Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - mödet med Muhamed

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5668

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest og Trekant
Må nok hellere fortsätte legen med Muhamed som vi var begyndt på:

Ami er rigtig i gang med at kneppe Muhamed medens jeg sutter hans dejlig pik som er omkring de 20 cm og pän tyk, så jeg kan godt forstå Ami, at det har gjort nas på ham når broderen har kneppet ham om aftenen derhjemme, derfor fryder det Ami at han nu kan få lov til at göre gengäld, uden at Muhamed kan göre noget som helst, da han er låst fast mellem Ami's pik og min mund, men på hans vejrträkning kan vi höre at han nyder det rigtig meget selvom Muhamed strittede meget imod i starten.

Pludselig midt i vores elskovsleg ringer det på dören.
"hvem kan det väre " siger Muhamed og vil pröve at träkke sig väk fra Ami, så han kan rejse sig og få noget töj på.
"Den går ikke" siger jeg "du har bare at blive liggende i den stilling som du er i, og jeg skal nok få vedkommende väk, hvis det er en fremmed"
Jeg tager lige mine bukser på, så ser det pänere ud når jeg lukker op, men hvem står uden for dören, det gör min dejlig dreng Thomas, han tager en finger op til munden for at jeg ikke skal sige noget og går ind, da hna godt ved at det er Muhamed og Ami jeg har på besög, for deet er noget som de fräkke knägte har aftalt i forvejen. Thomas tager sit töj af ude i gange og går så nögen ind i stuen med strittende pik, for han er blevet liderlig ved at höre den stönnen der sker ind i stuen.
"Muhamed siger: "Hvem er det ham kender jeg ikke".
"Det er såmänd bare Thomas" siger jeg, " han vil godt väre med i legen, da han kunne höre hvad der skete herinde"
"Hej Thomas, det er så min bror Muhamed som jeg er igång med at kneppe for at tage lidt hävn på det som han har gjort ved mig i lang tid, vil du overtage min plads, for jeg siger dig, han er dejlig stram og det vil göre rigtig godt i din pik at märke den stramme röv omkring den"
Det skal lige siges at Thomas pik er omkring de 20 cm og pän tyk, noget lignende som Muhamed egen pik.
"Det kan i ikke mene" siger Muhamed, " den er al for stor til min röv og det vil göre ondt at få den op"
"Bare rolig " siger Thomas. " du vender dig hurtig til den og så kan du selv få at märke hvordan det er at blive kneppet af en stor pik".
Muhamed har ingen chanse for at slippe, og det fryder Ami, at se Thomas langsom före sin pik op i röven på sin bror, så siger Ami. "nu kan du selv få lov til at märke hvordan det er at få en stor pik op i röven, for det har du gjort i lang tid uden at far har väret klar over det, og jeg har aldrig fortalt det til far, for hanvil blive vred på os, da vores religin siger at vi ikke må göre den slags"
Thomas fortsätter med at kneppe Muhamed og jeg går igen igång med at sutte ham og han stönner og i sin liderlighed siger han: "Ja giv mig så den pik i bund, når det skal väre, og gerne lidt hårdt så jeg kan märke den rigtig"
På et tidspunkt kan jeg märke at Muhamed's pik vokser i munden på mig og så kommer der en rigtig god gang sperm i min mund, sluger det hele og er bare rigtig läkkert. Thomas kommer samtidig i röven på Muhamed og de falder helt sammen.
Ingen tager notits af filmen der stadig körer, me så siger jeg: Vi skal vist have lidt at drikke, vil du have en öl Muhamed for jeg kan se at du godt kan tåle det, og mine dejlige drenge får en sodavand
Vi sidder så og slapper af efter den hede omgang og Ami krammer mig rigtig meget og siger "tak fordi du gav os den oplevelse, det kan väre at Muhamed er blevet kurreret nu"

Må se hvad det hele ender med men i må vente til fortsåttelsen.
giv bare en kommentar det vil gläde mig meget.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:29/12 2014
Ja nu mangler vi lige deres far
 
Navn:ibbermand
Dato:29/12 2014
Ja, det gör vi, men han skal nok blive involveret.