Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatorsex del 7 Den store afsløring

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6200

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Analsex og Aldersforskel
Elevatorsex del 7 Den store afsløring
Af oleole13 ole1313ole@yahoo.com
Personer: mig selv (Jack), piccoloerne Kemal og Ami.

Fra forrige kapitel:
Jeg har hørt, at han på ti meters afstand kan åbne et røvhul på en ung dreng, så det vinker og tigger efter pik og ikke kan få nok. Det vil for altid søge efter mere pik. Var det ikke noget for dig at prøve? Åh, grinede Ami, det behøver han slet ikke, det længes allerede og kan ikke få nok, vel Jack?

Jeg rødmede igen og stammede: årh, hold da op! (men i mit stille sind måtte jeg give ham ret, lige i øjeblikket kunne jeg godt trænge til lidt pik).

Vi har fået lov til at vise dig noget spændende hjemme på hotellet, sagde Kemal. Det er noget, som ellers er meget hemmeligt, som hotellets gæster ikke må vide, sagde
Ami.
Fortsættelsen:

Da vi kom tilbage til hotellet, gik vi ind i en fløj, hvor gæsterne normalt ikke kom. Her var dels køkken, vaskeri, depoter og kontorer, og så var der det her hemmelige rum, som vi først blev lukket ind i, efter vi var blevet grundigt kontrolleret, og tilladelsen tjekket.

Det var et rum helt uden vinduer, men med en del computere og skærme, og fik jeg at vide, nogle store servere, som også blev brugt af andre udenfor hotellet.
Sæt dig her, sagde Kemal, så skal du bare se, hvad vi har.
Det første, han viste mig, var en video med mig selv fra den første aften på hotellet, hvor jeg tog de frække billeder af mig selv og lagde det ene på nettet.
Så så vi en lille del af en video, hvor jeg brugte de forskellige grøntsager som dildoer, og hvor Kemal og Ami kom ind og hjalp til, og hvor det endte med, at de begge kneppede mig.

Jeg blev både mere og mere rød i hovedet og min pik blev mere og mere stiv og den våde plet større og større.
Har I, stammede jeg, har I snuppet de videore, jeg optog med min bærbare?

Ja, det har vi også, men det er nu ikke dem her. Kan du ikke se, at de er taget fra en anden vinkel? Og det havde han ret i.

Men hvad så? Spurgte jeg.

Vi har simpelthen et videokamere i det værelse, sagde Kemal.

Og se så lige den her, sagde Ami, som havde siddet med en anden computer, og det man så, var hvorddan jeg blev pulet af livredderne.

Jamen, stammede jeg og lukkede mere presperm ud, hvordan har I den?

Ganske simpelt, grinede Ami, livreddernes forbindelse går over vores server, så vi kan tappe, hvad vi vil. Og bare rolig, vi har allerede lagt den ind på din computer.

Inden jeg nåede at spørge om hvordan, kaldte en af de ansatte i serverrummet os hen til sig. Han sagde ikke noget, pegede bare på skærmen. Her så man et nærbillede af en kvinderøv. Hun måtte ligge sammenbøjet på en seng med hovedet i madrassen og røven bagud over sengekanten, og man så lige ind på nogle store, opsvulmede og våde skamlæber, og ikke mindst så man, hvordan en temmelig stor og meget stiv pik hamrede ind og ud mellem de våde skamlæber, og man hørte, hvordan hans hofter og store nosserpose klaskede mod kvinderøven, og man hørte hans grynt og hvordan kvinden peb og stønnede og hele tiden messede: knep mig, knep mig, hårdere, hårdere.

Pludselig blev jeg opmærksom på, at hun talte dansk, og i det samme zoomede kameraet ud, og til min store overraskelse og forfærdelse så jeg, at det var mine forældre, der gik sådan til den.

Er det, er det, det også en video, stammede jeg. Næh, svarede manden, det er live, det foregår lige nu, men vi har en del videoer, der viser det samme. Det er et par, der bare puler og puler i timevis hver dag, jeg har aldrig set noget lignende.

Hov, hov, sagde Ami, det er Jack hers forældre, så tal pænt om dem.

Ja,så vil jeg sige, at din mor har en god og saftig kusse, der bare ikke kan få pik nok, og din far har en mægtig flot pik. Var det ikke pænt sagt?

Ja, grinede Ani, hvis du ikke har set den stiv før, så har du nu set, at du ikke har din store pik fra fremmede.

Kemal havde siddet og rodet med en anden maskine imens. Nu skal du se noget interessant, og så viste han mig en række farvelagte tegninger, hvor unge fyre blev groft behandlet, dels med forskellige redskaber og dels med store pikke i begge ender, og nogle, nvor den uheldige (eller heldige) fyr fik to pikke i rønen på en gang. Kan du genkende de billeder, grimede Kemal, de er ret hotte.

Jeg rødmede og lækkede endnu mere presperm, det kunne være nogle af dem, jeg havde downloadet. Og hvad med disse her, sagde han og fandt en mappe frem med store negerpikke. Du tænder da vist på store pikke, gør du ikke?

Hvad, sagde jeg, hvordan …… vent lige lidt, sagde han, du skal også lige se det her, og så viste han mig den mappe, hvor jeg havde alle undermapperne med de frække historier liggende. Vi har læst nogle stykker af dem, de fleste er heldigvis på engelsk, og der er nogle ret saftige imellem.

Jam…. Jammen,hvordan, stammede jeg.

Ganske simpelt, grinede Kemal, når du er online, og det er du jo næsten hele tiden, så kan vi gå ind i din computer, og så har vi ganske simpelt tadet en kopi af din harddisk.

Jamen, hvorfor, til hvad?

Jo, seer du, det er lige som med de skjulte kameraer på nogle af værelserne, det er en slags forsøg, for at vi på den måde får mest muligt at vide om de enkelte gæster, så hotellet kan yde dem den bedste individuelle service, grinede han. Og du må da indrømme, at den forestilling, vi lavede med dig og livredderne, kunne have været en af dine frække historier.

Har I de kameraer på alle værelser?

Nej, som jeg sagde, så erdet foreløbig et forsøg, så vi har det kun på de to værelser i begge ender af gangene på hver etage.

Nu har du set det, og du kan være rolig, alle optagelserne med dig, og også dem med din far og mor, ligger allerede på din egen computer, og skulle der komme mere, lo han, så får du også det. Men skal vi køre op, så er der noget andet, jeg vil vise dig.

Jeg rødmede igen.

Nej, lo han, det var ikke det, jeg tænkte på lige nu, men den skal du også nok få at se, det er vel ved at være på høje tid at du får fodret røven.

Da vi kom op, gik vi ikke lige ind på mit værelse. I stedet tog han mig med ind i det lille linned og rengøringsrum ved siden af værelset. Han lukkede døren og tændte lyset. Der stod et skab op ad væggen ind til mit værelse. Han åbnede en af dørene, og derinde var der et vindue ind mod mit værelse, så man gennem det kunne se alt, nvad der foregik derinde.

Jeg var helt måløs. Jammen, jamen der er da ikke sådan et vindue inde hos mig.

Tænk dig nu om, sagde Ami.

Ååh, det er der, hvor der er et stort spejl. Det var der, hvor jeg ……

Ja, netop, sagde Ami, det var det, du brugte den første aften, da du tog de billeder, og det var herfra Kemal og jeg holdt øje med dig, da du begyndte at kneppe dig selv med de grøntsager. Det var derfor, vi kunne komme ind lige på det rigtige tidspunkt.

Er der, er der, stammede jeg, også sådan en rude til mine forældres værelse?

Nå, grinede Ami, kunne du godt tænke dig at se, om de stadig puler løs, eller er det mest for igen at se din fars store pik? Men kom med, men så må du være helt stille, så de ikke kan høre en lyd.

Vi slukkede lyset, da vi var kommet ind og jeg var parat ved skabet. Ami åbnede, og der var mine forældre, og der var stadig gang i kropsøvelserne. Nu lå min far på ryggen på sengen, og min mor red på hans store pik, men hun stønnede og peb. Jeg var både skamfuld over at se dem sådan, og samtidig dybt fascineret. Og pikken stod, og røven kløede. Jeg var ikke fri for at ønske, at jeg var i min mors sted.

Prøv lige at se, hviskede Ami og puffede til mig, se lige, hvad det er din mor kigger på på fjernsynet.

Jeg så godt, at hun red med løftet hoved og stirrede på skærmen, hvor man kunne se en lignende situation. Det var nu en dreng, der red på en stor pik. Drengen var ikke ret stor, men havde en ret pæn pik, som dansede op og ned, og pludselug stivnede jeg – det var mig selv, som red på amerikanerens stor pik. De havde fået videoen, og min mor var helt tændt og liderlig ved at se sin egen søn kneppe sig selv på en pik. De vidste det altså … og de kunne lide det. Kunne lide at vide og at se, at jeg havde sex med mænd! Hvor meget havde de mon set?

Fortsættes
ole1313ole@yahoo.com
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:06/03 2015
det bliver bedre og bedre, men aaaaalt for lang tid imellem "godterne"