Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nabofyrens overraskelse

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8610

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Første gang
Lad mig begynde med at fortælle om Mike. Mike er en spinkel ung mand på 17 år, med blond kruset hår og smukke blå øjne. Han har sådan et lidt drenget ansigt og er ikke særlig høj, så han er kendt som MiniMike, hvilket ikke passer en teenagedreng som ham særlig godt. Mike er homoseksuel, men har endnu ikke haft modet til at springe ud overfor venner og familie. Tilbage i efteråret, hvor historien starter, var han stadigvæk jomfru, selvom han legede med sin dildo hver aften, mens han spillede den af, og forestillede sig, at det var naboen der kneppede ham.

Det forholdt sig nemlig sådan, at Mike havde et crush på naboen. Han kendte ham egentlig ikke rigtig. Han havde kun mødt ham et par gange på trappen, men han havde sådan et dejligt smil, der gjorde Mike blød i knæene. Naboen var Anders – en veltrænet flot fyr på 24 år med muskuløse overarme, kort brunt strithår og blå øjne.

Mike begyndte at gå meget op i sit udseende, for altid at se smart ud, når han mødte naboen på trappen. Derfor passede det ham ikke, da hans mor besluttede at gøre Anders til Mikes babysitter, da hun skulle være bortrejst på forretningsrejse hele efterårsferien. Mike kunne ikke se, at han behøvede en babysitter, når han var 17 år gammel, og da slet ikke naboen – det var super pinligt. Men Mikes mor ville ikke ændre på det.

Så fredag aften før efterårsferien, kom Anders forbi, mens Mikes mor tog af sted. Mike var utrolig genert, og vidste ikke hvad han skulle sige, men Anders viste sig at være utrolig cool og nede på jorden, så de to drenge faldt hurtigt i snak om alle mulige forskellige ting, og havde en fed mandeaften med pizza og actionfilm. Mikes crush blev ikke ligefrem mindre af den hyggelige aften, og han måtte kæmpe med ikke at se frække fantasier for sit indre. Det var en lettelse, da Anders endelig gik ind til sig selv, så Mike kunne spille lidt pik og lege med sine dildoer. Mike kom i en dejlig orgasme, og faldt i søvn med dildoen i røven.

Mike blev vækket den næste morgen, da det bankede på døren ind til hans værelse. Fuck, tænkte han, da det gik op for ham, at det var Anders, som havde fået en nøgle til lejligheden, og at han stadigvæk havde dildoen i røven. Anders åbnede døren og kiggede ind.
”Godmorgen mester. Jeg bikser lige lidt morgenføde sammen!” Mike nikkede, og Anders forlod rummet igen. Mike skyndte sig at få dildoen ud og komme i tøjet, hvorefter han smuttede ud i køkkenet til Anders. Efter morgenmaden tog Mike et bad, og gik så ind på sit værelse, for at klæde sig på. Synet der mødte ham, var ikke godt. Anders sad på Mikes seng med dildoen i hånden. Hvorfor fanden havde jeg ikke fået den gemt, tænkte Mike. Anders sad med et skævt og spørgende smil mens han så først på Mike og så på dildoen.

Mike begyndte at forklare, at han nok var til fyre, og at han var jomfru og ikke var sprunget ud af skabet, men han fortalte selvfølgelig ikke Anders om det crush han havde på ham. Anders sagde at det var helt i orden og at det var helt normalt. Derefter gik han ind til sig selv for at ordne nogle ting. Mike prøvede først at læse lidt, og dernæst at spille lidt computer, men han kunne ikke få den pinlige hændelse ud af hovedet. Anders kom først tilbage sent på eftermiddagen, og bankede på Mikes dør. Da han kom et, havde han det der charmerende skæve smil, som Mike ikke kunne stå for.
”Kunne du tænke dig at prøve noget nyt?” spurgte Anders
”Øh, hvad tænker du på?”
”Det vil jeg ikke sige. Det er en overraskelse, men jeg er sikker på du vil synes om det.” Mike vidste ikke helt om han havde lyst til at sige ja til noget, han ikke vidste hvad var. Og han kendte jo egentlig ikke Anders så godt, men han var nysgerrig, så han svarede:
”Øh, okay.”
”Så kom med. Det er en lille udflugt.”

Få minutter senere sad de i Anders’ bil. Mike prøvede at få bare lidt ud af Anders, men han ville ikke give det mindste hint om, hvor de skulle hen. I starten prøvede Mike at gætte, hvor de var på vej hen, men til sidst var de kørt ud af byen, så Mike havde ikke den fjerneste anelse om, hvor de var. Efter en times kørsel, hvor Anders kun ville snakke om alt der ikke havde noget med udflugten at gøre, kørte de ind på en parkeringsplads ved en stor hal. Mike kunne høre lyden af høj musik og snak fra hallen, men Anders førte Mike væk fra hallens hovedindgang, og om til en lille sideindgang. De gik ned af en gang, og kom så ind i et tomt omklædningsrum.
”Hvad skal vi her?” spurgte Mike undrende
”Det får du snart at se. Men vi skal først lige have et bad. Bare begynd at smid tøjet.”

Åh nej! Et bad med Anders? Mike kunne ikke overskue tanken om at skulle se Anders nøgen. Hvordan skulle han undgå at få rejsning? Men Anders skyndte på Mike, så Mike måtte smide tøjet. Da han stod helt nøgen og dækkede for sit skridt med sine hænder, bad Anders ham gå ind i badet, mens han selv lige skulle skrive en sms-besked færdig.

Mike stillede sig ind under den varme bruser, og begyndte at vaske sig med sæben fra beholderne på væggen. Kort efter kom Anders ind, og han var lige så flot nøgen, som Mike havde forestillet sig. Han havde en flot veltrænet overkrop med six-pack der passede perfekt til de muskuløse overarme. Han var faktisk meget mandig, uden at være for grov i det. Han havde en smule hår på benene og over pikken, mens nosserne var glatbarberede. Desuden havde han et par fede tattoos – et stort kinesisk tegn på den ene overarm, og et sejt tigerhoved på den anden. Anders smilede charmerende til Mike, som skyndte sig at vende sig ind mod væggen, og forsøge at glemme Anders’ lækre krop.

Da Mike efter lidt tid tog sig mod til at vende sig om igen, ventede der ham et stort chok. Anders stod og så på ham med et lummert blik, mens han stod og pillede ved sin pik, der var vokset sig stor og stiv. Mike vidste ikke rigtig hvordan han skulle reagerer, så han stod bare som lammet under den varme bruser. Anders kom hen til ham, og tog hånden omkring livet på ham. Med den anden hånd tog Anders fat om Mikes hårløse slappe pik og bløde nosser, og begyndte at lege med dem. Mike stod stadigvæk som forstenet, og vidste ikke hvordan han skulle reagere, så Anders tog fat om hans nakke, lænede sig frem og pressede sine læber mod Mikes. Efter kort tid begyndte Mike at falde lidt til ro, og han nød Anders’ store læber, den legende tunge og den varme hånd om hans pik, der hurtigt voksede til fuld erigeret tilstand. Anders kørte forsigtigt den unge forhud frem og tilbage, mens de blev væk i hinandens munde.

”Du har en dejlig pik.” sagde Anders med et liderligt blik.
”Men, kan der ikke komme nogen?” spurgte Mike lidt uroligt.
”Bare rolig, jeg har det hele under kontrol.” sagde Anders med et lusket smil, og gled ned på knæ for Mike. Anders greb fat om Mikes stive pik, og lod sin store læber omslutte den blottede glans. Mike glemte hurtigt alt om frygt for uventede gæster, da han endelig fik lov til at mærke den vidunderlige følelse af sin pik i en varm mundhule. Anders iagttog pikken et øjeblik, mens han masserede de bløde boller. ”Ja, det er sku en virkelig smuk pik du har dig.” Han tog bollerne i munden og suttede på dem. Mike kunne næsten ikke stå stille, så skønt var det. Anders slikkede på skaftet og begyndte så for alvor at suttede Mikes stive drengepik, mens han lod en finger glide op i Mikes hul. Mike kunne næsten ikke rumme den vidunderlige behandling af sin pik sammen med den frække finger der legende ledte efter hans g-punkt. Og når han engang imellem så ned mod sin pik, sendte Anders ham et frækt liderligt blik. Mike nød synet af Anders’ rosa læber, der gled hen over glansen og det hårde skaft.

”Er det godt?” spurgte Anders efter lidt tid.
”Det er ikke bare godt, det er fantastisk.” svarede Mike helt overvældet, og de begyndte begge at grine. Anders rejste sig, og begyndte at kysse Mike igen. Mike kunne godt lide tanken om, at hans pik havde været inde i den mund, hans tunge nu boltrede sig i. Der gik dog ikke lang tid, før han igen blev revet ud af ekstasen.
”Så er det vist din tur!” svarede Anders med sit lumske smil. Anders lagde sin ene hånd oven på Mikes hoved og den anden på hans skulder, og med et hurtigt pres fik han Mike ned på knæ, så Anders stive mandepik hang og dinglede lige ud for Mikes ansigt. Der var noget nærmest hypnotiserende over det, og Mike overvejede, og han overhovedet ville kunne have sådan en mandepik i munden. Han havde jo trænet sit hul med dildoen, men ikke sin mund.

Der var ingen vej tilbage. Anders tog fat om Mikes nakkede og pressede sit dunkende pikhoved mod de fine læber, som lydigt åbnede sig. Først virkede den stive pik stor i Mikes mund, men elskede alligevel følelsen, og han begyndte langsomt at arbejde sig ned af pikken. Selvom han ikke følte for at tage den helt til roden, fik han da halvdelen ind. Det føltes godt nok lidt ubehageligt, men han gjorde sit bedste for at give Anders en god følelse. Efter lidt tid tog Anders over, og begyndte at mundkneppe Mike. Denne gang fik Mike hele pikken ind, så hans læber ramte roden ved de faste nosser. Det var en lille smule ubehageligt, men Mike ville ikke være en tøsedreng, og det var også ret frækt at blive mundkneppet, så med nogle hyppige små pauser klarede han det, og selvom han fik tårer i øjnene, og syntes han gradvist at det blev lidt bedre. Han fik også hurtigt lov at opleve den frække smag af præsperm, som han var meget begejstret for. Han havde flere gange smagt på sine egne safter, men at smage præsperm fra en anden, og så endda Anders, det var super frækt og lækkert.

”Se på mig!” sagde Anders, og slap sit greb. Mike så op på ham med uskyldige dådyrøjne og lod sin tunge kører frem og tilbage på undersiden af glansen. ”Fuck du er fræk.” grinede Anders, og begyndte at mundkneppe ham igen, denne gang hårdt med begge hænder om nakken på ham. Pikken hamrede ind og ud af kæften på Mike, som kunne lide at blive styret af sin lækre babysitter. ”Nå, vi må vist også have gjort dig færdig!” sagde Anders så og trak sig ud. Færdig til hvad? Og nu var det lige så godt.

Men Anders forblev hemmelighedsfuld, og hjalp i tavshed Mike med at blive vasket godt og grundigt over det hele. Så førte han Mike med ud af omklædningsrummet, og ned af en lang gang. Mike var ikke begejstret for at skulle forlade omklædningsrummet nøgen. Hvad nu hvis nogen så dem? Men Mike skulle snart finde ud af, at de ikke var de eneste der var nøgne.

FORTSÆTTES…
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:04/01 2015
Rigtig dejlig novelle jeg gläder mig til fortsättelsen for jeg tror at den er rigtig fräk
 
Navn:Bijens
Dato:04/01 2015
spændende- det kan da udvikle sig helt vildt - meget inspirerende
 
Navn:bifyr2860
Dato:04/01 2015
glæder mig allerede til fortsættelsen SF
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:04/01 2015
Super dejlig fortælling - ville gerne være med ... hvad skal der mon ske? Glæder mig til næste afsnit.