Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Pendlerboy

Karakter: 4.7/6
Visninger: 6974

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Offentligt, Aldersforskel og Onani
Transport – hader vi det ikke alle sammen? De timer der på en uge går tabt på bare at transportere sig fra et sted til et andet. Jeg arbejder i København, men har valgt at bosætte mig i Fredericia, hvor det er mange gange billigere at bo, og hvor alle mine venner også bor. Det betyder selvfølgelig at jeg bruger en del timer på at komme til og fra arbejde hver dag – flere timers selskab med DSB. Men som jeg med tiden har erfaret, behøves togture ikke altid at være lige kedelige, og det er det jeg nu vil fortælle om.

Eftersom jeg rejser minimum fem dage om uge på nogenlunde de samme tidspunkter, er jeg selvfølgelig begyndt at lægge mærke til andre pendlere, og i sommers begyndte jeg også for alvor at lægge mærke til en meget interessant pendler. Det var en dreng, som rejste sent fredag aften hver uge. Formentlig et skilsmissebarn. Han var vel omkring en 15 år, og havde et fint ansigt, brune øjne og mørkebrunt pjusket hår. Han gik altid med sneakers, et par store cowboybukser eller posede træningsbukser, en stram t-shirt og en hættetrøje. Nogle gange var han også iført en kasket. Jeg ved ikke hvad det var med ham, men jeg tændte ekstremt meget på ham, og hver gang jeg havde set ham på toget, gik jeg hjem og fantaserede om ham, mens jeg spillede den af. Jeg begyndte at stige på toget tæt på afgang, så jeg var sikker på, at drengen havde fundet sig til rette, og så forsøgte jeg altid at finde en plads i nærheden, hvor jeg diskret kunne holde øje med ham. Jeg elskede hans ungdommelige tøjstil, men var lidt ærgerlig over, at han var så tildækket, så jeg ikke rigtig kunne se hans former, hvilket ellers ville have pirret min fantasi lidt ekstra. Det skete dog nogle gange, at han tog hættetrøjen af, og hvis t-shirten så var tilpas stram eller af tyndt stof, kunne jeg ane hans brystvorter gennem stoffet, og også en veltrænet krop med six-pack.

Så den 25. juli (ja, jeg har skrevet det ind i min kalender – kald mig bare stalker) fik jeg en plads ud til midtergangen mod kørselsretningen, mens drengen sad på den anden side af midtergangen med kørselsretningen, hvormed han jo sad skråt over for mig, så jeg havde godt udsyn. Det var en af de dage, hvor han havde taget hættetrøjen af, så jeg kunne se brystvorterne gennem det tynde stof. Jeg fik lynhurtigt boner på, og da jeg havde tjekket, at de to andre rundt om mit bord sov eller var dybt optaget af andre ting, lod jeg min hånd glide ned til mit skridt, og jeg gnubbede bulen gennem buksestoffet, mens jeg fantaserede om drengen, og indimellem skævede over til de lokkende brystvorter. Og det var ved et af disse kig, hvor jeg endda stirrede ekstra intenst og liderligt på drengen, at det skrækkelige skete. Drengen drejede sit hoved og så over på mig, og det var tydeligt, at han også bemærkede, at jeg var ved at gnide min store bule, mens jeg så på ham. Jeg havde svært ved at aflæse ham andet end undren og en anelse chok. Jeg fjernede hurtigt hånden fra mit skridt og så ud af vinduet. Jeg turde ikke kigge mere på drengen på den tur, men jeg bemærkede ud af øjenkrogen, at han ofte skævede over til mig. Jeg vidste ikke hvad der foregik inde i drengens hoved, men han sad sikkert og væmmedes. Han var sikkert ikke engang homoseksuel, og her sad jeg – en ung mand på 28 år, og begloede ham på den måde.

Den efterfølgende fredag var han ikke med, men så den 8. august skete der noget interessant. Jeg regnede med, at drengen var begyndt at tage en anden afgang, for at undgå mig, så jeg havde sat mig ind i toget ret tidligt, og fundet en god vinduesplads i en ret tom kupé. Pludselig slog drengen sig ned i sædet lige over for mig. Han så meget intenst på mig, som om han prøvede at aflæse mig. Det var en anelse ubehageligt, fordi jeg ikke kunne aflæse ham, så jeg sad bare og stirrede lidt ud af vinduet, men drengen blev ved med at stirre. Da vi havde kørt lidt, overgav jeg mig, og jeg mødte drengens blik. Var det bare mig, eller smilede han, da han endelig vandt min opmærksomhed? Jeg prøvede igen at aflæse ham. Han så sådan lidt afventende ud, og jeg forstod ikke helt hvorfor. Han tog sin hættetrøje af, mens han stadigvæk så på mig. Jeg bemærkede, at han havde taget en ekstra stram hvid undertrøje på den dag. Den var muligvis en størrelse for lille. Den klistrede sig nærmest ind til hans krop og overlod ikke noget til fantasien. Hver en muskel kunne anes gennem stoffet, og hans brystvorter struttede så lokkende igen. Hans arme var også trænede og en anelse muskuløse. Var det med vilje, at han havde taget så stram en undertrøje på? Hvad havde han i tankerne? Han begyndte indimellem at slå blikket ned i bordet i retning mod mit underliv, for så derfor at se på mig med det der afventende blik igen. Ville han have, at jeg skulle røre ved mig selv igen? Bulen var i hvert fald stor i mine bukser. Jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg førte min hånd ned til mit skridt, og begyndte at gnubbe på bulen, sådan så man tydeligt kunne se, hvad min arm havde gang i. Et lille smil fik jeg fra drengen, der nysgerrigt og undersøgende studerede mig. Tændte han på, at jeg gnubbede min bule? Jeg kunne ikke finde ud af, hvad der skete, men hele situationen tændte mig meget.

Efter lidt tid begyndte drengen at kigge undersøgende omkring os. Der sad ikke nogen i stolene ved siden af os, og dem på den anden side af gangen, var travlt optaget af at læse eller sove. Da han havde kigget rundt, så han igen på mig – sådan på en lidt tøvende måde. Så lod han sig ligesom glide lidt ned i sædet, og jeg mærkede pludselig noget nede ved mit skridt. Det var drengens fod. Han havde taget skoene af, og var i strømpesokker. Han lagde sin fod på midt skridt, og begyndte ligesom at massere min bule med sin fod. Det var vidunderligt og frækt, og jeg skulle virkelig kæmpe, for ikke at begynde at stønne. Jeg stoppede drengen, og fik trukket mine bukser ned, så jeg kun sad i mine underbukser. Jeg dækkede mig til med min jakke, og nikkede så til drengen, der stak sin fod op igen. Jeg fik hans fod dirigeret ind under jakken, så han igen kunne massere min bule. Det var endnu bedre, nu hvor den kun var dækket af underbukser. Drengen var også begyndt at pille ved sit eget skridt. Jeg lænede mig tilbage, lukkede øjnene og nød det arbejde drengen udførte med sin fod. Tænk at et ”fodjob” kunne føles så godt. Til sidst kom jeg i en skøn orgasme, og drengen må have kunnet føle det, for det rykkede meget i mit underliv. Drengen trak foden tilbage, og jeg fjernede jakken, for at trække mine bukser op. Der var en stor våd plet i mine underbukser. Jeg smilede tilfreds og nikkede til drengen, der smilede lidt flovt, og ikke rigtig vidste hvor han skulle se hen. Til sidst valgte han at gå. Den aften var mine fantasier endnu mere våde til min aftenspiller.

Ugen efter, valgte jeg igen at stå klar til at stige ind i toget, så snart det var ankommet. Jeg havde stadigvæk svært ved at finde ud af, hvad drengen tænkte og ville, så jeg ville lade ham om at komme til mig, hvis han havde lyst. Jeg blev så også en anelse skuffet, da han ikke dukkede op i min kupé. Jeg lagde min jakke på den tomme plads ved siden af mig, og stirrede ud af vinduet, mens jeg tænkte på drengen. Jeg var lige ved at opbygge en boner, da en eller anden idiot smed min jakke i hovedet på mig. Jeg vendte mig, og skulle lige til at blive rasende, da jeg så, at det var drengen. Han ignorerede mig totalt, men havde slået sig ned i sædet ved siden af mig. Han sad bare og tjekkede Facebook på sin mobil. Jeg stirrede ud af vinduet igen, og kunne ikke lade være med at føle mig lidt skuffet. Efter lidt tid prikkede drengen til mig, og ville vise mig noget på hans mobil. Jeg tog imod mobilen, og min pik blev lynhurtigt stiv, da jeg på skærmen kunne se et selfie af drengen. Et selfie hvor han var helt nøgen og stod med en stiv pik i hånden. Jeg så på drengen, som bare nikkede i retning af døren i enden af kupéen, og jeg forstod hentydningen. Jeg gik ud på toilettet med drengens mobil i hånden, og lod min pik slippe fri fra det stramme stof. Jeg begyndt at gnide ivrigt på den, mens jeg bladrede i drengens album, og så det ene billede efter det andet af drengens bare overkrop, pik, nosser og røv. Han var lige så lækker nøgen som jeg havde forestillet mig, og jeg kom hurtigt i nogle store sprøjt, der ikke kun ramte toilettet, men hele væggen, så der løb lange striber af sperm. Jeg stod lidt og fik vejret, mens jeg så på spermen, og så gik det op for mig – Jeg har drengens mobil! Jeg fik hurtigt sendt et par mms’er fra drengens mobil til min egen, hvor jeg vedhæftede nøgenbillederne.

Jeg gik tilbage ind i kupéen, satte mig, som om intet var hændt, og gav drengen hans mobil. Ligesom gangen før, rejste drengen sig og gik. Jeg gravede min egen mobil frem, og bladrede igennem alle billederne, der nu var mine. Pludselig dukkede der en tekstbesked op fra det nummer, jeg havde sendt billederne fra: ”Nå. Du ku nok ik få nok, hva? Ses fredag!”… Ses fredag? Så der var mere i vente? Hvad mon der ville ske næste gang? Jeg kunne næsten ikke vente, til det blev fredag…

FORTSÆTTES…
Kommentar