Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatorsex del 6, TIVOLI PISKEMANDEN

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 7234

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt og Aldersforskel
Elevatorsex del 5 tivoli, piskemanden
Af oleole13
Hej, det er Jack, du ved ham der fortæller om dengang, jeg var på ferie i Tyrkiet. Jeg fortæller til ham oleole, som så skriver det ned og sender det til Homonoveller. Jeg er ikke selv så god til at skrive, så derfor, men nu har jeg opdaget, at der ikke er ret mange af jer, der har set det kapitel om amerikanerens store pik, det der er del 5. da oleole havde sendt den, kom der pludselig en hel masse andre historier, og det var jo fint, men det betød, at min oplevelse kun lå på den aktuelle liste i få dage, så du har måske ikke set den. Jeg synes, du skal finde den og læse den inden du læser det her.
Hilsen Jack

Personer: mig selv (Jack), piccoloerne Kemal og Ami, piskemanden Husaini

Da vi kom ned til tivoliet sådan et kvarter over elleve, mente mine venner, at det nok var bedst at prøve de mere voldsomme maskiner først, og ikke lige efter vi havde spist frokost, og det var nok ganske fornuftigt, for en time efter, var jeg ret fortumlet og rundtosset af at blive svinget rundt og kørt op og ned i et større antal maskiner.

Efter en pizza og cola, ville de vise mig en helt speciel gøglers færdigheder. Uden for hans telt, var der en plakat med navnet Husaini og et billede hvor han stod med en pisk foran en dame med blottede bryster. Hvad mon det gik ud på, ville han piske hendes bryster? Bare tanken fik det til at dunke i min pik.

Der var to kolonner med hver en fire fem rækker stole, sådan en tyve stykker i alt, og der var helt fyldt. Mellem stolene var der en slags gang, og foran den var der et lille podie med et bord, hvor der stod nogle vinglas, og et ophæng, hvor der hang et spillekort, et spar es.
Der lød nogle trommehvirvler fra en højttaler, og en mand, formodentlig Husaini, trådte frem, ned et antal piske i den ene hånd, og folk klappede og hujede. De var nok mere forberedt på, hvad der skulle ske, end jeg. Han slog nogle smeld med den ene pisk, og gik helt tilbage i teltet ad den åbne gang, så han kom til at stå vel omkring en otte ti meter fra podiet.
Nu vil jeg slå et hul i kortet, sagde han, og Ami oversatte for mig. Det vil blive lige på spar esset. Så tog han en bestemt pisk knaldede nogle gange med den, og så pludselig ramte snerten præcis på esset, od der var et hul, hvor det havde været. Jeg klappede og hujede nøjagtigt lige så meget, som alle de andre. Det var da helt fantastisk.

Nu vil jeg, sagde han, knuse det øverste af det første glas. Det var hans stil, først at sige, hvad han ville gøre, og det var da også rigtig fornuftigt, for det viste jo hvor dygtig, han var, og at det ikke bare var tilfældigt, hvad der skete.
Det gjorde han så, og derefter knækkede han stilken på det næste glas. Det mest imponerende og helt utrolige var, at ved det tredje glas fik han viklet snerten omkring stilken, så han kunne løfte det op og lægge det ned i en æske, der stod lige foran, det hele så forsigtigt, at der ikke skete noget med glasset.

Så kom det, alle havde set frem til. En yngre dame trådte ind på podiet, knappede sin trøje op og tog den af, så hun stod med blottede bryster. Det hele under kraftige trommehvivler og under stor applaus’ fra forsamlingen. Min kone, sagde Husaini , elsker at føle pisken, ikke bare på brysterne, som vi viser her, sagde han med et frækt grin, og alle lo med indforstået. Hvis nogen af i mandfolk har en kone eller kærreste, som ikke vil så tit, som I har behov for, så tager jeg imod privatkunder efter forestillingen. Jeg kan så åbne deres private steder, så de vil have lyst, hvornår det skal være, og ikke kunne få nok.
Publikum jublede.

Og, sagde han, jeg har endnu ikke fået klager bag efter.

Publikum jublede igen, også jeg, og jeg havde nu en ganske pæn stivert i bukserne, og et pænt telt, for Ami havde fået listet min pik ud af elastikken i underbuksebenet.

Nu, sagde Husaini, vil pisken først kysse min kones brystvorter så blidt, at de vil komme til at stå store og stive. Men først skal vi lige have en til at bekræfte, at de er bløde. Du der med den røde bluse på første række, gå lige op på podiet og mærk efter. Kemal skubbede til mig, det er dig, han mener, sagde han. Jeg havde ikke tænkt på, at min trøje var rød, men så mærkede jeg noget som snoede sig om mit ene øre, og lige efter hvordan jeg blev trukket op af stolen ved det øre.

Folk jublede og klappede, da jeg på den måde kom op på podiet, og jeg rødmede, hvad der ikke fremkaldte mindre jubel. Det var nok ikke tilfældigt, at han havde valgt mig, dels var jeg den eneste udlænding, og dels var jeg så afgjort den yngste i teltet.

Mærk så efter, om de er bløde, sagde han, og efter et par træk i øret, tog jeg lidt kluntet fat i den ene vorte, og den var blød.

Nå, hvad siger du så?

Jo stammede jeg, den er blød, sagde jeg på engelsk, og Kemal oversatte.

Også den anden, råbte folk, og jeg måtte også mærke den efter.

Så gå lidt til siden, fik jeg besked på, og mens jeg stod der og så, hvordan en piskesnert blidt ramte så den ene så den anden vorte, voksede teltet i bukserne, og der kom en våd plet. Begge dele kunne, uden at jeg var klar over det, ses fra hele teltet, og det var nok et spørgsmål, hvad folk så mest på.

Så skulle jeg igen kontrollere vorternes tilstand, og nu var de godt nok hårde og stive, nøjagtigt som min pik.

Så skal vi sige tak til vores medhjælper, sagde Husaini, stå lige stille et øjeblik. Det gjorde jeg med front til forsamlingen, og pikbule og den våde plet, var synlig for alle, og et øjeblik efter gav jeg et lille skrig, for et lidt hårdt piskesnert ramte mig lige på pikhovedet. Jeg tog mig til pikken, og folk klappede og jublede, og jeg tumlede ned til min plads.

Så kom forestillingens højdepunkt.

Først kom der en piskesnert, som snoede sig om den venstre brystvorte, så en der snoede sig om den højre. Derefter begyndte Husaini med små træk først at trække kvinden ved vorterne til venstre, så til højre, så trak han dem til hver sin side, og kvinden ømmede sig – stor jubel. Så trak han op i dem, så man kunne se, at kvinden kom op på tå, for at gøre smerten mindre, og igen øredøvende bifald.

Så var forestillingen forbi, og folk begyndte at strømme ud. Husaini kom hen til os, hilste på os, og undskyldte, at han ikke havde kunnet modstå fristelsen til at ramme min stive pik. Hvordan har den det, sagde han, og tog et fast tag om den. Nå, grinede han, jeg kan mærke, at den ikke bærer nag. Skulle du få lyst, så er det ikke kun kvinder, der kan få privattimer, grinede han, og jeg rødmede igen.

Da vi stod ved en iskiosk lidt efter, mærkede jeg Kemals fingre mod mit røvhul. Jeg har hørt, at han på ti meters afstand kan åbne et røvhul på en ung dreng, så det vinker og tigger efter pik og ikke kan få nok. Det vil for altid søge efter mere pik. Var det ikke noget for dig at prøve? Åh, grinede Ami, det behøver han slet ikke, det længes allerede og kan ikke få nok, vel Jack?

Jeg rødmede igen og stammede: årh, hold da op! (men i mit stille sind måtte jeg give ham ret, lige i øjeblikket kunne jeg godt trænge til lidt pik).

Vi har fået lov til at vise dig noget spændende hjemme på hotellet, sagde Kemal. Det er noget, som ellers er meget hemmeligt, som hotellets gæster ikke må vide, sagde
Ami.
Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/02 2015
for pokker OleOle - hvo jeg har set frem til flere historier fra dig - de er fantastiske