Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - hvad vil Muhamed berette

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5996

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex og Incest
Var godt igång med at sutte hans pik, som han rigtig nöd, og når den kom helt til roden en dejlig druft af en blanding af drengesved og mandesved, duftede rigtig af mand og han holdt heller ikke så länge förend at jeg kunne märke at det dunkede godt i hans skönne inden at jeg fik en rigtig god gang sperm, kunne märke på ham at det lettede og hans händer var straks ved mit hoved som om at jeg ikke måtte flytte det, da han gerne ville have at jeg fortsatte at tage den slappe pik under videre behandling.

Så sagde han: "Jeg har väret en lort overfor min lillebror, det har han ikke fortjent, men det er ikke helt min skyld, for jeg blev faktisk beordret til at gå ind og kneppe ham, så han kunne väre klar til noget mere pik. Ja. Ib sådan forholder det sig, det er faktisk vores far der er skyld i det, for han kan godt lide at belure når jeg knepper Ami, da jeg ved at han senere når jeg er färdig og gået fra Ami, går ind til ham for st slikke ham helt ren"

"Hvad er det du siger Muhamed, er jeres far indvolveret i at du behandler Ami på den måde" sagde jeg.

"Ja, det er han og det begyndte da jeg kom i den alder, hvor jeg legede med min pik, så da far opdagede det, fortalte han mig at han kunne tänke sig at se jeg kneppede Ami. Mor havde godt hört at der kom nogle märkelige lyde inde fra vores värelse, og da hun kiggede ind så hun det, og det er nok også derfor at mor hun gik fra ham, da hun opdagede hvad der foregik, og det har stået på i en hel del år i det skjulte når vi var alene hjemme med far. Hvad skal jeg göre Ib, jeg vil gerne ud af det, men det er svärt. hvordan skal jeg forklare Ami det, så han kan forstå det, tror du at Ami kan tilgive mig, jeg vil stoppe med det, for jeg har opdaget at han er väldig glad for at komme og besöge dig, det er ligesom om han kan föle tröst når han kan se film hos dig, og märke din kärlighed til ham og hans ven Thomas".

"Muhamed" sagde jeg, "vi må have en snak alle tre og finde ud af hvad vi kan göre, og så senere have ensnak med jeres far om det, for det må altså ophöre. få Talt med Ami og sige til ham at der er noget som du vil fortälle ham, og at du kun vil göre det her hos mig".

"Jeg skal nok få Ami til at gå med over til dig en aften, og så må vi se hvad Ami siger til det, for måske han også vil fortälle lidt om det, for der er meget mere end dette" sagde Muhamed.

Den stakkels dreng var helt ulykkelig men var glad at fik åbnet sit hjerte til mig.

vi må se hvad der sker og så höre hvad Muhamed og Ami kan berette når jeg har dem begge hos mig.

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:03/01 2015
det kan da bæive helt spændende, mon ikke faderen vil lege med
 
Navn:ibbermand
Dato:03/01 2015
Nu skal jo lige have talt med Ami og Muhamed og så ser vi hvad der sker derefter.