Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvor bliver min helt unge drenge af.

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 7915

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel og Natursex
Sidder hjemme og tænker på min unge drenge som jeg har haft glæde af tidligere, de svigter mig helt syntes jeg eller også har de fået andet at tænke på, måske at de har fundet en pige at komme sammen med, og bruge deres dejlige tissemænd på,

Ville da gerne have sådan en dejlig drengepik ind i min mund og lade min tunge lege med den, dufte den dejlige drengesved som er så lækker, rigtig bore ansigtet ind i skridtet på dem og mærke hvordan at deres lille pik vokser og bliver rigtig stor, langsomt lukke deres bukser op og se når den svipper ud i ansigtet på en, bruge tungen til at tage de første dråber der kommer ud af det lille øje, og så lukke munden omkring hovedet tage den helt til roden og mærke at den dirre lidt.

Kunne da godt tænke mig at se Thomas igen for han havde sådan en dejlig pik, som ganske givet trænger til at mærke en varm mund omkring sig.

Der er ikke andet for at jeg må gå en tur ned til stranden for at se om der skulle være nogle liderlige drenge som ligger og leger med deres tissemænd, der siden vokser til nogle lækre pikke.

Får lagt mig i en lille gyde. da jeg ser at der ligger nogle drenge på omkring de 12-17 år, de ligger kun iført bade bukser, men alligevel er der nogle som ligger med deres hånd hen over skridtet, så det kunne jo være at der vil ske noget lige pludselig. Ser nu at den ene af drengene har fået øje på mig, så tager han sig i skridtet og klemmer lidt på sin bule, rejser mig lidt op så jeg bedre kan se ham, medens at jeg taer mig selv i skridtet slikker mig om munden, lader min tunge langsomt glide hen over mine læber, stikker en finger i munden sutter på den, og giver på den måde tegn til drengen om at jeg godt vil sutte hans pik.

Han siger et eller andet til sine kammerater, rejser sig op og går langsomt op imod mig, jeg lægger mig ned igen, så de andre ikke kan se mig og venter på hvad der vil ske, pludselig står den frække dreng lige ved mig og kigger ned medens han lansomt lader sin hånd trække lidt ned i sine badebukser, så jeg kan se lidt af hans pik, klapper på mit håndklæde som tegn til ham om at han skal sætte sig ned hos mig,langsopmt kommer han nærmere skæver ned til sine kammerater om de ser ham, men da dette ikke er tilfældet, sætter han sig ned og tager sine badebukser helt af, for han er godt klar over hvad jeg vil, stryger ham kærligt op ad lårene, han lægger sig helt ned for nu kan hans kammerater ikke se ham, og hans pik vokser langsomt og bliver dejlig stiv, lader min hånd lege lidt med den og visker til ham om han skal have den suttet, han nikker og så lader jeg min tunge løbe hen over hans pikhoved, han presser nu hans pik mod min mund som jeg åber og lader den dejlige store drengepik komme lidt ind, men pludselig mærker jeg hans hænder omkring mit hoved som han presser ned over sin pik til den er helt inde i min mund og begynder at mundkneppe mig, han stønner ganske langsomt og nyder at mundkneppe mig, og jeg kan nu mærke på hans pik t det varer ikke længe førend han vil komme med sin lækre drengesæd. Pludselig sker det at han kommer med de første sprøjt og han bliver ved og jeg sluger alt hvad der kommer og det er meget, åh så lækkert og til sidst kommer der ikke mer, jeg slikker ham helt ren, han takker og siger, det var lige hvad jeg trængte til.

Så siger jeg til ham om der ikke er nogle af hans kammerater der kunne tænke sig at få samme behandling, hvortil han siger at det vil de allesammen gerne, da de elsker at blive suttet af en ældre mand, for de havde godt set at jeg har kigget på dem. Så siger jeg til ham, du kan da bare sende en af dem op til mig, så skal jeg gerne tømme ham for sæd også.

Han rejser sig op og går ned til sine kammerater for der er fire andre og de ser alle lækre ud. kan se at han snakker med dem og pludselig er der en som rejser sig op kigger hen imod mig og kommer så langsom op imod mig og klør sig i skridtet som tegn på at han vil noget. Sådan gå det med alle fire og jeg får lov til at sutte dem en efter en og får så dejlig med sæd i min mund, og jeg må da sige at selvom de kun er omkring de 15-17 år gamle, så er det ikke småting som de viser mig.

Da jeg har suttet pik på dem alle sammen og de har nydt det, ser jeg at de rejser sig op kikker op på mig og smiler elle sammen, begynder de at gå, men der er en som bliver og jeg må sige at det er ham der har den største pik, han kigger efter de andre, men går så langsomt op i mod mig igen, medens han skæver efter de andre, men da ingen af dem vender sig om står han pludselig ved mig igen, og siger, Vil du godt sutte mig igen for det var så dejligt, Ja, det vil jeg da gerne, han lægger sig ned tager sine bukser af, så jeg kan komme til hans pik og så sutter jeg igen på den dejlige pik han har, og denne gang varer det lidt længere førend at han kommer. Han bliver liggende og å siger han, hvis du vil vente lidt så kan jeg komme igen, for du gør det så godt at jeg gerne vil tømmes helt for sperm, da jeg kan komme mange gange endnu, må nok sige at han var liderlig, jeg fik sæd fra ham mindst 5 gange, men så kunne han heller ikke mere.

Inden han går så spørger jeg ham om han kunne tænke sig at besøge mig, for så kan han se pornofilm medens jeg sutter ham og så skal jeg nok rigtig slikke dig der hvor det gør godt, for jeg tror godt at du kunne tænke dig at blive slikket i din lille stjerne. Det vil han da godt og til min overraskelse siger han, Kan vi ikke gå hjem til dig nu, for så tror jeg godt at jeg kan komme med sæd til dig igen for jeg kan mærke på dig at du elsker at få så meget sæd i din mund og så er det dejlige ved dig at du sluger det alt sammen. Vi går hjem til mig og det bliver nogle dejlige timer vi får sammen.

Rigtig dejlig strandtur for mig og jeg tror at jeg vil få nogle dejlige timer med de drenge igen.

Kommentar