Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine dejlige drenge.

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6122

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming og Oralsex
Nu er der gået et stykke tid, hvor jeg ikke har set noget til mine drenge, må sige jeg savner dem lidt, for det var så dejlige at ligge mellem benene på dem, nyde den skönne dejlige drengeduft og sved som de udsender.

Sidste gang jeg var i byen, så jeg lige et glimt af min dejlige förste dreng Thomas, men han gik sammen med en anden dreng, som så rigtig flot ud, var lidt höjere en Thomas og lidt kraftigere, men jeg tror at han vil se godt ud uden töj på, - ja jeg har for vane at kläde de drenge af med öjnene. som man siger - men jeg blev da klar over at jeg måtte gå alene hjem. Sidder som sädvanlig og slapper af på min bänk inden jeg skal til at komme op med mine varer. Som jeg sidder der i mine egne tanken, bemärker jeg at der er en som sätter sig ved siden af mig, en läkker ung dreng, vel sagtens omkring de 15-16 år men lidt stor af sin alder. Uden opfordring spörger han mig om han skal hjälpe mig oå med mine varer for det ser lidt tungt ud det net du har der. Jeg studser lidt for det er jo ikke hver dag at man får sådanne tilbud fra de unge drenge, men som jeg tänker, hvorfor ikke, kunne jo väre at man kunne få lidt sjov ud af det samtidig, hvad jeg ikke rigtig troede med ham her.

Vi kommer op i lejligheden og han bärer mine var ud i kökkenet, så spörger jeg om han vil have en sodavand, hvilket han siger tak til, så sätter han sig ind i sofaen, for at drikke sin vand, og han läner sig lidt tilbage, men opdager så nogle blade jeg har liggende på bordet, har jo for vane at mine Cock ligger fremme, for jeg tänker jo ikke på at jeg pludselig får gäster. Han kigger lidt i bladene og jeg bemärker så at der er ligesom kommet en lille bule i hans bukser, og langsomt har han fört den ene hånd ned og gnider sig i skridtet, nå, siger jeg er det noget som gör dig liderlig. Ja, siger han for det er jo ikke noget jeg sådan ser andre steder, det ser fräkt ud. Du kunne måske godt tänke dig at få suttet din pik, for jeg kan se at den er blevet godt stiv i hans bukser. Du må godt smide dine bukser, hvis du vil det, og så lege med din pik. Der går ikke lang tid så sidder den dejlige dreng helt nögen, og jeg må sige at det er en rigtig flot og stor tyk pik, som han viser frem, får helt mundvand af at se den, og inden jeg får set mig om, så ligger jeg mellem hans ben, lader mit hoved komme ind i skridtet på ham og indsnuser den dejlige drengeduft som han udsender, og da jeg ser at der er en lille dråbe på spidsen af hans pik, lader jeg min tunge löbe hen over hovedet og slikker det op, det giver et lille ryk i ham, og et stort suk, läner sig tilbage og nyder min behandling for nu har jeg tager hans pik helt ind i min mund.

Jeg slipper pikken et öjeblik og spörger ham om han vil se en pornofilm med unge drenge og voksne mänd, det vil han da godt og jeg finder en film frem sätter den i min DVD og snart toner der sig et billed frem af to som sutter påik på hinanden.
Nu spörger jeg ham om hvad han hedder og han svarer mig, jeg hedder Peter. Jeg fortsätter med at slikke og sutte ham og jeg kan höre at hans vejrträkning er blevet lidt anderledes, og kan også märke på hans pik at der er ved at ske noget, pludselig siger han jeg kommer og vil flytte mit hoved, men da det er länge siden at jeg har fået en god gang drengesäd så presser jeg mit hoved längere ned over pikken og så kommer de förste spröjt, og jeg må sige han kunne blive ved med at spröjte, og til sidst så falder han helt sammen og siger, hvor var det dejligt, aldrig har noget kunne tage min pik til roden og så samtidig modtage min sperm, det var bare dejligt.

Pludselig er der en som siger, nåh i hygger jer rigtig godt kan jeg se, - jeg havde som sädvanlig ladet min dör väre ulåst, for Thomas ved at han bare kan gå ind når han vil besöge mig og dören er åben - du fik dig alligevel taget dig sammen Peter og gik hen til Ib for at spörge om du skulle hjälpe ham med sine varer. Ja, siger Peter, for det du havde fortalt var så liderligt så jeg måtte jo se om det var rigtigt, og jeg må sige at jeg aldrig har fået et blowjob så skönt som det at Ib har givet mig.

Hör lige engang Thomas, sagde jeg, var det noget som i havde planlagt din fräkke knägt, hvorfor står du der med töj på, skal du ikke have det af, for nu vil jeg have din dejlige pik i min mund så du kan give mig al den sperm som den indeholder, for det måp da väre meget da det er länge siden at du har besögt mig. Der er alltid rigeligt sperm til dig Ib, det ved du, for du skal nok få tömt mig som du plejer,

Jeg havde en dejlig eftermiddag med Thomas og hans kammerat Peter og inden de gik, sagde jeg til Peter, du kan bare komme når du bliver liderlig for du ved jeg skal nok tömme dig for sperm. Ring lige en gang tag i dören hvis den er åben går du bare ind, du kan jo se at Thomas han kender det, og jeg vil altid gläde mig til jeres besög.

Efter at have sagt farvel til dem, gik jeg så ind i stuen for at slappe af og tänke på det som Thomas havde planlagt med ham Peter, men Thomas er jo en dejlig dreng og kan ikke blive sur på ham, hvor mange mon han har sagt det til, at jeg sutter deres pik, hvis de hjälper mig op med varerne, vi får se hvad der sker i den kommende tid.

Pludselig ringer det på dören, hvem kan det väre, har de glemt noget eller er det nogle andre, jeg går ud og lukker op, hvem står der ude min lille Ami og en anden som jeg ikke kender, men han ser da meget pän ud, lidt höjere end Ami, og så bemärker jeg at han har en ordentlig bule i sinde bukser, så ved jeg hvad der skal ske. men det kommer senere.

Kan i hygge jer så länge,
Kommentar