Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Besög af mine drenge

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 0/0
Visninger: 7633

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex, Analsex og Trekant
Det er snart länge siden at mine drenge har besögt mig, hvad mon der er sket med dem, vil da nok sige at jeg savner deres dejlige fräkke kroppe, men det er jo nok noget som jeg må tänke mig til, medens jeg sidder og ser porno kan jeg höre at der er nogen ved dören, sidder og venter på at der skal ske noget, så går dören op ind til stuen og hvem kommer smilende ind min dejlig smukke dreng Thomas og han har en kammerat med en som jeg ikke har set för, har han nu fået ny ven tänker jeg, men det fortäller han jo nok om senere.


Hej Ib, ja jeg har taget Michael med for han vil godt hilse på dig, da jeg har fortalt ham hvad du har gjort ved mig den förste gang jeg var hjemme hos dig, og det kunne han da godt tänke sig at pröve.

Det kan han da også godt få lov til, men har du så også fortalt ham hvad regler der er her i huset når i kommer på besög. Ja, det har jeg og han har da også accepteret det. Så syntes jeg da at i skal fölge de regler som du kender Thomas, Det varer da heller ikke länge förend Thomas står helt nögen foran mig med en halvstiv pik på lige foran mit ansigt, jeg lader min tunge löbe hen over hovedet på pikken og tager de förste dråber der er kommet frem siden lukke jeg så munden omkring hans skönne store pik, han sukker helt ved det, og langsomt begynder han at mundkneppe mig, for det ved han nemlig at jeg godt kan lide. Ud aF öjenkrogen ser jeg at Michael også nu har smidt töjet og han har en rigtig flot krop og en pik som er lidt längere end Thomas'ses så den gläder jeg mig til at smage på, men först skal jeg jo lige haave noget godt fra Thomas, men jeg tager da Michael's pik i hånden käler for den og hans nosser og kan höre på ham at det er noget han kan lide. pludselig sige Thomas, jeg kommer nu og så sender han den dejlige säd ind i min mund og jeg sluger alt hvad jeg kan lige til sidste dråbe.

Så Michael skal jeg tage mig af din flotte pik, lader min tunge komme ind i skridtet på ham vil jo gerne snuse og smage på hans drengesved som er så dejligt og jeg kan höre på ham at det er noget han kan lide, slikker lige nosserne inden jeg lade tunge löbe op af pikskaftet op til hovedet lader tungen komme ned i öjet og smage de dejlige dråber der kommer fra den skönne pik, lader den komme ind i min mund og langsomt pröver jeg så at få den helt til roden, kan märke at den komme ned i halsen på mig stille og roligt, og da den endelig er dernede stopper jeg, det varer heller ikke länge förend at Michael begynder at kneppe mig i halsen med små bevägelser for han siger hvor er det dejligt at märke en som kan tage min pik helt til roden, det har jeg aldrig prövet för, så jeg vil nyde det så länge som muligt, men liderligheden er jo over ham og der går da heller ikke lang tid förend at jeg kan märke at säden den spröjter ned i halsen på mig, og jeg hörer hvordan han stönner og siger åh hvor er det dejligt. träkker den langsomt ud, så jeg får noget af spröjtet i munden men det sluger jeg med det samme. og jeg slikker hans pik helt ren for säd og takker for det.

Michael er helt udkört og läner sig tilbage i sofaen og siger hvor var det dejligt, ja Thomas det var rigtigt hvad du fortalte at Ib kunne tage den helt til roden, det troede jeg ikke, men tror du også at jeg må få lov til at kneppe ham også for at se om han kan tage min pik helt til roden.

Hör lige drenge er det sådan noget som i har aftalt hjemmefra at i rigtig skal give mig pik i begge ender. Ja, det er det siger Thomas, for jeg ved at du godt kan lide det og nyder når vi drenge kommer med vores dejlige drengepikke og tilbyder dem til dine huller, men selvfälgelig skal du först have lov til at smage dem inden at det sker for vi har jo altid god tid til vores leg med dig.

Hvad skal man sige når man får den besked, andet end jamen så lad mig da märke jer begge to samtidig, for det er jo det som i vil, og da jeg har tömt dem en gang så ved jeg at der går et stykke tid förend at de kommer anden gang, for de träkker nydelsen ud så länge som muligt. Hvor jeg dog elsker mine drenge når de sådan rigtig leger med mig og får lov til at göre som det passer dem, for jeg kan nemlig ikke sige nej til de drengepikke.

Da de så endelig er kommet og lägger sig tilbage i sofaen, så ved jeg jo hvad jeg skal göre slikke dem helt rene inden at de skal gå, og hvis jeg kan få en gang säd ud af dem en gang mere så gör jeg det. men det er ikke altid at de lykkes.

Dejlig skön eftermiddag har det väret, takker mine drenge inden de går og siger kom snart igen og giv mig pik.
Kommentar