Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 5

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.3/7
Visninger: 4563

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 5.: I skoven, 1 del.: Indfanget.

Jeg havde været i syv sind. Skulle jeg køre derud, eller skulle jeg ikke. Min fornuft sagde mig, at jeg ikke skulle, men den havde jeg jo haft store fornøjelser af, ikke at følge i den senere tid, og min pik, der hele tiden gnubbede mod arbejdstøjet, min stadig noget varme røv og ikke mindst mit følsomme røvhul traf beslutningen, så nu var jeg på vej ud mod skoven. Og så grillmad, Jeg elskede grillmad, og så i skoven! Far lavede grillmad hver weekend i det gode vejr, og jeg elskede røde bøffer og grillpølser, de tykke og kødfyldte fra den lokale slagter. Røde bøffer og grillpølser, havde han lovet, så jeg havde kun taget en enkelt mellemmad, inden jeg kørte.

Foruden sportssokker og sko havde jeg kun en T-shirt og mine korte cowboybukser på, dem med de afklippede ben og optrævlede kanter. Som han havde givet besked på, havde jeg ingen trusser på, så min pik lå ned ad det venstre ben, og bukserne var så snævre, at man tydeligt kunne se konturerne af den. Jeg skævede af og til ned til den, mens jeg cyklede af sted, og prøvede at forestille mig, hvad aftenen ville bringe, og så netop den gamle lade!

Jo mere, jeg forestillede mig, jo stivere blev pikken, og da stillingen på cyklen medførte, at buksebenene blev trukket mere op end normalt, varede det ikke længe, før jeg pludselig mærkede et køligt pust på pikhovedet, hvilket fik det til at rykke yderligere i den. Jeg skævede igen ned og så til min forfærdelse, at pikhovedet havde vokset sig vej ud af buksebenet. Der var ikke mange andre trafikanter på vejen, men jeg prøvede alligevel, men forgæves, at trække buksebenet længere ned. Nå, pyt, jeg klarede det ved, da en enkelt bil dukkede op, at holde en hånd over det, og nu drejede jeg ned ad skovvejen mod søen. Lidt før søen drejede jeg til højre ad endnu en skovvej, ja, vej og vej, det var kun et par spor, og de var så ujævne og fyldt med huller og store sten, at jeg havde nok at gøre med at holde hele opmærksomheden mod sporet.

Havde jeg set op lidt før, var jeg nok vendt om hurtigst muligt, men nu så jeg først op, da jeg hørte en stemme sige: Nå der har vi vores lille ven!
Og hvad jeg så, fik mit hjerte til næsten at stå stille. Der stod fire motorcykler, Harleyer, af den slags, som Hells Angles og andre motorcykelbander bruger dem, og lidt derfra sad fire barskt udseende fyre på to træstammer. Foruden motorcykelstøvler, cowboybukser og T-shirt, havde de en læderjakke på med en type rygmærker, som jeg dårligt kunne se, men som jeg ikke umiddelbart kunne genkende.

Kom her hen! råbte stemmen. Flugt var umulig, så jeg satte min cykel op ad et træ ved siden af Harleyerne, og gik langsomt nærmere. Trods min frygt, mærkede jeg til min overraskelse, at pikken dunkede vildt i bukserne og pressede kraftigt mod buksebenet. Om pikhovedet kunne ses under buksebenet, havde jeg ikke mulighed for at tjekke.

Stil dig her ind i midten, kommanderede stemmen, som jeg nu kunne se kom fra den største og kraftigste af dem, som jeg efterhånden fandt ud af var en slags leder for dem.
Drej dig rundt et par gange, kommanderede stemmen. Jeg drejede rundt, mens alle fire tilsyneladende godt tilfredse kiggede på mig, og jeg følte det som om de først og fremmest stirrede på mit venstre bukseben og på min røv.

Det var bedre, sagde min formiddagsven, meget bedre end den fjollede arbejdsdragt.
Hvor gammel er du knægt? spurgte stemmen.

16 et halvt, svarede jeg, hvilket tilsyneladende tilfredsstillede ham, så var jeg jo også over den kriminelle alder.

Kom her hen og lad mig hilse på dig, sagde stemmen.

Jeg gik et enkelt skridt hen mod ham, men han var ikke tilfreds.

Kom helt herhen, sagde han.

Jeg stod så lige foran ham, nærmest mellem hans knæ, og hans hilsen gik ud på, at han lod sin ene hånd glide op ad mit venstre ben, indtil den lå på min pik, som han klemte fast, mens han havde den anden hånd om min røv, hvor han gned op og ned af revnen, indtil han især pressede mod det sted, hvor bukserne dækkede røvhullet. Det fik mig til at stønne af vellyst, mens pikken helt klart dukkede i hans hånd, og blev om muligt endnu hårde og længere.

Så går du rundt og hilser på de andre, kommanderede han, og sendte mig af sted med et klask i røven, og jeg gik fra den ene til den anden, og alle tre hilste mig på næsten samme måde, bortset fra, at allerede ved den anden, havde pikhovedet bevæget sig ud under buksekanten, dels på grund af den øgede længde, dels på grund af, at buksebenet var krøbet længere op ved lederens behandling, så de tre andre klemte og gned alle på hovedet, som var plask vådt af den strøm af forsperm, der sivede ud af det.

Så stiller du dig der i midten igen, kommanderede stemmen, og tager tøjet af.

Havde jeg noget valg? Jeg kunne mærke, at jeg blev blussende rød i kinderne, men på den anden side, hvorfor var det, jeg var cyklet herud? så jeg begyndte at tage de par klude af, jeg havde på mig. Først trøjen, så skoene og strømperne, og efter en lille pause røg også bukserne.

Læg tøjet her over, og stil dig så tilbage i midten, hænderne bag nakken! lød stemmen, og det var hurtigt gjort.

Og der stod så jeg splitter nøgen, mens de alle fire nærmest slugte mig med øjnene, og pikken stod så stiv, at den næsten rørte maven, og pikspyttet løb ned ad skaftet.

Nu knægt, har vi nogle spørgsmål, som vi skal have opklaret, og jeg vil råde dig til både at besvare dem, og at svare ærligt, ellers kan du pisse af med det samme. Er du med på den?

Jeg nikkede, men det var han ikke tilfreds med.

Jeg hørte det ikke rigtigt, sagde han, tal så højt, at vi alle kan høre dig.

Ja, sagde jeg så så højt, at det overraskede mig selv.

Vores ven her, har fortalt om jeres lille møde i formiddag, sagde stemmen, men nu vil vi gerne havde dig til at fortælle, hvordan du oplevede mødet, og når du svarer, vender du dig lige mod den, der har spurgt. Er det klart?

Ja, svarede jeg igen, mens jeg tænkte på, hvad det nu skulle gå ud på.

Da jeg så dig ude fra vejen, sagde formiddagsvennen, havde du en temmelig kraftig stådreng i bukserne, var det så ophidsende at male vinduer?

Jeg vendte mig mod ham, inden jeg svarede, at jeg havde fantaseret lidt.

Hvordan fantaseret, spurgte en anden, og jeg drejede mig igen, og blev klar over, at den del af legen betød, at de alle kunne få glæde af at se mig fra alle vinkler, både forfra, i profil og bagfra, og det var nok svært også for dem at skulle svare på, hvilken vinkel de syntes bedst om.

Seksuelle fantasier, svarede jeg.

Er det ikke noget upræcist, spurgte lederen, kunne du ikke uddybe det noget mere.

Jeg sank noget spyt, skulle jeg virkelig fortælle, hvad jeg havde fantaseret om, eller skulle jeg finde på noget. Jeg valgte at svare ærligt for ikke at komme ud i noget, jeg ikke kunne finde rede i.
Det var om at blive, …om at få, ja….. om at få noget op, stammede jeg.

Det er igen alt for upræcist, sagde en anden stemme, få hvad op, og hvor op?

Ja, om at få pikke op i enden, sagde jeg, jeg kunne endnu ikke få mig til at sige røven, men det skulle snart ændre sig.

Enden, sagde en anden, kan du ikke beskrive det lidt bedre?

Nå så da op i røvhullet, fik jeg sagt, men kun ganske stille.

Jeg hørte ikke rigtigt, sagde lederen, hvad var det du sagde?

Jeg fantaserede om at få stukket pikke op i røven, mens.

Mens hvad spurgte en anden?

Mens jeg, mens jeg fik en anden pik i munden, stammede jeg.

Altså pikke, der var mere end én, kan jeg forstå, sagde lederen, hvor mange var der, og hvad var det for nogle?

Igen sank jeg noget spyt, men det dunkede og rykkede i min pik af bare ophidselse, mens jeg fortalte, så fantastisk var den situation, jeg var kommet i.

Fire, sagde jeg, og det var nogle barske fyre, noget ældre end mig selv og mine venner.

Sådan nogle som os, blev der spurgt, og pludselig blev jeg klar over, at situationen var meget tæt på min fantasi, og jeg kunne ikke andet end svare ja, hvilket udløste nogle tilfredse grin.

Og så kom jeg, sagde formiddagsvennen, fik du det så, som du havde tænkt?

Ja, næste, sagde jeg.
Det må du forklare nærmere, sagde lederen, din ven har fortalt os, at du fik klaps i numsen, og at du tilsyneladende nød det, hørte det også med til fantasien?

Ja, næsten, sagde jeg, men.

Men hvad?

Der kom også noget før, og det var ikke med hånden, hviskede jeg nærmest.

Jeg hørte ikke noget, råbte lederen, tal højere, og forklar dig så noget bedre, så vi ikke hele tiden skal spørge.

Jeg kunne se på dem, at både synet af min nøgne sexede krop og mine svar gjorde dem meget ophidsede, bulerne i bukserne var nu vokset til imponerende højder, og de gned helt ugenert på dem.

Jo, sagde jeg, først blev jeg hængt op, og så fik jeg smæk men en slags læderpisk, og så..

Hvordan hængt op, ville en vide.

Jo, sådan med hænderne bundet over hovedet og benene spredt.

Vis det lige.

Jeg rakte hænderne op som om de var bundet i flyvestilling.

Og hvordan med benene?

Jeg spredte benene, og stod sådan et lille stykke tid.

Og så blev du slået med den læderpisk? Hvor og hvordan?

Først og fremmest i røven, og sådan at den blev helt rød og varm, og sådan at røvhullet lettere kunne åbne sig, ligesom i formiddag, svarede jeg.

De nærmest slikkede sig om munden, mens de ind imellem tog en slurk af deres øl, så der efterhånden lå en del tomme flasker bag træstammerne.

Og så?

Ja så blev jeg pillet ned igen, og så pulede de mig på skift i røven og i munden, og så kom ..

Og så kom jeg og opfyldte en del af fantasien, sagde min formiddagsven.

Og havde du så tænkt på et bestemt sted, hvor alt det skulle foregå, vel ikke hjemme på dit værelse?

Jeg tøvede noget og skævede mod laden, det var bare for meget, men jeg fik da nikket med hovedet mod laden: der ovre?

Det medførte det nærmeste af et latterbrøl fra alle fire.

Og hvorfor så netop den? ville de vide.

Jo, den kendte jeg, og vidste også, at den ligger ret ensomt, så ingen kan høre, hvad der foregår.

Ja, sagde lederen, og vi har faktisk netop tænkt os at opfylde fantasien og måske endda noget mere, end du har drømt om, for det er sådan at det falder fint sammen med vores fantasi om en god aften.
Er du klar over, at du er landets heldigste dreng? Du får dine sexfantasier opfyldt ikke kun en, men to gange på den samme dag, det er der ikke mange, der oplever i hele deres liv!
Når du var så heldig at træffe din ven her i formiddag, var det fordi vi alle fire var ude for at lede efter en ung og liderlig røv til lidt aftenhygge, men kun din ven var heldig at støve noget op, og jeg må sige, du passer perfekt ind i planen.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar