Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvor bliver mine drenge af.

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 0/0
Visninger: 6547

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Det er længe siden at jeg har haft besøg af mine drenge, de må have fundet en ven eller andre ting, men alligevel vil jo erne have besøg af dem, da de er så dejlige lækre med deres unge kroppe. Bare de snart ville komme drømmer om dem ind imellem, så jeg regner med at jeg på et tidspunkt får besøg af dem,

Har heller ikke set dem når jeg har været i byen, de kan da ikke helt være sunket i jorden, men hvad håber snart at der sker noget.

Når man mindst af alt venter på dem, sker der pludselig nget ude ved min dør, kan høre at der kommer nogen, hvem mon det kan være, har jo altid min dør åben, det ved de, så de kan bare komme ind til mig. Hvad sker der så pludselig står der en nøgen dreng, hvem er det andet en Thomas.

Hvad har du lavet så længe siden jeg ikke har set eller hørt noget fra dig, spørger jeg. Har bare mødt sådan en dejlig dreng på min egen alder som jeg har kommet sammen med nu et stykke tid, men nu har han svigtet mig til fordel for en anden, så jeg tænkte på om du mon var hjemme for jeg trænger sådan til en kærlig behandling af min pik, nosser og stjerne og da jeg ved at du godt kan lide det, tænkte jeg på dig, og det har jeg gjort flere gange, men syntes ikke jeg kunne være bekendt bare at komme sådan anstigende bare fordi jeg er blevet liderlig. Har været flere gange ved din dør, men syntes ikke jeg kunne være bekendt at komme ind, men nu har liderligheden altså tager overhånd og jeg trænger sådan til en dejlig varm mund omkring min pik, og så se nogle film samtidig.

Kom her hen til mig min dreng så skal jeg nok tage mig kærligt af dig, Thomas stiller sig foran mig med sin dejlige stive pik og jeg kan jo ikke lade være med andet end at bore mit ansigt ind i skridtet på ham, lade duften af hans sved og pik ramme min mund, lader min tunge komme frem og lege med pikhovedet, han stønner med det samme og siger IB vil du ikke nok gøre det rigtig godt for mig, jeg er meget trængende, har nemlig ikke fået udløsning i flere dage, så der er rigeligt med sperm til din varme mund, tager ham omkring ballerne trykker ham ind til mig og langsomt begynder jeg at sutte og slikke ham, og jeg må nok sige at han var trængende, der går ikke 2 minutter førend jeg får den første ladning ned i min hals.

Åh, det lettede sagde Thomas, nu er jeg klar til at du fortsætter med at sutte og slikke mig der hvor du så gerne vil gøre det. Det skal ikke siges flere gange til mig, førend at jeg rigtig har hans dejlige pik i min mund igen, han læner sig tilbage i sofaen og siger, bliv ved Ib det er så dejligt, og du skal nok få så meget som du kan klare det lover jeg dig,

Da jeg har tømt ham et par gange holder vi en pause, jeg henter noget drikkelse til os, spørger Thomas om han vil have en øl eller en vand. Thomas siger så, du ved jo at jeg normalt ikke drikker øl, men i dag vil jeg godt have en hvis jeg må, selvfølgelig min dreng, siger jeg, du får hvad du vil have og lad mig så høre hvad den kærlighed du havde mødt var.

Ja, siger Thomas, han var bare så dejlig og vi havde det så godt sammen, men så skete der det at vi mødte en anden dreng som også kunne lide at få suttet sin pik, og hans pik var større end min, så Leif som min ven hed ville hellere have ham og hans stor pik, så jeg blev droppet og siden har jeg ikke set ham.

Du kunne jo bare være kommet noget før i stedet for at gå og længes efter at der var en som ville lege med dig, du ved jo at jeg har sagt til dig at du bare kunne komme, når du var trængende. Ja, jeg ved det godt, sagde Thomas, men jeg følte mig flov over at jeg havde svigtet dig, men nu er jeg altså her og du kan gøre med mig hvad du vil. Straks lagde jeg ham ned i sofaen igen og begyndte at nusse ham på hans brystvorter og han gav sig rigtig meget og nød det, så begyndte jeg at lade tungen løbe ned oveer hans mave, for til sidst at ende ved den strittende pik, tog den i munen og straks kom der et højlydt Åhhh hvor lækker fra Thomas, han tog mig omkring hovedet og begyndte så at mundkneppe mig, og det skal siges at jeg tog den helt til roden og så kom der den skønneste sperm ned i min hals.

Vi holdt en lille pause igen og så fortalte jeg ham at jeg i mellemtiden havde haft besøg af 2 mænd omkring de 40 år som der rigtig tog mig under behandling, og der fik jeg pik i begge ender. Hvad siger du, sagde Thomas, var det sådan at den ene kneppede dig i røven og den anden i munden samtidig, det har du jo ellers aldrig gjort ør. Thomas, sagde jeg, de gjorde mig bare så liderlig at det skete, og hvis du kunne tænke dig at give mig din pik i min røv, så må du gerne det, hvis du vil.

Det vil jeg meget gerne, sagde Thomas, og så gjorde vi klar til at han skulle kneppe mig, og jeg skal love for at jeg så fik pik af ham, og han kunne blive ved, pludselig siger Tomas, jeg er ved at komme, må jeg sprøjte op i dig, for nu kan jeg ikke holde mig længere, og så fik jeg ellers sperm i røven, og da det var sket, blev han oppe i mig, så jeg sagde til ham, vil du slet ikke ud igen, Nej, sagde Thomas, jeg skal gennemkneppe dig og du skal få så meget sperm at det til sidst løber ud af dig, og sådan blev han ved meget længe, og til sidst kunne han ikke mere, trak sig ud af mig og sagde, hvor var det dejligt, jeg skal nok snart komme igen så du kan mærke mig endnu mere,

Min dejlig dreng var så træt at han faldt si søvn, og jeg lod ham sove for jeg var klar over at når han vågnede igen så fik jeg nok en tur mere, og ganske rigtig, det slog ikke fejl jeg fik en stor tur igen, og han sagde. Tak Ib, jeg skal nok snart komme igen, og hvis jeg så tager en kammerat med gør det så noget. Du er vist en værre en, sagde jeg. du mener altså at jeg trænger til de unge drengepikke, både i mund og røv.

Vi sad så og drak vores øl færdig og det blev til en mere inden Thomas gik fra mig, og jeg glæder mig til at han kommer igen.

Kommentar