Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 6

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 5162

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 6.: I skoven, 2 del.: Forspillet.

Nu går du først over til din formiddagsven og tager hans pik frem.

Jeg gik hen til ham. Han strakte benene lidt ud fra sig, så jeg lettere kunne komme til. Jeg knælede ned mellem hans ben, følte op ad den store bule, fandt lynlåsen og trak den ned. Han havde heller ikke trusser på, så jeg kunne snart både se og føle det øverste af pikken. Jeg prøvede at stikke hånden ind for at få den ud, men bukserne var så snævre, og hans pik så hård, at jeg ikke kunne få hånden ind under den.

Bæltet, sagde han, og jeg begyndte at løsne bæltet og fik med besvær åbnet knappen. Så kunne jeg trække bukserne lidt ned og helt ud til siden, og så lykkedes det mig efter nogen masen, som han ganske øjensynligt nød, at få pikken ud. Jeg skulle til at rejse mig, da han greb mig bag hovedet.

Hvor skal du hen? Du er ikke færdig endnu, og så trak han mit hoved ned mod pikken. Skal jeg sige mer, spurgte han.

Det behøvede han ikke, jeg var klar over, hvad meningen var, så jeg nærmede ansigtet til pikhovedet. Jeg vidste jo, at det var stort, og nu var det allerede vådt af pikspyttet, som jeg forsigtigt begyndte at slikke af med tungen, hvilket fik ham til at grynte tilfreds og ligesom løfte hofterne mod min mund.

Jeg slikkede videre, men det blev ikke ved med at være nok for ham.

Tak så fat, sagde han, og tog mig samtidig fast om mit baghovedet og tvang munden ned over pikhovedet.

Da han havde udtømt sig i min mund, måtte jeg på samme måde betjene de tre andre, den ene større og voldsommere end den anden, og sperm fyldte ikke blot min mund og mave, men løb også ned ad hagen og dryppede på bryst og mave, alt imens mit eget pikspyt sivede og sivede.

Nu henter du den blå taske derovre, sagde lederen og pegede på en taske i nærheden af Harleyerne.

Jeg satte den foran ham, og han gav mig ordre til at lukke den op, mens de alle holdt øje med min reaktion. Jeg så nok på en gang både overrasket, noget bange men også lidt nysgerrig ud, da jeg havde forstået, hvad i hvert fald noget af indholdet bestod af: Der var gummipikke i forskellige størrelser, flere læderpiske, og også noget, der lignede en lædermaske, samt en hel del andet, som jeg ikke kunne se.

Ræk mig gummipikkene, sagde han. Jeg fiskede dem op en efter en, og flere var temmelig store, mindst så store som den største af de pikke, jeg lige havde suttet af.

Og så den blikdåse der, sagde han, og så lægger du dig her, sagde han og klappede på sine knæ.

Så lå jeg der med pikken mellem hans ben, røven i vejret og hoved og fødder ned til hver side.
Jeg prøvede at løfte hovedet for at se, hvad han foretog sig, men jeg fik et slag over nakken og besked om at holde hovedet nede, og hvad der skulle ske, var da heller ikke så vanskeligt at gætte, men hvilken ville han vælge?

Lidt efter mærkede jeg en fingen mod røvhullet. Den var godt smurt ind, så han skulle ikke presse meget på, før den gled ind. Ud og ind gled den, og jeg begyndte at vride mig af lyst.

Nå, det her var ikke så galt, sagde han, men bare vent, og samtidig stak han endnu en tyk finger ind, og lidt efter endnu en, og nu blev lysten blandet med smerte, men kun en kort tid, indtil ringmusklen havde vænnet sig til presset. Så forsvandt fingrene, men de blev hurtigt erstattet af noget hårdt, der nu pressede mod hullet. Det var naturligvis en af gummipikkene, som han hjalp på vej ved at trække ballerne til side med den anden hånd. Den var også smurt godt ind, så det varede heller ikke længe, inden den langsomt trængte ind, og da han mærkede, at den var kommet godt forbi ringmusklen, begyndte han at trække den ud og ind. Inden længe blev det bare lystfølelse det hele, jeg slappede helt af, pikspyttet løb, og spermen, som længe havde været parart, arbejdede sig frem, jeg sukkede og gispede af fryd og da han så pludselig stødte den helt i bund, kom jeg med et lille skrig.

Det var lige noget for ham, lo en af de andre; men nu skete der noget helt uventet.

I stedet for at trække dildoen ud, begyndte lederen at skrue på enden af den. Snart mærkede jeg, at den del af gummipikken, der var lige inden for ringmusklen begyndte at udvide sig. Han skruede videre, mens han af og til trak lidt i den for at se, om den nu sad fast.

Rejs dig så op og sæt dig på hug, sagde han, og da jeg stod op gav han mig besked på at prøve at presse den ud, men det kunne jeg ikke. Det var som at skulle af med en stor lort, som bare ikke ville ud, og samtidig føltes det så fremmed, nyt og ophidsende, så min pik på et øjeblik igen stod stiv.

Så er det vores tur igen, sagde lederen, og idet han fandt en ny gummipik frem, noget større end den han havde valgt til mig, sendte han mig over til min formiddagsven, som han kaldte ham.

Han sad stadig, som jeg havde forladt ham med pikken ude af de åbnede bukser. Han rejste sig, og jeg måtte trække bukserne af ham og gi' ham støvlerne på igen bag efter. Så stak han røven i vejret, idet han holdt hænderne på den træstamme, han før havde siddet på. Jeg forstod jo godt, hvad det gik ud på, så jeg stak fingrene i smørelsen og begyndte at fedte hans røvhul ind. Det var en mærkelig fornemmelse sådan at stå bag sådan en stor fyr og ikke bare kigge lige ind på hans røvhul, men også røre ved det. Det virkede dog samtidig ophidsende på mig, som jeg selv stod der med strittende pik og en godt udfyldt røv, så det varede ikke længe, før jeg havde to fingre inde i hans tarm, hvor jeg hurtigt fandt det sted, som fik ham til at stønne og rotere med røven. Så prøvede jeg med tre fingre, og det gik også forholdsvis let, men nu råbte lederen, at det snart måtte blive til noget, der var andre, der ventede, så jeg tog fat på gummipikken og prøvede at presse den ind. Det var til gengæld ikke så let, jeg pressede og pressede og udbrød så til alles store fornøjelse:

Så luk dog op for fanden, mand!

Nå nu er du ved at lære det, grinede de.

Det gjorde han faktisk, og herefter var det ingen sag at presse den helt ind. Så skulle der også drejes på en knap, og jeg drejede og drejede til han stønnede og sagde, at nu kunne det vist være nok.

På samme måde måtte jeg betjene de tre andre, lederen til sidst og med den største af pikkene.
Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar