Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I ly af mørket

(Pendlerboy)

Karakter: 4.7/7
Visninger: 9642

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Natursex
Den 22. august sad jeg igen klar i toget, og ventede spændt på, hvad drengen havde i tankerne denne gang, men jeg ventede forgæves. Drengen dukkede ikke op, og min skuffelse var stor. Nu undrer du dig måske over, at jeg ikke skrev til drengen, når nu jeg havde hans nummer, men jeg var stadigvæk ikke helt sikker på, hvad han ville, og jeg ville derfor ikke presse på.

Det blev en meget lang togtur til Fredericia, hvor jeg slukøret steg af toget. Men inden jeg nåede trappen, der førte ned under sporene, var der en, de trak mig i armen. Jeg vendte mig, og opdagede til min store overraskelse, at det var drengen. Han plejede ikke at stige af i Fredericia. Han plejede at køre med videre. ”Kom!” sagde han nærmest hviskende, og begyndte at gå ned ad perronen. Da vi var helt nede i den fjerne ende – langt væk fra de andre passagerer – stoppede han op, og så væk, mens han sagde: ”Jeg er altså ikke bøsse.” Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle svare. Hvis han ikke var bøsse, hvorfor opsøgte han mig så. Han virkede lidt nervøs, og han blev ved med at se observerende rundt på banegårdsområdet. Til sidst, da der ikke rigtig var flere mennesker tilbage på perronen, sprang han ned på sporet, og begyndte at gå med hastige skridt. Jeg stod lidt og overvejede situationen, før jeg endelig sprang ned på sporet, og fulgte efter ham. Det var efterhånden sent på aftenen, så der var ret mørkt. Drengen gik hen til noget buskads ved siden af sporene, og fandt et sted, hvor man kunne komme lidt ind imellem buskadset, så man var godt gemt. Der var ikke rigtig noget lys, så jeg kunne kun ane drengen.
”Jeg mener det. Jeg er altså ikke bøsse.” gentog drengen, mens han stadigvæk spejdede lidt nervøst ud mellem grenene.
”Nej, nej. Så siger vi det.” Sagde jeg lidt provokerende, for at prøve drengen af. Han stoppede med at spejde, og så på mig, men jeg kunne ikke rigtig se hans øjne. Han spejdede lidt igen. Han virkede meget urolig i hele kroppen. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op med mig selv, andet end bare at stå og afvente.

Så skete der endelig noget – noget helt uventet. Drengen tog lidt fumlende fat i sine bukser, knappede op, lynede ned, og trak så bukser og underbukser ned i et snuptag. Jeg kunne svagt se, at hans pik stod helt stiv ud i luften. Det var svært rigtig at se den, eller at vurdere størrelsen, men den så meget normal ud i størrelsen. Jeg greb ud, og lukkede min hånd om drengens stive lem. Pikken føltes dejlig varm i min hånd, og jeg kunne mærke hvordan det dunkede i den. Jeg trak forhuden tilbage, og drengen gispede. Jeg kunne lide hans reaktion. Han virkede meget uprøvet. Han var sikkert jomfru. Jeg begyndte lige så stille at køre forhuden frem og tilbage, og han stønnede tilfreds. Så lidt hurtigere. Og lidt hurtigere. Drengen kunne næsten ikke holde balancen, så han lænede sig op ad mig, mens han stønnede. Man kunne høre den præspermsvåde forhuds klaskende lyd, når jeg førte det over pikhovedet.

Jeg sank ned på knæ, og tog sultent drengens pik i munden, men den var kun næsten lige kommet ind mellem mine læber, før drengen voldsomt skubbede til mig, så jeg væltede.
”Jeg har jo sagt, jeg er ikke bøsse!”
”Men hvad er det så du vil?” Drengen stod lidt nervøst og spejdede ud mellem grenene igen. Så faldt han lidt til ro, og jeg kunne skimte, at han nikkede. Jeg kom op på knæ igen, og drengen kom hen og placerede sig denne gang villigt med sit underliv ud for mit ansigt. Jeg tog den stive pik i hånden, og inhalerede den dejlige duft af drengesved og præsperm. Jeg slikkede på den blottede glans og fik en dejlig både sød og salt smag af drengepræsperm i munden. Wow, hvor havde jeg ventet på det her. Jeg tog den dejlige dunkende pik i munden. Fuck deres pikke er skønne i den alder. De er ligesom gået fra små tissemænd til store mandepikke – veludvoksede og dog stadigvæk sådan unge i de. Huden var blød og fin. Jeg tog fat om drengens hofter, og begyndte at sutte ham helt til roden. Det var tydeligvis ikke noget han havde prøvet før, for han kunne næsten ikke rumme det. Han stønnede sådan lidt hyperventilerende og kunne stort set ikke holde sit underliv i ro. Jeg lod mine læber og min tunge lege særlig meget lige ved kanten af pikhovedet, og han kunne vist næsten ikke stå på sine ben længere.
”Shit. Jeg kommer sku snart.” fik han fremstammet, og jeg gav ham en lille pause, og tog i stedet hans nosser i munden. Det var svært, for de havde trukket sig meget op, men jeg formåede alligevel at bide lidt i dem og sutte på dem. ”Hvad fanden laver du?” drengen prøvede at skubbe mig væk, men jeg holdt godt fast, og jeg begyndte at bide lidt mere i nosserne, hvilket svækkede ham totalt. Hans nosser var helt bløde og hårløse. Ret utroligt, for han så da ud til at have en alder, hvor de fleste drenge ville have fået hår på, men han var helt glat og blød. Jeg slikkede videre ind til hans mellemkød, indtil jeg igen lod hans pik glide ned i min hals, hvor den dunkede løs. Pludselig tog drengen selv over. Han greb fat om min nakke, og begyndte at mundkneppe mig ret voldsomt, mens han stønnede højlydt. Shit det var frækt. Til sidst stødte han den virkelig i bund, mens han nærmest klynkede af ekstaste, og jeg mærkede den varme drengesperm sprøjte ned i halsen på mig. Hans greb om min nakke blev helt krampagtigt, mens han tømte sine ladninger ned i mig. Han væltede om på jorden, og lå lidt og fik vejret igen. Så trak han sine bukser op, og løb hen over skinnerne og tilbage til perronen, uden at se sig tilbage. Jeg trak min bukser ned, spyttede noget af drengens sperm ud i min hånd og begyndte at gnide min pik i hans sperm mens jeg spillede den af på mig selv, indtil jeg sprøjtede ud over jorden og grenene. Derefter gik jeg hjem til min lejlighed, med en dejlig smag af drengesperm i munden. Jeg kunne stadigvæk dufte hans duft og drengesveden, da jeg lagde mig i sengen. Jeg ville have mere af den dreng. Jeg måtte bare have mere!

FORTSÆTTES!
Kommentar