Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

manden omkring de 40-45

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 4.0/1
Visninger: 6827

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Tänker lidt tilbage på det besög som jeg havde med far og sön, det var jo läkkert men det villa väre dejligt at man kun havde faderen, for han havde sådan en dejlig kropsbygning og så var han så läkkert behåret, noget som jeg kan lide ved en dejlig mand, rigtig ligge og nusse ham på brysterne slikke på dem og märke den dejlige behåring, ved ikke noget bedre, kunne godt bruge ham lige nu, men man kan jo ikke altid få hvad man önsker, nwb gudskelov kan man altid drömme om det.

Pludselig hörer jeg min hoveddör bliver lukket, lidt hårdt må jeg nok sige, men det er måske for at jeg kan hörer at der er nogen på vej ind i stuen til mig. Rejser mig lidt doven, lukker min slåbrok om mig og skal til at gå ud i entreen, da den dejligste mand står i dören, lige ham som jeg har ligget og tänkt på. Sidste gang jeg var her havde jeg ikke fortalt dig mit navn, men jeg kan sige dig at det er Abdulla. Kan kun sige velkommen Abdulla, du er lige den mand som jeg har liggt og tänkt på og drömt om, men da du nu står lyslevende her i min stue, så syntes jeg at du skulle komme herhen til mig, så jeg kan få lov til at kläde dig af, og se din skönne behårede krop, samt din dejlige pik, som jeg nok skal tage mig af. Jeg må hellere gå ud og låse yderdören for nu vil jeg ikke forstyrres i aften, for jeg vil rigtig elske med dig, hvis du selv er interesseret i det, for det er vel derfor at du er kommet. Ja, det er det sagde Abdulla, for jeg kan ikke Glemme den måde som du behandlede min krop på sidste gang jeg var her, det var så dejlig behageligt og jeg nöd det rigtig meget.

Skal vi ikke lige have noget at drikke og friske os lidt op på, for jeg tror at du gerne vil have det, inden jeg går i gang med min behandling af din läkre krop, går ud og henter et par öller, sätter mig i sofaen ved siden af Abdulla stryger ham lansomt op ad lårene helt op til skridtet, og kan med det samme märke at der er kommet en dejlig bule i hans bukser, begynder så langsomt og kläde ham af, for nu vil jeg rigtig nyde det, inden jeg rigtig går i gang spörger jeg om jeg skal sätte en film i min DVD så du har lidt at kigge på, for det får jeg ikke tid til, da jeg skal nyde din krop.

Så begynder jag afklädningen af Abdulla og det går stille og roligt, skal jo nyde det rigtig meget, först ryger hans skjorte dernäst han t.shirts, så han sidder med bar overkrop, nyder hans behårede bryst, slikker lidt på vorterne og de bliver hurtigt stive og så begynder jeg ellers langsomt at gå längere nedad kommer til bukselinginden, knapper op lyner ned og så borer jeg mit ansigt ned i bukserne på ham og indsnuser den dejlige mandeduft som han har, og den varme som kommer fra skridtet på ham, skal ikke bede ham om at lette sig lidt for det gör han automatisk så jeg kan träkke hans bukser helt af ham, så han kun sidder i sine underbukser og med en dejlig stor bule, borer mit ansigt ind i bulen lukker munden om den halvstive pik, märker den rigtig hvordan den dirrer når min mund lukker sig om den, tager den ind i min mund selvom trusserne er i Vejen, men jeg ved jo at om lidt så ryger trusserne af og så kommer den skönne pik frem i lyset, så min tunge rigtig kan komme ned i öjet og tage de förste dråber der kommer derfra, inden den fosvinder helt ind i min mund, rigtig dejligt er det, og jeg kan märke at han begynder at lave små kneppebevägelser, märker hans händer på mit hoved som bliver presset ned over den skönne pik, og så siger han, vil gerne komme nu, for så har du hele aftenen til at få den stor igen, for jeg ved at du elsker at sutte og slikke den, lege med den og nosserne, lade din tunge löbe noed over nosserne til stjerne hvor du rigtig pirrer mig så min pik bliver stiv igen. Han fortsätter med at mundkneppe mig og jeg kan märke på ham at det varer ikke länge förend at han kommer, og jeg må sige at da det sker så kommer der rigtig meget, vel omkring en 8-9 ladninger, tager det hele intet kommer til at gå til spilde og det er noget som han kanlide, slikker ham helt ren, og så slapper vi af.

Vi får os en lille tår öl og han giver sig rigtig og siger, hvor var det läkkert lige noget jeg trängte til. nu kan du fortsätte som du vil og der går lang tid förend at jeg kommer med mere af de dyrebare dråber- som du siger det er - til din hals. Lader mine fingre rigtig kärtegne hans behårede bryst, lader tungespidsen lige röre ved vorten og det gibber lidt i ham ved den beröring, og jeg ved at han kan lide det, og sådan käler jeg for ham, for jeg ved jo hvad han vil inden at han forlader mig igen, hans dejlige store og tykke pik skal jeg jo märke i min stjerne, for han gör det dejlig blidt på mig. Ser lidt film og ganske langsomt begynder den lille leg som han elsker det samme gör jeg jo for jeg ved jo hvad der venter mig, og det er bare så dejligt,

Efter at jeg har fået den helt store tur og vi har slappet af med en öl mere, forlader min dejlige Abdulla mig, og siger jeg kommer snart igen for du gör det så dejligt for mig hver gang.

Så må jeg jo se hvornår det bliver, men der sker jo nok andre ting i mellemtiden, men det hörer i om.
Kommentar