Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Pik i begge ender

(Nabofyrens overraskelse)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 9474

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Trekant og Første gang
Mike stirrede måbende ud i den store hal. Han havde aldrig set noget lignende. Hallen var fyldt med nøgne mænd der kyssede, suttede pik på hinanden eller kneppede. Salen var badet i farvet lys, der var en bar i den ene ende, og i resten af rummet var der blødt underlag, sofaer, brikse og meget andet man kunne hygge sig på.

”Kom!” sagde Anders og førte Mike med ned i den svedige masse. Mike kunne ikke vurdere hvor mange der var i salen, men han ville gætte på flere hundrede, og det var vitterligt mænd i alle aldre. Mange af mændene sendte sultne blikke efter Mike, som rødmede og flovt fulgte efter Anders med sænket hoved. Endelig stoppede de ved en sort lædersofa, som var tom. Anders fik Mike til at sætte sig på knæ foran sofaen og bukke sig ind over den, så hans lille fine røv strittede ud. Anders satte sig bag Mike, og spredte de bløde runde baller, så han havde frit udsyn til det lille stjernehul. Han lod sine fingre kører lidt hen over det, før han begravede sit ansigt imellem ballerne og lod sin tunge trænge ind i hullet. Den våde bløde tunge føltes fantastisk i Mikes lille stramme jomfruhul, og Anders’ tunge var erfaren og vidste hvad den lavede. Mike lukkede øjnene og nød det, så han så ikke hvordan flere unge mænd stod omkring dem og gnubbede deres stive pikke mens de nød synet.

Anders fandt en tube glidecreme og satte sig i sofaen med let spredte ben. Mike begyndte at slikke hans boller, mens han smurte sin pik ind i glidecreme, og lænede sig frem over Mike for også at smøre hans hul ind i den kolde gele. ”Er du klar til at tage min pik?” spurgte Anders med et liderligt smil. Om han var? Det var det her han havde drømt om så længe. Mike rejste sig, vendte ryggen til Anders og lod sin røv sænke ned over Anders’ skridt. Anders havde fat om sin pik, og guidede ind i Mikes lille hul. Mike var jo godt nok vant til dildoen, men den var nok lidt under normalstørrelsen for en pik, mens Anders’ formentlig var lidt større og lidt tykkere end gennemsnittets, så det gjorde stadigvæk lidt ondt, men træningen havde hjulpet, så Mikes hul gled hurtigt ned over Anders’ stive lem. Det føltes helt anderledes at have en rigtig pik oppe i sig. Den var meget mere varm og fræk at have oppe i sig. Mike kunne ikke lade være med at smile. Anders skulle bare vide, hvor længe Mikes røv havde hungret efter hans pik.

Mike spændte i sin lår og begyndte at ride pikken. Det føltes så godt, at ride en rigtig pik. Anders kærtegnede hans krop og nulrede hans brystvorter, mens han med underlivet stødte imod, hver gang Mike gled ned over pikken. Flere mænd stod omkring dem og så på, mens de spillede pik eller blev suttet af en anden mand. Pludselig kom en ung fyr på omtrent Anders’ alder og størrelse med kort mørkt hår og brune øjne løbende.
”Hey Andy! Nå, det er ham drengen du talte om? Han er sku da meget fræk!”
”Ja ik’?” stønnede Anders. ”Mike, det er Jesper.” Jesper nikkede smilende og smed sig så på knæ foran Mike og slugte den stive pik i én mundfuld. Jesper var mindst lige så god til det som Anders, og Mike var i ren ekstase. Flere mænd samlede sig omkring dem for at nyde synet, og flere kom med begejstrede tilråb. Hele situationen og følelsen i Mikes røv og pik blev snart for meget, og han var tæt på orgasme. Det mærkede Jesper, som hurtigt afbrød blowjobbet med ordene:
”Nu må det sku være min tur!”

Jesper og Anders rejste sig, og fik Mike ned på knæ foran dem. Jespers pik var måske en centimeter længere end Anders’, men ellers var deres pikke nu tæt på hinanden. Mike tog dem i hånden og begyndte at slikke deres boller. Jesper havde store bløde hængenosser, som Mike rigtig kunne få i munden. Den bløde hud føltes godt på tungen. Han slikkede videre op af skafterne og lod sin tunge lege på undersiden af glansen på hver af de to stive pikke. Så startede han med at sutte Jespers dunkende pik mens han legede med Anders’ pik med sin hånd. De to unge mænd begyndte at kæle og kysse mens Mike skiftevis betjente deres pikke.
”Shit han er god til det der! Et sandt naturtalent.” sagde Jesper begejstret, og nussede Mike i det blonde hår. Mike blev glad for de rosende ord, og forsøgte at tage begge pikke i munden på samme tid. Han kunne lide akkurat havde begge pikhoveder i munden på samme tid og sutte dem. Fuck hvor han allerede elskede pik, og så to pikke på en gang. De to mænd begyndte nu også at hjælpe til og mundkneppe ham på skift, mens den anden klaskede ham i hovedet med sin pik. Shit den dreng var fræk med sit fine uskyldige ansigt og de smukke blå øjne.

”Nu vil jeg sku os’ ha’ røv!” sagde Jesper grinende, og trak Mike op i sofaen, så han igen sad på knæ, og denne gang lænede sin overkrop hen over ryglænet, så den lille runde røv strittede lokkende ud mod folkemængden. Jeg tør nok sige, at flere at de omkringstående mænd var lige ved at savle ved synet. Anders gik om på den anden side af sofaen, så hanspik var lige ud for Mikes villige mund. Han greb fat i de blonde lokker og begyndte at mundkneppe ham igen, mens Jesper satte sig op i sofaen bag Mike og lod sin pik glide op i ham. Mike havde godt nok syntes det var godt at ride Anders, men rent faktisk at blive kneppet var mange gange bedre, og han nød at være fyldt op af store dunkende pikke i begge ender. Jesper havde godt fat om Mikes hofter, og han lagde virkelig tryk på, når han hamrede pikken i bund, så der var en højlydt klaskende lyd hver gang hans underliv ramte Mikes baller, og det var tydeligt at høre trods den høje musik i hallen.

Både Anders og Jesper var erfarende fyre, så de fortsatte ufortrødent i lang tid uden at komme, men til sidst kunne Mike høre, at Jesper stønnen blev mere højlydt. Han lænede sig ind over Mike og lagde al sin vægt i, da han kom i nogle store sprøjt oppe i Mike. Følelsen af den varme sperm, som skød langt op i ham, var vidunderlig, og han fik nærmest kuldegysninger over tanken – det var simpelthen bare for frækt. Hans pik blev nærmest dobbelt så stiv, eller det føltes i hvert fald sådan. Jesper trak sig ud, og en af de omkringstående mænd, der havde stået og spillet pik til synet, overtog hans plads. Den nyankommne havde en kortere pik, som til gengæld var noget tykkere, så det gjorte lidt ondt da han trængte ind, men Mike koncentrerede sig bare lidt ekstra om Anders’ lækre pik, som hamrede ind og ud mellem hans læber.

Snart begyndte også Anders at stønne lidt mere højlydt, og manden bag Mike, som havde spillet pik i noget tid på forhånd, var vist også tæt på udløsning. Anders begyndte at holde mere krampagtigt fat om Mikes hoved. Mike tog fat om pikken og begyndte at overtage styringen. Han sørgede for kun at sutte det yderste af pikken, så hans læber konstant kørte hen over glansens kant. Det lod til at virke på Anders, og efter kort tid, kom Anders med en stor ladning i munden på Mike. Mike forsøgte virkelig at sluge det hele, men han kunne ikke følge med pikkens store og hurtige skud, så efter kort tid begyndte store strømme af sperm af flyde ud mellem hans læber og ned over hagen og ind mellem fingrene. Man kunne høre på den klaskende lyd af forhud omkring dem, at de andre mænd satte tempoet lidt op og stønnede lidt efter, da de så spermen løbe ud af kæften på Mike, og Mike nød hver en dråbe. Det var som om Anders’ sperm smagte tusind gange bedre end hans eget. Mike begyndte at slikke den klistrede sperm af sine fingre, mens han sendte de uskyldige dådyrøjne op til Anders.
”Du er sku en fræk knægt Mike” sagde Anders med et frækt smil, men Mike havde ikke rigtig tid til at opfatte det, for nu kom den fremmede mand også med en god ladning varme safter oppe i ham. Mike kunne godt lide tanken om, at Jespers sperm blandede sig med den fremmede mands oppe i ham. Han måtte have mere sperm! Han kunne ikke få nok.

”Nå Andy, skal vi ikke smutte videre? Mine herre, han er jeres nu.” sagde Jesper, og så forsvandt han i mængden sammen med Anders. Mike kunne mærke sit hjerte begynde at banke. De kunne da ikke bare sådan forlade ham midt i det hele. Mike så sig omkring. En stor gruppe af mænd stod omkring ham og sendte ham sultne blikke, mens de gned deres stive pikke. Mike var nervøs, men også ekstremt liderlig.

FORTSÆTTES…
Kommentar