Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - uventet besög

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5582

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Sidder en stille aften og funderer over tilvärelsen, er glad for at have mödt Thomas, han er en dejlig dreng, og faktisk föler jeg som om han hörer til hos mig. Pludselig ringer det på dören, hvem mon det kan väre, kan jeg väre heldig at have en dejlig aften sammen med Thomas helt alene, for det vil gläde mig rigtig meget. Da jeg lukker dören op, bliver jeg forbavset for hvem står udenfor dören ikke andre end Ami og Muhameds far og fätteren. Hvad mon de vil tänker jeg, for selv om de er omkring de 40 år, så ser de godt ud, og jeg ved jo hvad de har i bukserne, noget rigtig läkkert som jeg da gerne vil betjene med min mund og tunge.

Må vi komme ind og snakke lidt med dig siger farmand, Ja, siger jeg alle er velkommen hos mig uanset alder. Ved godt at du hellere vil have set mine sönner, men du må altså nöjes med mig og min fätter siger farmand så. Som jeg siger til dem en mand er en mand og jeg kan jo godt lide fräkke mänd, og det tror jeg at i begge to er, siger jeg, for ellers ville i jo ikke komme og besöge mig.

Vi sätter os ind i stuen og jeg spörger, hvad vil i have öl eller kaffe. Öl siger farmand det er det nemmeste for dig, og det smager da også godt, og kan jo nydes sammen med andre ting. Hvad mener du med andre ting siger jeg så, han svarer ikke helt på mit spörgsmål men tager sig til skridtet og det er svar nok til mig. I vil måske se en pornofilm med fräkke mänd og drenge, er det derfor at i er kommet, siger jeg, Det må de jo indrömme og så siger de, ja for vi regnede med at du vil sutte vores store pikke, da du godt kan lide det, for det er jo sådan at du behandler mine sönner, so vi vil også gerne have sådan en tur,

Fräk som jeg er siger jeg, kan i så få smidt det töj eller skal jeg kläde jer af på skift. Ja tak siger de begge to, vil gerne have at du kläder os af, for jeg tror at du gör det på en speciel måde, OK, siger jeg, så kan i godt läne jer tilbage i sofaen, så begynder jeg så smät, at tage dem op ad lårene helt op i skridtet og hvad möder jeg hos dem begge to, en stiv pik hos hver af dem, jeg lägger mig på knä foran dem, og presser mit hoved ind i skridtet, hvor det dufter af dejlig mand, og ganske langsomt lukker jeg deres bukser op, lader tungen finde vej hen over trusserne og igen en dejlig duft, for prespermen er begyndt at flyde hos dem begge, og inden länge så sidder de to dejlige mänd helt nögne foran mig og jeg begynder at sutte og slikke på dem skiftevis og hörer hvordan de nyder det, tager deres pikke helt til roden, og så kan jeg se hvordan de sidder og kysser hinanden, medens deres händer går på vandring over deres kroppe, og så kan jeg se at farmand lader sin hånd komme ned i skridtet på fätteren, og kan forstå at han finder hans lille hul, for det giver et ryk i ham, og jeg kan märke det for hans pik er helt til roden i min mund.

Jeg tror at min fätter godt vil have min pik op i sig, det har han prövet för, og han kan godt lide det, så kan du jo sutte medens jeg knepper ham, og så begynder han ellers at kneppe sin fätter, men nu gör jeg det at jeg begynder at slikke på farmands nosser og lidt längere ned, og det kan höres på farmand, for han stönner rigtig meget og siger, ja bliv ved med det, så varer det ikke så länge förend at jeg kommer. Så siger jeg til farmand, men jeg vil have din säd i min mund og slikke dig helt ren, så medens jeg har fätterens pik i min mund siger farmand jeg kommer nu og jeg tager den i min mund og modtager en rigtig godt gang säd og der var meget, og fätteren er også klar med sin säd og det er bare dejligt at märke så meget i min mund af to dejlige fräkke mänd, som normalt ikke må göre den slags, men de ved at hos mig kan de få lov til det, jeg siger ikke noget om det.

Da jeg har fået tömt dem begge to helt for säd, sidder vi lidt og snakker inden de siger tak for i aften det var rigtig dejligt og hvis vi må vil vi gerne kommer igen, hvilket jeg siger det er da helt i orden, for i er da bare nogle dejlige mänd og jeg kan jo betragte jer som mine sönner, da jeg snildt kan väre jeres far.

Sådan kan det gå når man mindst venter det, men det var hyggeligt, så hvornår sker det igen.
Kommentar