Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - mine dejlige drenge 2

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5640

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Dagene går og min längsel efter mine drenge er begyndt at blive större, da de giver mig sådanne nogle dejlige oplevelser, når de kommer til mig, det kunne jo väre at jeg mödte en af dem når jeg går i byen for at handle.

Endnu har jeg ikke set nogle af dem, men de skal jo også passe deres skole så det kunne jo väre, at der var en af dem der dukkede op senere på dagen, de ved jo at dören står åben for dem, så det er bare at vente. Da jeg kommer hjem ser jeg lige skyggen af Ami, hvor mon han skal hen i dag, må da gerne besöge mig, han ved jo at min dör står åben når jeg lige har väret i byen, så jeg går ind og sätter min indköb på plads, da jeg pludselig höre at min dör den går op, og da jeg ser efter er det Ami som er kommet ind. Hvor har du väret så länge min dreng siger jeg, er der ikke noget som du har savnet.

Jo siger Ami, jeg har savnet din kärlige behandling af mig, han går ind i stuen og sätter sig og spörger så om han må se en fräk film, for det har han ikke derhjemme, så siger jeg, find du bare en du kender jo hvor de er. Han finder en frem sätter den i DVD.en og langsomt toner der billeder frem af nogle drenge som leger med hinanden, han kigger på mig, og jeg ved hvad han forventer af mig, jeg går hen til ham, sätter mig ved siden af ham, begynder at käle for hans krop, han läner sig tilbage og nu forventer han jo at jeg skal kläde ham af, og det begynder jeg så at göre, da jeg kommer til hans bukser lägger mig mit hoved i hans sköd og indsnuser den dejlige duft som han udsender fra sin krop, og jeg kan se at hans bukser begynder at bule lidt ud, han begynder at stönne og så tager jeg hans bukser af ham, lader min mund finde vej til hans trusser og borer mit ansigt ind mod hans pik, den vokser yderligere og han begynder rigtig at stönne og siger så, jeg tränger til din mund omkring min pik for det er nogle dage siden at jeg er kommet med en gang säd, for det er så kedeligt at skulle spille den af alene, träkker så underbukserne af ham og frem springer hans dejlige tykke pik og der er nogle dråber på spidsen, lader min tunge slikke dem op, lukker så munden omkring hans pik og med det samme stöder han den helt ind i munden på mig, og han kommer med det samme.

Det var noget som du trängte til var min dreng, han sidder helt afslappet og jeg beholder hans pik i min mund, for nu skal han rigtig märke at jeg sutter mere på den, og den vokser med det samme. Åh, bliv ved siger han det er så dejligt, når du rigtig sutter på den. Pludselig kan jeg märke at der er nogen ved siden af mig, dören var jo ikke låst og ind var Thomas kommet stille og roligt og har nydt mit mundarbejde på Ami. Så siger Thomas må man have lov til at väre med. Selvfölgelig siger jeg, kom her min dreng, jeg kan se at din bule er stor og jeg kläder ham langsomt af medens at Ami ser på det, drengene kysser hinanden til stor fryd for mig, så springer Thomas dejlige pik ud lige i ansigtet på mig, indsnuer den dejlige duft, lader min tunge lege med hovedet inden den forsvinder ind i min mund, og jeg må sige at Thomas også var liderlig for han kome nästen med det samme, dejlig smag får jeg i munden, og han falder helt sammen ned over Ami, og siger, Ib er så god til at sutte pik, så nu tror jeg at vi skal göre det godt for ham, Thomas begynder at käle for min numse og siger til Ami, vil du väre den förste som giver ham pik, for jeg tror nemlig at Ib, tränger til at märke noget oppe i sig. Det varer heller ikkelänge förend Thomas er helt i bund og medens at han knepper mig, så sutter jeg Ami igen, men pludselig tager han mit hoved väk, og siger til Thomas, nu er det min tur, jeg vil også märke noget godt omkring min pik, sådan skifter mine drenge til at kneppe migmedens jeg har en pik i min mund, da de så kommer igen med en god gang dejlig drengesäd, slapper de rigtig af og siger begge i munden på hinanden, hvor der det dejligt at lege med >Ib på den måde.

Jeg går ud og henter noget drikke til so og spörger mine drenge skal i have öl eller sodavand, Öl siger de begge i kor og griner samtidig for nu skal vi lige samle os, så vi kan fortsätte om lidt igen. Sådan bliver de ved hele eftermiddagen og jeg nyder det, for mine drenge får lov til at göre hvad de vil.

Ib, hvad siger du til at vi kommer en aften og besöger dig os to alene, så kan vi hygge os så länge som du vil have os i din seng.

sådan bliver det og det skal nok blive dejligt. da jeg elsker mine drenge.
Kommentar