Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevator sex del 8 Bortført

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/5
Visninger: 7805

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Voldtægt, Analsex og Aldersforskel
Elevator sex del 8 Bortført
Af oleole13
Personer: mig selv (Jack), elevatorføreren og to fremmede
Jeg kan ikke fortælle om alt, hvad der skete, og en del af det ville bare blive gentagelser, men jeg vil fortælle om, hvad der skete i de to dage, hvor mine forældre var på en todages udflugt.

Efter jeg havde sagt farvel og fået de sædvanlige formaninger, skiftede jeg til badebukser og gik til elevatoren. Det var den sædvanlige ældre mand, ja altså ham, der var over 30, der var fører. Han hilste mig på sædvanlig vis ved at blinke frækt til mig, og for ikke at skuffe ham, stillede jeg mig tæt på ham. Inden han satte elevatoren i gang var hans ene hånd da også på min pik, som lå godt blodfyldt ned ad mit venstre lår, da inderbukserne jo var blevet ødelagt, så de ikke kunne holde noget på plads. Det undrede mig, at han gjorde det så åbenlyst, for der var to andre mænd i elevatoren.
Jeg mente ikke at have set dem før, og de var bestemt ikke normale turister. De så noget grove og uplejede ud, lignede nærmest de mænd fra tivoliet, som jeg havde tændt på forleden dag.

Mens han krammede min pik, kørte han op til tolvte etage. Her gik lyset pludselig ud, inden døren var blevet åbnet. Pludselig blev jeg grebet af flere hænder. De løftede mig uden besvær op fra gulvet og trak mine bukser ned, og et øjeblik efter var en grov finger på vej ind i mit røvhul. Jeg stønnede mens den gik dybere ind, inden den begyndte at kneppe mig. En anden hånd havde imens taget om min pik og gned den temmelig groft, mens en tredje hånd tog fat om mine nosser og klemte dem hårdt, så jeg både stønnede og skreg i smerte.
De satte mig ned igen, lyset blev tændt, og elevatoren gik ned. De to mænd, det måtte have været dem, der behandlede mig så groft, så helt neutrale ud, men jeg bemærkede, at de nikkede til min elevatorførerven.

Vi stoppede ikke før nederste kælder, hvor de to mænd tog mig i hver sin arm og førte mig hen til en gammel Toyota. Den ene satte sig ind på førersædet, mens den anden trak mig ind på bagsædet. Min ven satte sig også på bagsædet, så jeg sad imellem dem. Det hele var gået så hurtigt og overraskende, at jeg slet ikke havde sanset at råbe op, og da jeg nu begyndte at råbe om hjælp, var vi allerede ude af kælderen og på vej hen ad vejen.

Bare rolig, sagde min ven, der sker ikke noget alvorligt. De to fyre vil bare kneppe dig et mere roligt sted.

Hvad, var det eneste, jeg kunne få frem.

Ja,dine to unge venner, der havde dig med i tivoli, sagde, at du tændte på mændene der. Vi spurgte så, om de var interesserede, det var de, og hvorfor så ikke, hvis man kan gøre begge parter glade. De to gutter her var godt tilfredse med den prøve i elevatoren, så nu er vi på vej, så slap bare af. Det er jo en ekstra fordel, at dine forældre er væk, så har vi hele to dage til vores fornøjelsestur.

Nu skubbede den rå fyr mig op fra sædet og trak mine bukser ned. Mens han igen satte mig ned, holdt han en hånd under min bagdel, og da jeg nåede sædet, havde han plaseret en finger mod mit røvhul, og den sank ind i mig samtidig med, at jeg sank ned på sædet.

Åh stønnede jeg, og min ven tog mig på pikken.

Den rå fyr pressede mod min ryg, så jeg lettede lidt i sædet, og da han igen satte mig tilbage, trængte to fingre op i mig.
Jeg gav et gisp fra mig, og han sagde noget på sit uforståelige sprog, og chaufføren svarede et eller andet.
Hvad siger de, spurgte jeg. Er du sikker på, at du vil vide det, sagde min ven, som åbenbart var den eneste, der kunne engelsk.

Ja, tak, stønnedejeg, da fingrene kørte rundt og rundt i mit røvhul.

De siger, at du har et dejligt og snævert røvhul, og at de snart skal få det udvidet en hel del.

Åh, svarede jeg, men det rykkede i pikken ved tanken.
Fyren skubbede igen på min ryg, og jeg lettede i sædet. Han trak sine fingre ud, lynede ned og fiskede sin pik ud og sagde et eller andet.

Han siger, sagde min ven, at du skal tage om hans pik og lede den ind, når han sætter dig tilbage igen.

Jeg forstod godt, at hvis jeg gjorde det, så havde jeg for alvor accepteret, hvad der skete og skulle ske, så jeg gjorde det selvfølgelig, jeg var alt for ligerlig til andet. Altså placerede jeg hans pikhoved mod mit lille hul, og sænkede mig så langsomt, som jeg kunne holde balancen til. Pikhovedet var større, end noget andet, jeg havde haft i røven, så det gjorde satans ondt, da jeg pressede det ind mellem røvlæberne. Jeg prøvede at holde det stille der, indtil musklen havde vænnet sig til størrelsen af det, der ville ind, men det ville han ikke vide noget af, så han tog mig om hofterne og pressede mig ned, til den var helt inde, og jeg sad på hans lår. Jeg udstødte et højt skrig, og de lo for første gang. Han tog mig om brystet og trak mig tilbage, så jeg hvilede mod hans bryst. Så tog han fat i begge mine stive brystvorter og begyndte at klemme dem.
Jeg udstødte igen et gisp, og jeg kunne forstå, at chaufføren spurgte om noget, og min fyr svarede.

Han siger, sagde min ven, at du har en stor og flot pik og store nosser, men ligesom dit røvhul trænger til at blive udviddet, så trænger dine vorter til lidt grundig behandling, så de kan blive noget større. Og så vred og hev han i dem, mens jeg stønnede i en blanding af smerte og vellyst.

Så flyttede han hænderne ned på mine hofter, og det var ingen sag for ham at løfte mig lidt op og lade mig synke ned igen. Efter et kvarter af denne stille kneppen, stødte han pludselig hårdt op i mig, og under høje støn, skød han sin sæd op i min tarm.

Kort efter standsede bilen, og de to grove fyre byttede plads, og det så grundigt, at jeg et øjeblik efter sad på skødet af den tidligere chauffør med hans pik dybt oppe i røven. Den var ikke så tyk, som den forrige, men nok mindst fem cm længere, og så havde han løftet mine ben op på forsædets ryglæn, så min røv på den måde sank endnu et par centimeter længere ned over hans pik, så den var dybere inde end nogen tidligere, så jeg stønnede igen
Hhuuååhhiiiiaahhuuuuu!
Og manden pressede mig på samme måde ind til sit bryst og gnubbede mine vorter.

Kort efter stoppede bilen ved siden af et hus, som lå på en bakke eller lille bjergtop på et tilsyneladende ret øde sted. Udenfor huset stod der et bord og nogle plastik stole, og nogle mænd enten sad eller gik og lavede et eller andet. Da bilen holdt kiggede de alle herhen, og nogle af dem kom hen og åbnede bagdørene.

Fortsættes
Kommentar