Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - Möde med Ami's bror

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5788

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex, Analsex, Incest og Trekant
Nu bliver det spändende hvad der vil ske hvornår jeg hörer närmere fra Ami og om hans Bror Muhamed vil tale med mig.

Jeg må sige at det skete meget hurtigt, for dagen efter om aftenen ringede det igen på min dör, og hvem stod udenfor min dejlig Ami og Muhamed.

Vil sige at det nästen tog pusten fra mig da jeg så Muhamed, flot ung mand dejlig kropsbygning, og han så ud til at väre meget vred over at jeg modtog Ami på besög, for at han kunne hygge sig.
Böd dem da indenfor og spurgte så Muhamed: "Du vil måske snakke med mig om hvorfor at Ami kommer og besöger mig".
"Ja" siger Muhamed "det vil jeg for jeg syntes at sådan en gammel mand skulle passe lidt på med sådanne besög af unge drenge"

Da de var kommet ind i stuen og havde sat sig i min sofa, var det förste Ami gjorde at finde en film frem og satte den i min DVD, for nu ville han se porno, og han var meget afslappet fordi nu var han ikke alene med Muhamed. Den fräkke dreng smed töjet som han plejer at göre, hvortil Muhamed siger: "Det kan du da ikke gör sådan uden videre, sidde og blotte sig på den måde"
Ami var ligeglad for han fölte sig tryk, men jeg kunne se på Muhamed at det der skete på filmen interserede ham alligevel og han begyndte automatisk at tage sig i skridtet, og da jeg så det, sagde jeg: " Muhamed du kan da bare göre som Ami, smide töjet for det vil ikke genere mig tvärtimod". For jeg kunne se at det var en skön stor bule der viste sig i Muhamed bukser, han skulede lidt til mig, men tog alligevel sit töj af, for det fristede ham rigtig meget det der skete på filmen.
Jeg må nok sige at det var en stor og flot pik som han viste frem lidt slap endnu, men det varede ikke länge förend den var helt stiv, og da den var det kunne jeg ikke näre mig, skulle da lige smage på den, selvom den var noget större en Ami's pik, da jeg lukkede min mund omkring hans pik, sukkede han og lod mig göre det for han syntes at det var läkkert.
Jeg tog den så langt ind im munden som jeg kunne og straks var Muhamed der med sine händer, tog fat om mit hoved og så mundkneppede han mig ellers rigtig godt.
Nu vidste jeg hvor jeg havde Muhamed og Ami kiggede lidt da han så jeg suttede broderen og så smilte han for nu var han klar over at der skulle ske noget mere.

Jeg slap Muhamed's dejlige pik, selvom det var svärt for den smagte rigtig godt, opg jeg tänkte jeg skal nok få indholdet på et tidspunkt. så sagde jeg til Muhamed: "Nu skal du pröve at märke det som du gör ved Ami,når han kommer sent hjem for nu skal Ami nemlig kneppe dig"
"Det vil jeg ikke have" sagde Muhamed " for det gör ikke godt, da en af mine kammerater havde prövet at ville kneppe mig og det kunne jeg ikke klare"
"Du har ikke noget valg" sagde jeg " for Ami skal også pröve hvad det vil sige at kneppe en bror"
"Muhamed" sagde jeg, "du vil vel ikke have at jeg skal fortälle jeres far hvad det er du gör ved Ami ind imellem når jeres far sover"
"Nej" sagde Muhamed "det må du ikke göre for ifölge vores religion må man ikke den slags"
"Det tänkte du ikke på da du kneppede din bror når du var alene med ham" sagde jeg.
"Ami gör dig klar til at kneppe din bror for nu skal han selv märke hvordan det er at få en pik op i röven"
Det var Ami med på og han gjorde sig klar til at kneppe for nu var han ikke bange for Muhamed, da jeg sad ved siden af. Ami begyndte så at kneppe sin bror og medens at det skete så tog jeg chansen og suttede Muhamed pik og det varede heller ikke länge förend jeg fik en rigtig god gang sperm i min mund.

Fortsättelse fälger senere.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:29/12 2014
Herligt at det nu lykkedes at smage Mohamed - lækkert med en gd gang sperm i munden