Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands tanker om yngre mänd

Karakter: 4.0/1
Visninger: 5412

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex og Aldersforskel
Når man sådan er kommet op i årene, så tänker man jo lidt tilbage på tidligere, hvordan man selv var i sine yngre dage, må nok sig at de äldre mänd hav nogle store dejlige tykke pikke, som de kunne lide at få suttet rigtig godt.

Så er årene gået nu er det en selv som er blevet äldre, men har ikke den samme gejst i sin pik som tidligere, så nu er det mig som gerne vil sutte og slikke de unge mänd.

Sidder tit på en bänk og ser de unge mänd og selv de lidt äldre omkring de 40-45 år, om der skulle väre buler i deres bukser. Det händer jo at det sker at de tager sig i skridtet måske for at rette lidt på bulen, men dejligt er det at se, og så sker det jo at man får öjenkontakt og så er jeg jo så fräk at jeg slikker mig omkring munden, så kan han jo tage det som han vil. Da han går videre bemärker jeg at han vender sig om, det er ligesom om at der var lidt interesse fra hans side. Nu er det jo sådan at jeg tager ikke hnsyn hvilken etnisk baggrund de har, for dem som kommer herop som flygtning og vil bosätte sig her, er nogle flotte unge mänd og som regelen er de alene endnu.

Rejser mig fra bänken og begynder at gå hjemad, men jeg vender mig alligevel om, for at se om han skulle fölge efter mig. Det gör han og må nok sige med lidt sugen i maven, håber jeg på at jeg eventuelt kan få ham med hjem, for jeg tror nemlig at han har noget rigtig stort i sine bukser.

Ved näste bänk sätter jeg mig, så får jeg se hvad der vil ske, men jeg håber at han vil med mig hjem. Han närmer sig langsomt bänken og så sker det at han sätter sig ned og så tager han sig i skridtet igen, kigger på mig, blinker til mig, og siger er det noget som du kunne tänke dig at se närmere på. Det kommer da an på om du giver mig lov til det, har lige väret i byen og köbe ind, så han tager mit net og siger skal vi gå hjem til dig, for jeg er blevet lidt liderlig. Det er i orden siger jeg, og da vi kommer ind i lejligheden siger jeg til ham at han bare kan gå ind i stuen og sätte sig, så vil jeg kommer med en öl eller vand hvis han vil have det. Helst en öl siger han for det smager bedst.

Da jeg kommer ind i stuen ser jeg at han sidder og kiger i min DVSD film og siger, er det homofilm alle sammen. Ja. siger jeg det er det men det er nok ikke noget for dig, for sådan noget må i jo ikke hjemme hvor du kommer fra, selvom i har stor lyst til det, for det kan jeg se i dine bukser. Må jeg godt se sådan en film, for det har jeg ikke set för, andet end heterofilm, men jeg vil godt se hvordan en mand sutter pik på en anden mand, ok siger jeg og sätter filmen på min DVD.

Holder lidt öje med ham, hvad han nu gör og da han begynder at tage sig i skridtet, siger jeg til ham du kan da bare smide dine bukser, jeg har set en stiv pik för og du vil jo gerne spille den af til filmen. Han tager sine bukser af og sidder der med den flotteste pik jeg har set länge, får jo mundvand af det og slikker mig om munden, hvilket han ser, så siger han hvis du vil må du gerne sutte min pik for det er nok bedre end selv at spille den af.

Det lader jeg jo ikke sige mere end en gang, og så lader jeg min tunge lige röre ved hovedet og det givet et lille ryk i ham, for sådan noget har han jo aldrig prövet för at en anden mand slikker på hans pik, lader min tunge löbe ned ad skaftet til nosserne slikker på dem, han spreder sine ben og sikken dejlig duft der kommer fra ham sved og af mand samtidig, lader tungen yderligere komme längere ned, han skubber sig längere frem i sofaen så jeg kan komme til st slikke ham i stjernen, han stönner rigtig meget, så jeg lade min tunge vandre tilbage over nosserne pikskaftet og op til hovedet lader tunge komme ned i öjet og tager de förste dråber der kommer, han stönne bliver endnu mere liderligt, og han laver kneppebevägelser, og jeg lader hans pik komme ind i min mund, han tager mig omkring hovedet så han rigtig kan mundkneppe mig, og pludselig kommer de förste spröjt fra ham, jeg sluger det og de efterfölgende spröjt og han er godt liderlig for der kommer meget. Han falde fuldständig sammen jeg lod ham slappe af, spurgte ham så om det var godt, hvortil han svarede har ikke fået noget bedre blowjob för, vil gerne have det igen, hvis du vil give mig det. Du kan bare komme når du er trängende.

Så mp vi höre hvor´når det sker, er spändende.
Kommentar