Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ami og hans kammerat

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 7918

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Ja, når der endelig skal ske noget så bliver det samme dag, men det gör ikke så meget jeg skal nok klare det hele.

Hvad fik dig til at komme her til mig i dag, lille Ami og så sammen med en kammerat, er du blevet liderlig så ved du jo hvor du kan finde film og diverse ting. Du ved jo at der et krav for at se den slags, og det skal opfyldes af jer begge to.

Ja, jeg ved godt hvad du mener sagde Ami, han gik ind i stuen og så smed han alt töjet så han stod nögen, hans kammerat kiggede lidt og sagde til Ami, skal jeg også smide töjet. Ja, sagde Ami, det skal du for ellers må du gå igen, og det var dig selv der ville besöge Ib, efter at jeg fortalte dig at han suttede så dejlig pik, nosser og stjerne, og så det at du har sådan en dejlig pik som Ib vil blive meget glad for, da han elsker store tykke pikke.

Jeg kommer ind med sodavand til drengene, og hvad ser jeg så to läkre drenge med hver sin stive pik, sidde og lege med den medens der körer en film på TV.et, Det er jo et syn jeg ikke kan se på ret länge, jeg får hurtigt smid min badekåbe, for når jeg er alene hjemme, går jeg kun rundt i en sådan, for det er dejlig nemt, hvis det endelig skulle väre noget fräkt i farvandet.

Kigger lidt på drengene og tänker hvem skal jeg begynde med, tror at det bliver den nye dreng, for han har nemlig en rigtig läkker stor og tyk pik, ned på knä mellem hans ben og så bare hovedet ind i skridtet og tage mod den dejlige drengeduft som det er og lidt sved samtidig, der er noget särligt ved sådanne drenge, deres duft og lidelighed er bare så skönt og så det at de kan lide når först en tunge begynder at lege med pikhovedet finder det lille öje og slikker de klare dråber der kommer ud, inden munden lukkes omkring den og langsomt körer pikken ind i munden lige til roden, et stort suk kommer fra ham og så kan jeg märke hvordan hans pik vibrerer ved beröringen, og hans stönnen for det er noget som han kan lide, han tager mig omkring hovedet og begynder at mundkneppe mig, hvilket jeg rigtig nyder og det varer heller ikke så länge förend han siger at han kommer, men han vil träkke sig ud af min mund, men det får han ikke lov til, for jeg skal smage hans godter for der er jo alltid forskel i smagen fra den ene dreng til den anden, men dejligt er det hver gang, og jeg skal love for at han kan spröjte, det bliver ved og ved, men jeg kan tager det efterhånden som det kommer og det forsvinder ned i halsen på mig. Han falder helt sammen da det sidste spröjt er kommet, jeg slikker hans pik helt ren, for intet må jo gå til spilde.


Ami kigger på mig og siger, var det godt med noget nyt sperm var lille Ib, for jeg ved jo at du elsker at tömme en god pik, og da jeg vidste at Carl havde en sådan som du kan lide, tog njeg ham med herop til dig, for han ville gerne pröve at få suttet pik af en mand, der ved hvad han vil have, for det har han aldrig prövet för.

Ja, nu er det så din tur Ami, for du slipper ikke, men jeg ved at du heller ikke vil, du önsker bare at din pik forsvinder ind i min mund så du kan mundkneppe mig som du gerne vil og tömme din pik ned i halsen på mig.

Du skal ikke regne med at du får det ned i halsen denne gang, for jeg har tänkt mig noget helt andet med dig lille Ib, men det skal du nok få at märke, det er själdent at du vil det, men jeg tror godt at jeg kan få lov til det i dag. så ved du hvad jeg vil göre ved dig. Ja, jeg ved hvad han vil for hans pik er ikke så tyk men pän lang og det gör så godt når han giver mig den i min stjerne, for han gör det blidt lige til det sidste, medens han rigtig knepper mig, det er også derfor at han har taget Carl med sig, for så kan jeg sutte pik samtidig, for Carl er ved at väre klar til näste omgang, da jeg kan se at den er begyndt at blive stiv igen, og klar til min mund, så nu har jeg pik i både hoved og r.., men dejligt er det da engang imellem, Pludselig stopper de med at kneppe mig, og så siger Ami, nu skal du pröve lidt större lille Ib, så du virkelig ved hvad det vil sige at få pik, nu har jeg gjort dig klar til Calr.sfräkke pik og han vil nemlig gerne pröve at kneppe en röv. som sagt så gjort men det gjorde heller ikke så ondt at få den tykke pik op, for Ami havde jo gjort min röv klar, sådan fortsatte vi et stykke tid, indtil at drengene ikke kunne mere, og så siger Ami, skal du have mere pik i dag Ib. for så må vi jo tilkalde assistance.

Nu skal du ikke väre fräk din lille knägt, hvem skulle det väre at du vil kalde på. Ja, hvem tror du det er, ikke andre end min käre bror Muhamed, for han tränger til en som kan tömme ham totalt, og det er du den eneste som kan, alle andre bliver trätte inden han er helt tömt for sperm. jamen du kan da ikke vide hvor han er henne nu, så du kan ikke få fat i ham, Jo, det kan du tro Ib, for jeg ved nemlig hvor han er henne af, er nemlig derhjemme og venter kun på at jeg skal ringe, da han ikke ville komme over uden at du gav ham lov dertil. Han har nemlig respekt for dig, da du satte ham på plads med det samme efter at hanhavde väret slem ved mig. for at sige det sådan at han forguder dig nemlig, han vil göre alt for dig i dag, så han önsker kun at du vil sutte og slikke ham for du er den eneste han mener kan göre det rigtigt.

Der går höjst 5 min, så står Muhamed i stuen, og inden vi får set os om så er han helt nögen og siger så er der serveret Ib, tag for dig af retterne alt det her er dit, og jeg må sige at den stor tykke pik som Muhamed har er bre dejlig, og så har det så dejlig en smag hans sperm. og han kan blive ved med at komme isär når han er rigtig liderlig, og det er jeg klar over at han er i dag, så jeg skal nok få sperm i store mängder. og jeg er klar over en ting, hvorfor at Ami vil kneppe mig, det var ved tanken om sin bror, da han godt kan lide at kneppe mig rigtig länge for han ved at når han så kommer må han god tömme sig oppe i mig, og han bliver liggende med pikken helt i bund når den kommer, for så varer det ikke länge förend den er klar igen, jeg skal bare lige klemme lidt omkring den, som han forventer så kan han kneppe videre og han gör det som regelen alltid 2 gange når han knepper mig, han er altså bare skön og dejlig.

Efter at han har knepped mig rigtig godt og nu bare ligger og slapper af, så kan jeg ikke näre mig, så skal jeg slikke ham helt ren for safter og sperm, og han ved at det ikke vare länge förend han er stiv igen, og han ved at jeg bliver ved til at han stopper mig med ordene, Ib, nu kan jeg altså ikke mere jeg er helt tom og mine nosser gör lidt ondt.

Det er da godt at jeg kan tömme dig så kan du ikke komme og sige at det var dårligt arbejde jeg har gjort. og så en anden gang hvis du er rigtig trängende kan du jo bare komme du ved jo at jeg elsker din dejlige store tykke 19 årige pik, og hvis du har en kammerat i samme störrelse som dig så tag ham med en dag, hvis du vil det. for jeg tror nemlig at du har en god kammerat som gerne vil pröve en mand.

Så var den eftermiddag og en del af aftenen gået, var godt trätte alle sammen, så Ami, Carl og Muhamed sagde tak for i dag og forlod mig godt tömte for sperm.

Så må jeg jo se hvornår jeg får så meget pik på en dag som jeg har fået i dag, men det var bare dejligt.
Kommentar