Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine helt unge drenge - 2

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 6174

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Natursex
Så er sommeren ved at gå på häld, men alligevel skal jeg ned til stranden for at se om mine drenge er dernede.

Da jeg kommer derned er der ingen at se, men jeg lägger mig op mellem de små gyder og finder en plads så jeg har oversigt over stranden.

Efter at jeg har ligget der et stykke tid, så kommer der 4 drenge gående, hvoraf at jeg har set den ene för, og de lägger sig nede ved vandet og jeg har stadig sådan at jeg kan se hvad de foretager sig,

De spreder ders håndkläder ud, og tager alt töjet af, så de er helt nögne, og sikket et dejligt syn, flotte drengekroppe med noget läkkert som dingler mellem deres ben.

Ham som jeg kender kigger sig omkring for at se om der er nogle i närheden og han opdager så et jeg ligger og kigger på dem. Han siger et eller andet til sine kammerater rejser sig og komme op imod mig, og jeg nyder den dejlige drengekrop og hans läkre pik som jeg kan se er begyndt at vokse lidt, og så tänker jeg mon jeg kan få lov til at sutte ham i dag.

Han stopper op ved mig og spörger om jeg kunne tänke mig at sutte ham i dag, hvortil jeg svarer selvfälgelig vil jeg det, han stiller sig så op lige foran mit ansigt med den dejligste stive pik, og jeg kan märke duften af hans skridt tager omkring hans flotte pik, tager den i munden og begynder at sutte på den, han sätter sig ned så jeg rigtig kan komme til at ligge mellem hans ben, lader min tunge spille hen over pikhovedet, tager de förste dråber der kommer inden jeg tager den helt ind i min mund og lige til roden, han stönner og siger, Åh, det er dejligt at märke din varme mund igen, og så begynder han ellers at kneppe mig i munden,

Jeg er så travlt optaget af hans pik, at jeg ikke lägger märke til at han giver tegn til sine kammerater at de skal komme op, for han har jo nok sagt til dem, at jeg sutter pik på s¨danne unge drenge.

De kommer op og stiller sig omkring os, og först da opdager jeg drengene og deres dejlige kroppe samt stive pikke. så nu er jeg klar over at jeg skal have masser af pik igen i dag.

De sätter sig omkring os, og leger med deres pikke, og en af drengene lader sin hånd komme ind mellem mine ben og finder så min stjerne og begynder at lege med den, og da jeg giver mig en lille smule er han klar over at han bare kan få lov til at kneppe mig.

Sådan fortsätter det og jeg nyder mine drenge, og jeg får pik i begge mine huller og de bliver ved lige til de ikke kan mere, og det siger ikke så lidt for jeg får säd fra dem hel 2-3 gange hver og de fylder mine huller rigtg med deres unge säd.

Da de ikke kan mere takker de for den dejlige bhandling rejser sig og går ned for at tage deres töj på, vinker til mig.

Dejlige ftermiddag, så det kan väre at de kommer igen en anden dag.
Kommentar