Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den nye ven

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 9792

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Trekant og Første gang
Havde det rigtig dejligt forleden, da jeg havde besög af en mörklödet mand og hans dejlige pik, så jeg var spändt på hvor når han ville komme igen, for som jeg sagde til ham, at han bare kunne komme når han blev liderlig igen, ved jo at de fremmede bliver meget hurtig liderlig og hvis de ved at der er en som vil have deres pik, så er de hurtig med på legen.

Der gik da heller ikke mere end et par dage, så stod han udenfor min dör, og spurgte om jeg var friks på noget lir, og som jeg sagde til ham at det er jeg altid, når der er sådan en dejlig pik i vente. OK, sagde han men hvis det skal väre kan du godt få en mere hvis du vil have det, men han er noget yngre end mig, da han kun er 21 år og altid liderlig. Det er måske familie til dig spurgte jeg ham om, Ja, sagde han, må indrömme at det er min sön, men vi har leget sammen för, og han vil godt väre med til at lege med dig, men jeg siger dig bare at hans pik er lidt större end min er.

Den er vel ikke större end at jeg kan have den i min mund for du ved jo at jeg elsker at sutte pik, så bare få smidt dit töj så henter jeg lige et par öl, så vi har lidt at drikke. Medens jeg hentede öllerne så havde han ringet til sin sön og sagt du kan bare komme over, han er frisk på at sutte din pik også, og vi kan se pornofilm medens det sker.

Nu er det sådan at når jeg er hjemme og ikke har väret i byen og handle, så går jeg alltid rundt i slåbrok, så jeg er hurtig nögen, og kan hurtig få noget over mig hvis dere skulle komme nogen ved dören, ganske rigtig der gik heller ikke lang tid förend at det ringede på min dör, jeg kiggede lidt på ham i sofaen, og sagde så, det var du hurtig at finde ud af at din sön kunne komme over for jeg tror at du har tänkt dig noget specielt. Jeg gik ud og lukkede op for hans sön og jeg må sige at det var en flot ung mand som kom ind til mig, rigtig muskulös var han og så kunne jeg med dete samme se at der var en god bule i hans bukser. Nå, sagde jeg du er måske godt liderlig og tränger til at få suttet din pik slikket dine nosser og din stjerne, Ja, sagde han for far har fortalt at du er god til at sutte pik, så det ville jeg godt pröve, har nemlig aldrig fået sutte pik af en mand endnu, så engang skal jo väre den förste, og når min far anbefaler det så ved jeg at det er godt. Jamen så kan du jo bare gå ind i stuen og göre dig det behageligt, og du kan bare smide töjet så skal jeg nok väre der, for du vil vel godt have en öl sammen med os andre.

Da jeg kom ind i stuen, så mödte der mig et flot syn, både far og sön sad nögne og sönnens pik var noget större end farmands men läkkert så det ud, så jeg var straks nede mellem benene på sönnen for jeg skulle da smage den skönne pik, rigtig dejlig mandeduft og sved i skridtet på ham var så dejligt pirrende, og jeg kunne se at der kom nogle små dråber ud af det lille öje, så straks var jeg der med tungen for at smage på varen, og det var bare läkkert, og det varede da heller ikke länge förend at jeg havde hans pik i munden og så langt ind som den kunne komme. Kunne märke på sönnen at han ville noget mere, for han begyndte at lade en finger löbe ind mellem mine baller og han fandt også hurtigt det lille hul, og så sagde han, må jeg godt märke det om min pik, for jeg tror at du vil kunne lide det. Jeg har ikke haft noget oppe i lang tid sagde jeg, så det vil jo göre rigtig ondt med din store tykke pik, jeg skal nok väre forsigtig når jeg begynder at kneppe dig, for så kan du sutte fars pik imens. Hvis det kommer til at göre alt for ondt så må du stoppe hvis jeg sider det, OK, det var i orden, så det varede ikke länge förend at jeg fik pik, og jeg må sige han var forsigtig det gjorde ganske vist lidt ondt, men han vidste hvordan han skulle tage mig, så det varede da ikke länge förend han havde hele sin pik oppe i mig, må jo indrömme at det var skönt at märke sådan en ung pik.

Vi hyggede og så nogle timer, for de var nästen ikke til at smide ud, men man smider jo heller ikke guld på gaden, og have sådanne nogle brunstige mänd er bare dejligt, jeg fik dem da til at komme et par gange, og det var bare så läkkert at märke det i min hals.

Da de gik fra mig, sagde de at det varer nok ikke så länge förend at vi kommer igen, for de nyder at få lov til at udfolde sig og bruge deres pikke som de önsker og jeg kan lide.

Hvad sker der i den kommende tid, og hvor tit vil de komme og besöge mig.
Kommentar