Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - familieforhold

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 5708

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex og Trekant
Det er spändende hvad der sker med Ami, fordi han kommer sent hjem.men inden skal vi lige vide lidt om fmieforhold hos mine 2 drenge

For mit eget vedkommende har drengene ikke fået noget navn men det er Ib, som er en äldre herre der tänker meget på de unge drenge.

For begge drengene bor de hos deres far, da foräldrene er blevet skilt.

Thomas bor alene med sin far og han har ingen söskende så vidt jeg ved han har da ikke fortalt mig noget andet, men han er meget alene, da han far arbejder nästen hele tiden, og når han endelig kommer hjem går han hurtigt til ro, og Thomas må så klare sig selv.

Ami bor også sammen med sin far og en storebror som godt kan väre lidt dominerende overfor Ami, så han föler sig underkuet og mangler en som kan tage sig af ham. Det skal lige siges at det er en muslimsk familie.

---------------------------------------------------------------

Jeg må da ärlig indrömme at jeg er lidt nervös for Ami, for sidst han gik fra mig var det sent på aftenen, da han var gået hjemmefra fordi hans broder var lidt streng ved ham og altid vil have ham til at skulle slikke hans pik og så kneppede han Ami ret ofte, hvilket ikke er tilladt inde for det musslimske samfund.
Pludselig ringede det på min dör og jeg var jo spändt på hvem det var men lukkede op og der stod mine 2 dejlige drenge og spurgte om de måtte komme indenfor for at hygge lidt og snakke med mig for der var noget som Ami godt vil fortälle.
Som sädvanlig gik drengene ind i stuen og Thomas fandt hurtigt en DVD frem for nu ville de se porno, og inden jeg fik set mig om så sad de nögne i sofaen. det blev en vane for dem, for når de så på filmen så skulle de spille deres fräkke pikke til stor fryd for mig, men de blev efterhånden lidt krävende for de forlangt at når de sad nögne, så skulle jeg også göre det, så jeg var jo nödsaget til at göre som de sagde.
Jeg kunne forstå at Ami havde fortalt Thomas, at han var kommet lidt sent hjem sidste gang de havde besögt mig, for Ami var jo kommet tilbage på grund af broderens tilnärmelse.
Pludselig var det som om at Ami sad og gräd lidt, så jeg var klar over at der var noget galt med ham.
"Ami" sagde jeg, "hvad er der galt, der er noget som trykker dig kom frem med det så vi kan tale om det".

"Det er min bror" sagde Ami " han sad og ventede på mig da jeg kom hjem efter at jeg var gået fra dig, og spurgte hvor jeg havde väret, for du plejer jo ikke at komme så sent hjem".
Jeg måtte så fortälle ham at jeg havde besögt dig Ib, for der kunne jeg finde tröst og varme.
"Ami" sagde jeg "du kan sige til din bror at han bare kan komme og snakke med mig, hvis der er noget han er i tvivl om, så skal jeg nok tage mig af ham, hvad hedder han forresten."
"Han hedder Muhamed" sagde Ami, " og jeg skal nok fortälle ham at du vil snakke med ham, hvis der er noget som han er i tvivl om"
"Vi skal have gjort dig til en glad dreng Ami" sagde jeg, "tror du ikke også det Thomas, for vi kan ikke have at han skal gå på den måde".
Vi snakkede ikke mere om det, og drengene så videre på filmen og nöd det rigtig meget, for de sad med stive pikke og legede med dem, medens de kiggede lidt skävt over til mig, som om at de forventede et eller andet. Kunne ikk dy mig längere men jeg skulle jo lige sutte lidt på deres pikke for jeg kunne se på dem at det snart var op over at de vil sperme, og min sofa og gulv aksl ikke have sådanne nogle dejlige dråber, så hellere ned i halsen på mig.
Da vi have siddet sådan et par timer, sagde jeg til dem " Tror i ikke at det er tiden hvor i skal hjemad, så ikke vi får mere ballade".
Så siger Ami " Jamen Ib vi går ikke förend at du har suttet og tömt vores pikke en gang til", Så dette måtte jeg så göre.
De tog deres töj på og sagde farvel og samtidig siger jeg til Ami: Hvis der bliver ballade så kommer du bare igen"

Jeg fik et stort kram af dem begge og de forlod mig stille og roligt sagde tak for i eftermiddag, det har väret dejligt at besöge dig.

Det bliver spändend hvad der så sker, men det må komme senere.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:28/12 2014
nu må du altså til tasterne - jeg kan slet ikke vente p at Ib møder Amis bror - og mon ikke også faderen
 
Navn:ibbermand
Dato:28/12 2014
du må tage den lidt med ro, men det skal nok komme for jeg har en höne at skal plukke med ham muhamed.