Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - hvad sker der nu

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5724

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex og Trekant
Efter at drengene havde forladt mig, sad jeg og spekulerede på hvad der nu vil ske, vil jeg komme til at mine drenge, når de fik lyst til at se film igen, nu når vi havde fået sat Muhamed lidt på plads, efter at Thomas og Ami havde kneppet ham på skift og jeg havde tömt han skönne pik for sperm.

Der gik et par dage hvor jeg ikke hörte noget men så pludselig en dag ringede det på dören, og jeg var spändt på hvem det kunne väre, og da jeg lukkede op, stod min to dejlige drenge Thomas og Ami udenfor dören. Jeg lukkede dem ind som jeg har gjort tidligere og den faste ritual skete, de smed ders töj for nu ville de se fräkke film, og de fandt en satte den i DVD.en og frem tonede nögne drenge med stive pikke, og det varede heller ikke länge for Thomas og Ami begyndte st spille pik på hinanden, og jeg kunne som sädvanlig ikke holde mig fra dem, skulle jo lige sutte dem som jeg plejer, stak hovedet ned til deres pik og nosser, de lugtede rigtig af drenge sådan som de skal, kunne märke på Ami at han nästen lige havde väret på toilettet for der var en anelse duft af tis ved hans dejlige pikhoved skulle lige slikke den ren og kunne höre på ham at det var noget han kunne bruge, og det samme gjorde jeg ved Thomas, dejlig rene pikke havde de begge to og så smagte de rigtig dejligt.

Så spurgte jeg Ami: "Skete der noget da i kom hjem, var Muhamed närgående ved dig som han plejede at väre".
"det var han ikke" sagde Ami, "men til gengäld var han lidt kärlig anlagt og han kyssede mig godnat, gik ind til sig selv og så kunne jeg svagt höre hvordan at han begyndte at spille sin pik for han var ganske givet mere liderlig efter den tur han havde fået her ved dig".
"ja" sagde Thomas "han kunne vel heller ikke klare mere efter den behandling som vi gav ham".
De fortsatte med at spille deres pikke af, men skävede god lidt ind imellem til mig for at se om jeg ville göre antydning til at sutte og slikke dem, faktisk var det noget som de forventede at jeg gjorde ved dem, for de vidste at jeg kunne lide det rigtig meget. Jeg må da sige at det varede heller ikke länge förend at jeg modtog deres dejlige sperm i min hals.
De hyggede sig rigtig et par timer inden de sagde farvel og tak for i dag.
Jeg slikkede mig rigtig om munden for det havde väret rigtig dejligt med den dejlige drengesperm i min mund.
Der var vel gået et par timer da det ringede på min dör igen, og jeg tänkte det kan da ikke väre nogle af drengene der kom tilbage, men hvem stod udenfor dören, det gjorde såmänd ingen andre end Muhamed.
"Må jeg godt komme ind og snakke lidt med dig" sprurgte han.
"Selvfölgelig må du det, var der noget särligt du kom efter", spurgte jeg så.
"Ja, det var det faktisk" sagde Muhanmed, " for du slikkede så dejligt min pik og jeg kunne godt tänke mig at pröve igen"
Han satte sig ind i min sofa og jeg hentede et par öl til os,
og da jeg kom ind i stuen igen, havde han smidt töjet, og spurgte, "Sätter du ikke en film på DVD.en så jeg kan se noget fräkt igen".
Jeg gjorde som han bad om, og jeg kunne så se at hans pik voksede ganske langsomt og den blev hurtig stiv, han har nemlig en dejlig stor og tyk pik, og jeg gik straks igång med at sutte han, for det var jo det som han kom efter.
Han länede sig rigtig tilbage i sofaen og nöd det og jeg kunne höre på hans vejrträkning at det var noget han kunne bruge.
Det varede heller ikke länge förend at jeg fik den först4e portion sperm fra ham, så han slappede rigtig af, men gjorde ikke tegn til at ville gå, for han nöd det rigtig meget.

vi får se hvad der videre vil ske for jeg kunne märke på ham at han havde noget på hjertet og ville nok spörge om noget.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:01/01 2015
fint - nu har vi fået lidt duft med - du udvider dine skrivfærdigheder - rigtig godt - du får en 5´er
 
Navn:ibbermand
Dato:01/01 2015
jamen nu bliver det spändende hvad den gode unge mand beretter til mig.