserne af angst, for med den hårdhændende behandling jeg så Just fik, var jeg godt klar over det ikke var nogen ferie skovtur vi skulle på.

Efter nogen tid kunne jeg høre der var en mere i traileren, det var Kurt som fortalte han om morgenen var blevet hevet ud af køjen på søfartsskolen, og bortført med en sæk over hovedet og låst inde i et bur som Just og jeg også sad indespærret i.

Efter nogle timers kørsel standsede bilen ved et ukendt sted. Kurt og jeg blev ført ind i et hus hvor de 2 drenge fra skolen tog sækkene af vores hoveder, og de sagde at vi de næste timer skulle være dominaer, der hårdhændet, opfindsom, udspekuleret skulle afstraffe Just.

Hvis vi bestod SM prøven får Kurt fri i påsken som de andre på skolen, så han ikke skal være alene på skolen i påsken som han ellers er dømt til på grund af han har pjækket lidt for meget, og jeg får lov til at få en weekend sammen med Just hvor vi må få sex sammen for første gang i meget lang tid.

Udenfor er det en grå kedelig eftermiddag, og vi ser Just sidde med en sæk over hovedet i buret ude på gårdspladsen, vi bliver sendt ned i kælderen og får at vide om en time lukkes Just ud af buret og ind til os.

Kurt og jeg så nervøs på hinanden. Efter en kort snak var vi enige om, at vi ville gøre alt for at bestå prøven, og vi ville rigtig gerne forsøge at få Just helt ned med nakken på den hårdhændende, opfindsomme og udspekulerede måde som vi havde fået besked på.

Indenfor ser det heller ikke særlig lyst ud, for vores ven Just som ikke vidste hvad der var under opsejling nede i kælderen. Vi tog reb, piske og forskellige tortur remedier frem og gjort klar. Just er blevet sendt til afstraffelse, og nu er forberedelserne i gang.

Kurt og jeg er i gang med at gøre klar, vi klædte os i sorte læder dragter som er praktisk i forhold til det som skal ske, og tøjet sender samtidig et klart signal om hvem der har kommandoen her.

Da Just kom nøgen ind i kælderen, tog vi sækken af hans hoved og løsnede hans fastlåste hænder fra plastik stripsen, som skar dejlig hårdt ind i håndledene på ham.

Afstraffelsesforløbet var planlagt, for midt på gulvet stod en træbænk klar.

Just blev beordret til at sætte sig på bænken med fødderne oppe på bænken og fik besked på at krumme sig sammen, dvs. bøje benene ind mod sig, lægge armene ned over knæene og rundt om benene og samle hænderne.

Vi stak en kraftig træpind ind i mellemrummet der er mellem hans knæhaser og arme. I torturbødlernes verden kaldes det for ”papegøjepinden”. Prøv feks. at google navnet, så ved du hvor ondt det er.

Just´s hænder blev bundet sammen med lædermanchetter og reb blev bundet om hans ankler, så han på ingen måde kunne røre sig. Nu kunne vi i princippet tage fat i hver sin ende af pinden og bære ham hen hvor som helst som en slagtekylling.

Men i stedet bandt vi et reb fra loftet og ned rundt om hver sin ende af papegøjepinden. Rebene blev strammet og fastgjort. Kurt og jeg betragtede vores værk og smilede underligt til hinanden, for vi havde en plan klar.

I et snuptag fjernede vi bænken under vores Just.

Nu hang han i al sin nøgenhed og dinglede frit i rummet på papegøjepinden. Hans pik og nosser, som var trukket ud mellem benene på ham, fik hurtigt vores opmærksomhed og vi fandt en mindre pisk frem. Men lige inden vi skulle i gang med pisken på hans pik og nosser, som hang klar mellem benene på ham, fandt vi på en lille ekstra leg.

Mine hænder tog fat i hans pik, og mine lange negle blottede pikhovedet, og jeg bandt en snor stramt rundt om det. Snoren blev trukket ned mellem hans røvballer og op langs ryggen. Jeg hev kraftigt i snoren, som blev strammet op og fastgjort til nakken på ham.

Just´s pik blev trukket ned over hans nosser og helt ned mod hans røvhul. Så tog jeg pisken i brug og inden længe var pikken pisket helt rød. Det var tydeligt at se, at det ikke er behageligt.

Pludselig synes Kurt, at det kunne være interessant at udblokke Just, mens han hang dér med røven fri. Kurt tog et par handsker på, og en hånd var hurtigt og hårdt på vej ind i ham. Lige pludselig jamrede Just sig højlydt. Det skete da hånden var helt oppe i enden på ham.

Efter denne omgang fandt vi på en ny udspekuleret leg.

Da Just hang sådan på papegøjepinden, er hans røvballer et lille stykke over gulvet, så hvorfor ikke tænde et par fyrfadslys og sætte dem ind under ham?

Det gjorde vi så selvfølgelig med et stort smil på læben.

Resultatet udeblev heller ikke. Han forsøgte krampagtigt at vride og dreje sig for ikke at blive brændt af lysene. På den måde fik han sat bevægelse i snorene, som holdt pinden, så han kom til at gynge lidt frem og tilbage eller fra side til side. Når der kom for meget gang i ham, blev han stoppet, og han måtte igen desperat kæmpe for ikke at hænge stille over den åbne ild.

Efter den tur blev han taget ned af papegøjepinden, men kun for at blive udsat for noget endnu værre. Kurt tog fat i snoren, som sad om hans pikhovedet, og trak ham rundt i lokalet og hen til den læderbeklædte straffebænk, hvor han blev placeret på maven og spændt fast. Just lå nu på knæ med overkroppen ind over bænken. Læderremme holdt hans ben og krop helt fast og håndleddene blev lænket til bænkens ben.

Hans pik blev stukket igennem et hul i bænken. Snoren, som stadig sad rundt om pikhovedet, blev strammet op og fast gjort til bænken.

Just var nu klar til at få sine røvballer mishandlet, hvilket også skete.

Kurt tog et spanskrør frem. De første slag med spanskrøret faldt hårdt og præcist og lavede nogle tydelige røde streger.

Herefter faldt slagene ubønhørligt. En høj susende lyd efterfulgt at et højt smæk, gav vished for, at der var fart og kræfter i slagene. Lyden var intens. Just jamrede sig, men han kunne ikke bevæge sig, bl.a. fordi han også var stramt fastgjort ved pikhovedet.

Igen og igen fik han med spanskrøret. Der var tydelige mærker og også nogle blodrøde slagmærker ned på hans lår efterladt af spidsen af spanskrøret. Afstraffelsen og synet ophidsede mig så meget, at jeg kælede lidt for mig selv og samtidig trak flere gange hårdt i snoren, som var bundet om pikhovedet på Just, som selvfølgelig jamrede sig højlydt.

Efter mindst 60 – 70 slag var der en kort pause, men kun for at det skulle blive endnu værre. En stor kraftig ”straffesmækker” blev taget frem. Det er en ca. 1 m. lang flad træpind, formet i den ene ende med et langt håndtag, og i den anden ende med et langt stykke med mindre huller. Ligner lidt et fladt boldtræ. Når denne kæp svinges hårdt og stykket med de mange huller rammer de bare baller, så sker der virkelig noget, og det var lige hvad vi havde planlagt.

Just skreg da han så kæppen, og derfor kom vi en stor gagg i munden på ham som vi spændte fast i nakken på ham, og så gav vi ham en sort bomuldssæk over hovedet, som vi bandt stramt fast til halsen på ham, så han ikke kunne ”tabe sækken”.

Jeg tog det dejlige torturredskab i hånden, og svinger det hårdt ned mod Just´s allerede grundigt piskede røv. Det første slag ramte tungt og hårdt. Lyden var meget højere nu og Just forsøgte forgæves af jamre sig med munden godt lukket med gaggen.

De næste slag fulgte hurtigt efter og efter ca. 25 slag glædede vi os over det flotte resultat.

Kurt og jeg grinede og fortalte Just, at vi er ved at lave hans røv om til en blodig masse.

Herefter fortsatte slagene og med al tydelighed kunne det ses, at huden sprækkede på hans røv.

Blodrøde mærker var på vej, og der piblede blod frem. Mange slag blev givet igen og igen. Til sidst skreg Just højlydt om nåde og først da stoppede afstraffelsen. Røvballerne var helt blodige.

Just blev løsnet fra bænken, men kun for at blive ført ud midt på gulvet, med sækken over hovedet, hvor han fik hænderne fastgjort til loftet med armene spredt ud til siden. En lang stang med hårde gummipigge på midten af stangen blev fundet frem. Stangen blev fastgjort til loftet, så den hang med de hårde pigge lige ud for Just´s pik og nosser.

Jeg tog kraftigt fat i hans nosser og bandt dem stramt fast ned over de hårde gummipigge. Just var nødsaget til stå på tæer for at lette på smerten i nosserne, da stangen med pigge var bundet højt op.

Synet og afstraffelsen af Just, med pik og nosser bundet fast til stangen, ophidsede Kurt og mig, og vi begyndte at bearbejde hans pik hårdt med hænderne.

Det var der en lille bagtanke med. Frem og tilbage kørte Kurt stramt og hårdt sin hånd ned over pikken på Just, og hver gang der køres tilbage, ramte hånden Justs nosser, som herved blev banket med stor kraft ned i piggene på stangen, som hans nosser er bundet fast til. Hans brystvorter fik også lige en omgang med mine lange skarpe negle.

Malkningen af Just fortsatte hårdt og konstant, frem og tilbage, og hans pik blev fuldstændig hård og stiv af behandlingen. Nosserne blev igen og igen presset ned i piggene, hver gang hånden malkede pikken helt i bund. Just stod på tæer, men lige lidt hjalp det, og pludselig eksploderede det ud af pikken på ham.

Da det hele var gået på Just trådte Peter og Ole ind i kælderen, og sagde ”STOP” nu er legen slut, og ønskede Kurt og mig tillykke med, at vi havde bestået SM prøven på Just, og at Just fra i dag af var en ussel slave der for tid og evighed skal leve livet som lydig slave for alle der vil bruge ham som det slavedyr han er fra i dag.

Jeg skal hilse og sige, at det var en uovertruffen dejlig behandling, som Just blev udsat for. Kurt og jeg kunne vores kram, og det gjorde ondt på os alle 3, men slutresultatet var fantastisk vi fik alle 3 stor ros af Ole og Peter for vores flotte arbejde.

Desværre er det stærkt vanedannede at være slave og dominaer, så Peter og Ole har aftalt med flere fra søfartsskolen, at vi alle 3 i pinsen skal på weekendkursus i en SM skole, hvor vi skal lære nye makabre, ondskabsfulde slave lege.

Kurt blev løsnet fra de stramme reb, og han fik en sort sæk over hovedet inden han blev ført op fra kælderen og ud til traileren hvor han blev låst ind i buret.

Herefter fik Kurt og jeg hver sin sæk over hovedet, inden vi blev ført ud af huset og over i traileren hvor Kurt blev låst ind i et lille bur, og så blev jeg lukket ind i et bur hvorefter Ole tog sækken af mit hoved, og gav min en bærbar computer og sagde ”inden i er hjemme skal du have skrevet en dagbog fra hvad der er sket på turen”, og den skal du sende til os og dine venner til godkendelse.

Herefter blev lågen til mit bur låst, og Ole sagde til hvalpene fra skolen de måtte have en god tur hjem.

Det blev en lang tur hjem, og da vi kom hjem blev Just ført ud af bilen. Han blev spændt fast over en ”buk”, med bar overkrop og hans slidte cowboybukser blev flået ned over hans lår, så han lå med røven fri, klar til hvad som helst, hvor han lå hjælpeløs til jeg var færdig med vores dagbog.

Da jeg var færdig blev jeg låst ud af buret, og jeg fik besked på at jeg nu måtte lege med Just og hans røv samt dinglende pik, mens han lå hjælpeløs fastspændt på ”bukken”.

Ved siden af bukken lå masser af små legeredskaber som nok var til trængt jeg skulle bruge på Just, men det var jeg ikke særlig interesseret i, så jeg kom ikke til at bruge de små djævleskaber som jeg ikke vidste hvordan jeg skulle bruge på min slave Just.

Så i stedet satte Just og jeg os sammen og talte om den dejlige oplevelse vores venner fra søfartsskolen havde givet os, og vi glæder os til det nye SM liv som 2 bøsse venner.Kommentar