Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 7

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 4611

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 7.: I skoven, 3 del.: Røde bøffer.

Mens jeg havde taget mig af at få placeret den største af gummipikkene i lederens røv (og det havde ikke været helt let, til sidst havde jeg måttet hamre på enden af den med den ene hånd, mens jeg holdt den på plads mod det brune, rynkede hul, der nærmest var skjult et tæt hårlag, med den anden, men så kom den også ind), var de andre gået ind i laden, uden at jeg havde bemærket noget, så optaget havde jeg været af dette usædvanlige arbejde, men så snart jeg var færdig, kom to af dem hen og tog mig i armene og trak mig ind i laden.

De gav mig nogle lædermanchetter om håndledene, og et øje i dem blev sat i en krog i nogle reb, som hang op om en kraftig bjælke og derfra ud til siden, hvor de var bundet fast til hvad ved jeg, men i hvert tilfælde kunne de hurtigt justere tovene, så snart kunne jeg kun lige akkurat støtte med benene.

Nu kom lederen ind, som de andre uden bukser, og med den store pik daskende mod lårene, når han gik. Selv havde jeg stadig en kraftig stådreng, det havde snart været sådan i flere timer. Han havde den lædermaske i hånden, som jeg havde set i tasken. Han stillede sig op foran mig og holdt masken frem.

Nu får du den her over hovedet, og når det er gjort, kan du ikke sige noget, eller råbe og skrige.

Nu blev jeg for alvor bange, men mærkeligt nok rykkede det bare endnu mere i pikken.

Han må have set det angste udtryk i mine øjne, for så fortsatte han:

Vi er ikke ude på at gøre dig skade, da slet ikke i betragtning af din unge alder, og i betragtning af at du indtil nu har været en flink og samarbejdsvillig knægt. Hvis der er noget, der bliver for meget for dig, ryster du kraftigt på hovedet, så holde vi inde og spørger dig, hvad du vil, og ikke overraskende svarer du ja ved at nikke og nej ved at ryste på hovedet. Forstået?

Jeg kunne ikke få et ord over læberne, så jeg nikkede bare, han smilede og begyndte at trække masken ned over mit hoved, hvorefter han spændte den med nogle spænder i nakken. Der var nogle runde huller til øjnene, så jeg kunne stadig se, og der var også et rundt hul ud for munden, så jeg kunne have talt. Det varede dog kun et øjeblik, for så tog han fat i en flap, der var fastgjort på den ene side af masken og trak den hen foran min mund. Luk munden op, kommanderede han. Jeg åbnede munden, og følte straks en læderkugle trænge ind og næsten fylde munden, og så gjorde han flappen fast med et spænde på den modsatte side. Jeg prøvede at sige noget, men det kom der kun nogle underlige lyde ud af.

Så blev der spændt lædermanchetter om mine ankler, og jeg fik besked på at sprede benene. Det gjorde jeg så, men de blev hurtigt trukket endnu længere fra hinanden og tilmed noget skråt tilbage, så jeg nu mest hang i armene, mens benene kun lige rørte gulvet bag mig. Hvordan de gjorde dem fast, ved jeg ikke, men nu skete det noget helt uventet, som jeg aldrig havde kunnet fantasere mig til. En af den bandt en snor rundt om min pik lige under hovedet. I den snor havde han fastgjort en elastisk snor, som han nu trak ned mod gulvet et stykke foran mig, mens pikken og jeg selv fulgte med, så langt vi kunne. Det var en helt fantastisk følelse, som forplantede sig fra pikhovedet, gennem pikken og ud i hele kroppen. Men det var ikke det hele. En anden snor blev bundet stramt om pungen over nosserne, så stenene blev presset væk fra kroppen, og pungen spændt ud så den glinsede. Og så blev også den forsynet med en slags elastik, trukket godt ud og fastgjort til et søm i gulvet.

Så gav han mig et let skub, jeg gyngede frem og tilbage, og hver gang blev der trukket i både pik og nosserpose, og mit pikspyt begyndte at dryppe, så fantastisk ophidsende var oplevelsen. De stod nu alle foran mig og betragtede resultatet. Tilsyneladende til stor tilfredshed, for det begyndte at trække i de halvstive pikke. En af dem var så venlig at komme med et stort skår fra et badeværelsesspejl, så jeg også selv kunne opleve synet. Var det virkelig mig? Pludselig lynede en blitz: Så du kan få et varigt minde med hjem, sagde fotografen.

Og så begyndte den egentlige fest, som alt det andet kun havde været forberedelserne til. Den blå taske kom frem igen, og foran mig lagde de de forskellige piske, som tasken indeholdt. Jeg følte sveden begynde at løbe fra både pande og armhuler.

Og så faldt det første slag. Det gav et ryk i mig, både af overraskelse og smerte, en smerte som dog ikke var så slem, for han havde helt klart ikke slået til, blot dasket med den flade, brede pisk. Og sådan fortsatte han vel en ti slag, ligeligt fordelt på begge endeballer, og jeg følte varmen og rødmen i ballerne. Så tog den næste over. Han fortsatte med et par slag på ballerne, men slog så pludselig på mine brystvorter. De havde nok hele tiden været stive af ophidselsen, og hurtigt blev de meget ømme og følsomme, men han fortsatte med endnu nogle slag, så mine bryster var lige så røde som bagdelen, og vorterne havde en erektion som aldrig før. Det samme havde min pik, som efterhånden havde lavet en lille sø på gulvet.

En af dem satte sig foran min pik og begyndte ganske forsigtigt at slikke hovedet og kilde det med tungespidsen. Imens havde lederen taget en noget smallere pisk, og med den begyndte han at slå op mellem min spredte ben og direkte mod røvhullet, siderne lige omkring og det inderste af pikken, det der er mellem nosserne og røvhullet, og som også er svulmet op sammen med resten af pikken.. Ved hvert slag ramte han også enden af gummipikken, som stadig sad spændt fast i mit røvhul, hvorved den igen masserede kirtlen i tarmen. Denne utrolige behandling, slagene mod det inderste af røven, gummipikkens rumsteren og tungen, der kildede pikhovedet var for meget, så jeg sendte min udløsning i ladning efter ladning ud mod den kildende tunge og munden bag ved den.

Nu blev jeg løsnet, først pikken og nosserne - dog lod de snorene sidde, både den under pikhovedet og den, der spændte nosserposen - så fødderne, og endelig løsnede de rebene, der holdt mine arme. Det var lederen og min formiddagsven, der tog sig af denne del, de to andre hoppede rundt med hver sin læderpisk i hånden, hvormed de prøvede at ramme hinanden, først og fremmest i røven, men også over både pik og nosser, og at dømme efter lydene, både af klaskene mod hud og de skrig, de udstødte, når de blev ramt, sparede de ikke på kræfterne.

Nå, Søren, sagde min formiddagsven, jeg lovede dig røde bøffer og grillpølser, gjorde jeg ikke? grinede han. Nu har du fået to flotte røde bøffer, sagde han idet han tog mig på begge baller, hvilket fik mig til at hoppe, nu kommer vi til grillpølserne, og så lo de begge højt.

Grillpølser
Benene nærmest eksede under mig, og det smertede i armene, da de igen indtog en mere normal placering, så de greb mig i en arm hver og førte mig hen mod et bord. Et bord og et bord, det var kun et par planker lagt over nogle bukke. For fanden, der bliver noget at fortælle Mik, tænkte jeg, når han kommer tilbage fra ferien. Godt de har taget billeder af det her, ellers vil han bare tro, det er noget, jeg har drømt. Var det måske bare en drøm? Nej, de brændende baller fortalte noget andet om noget helt virkeligt og nærværende, og grillpølserne? jo de var også temmelig nærværende og godt kød- og blodfyldte.

De gjorde manchetterne om mine ankler fast til bukkene, så mine ben var godt spredte. Lige et øjeblik, sagde min formiddagsven, og gik hen i hjørnet og rodede i noget af deres oppakning. Så bredte han en sovepose ud over de rå brædder. Så du ikke får splintre i maven, lo han, det må være nok, at du får et par pæle op i røven, og så klaskede han mig igen venskabeligt på det nævnte sted.
Snart lå jeg på maven hen over soveposen med armene fastgjort på den anden side af bukkene.

Ikke fordi vi tror, du vil prøve at flygte, sagde lederen, men mere fordi det forhøjer nydelsen både for dig og os, og så gør det sig så godt på fotografier! Det havde jeg jo af gode grunde ingen bemærkninger til.

Nu tog lederen fat i dildoen, som jo stadig sad fastskruet i min røv, og trak lidt i den. Han kunne jo naturligvis ikke trække den ud, forsøgte vel heller ikke på det, men alene den bevægelse, det gav i den, den lille gnidning mod min sædblære og presset indefra mod røvmusklen, var uhyre stimulerende og fik mig til at stønne af fryd. Så drejede han på skruen, så presset forsvandt, og nu kunne han trække den ud. Det gjorde han dog ikke, næh, han begyndte at kneppe mig med den i rolige strøg ind og ud og rundt i alle retninger i tarmen, med endnu højere suk og grynt fra mig til følge. Så trak han den helt ud, men kun for igen at føre hovedet ind gennem musklen, så helt ud igen, så ind og sådan fortsatte han et stykke tid.

Nu er han vist varmet nok op, sagde han til min formiddagsven (de to andre løb nu rundt uden for laden, helt opslugt at deres leg med at slå efter hinanden med piskene) du først, så er den stadig snæver nok til mig bag efter.

Min formiddagsven stillede sig bag mig, men inden han foretog sig andet, bøjede han sig ned, tog fat i de elastiksnore, der stadig var forbundet med min pik og mine nosser. Den fra nosserne trak han skråt ned til den ene buk, den fra pikken kunne han godt se, ikke kunne trækkes lige ned, sådan som min pik strittede opad, så han fik lederen til at binde den til den anden side af bordet, idet han samtidig pressede den noget nedad, begge dele fulgt af gisp og støn fra mig. Så rettede han sig op og lod sin pik hvile mod det øverste af revnen, kørte den lidt frem og tilbage her, inden han begyndte at masere pikhovedet rundt og rundt og op og ned over røvhullet, som følsomt og afslappet skiftevis åbnede og lukkede sig helt ude af min kontrol. Så kom tidspunktet, som hele opvarmningen havde sigtet mod: pikkens indtrængen i røven. Den grundige både ydre og indre opvarmning, havde gjort mig så parat, at det til forskel fra formiddagen, var uden smerte, kun en helt frydefuld fornemmelse, da hovedet gled ind gennem ringmusklen og gned sig kælent op ad sædblæren. Han begyndte nu med nogle rolige bevægelser frem og tilbage, idet han langsomt trængte dybere og dybere ind, til jeg mærkede hans tætte bevoksning mod de ømme røvballer og hans nosser mod min udspilede pung.

På dette sted greb lederen ind i løjerne. Han var blevet stående på den anden side af bordet, hvorfra han fulgte pikkens indtrængen.

Nu er det vist tiden, hvor jeg også kan være med, sagde han, idet han løsnede spændet, som holdt kneblen i min mund. Skal vi lige høre en melding, inden du bliver kneblet med et andet redskab? spurgte han med en lille latter.

Hvordan har vores lille ven det?

Åhh, åhh, jaah, ååhh jaah, stønnede jeg, det er bare så deeeejligt, såååå deeeejliiigt!

Jeg sagde dig jo, at han var vild med grillpølser, lo min formiddagsven, og kørte pikken i nogle hårde hug, så han klaskede mod mine røvballer, og hans store nosserpose fik min sat i svingninger, der på grund af elastiksnoren sendte små skarpe jag ind i lysken, men kun som en forhøjelse af nydelsen.

Og så var min mund igen stoppet til, men denne gang med en noget mere velsmagende knebel. Jeg havde hele det dejlige, store, fedtede hoved i munden, og jeg slikkede og suttede al den saft af det, som jeg kunne nå med tungen. Så prøvede jeg at klemme kraftigt sammen med tænderne bag læberne lige bag hovedet, mens jeg så hårdt, som jeg kunne, kørte tungespidsen op og ned over pikspalten. Det fik ham til at gispe og stønne og udbryde:

Han må fan'me ha' øvet sig godt, eller også er han et rent naturtalent. Bliv ved knægt, bliv bare ved, åååååhhh, åååååhhh, bliv ved, bliv ved!

Og jeg blev ved, stærkt inspireret af pikkens bevægelser i min røv. Jeg havde efterhånden fået tungespidsen trykket lidt ned i pikspalten, roterede den der, så godt jeg kunne, og gjorde kneppende bevægelser med den ved skiftevis at slappe presset og trykke til igen.

Pikken i røven havde nu sat tempoet op, og den i min mund gik også over til næste trin, som naturligvis bestod i, at hænderne bag den greb om mit hoved, og pikken søgte længere og længere ind, pressede og dunkede mod det inderste af mundhulen, men var åbenbart ikke ret længe tilfreds med det, for den pressede sig gradvist længere ind. Snart var den på vej ned i min hals, godt hjulpet af, at han nu løftede min hage højt. Jeg troede, jeg skulle kvæles, da det store pikhoved klemte adgangen til luftrøret helt sammen, men han var åbenbart klar over dette forhold, for han trak sig tilbage i tide, inden han på ny pressede med ned i halsen, og sådan fortsatte han, til jeg følte hans pikhår mod læberne og hans nosser mod hagen.

Min formiddagsven arbejdede nu så hårdt i min røv, at jeg gyngede lidt frem og tilbage med hvert stød. Denne rytme opfangede pikken i min mund, så den stødte frem samtidig med, at jeg gled lidt frem. Denne rytme fik snorene i pik og nosser til at påvirke de dele i en sådan grad, at jeg følte, hvordan min tredje udløsning den aften var ved at arbejde sig frem. Da sæden endelig skyllede frem, strammedes røvmusklerne helt af sig selv, mens jeg af alle kræfter pressede læberne fast om pikken i min mund i et forsøg på at få dem til at komme samtidig som mig. Det lykkedes så nogenlunde.

For satan, udbrød pikken i min røv, eller rettere ham, de ejede den og betjente den så dejligt, for satan, nu kommer jeg, for satan nu kommer det, nu kommer det, nu kommer både sennep og ketchup, sennep og ketchup, sennep og og og og så kom den ene ladning efter den anden skyllende op i min tarm, idet han stødte kort og hårdt og dybt ved hvert skyl.

Også her, også her, udbrød nu pikken i min mund, sennep og ketchup, sennep og ketchup, så du aldrig behøver at gå til pølsemanden mere. ÅÅÅhhhh, åååhhhh, tag min sperm knægt, slug min sperm, åååhhhh, ÅÅÅÅHHHH og så skød han først i min hals og lidt efter i min mund i en sådan skylle at jeg igen var ved at blive kvalt, jeg gispede og sank, og sæden sivede ud af mundvigene på trods af, at pikken fyldte godt op.

Der er gjort klar derude, sagde de to andre, som havde stået og set på opløbet, og grillen er ved at være varmet op. Det er ham her også grinede lederen, men giv ham bare et par pølser mere, jeg tror ikke, han er mæt endnu. Hvad siger du selv knægt, kunne du ikke tænke dig et par pølser til?

Jeg kunne knap få et ord frem, så udmattet var jeg og så øm i halsen, men alligevel nikkede jeg bekræftende, jeg kunne nok klare et par til, nu vi var i gang.

Det kunne jeg, det måtte jeg, jeg havde rent faktisk heller ikke noget valg. De pumpede mig også i begge åbninger, men efter et stykke tid, skiftede de placering. Det var noget af et chok at få den pik, der lige havde været på besøg i min røv, stukket ind i munden. Smagen var mildest talt anderledes end en, der kun var dækket af piksaft. Piksaft og sperm var der nok af, men der var samtidig et kraftigt tilskud af lortesmag, min egen lort! Den ubehagelige fornemmelse forsvandt dog, så snart den var slikket ren, så var alt igen bare vild lyst, og da de endnu et par gange skiftede plads, var det lige ved - eller lidt mere - at jeg ligefrem nød smagen, som tilføjede endnu et element til aftenens fantastiske sex-oplevelser.

Da de endelig havde tømt sig, gik de udenfor til de to andre, og jeg lå eller stod lidt alene, mens jeg rensede munden og slikkede så meget af den sæd, der var efterladt omkring min mund, som jeg kunne nå med tungen.

Nå, har du fået sulten stillet? Det var lederen, der kom hen til mig, og begyndte at løsne mig fra bordet. Da han trak mig op fra bordet, svigtede mine ben, så udmattet var jeg, og jeg sank sammen for fødderne af ham. Han trak mig op i et fast greb, vendte mig om og holdt mig fast ind til hans krop.

Er du OK, spurgte han bekymret, der er vel ikke noget i vejen?

Nej, det er fint, fik jeg fremstammet, jeg er bare lidt mat. Jeg kunne mærke, at hans pik begyndte at vokse.

Åh, en dejlig krop, du har, sagde han og trykkede mig fastere ind til sig, denne gang med den ene arm bag mine baller, så vores pikke blev presset tæt sammen - og hans, ja også min, voksede mere og mere.

Han løftede mig op på bordet og skubbede mig bagover. Så løftede han mine ben op. Hold fast om anklerne sagde han, og begyndte at stryge min pik og nosser med flad hånd, og på mindre end et øjeblik lå min pik helt stiv hen over min mave.

Kunne du mon alligevel tænke dig endnu en ret? spurgte han, min pik er helt vild efter at prøve dit lille røvhul.

Han ventede ikke på noget svar, men pressede straks pikhovedet mod mit blotlagte røvhul, hvorfra der sivede en stadig strøm af sperm fra de tidligere pikke. Godt nok var jeg blevet temmelig gennemkneppet og udblokket, men alligevel skreg jeg, da han pressede sit pikhoved gennem røvmusklen, hans pik var i mindste en halv centimeter tykkere end nogen af de andre, jeg havde haft besøg af. Ja, det er en stor mundfuld, grinede han, prøv nu at vænne dig lidt til den. Pres om den og slap af, pres og slap af, og så pressede også han, men det var dybere ind, og jeg udstødte igen og igen små skrig. Han arbejde langsomt og forsigtigt ind og ud nogle gange, så hurtigere og hårdere.

Så tog han mig om skuldrene og løftede mig op.

Hold armene om min hals og hold fast med benene bag ryggen, kommanderede han.

Så løftede han mig fri af bordet med sovepose og det hele, mens han stadig havde pikken dybt begravet i min røv. På den måde gik han de få skridt hen til det hjørne, hvor deres oppakning lå. Her lod han soveposen falde oven på alt det andet. Slip så med hænderne og læn dig tilbage sagde han. Jeg lænede mig langsomt ned, til mine skuldre hvilede på soveposen, idet han holdt mig lige over hofterne. I den stilling kørte han sin pik ind og ud af mig nogle gange.

Prøv at løfte benene op, sagde han, og da de var ud for hans skuldre, slap han skiftevis sit tag i mig med først den ene, så den anden hånd, så mine ben nu lå op ad hans hals. Min vægt var nu fordelt på skuldrene, der hvilede mod soveposen, mens en stor del blev båret af hans hårde knage, hvilket gav en helt fantastisk virkning i røven.

Kom med dine hænder, sagde han.

Jeg rakte dem op. Han slap sit greb om mine hofter, tog fat om håndledene og løftede mig fri af soveposen. Så hvilede endnu mere vægt på hans pik, og i denne fantastiske stilling begyndte han nu at støde frem og tilbage. Jeg stønnede og gispede af fryd, og sansede ikke, at en af den andre var kommet ind og tog billeder af seancen, det blev jeg først klar over nogle dage efter, da jeg fik billederne med posten.

Lidt efter lå jeg på ryggen på soveposen med benene lige i vejret, mens han lå på knæ bag mig og holdt om mine ankler. I den stilling arbejdede han nu hurtigere og kraftigere ind og ud, til han pludselig trak sig helt ud. Nu pressede han mine ben tilbage, til knæene var helt oppe på hver side af mit hoved, og røven på den måde godt i vejret. Hold så godt fast, kommanderede han. Jeg slog armene om knæhaserne, og så.

KLASK, AAAVVV, KLASK, AAAVVV, KLASK, AAAVVV Han slog med den højre hånd, og den var der mange kræfter i, mens han støttede mig under ryggen med den venstre.

AAAVVV hvorfor slår du? Hulkede jeg.

Fordi jeg kan li' det! Fordi jeg kan li' at føle dine baller blive varmere og varmere mod min hånd, bare derfor, og så fordi jeg tror, at du i virkeligheden også kan li' det. At du er lige så sulten efter smæk som du er efter pik.

Og så slog han et par gange til, inden han med stor kraft stak pikken helt i bund. Nu var det forbi med al forsigtighed og venlighed. Han kørte hårdt og hurtigt og idet han lænede sig ind over mig, trængte pikke dybere ind i mig, end noget havde været før.

Aaaavvvv, aaaavvvv, jamrede jeg, ikke mere, ikke mere, stoooop, stoooop. Men jo mere jeg jamrede og bad, jo hårde og hurtigere hamrede han ind og ud.

KLASK, AAAVVVVvvvv! KLASK, AAAVVVVvvvv, og klask og klask igen. Han havde trukket sig ud igen.

Aaaavvv, aaaavvv, ååååhhh, jaaahhhh, ååååhhhh,jaaaahhh, slå igen, slå igen, stønnede jeg, da han holdt en lille pause.

Ja, jeg vidste det, lo eller nærmest snerrede han, jeg vidste det. Vil du også have mere pik?

Ja, ja ja, stik den ind igen, stik den ind igen, jamrede jeg helt væk i en fantastisk blanding af smerte og liderlighed.

AAAvvv, aaavvv, ååååhhh jaaaahhh, og han hamrede sin pik ind og ud vildere endnu. Ååååhhh jaaahhh, ååååhhh jaaahhh, det er gooodt, det er gooodt, pik, pik, giv mig pik, håååårdt, håååårdt.

Og så kom jeg i skylle efter skylle i den mest fantastiske orgasme, og synet af min sperm, mine skrig og udbrud sammenkædet med de ekstra stramninger af røvmusklerne ved hver udløsning fik så også endelig ham til at komme.

Klap, klap, bravo, bravo lød der rundt om os. Det var fa'me en flot forestilling.

Da jeg kom til mig selv, efter lederen havde rejst sig og trukket sin nu kun halvstive pik ud, så jeg at alle de tre andre havde placeret sig rundt omkring os, mens de flittigt gned deres jern. De rejste sig og stillede sig hen ved siden af mig, og efter tur sendte de hver aftenens sidste ladning ned over min krop, som snart var slimet ind fra ansigt til pik.

Så er maden også færdig, bekendtgjorde min formiddagsven, tag soveposen med ud til at varme dig i, når du er klar.

Og rigtig, normal grillmad, det kunne de også!

Mon jeg behøver at fortælle, at jeg stod op i pedalerne hele vejen hjem?

Jeg vågnede sent næste morgen og opdagede, at jeg stadig var i det samme tøj som om aftenen, ja og det meste af natten før. Som altid om morgenen havde jeg en kraftig stådreng, som forlangte, at jeg hurtigst muligt kom ud på toilettet. Så snart jeg rørte på mig, mærkede jeg, hvor øm jeg var både foran og bagpå, og da jeg fik bukserne af, var der tydelige pletter af indtørret sperm, der hvor det var sivet ud af røvhullet.

Det havde altså ikke kun været en vild drøm!

Det måtte da være et sexeventyr, som de andre ville få svært ved at slå!
Men ville de tro på det? Var det ikke alt for fantastisk? Og denne gang var der ingen video!
Da jeg efter morgenmaden gik ud for at hente avisen, lå der også en løs diskette i postkassen. TAK, stod der på den. Ikke andet.

Og der var de! Billeder fra natten før. Ikke mange, men af ganske god kvalitet, og selv om der ikke havde været brugt blitz, for så havde jeg jo vidst, at de tog billeder, så var det helt tydeligt, at det var mig og mine ædlere dele, der var under behandling.

Beviset!

Og synet af de billeder gav mig en voldsom udløsning, næsten uden at jeg rørte ved den ømme stang.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar