Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatorsex del 5 amerikanerens store pik.

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 6007

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Aldersforskel
Elevatorsex del 5 amerikanerens store pik.
Af oleole13
Personer: mig selv (Jack), piccoloerne Kemal og Ami, den unge elevatorfører, den handicappede amerikaner, Dick. (livredderne)
(Fra forrige kapitel)
Nå, grinede Kemal, kunne du lide det? Havde vi ikke arrangerer det lige efter dit hoved?

Hva? Sagde jeg, og så mig forvirret omkring. De grinede alle sammen, og så godt tilfredse ud, ikke mindst livredderne.

(Det nye kapitel begynder her)
Ja, sagde den ene af dem, vi måtte jo opfinde en måde, hvor vi fik adgang til din røv. og tak for det, det var en dejlig røv, så skulle du få lyst en anden gang, så kan du bare komme, også uden vi opfinder et nyt skuespil, grimede han.
Jeg håber, sagde den anden, at vi fik givet dig den røvfuld, du havde drømt om, og at du vil have lidt besvær med at sidde stille til aftensmaden. Hvordan mon du vil forklare det for din far og mor?

Vil det sige, sagde jeg, vil det sige, at det hele …..

Ja, det vil det sige, afbrød Ami mig, det hele var noget, vi havde planlagt sammen med vores venner, livredderne her. Men sig os nu helt ærligt, er du vred over det? Du kom to gange, så helt galt kan det da ikke have været.

Jeg rødmede og stammede: øh ja, jeg mener nej, nu her bag efter må jeg sige, at det var mægtig spændende, og det var godt, at jeg ikke vidste, at det var skuespil, for det gjorde det hele mere liderligt.

Det lyder godt, sagde en af livredderne, og du skal nok få videoen med det hele, den vil du nok nyde at se, når du kommer hjem.

Ja, grinede Ami, og du skulle måske sende den til dine skype venner.

Da vi sammen gik hen til hotellet, sagde Ami:
Jeg har hørt fra din elevatorførerven, at du skal besøge Dick i kørestolen i aften, husk at tage din computer med, det kan jo være, der bliver noget at kigge på for dine venner. Ved du for øvrigt, at han er amerikaner og har mistet begge sine ben i Afghanistan. En vejsidebombe tror jeg, det var.

Jeg gik nok lidt underligt. Buksestoffet var ubehageligt, når det gned mod de ømme røvballer, og det gennemkneppede røvhul var også ømt, hvilket nok fik mig til at gå med lidt spredte ben.

Det gjorde mine piccolovenner lidt nar ad.

Når du går på den måde, grinede Ami, så kan alle se, at du lige er blevet røvpulet.

Jeg blev rød i hovedet og prøvede at hå normalt, og Kemal sagde til Ami at han skulle holde op. For øvrigt sagde han, der er et godt tivoli i byen i denne uge. Ami og jeg skal derned i morgen, vi har fri, vil du med?

Vi aftalte at mødes klokken elleve, og vi ville så spise noget dernede til frokost.

Det var den unge mand, der havde tjekket mine grøntsager forleden dag, der var elevatorfører. Bare ved tanken om ham og grøntsagerne, fik blodet til at dunke i min pik. Jeg havde jo kun badebukser på, og jeg havde ikke lagt mærke til, at de sidste dages aktiviteter havde medført, at elastikken i de tynde inderbukser, som skulle holde pik og nosser på plads, var gået i stykker, så pikken hang frit ned i buksebenet.

Det lagde imidlertid elevatorføreren mærke tiln da buksebenet blev løftet af den dunkende pik, så da han rakte en hånd ned, gled den let ind i det løftede bukseben, hvor hånden fik fat om den nøgne pik.

Kom tættere på, vend dig ind mod væggen og stå så helt stille, så er der ingen, der opdager noget, sagde han, mens han begyndte at gnide min pik, som nu var helt stiv og helt ude af buksebenet.
De øvrige passagerer var så optaget af deres eget, at de ikke bemærkede noget, selv om det må have været ret tydeligt, hvad der foregik. Jeg fik ikke lov til at gå ud på ottende – og ville heller ikke, det var alt for dejligt og frækt, hvad han gjorde. De sidste stod ud på tiende, men alligevel kørte han helt op til tolvte. Her åbnede han ikke døren, men sank ned på knæ, tog min pik i munden, og skulle kun sutte ganske kort tid på den, inden jeg sendte min sperm ind i hans sultne mund.

Jeg trængte virkelig til et godt bad oggg et hvil inden aftensmaden. Så snart, jeg havde lagt mig på sengen – på maven – bankede det på døren, og inden jeg nåede hverken at sige noget eller få et lagen over mig, hørte jeg låsen klikke, og Kemal kom ind.

Hej, sagde han, forstyrrer jeg? Næh, bliv endelig liggende, jeg har noget til dig. Se her, jeg fik det her af hotellets læge, det skulle være godt mod en øm bagdel. Næh, sagde han igen, da jeg ville trække lagenet over mig, du ligger netop helt rigtigt, så jeg kan komme til at smøre salven på. Det er ellers nogle godt røde røvballer, grinede han, er de også godt ømme, sagde han og lagde en hånd på den ene balle.
Jeg udstødte et højt gisp. Nå det er de, grinede han, men det her skulle hjælpe hurtigt, og så begyndte han at smøre salven ud over begge de røde baller. Det gjorde godt med den kolde salve mod de varme baller, og det var også så godt at mærke hans hånd gnide let hen over ballerne og ikke mindst, når fingrene gled ned i revnen. Det føltes så godt, at pikken reagerede på det.

Løft dig lige op på knæene, sagde han, så kan jeg bedre komme helt ind til røvhullet, og det må også hellere blive smurt godt ind, det er sikkert lige så ømt som ballerne.

Jeg udstødte igen et højt gisp, da hans fingre rørte ved det ømme og følsomme røvhul, som nu var helt tydeligt, i den stilling, jeg indtog.

Bedre blev det ikke, (eller det var netop det, det blev) da han med godt med krem på fingrene, pressede to af dem ind i hullet, hvor han brugte en del mere tid til at smøre det rundt og rundt, end det havde været nødvendigt, men jeg var ikke den, der gjorde vrøvl, for min pik elskede det, og hvad min pik elskede, elskede jeg også.

Fingrene forsvandt, jeg faldt sammen på sengen og vågnede først , da min far bankede på og råbte, at de gik til aftensmad.

Kommer råbte jeg og kom hurtigt i tøjet, det var jo ikke meget, jeg behøvede, og underbukserne droppede jeg. Først da jeg gik ud af døren, gik det op for mig, at jeg ikke mærkede nogen ømhed.

I elevatoren var jeg alene med min gamle ven de første tre etager nedad, og det benyttede elevatorføreren til at kramme min i forvejen mere end halvstive pik, så da vi var nede, var der en pæn stor våd plet i mit bukseben.

Hils på hr og fru Thompson, sagde min far, da jeg kom hen til det bord, hvor de sad sammen med to fremmede. Vi lærte hinanden at kende i baren i går aftes, og de vil også gerne hilse på dig.

De så alle fire lidt underligt på mig, så jeg blev helt forvirret.

Er der noget galt, sagde jeg.

Næh, sagde min far, det er kun fordi du har en våd plet på det ene bukseben.

Jeg rødmede, da jeg så ned ad mig.

Det er nok bare noget vand, du har spildt, da du vaskede dig, sagde min mor.

Ja, det er det helt sikkert, sagde min far lidt spydigt, men sæt dig nu ned her, sagde han og trak en stol ud.


Da jeg senere trådte ind i amerikanerens værelse med min bærbare under armen, sad han op ad hovedgærdet med nøgen overkrop og et lagen over underkroppen.
Hej, sagde jeg og gik hen mod bordet, mens jeg skævede til ham. Jeg var lidt nervøs for det med de manglende ben, men til gengæld syntes jeg, at jeg kunne se et telt i lagenet mellem lårene.

Hej, svarede han. Jeg kan se, at du har din laptop med. Jeg har hørt, at du er kelt vild med at vise dine sex eskapader til dine venner på nettet. Er det noget, der gør dig ekstra liderlig?

Øh, svarede jeg.

Ja, for du har ikke spurgt, om jeg er interesseret i at komme på nettet, sagde han og så helt vred ud.

Øh, sagde jeg igen, men hvad ….?

OK, grinede han, det er fint med mig, især hvis det gør dig ekstra liderlig.

Jeg åndede lettet op og begyndte at indstille skærm og kamera.

Ryk hellere bordet længere her hen, sagde han, så får de et bedre billede, og se så at få smidt al tøjet, inden du logger dem på.

Da det var gjort, og jeg lå på knæ i fodenden af sengen, slog han lagenet til side, og der stod en stor og tyk og stiv pik op mellem hans to benstumper. Det så ud som om, de var sat af lige over hvor knæene havde været.

Ja, kig lidt på dem, så du vænner dig til synet, sagde han, og jeg kiggede, men det varede ikke længe, før mine øjne søgte mod den flotte stang.

Hvad satan, lød det nu fra computeren, som ellers havde været tavs, mens de også skulle indstille sig på det nye syn. Det var selvfølgelig ham den dominerende.
Hvad satan, er det ikke min ven Dick?

Jo, så gu er det mig, og hvis jeg ikke tager meget fejl af stemmen, så er det gode gamle Randy fra tiden i Afganistan. Hej med dig Randy, ja selvfølgelig skulle man møde dig i sådan en situation, randy har du jo altid været, grinede han.

Ja, grinede Randy, og jeg kan se, at det kun er benene, der er blevet kortere, og at du stadig lever op til dit navn med den der dejlige kneppestang. Den skal nok gøre god gavn i røven på vores lille liderlige knægt her. Du må få min adresse af ham, så jeg senere kan høre om, hvordan du fik fat i ham, og om hvordan planerne er for dine ben. Lige nu må knægten hellere koncentrere sig om det vigtige, jeg kan ikke vente med at se ham ride på den herlige stang.

Nej, grinede Dick, det kan du vel ikke, og du vil mindes, hvordan det føltes, ikke mindst den første gang!

Den flotte kølle og pungen med de hønseæg store klunker virkede som en magnet på mig, så mens de to snakkede, var jeg krøbet tættere på, så jeg nu lå på maven med hovedet mellem hans lår og indsnusede den bedøvende lugt af hans mandom.

Ja, begynd med at smage på de der babymakere, grinede han, så kommer der endnu bedre gang i spermproduktionen.

Snart havde jeg den første sten i munden og masserede den med både gummer og tunge.

Op på knæ, kommanderede ham fra skype, som altså hed eller rblev kaldt Randy. Vi skal sgu kunne se den der overlækre stang, du er udstyret med.

Da jeg lidt efter lå med et knæ på hver side af amerikanerens lår og med hans store pikhoved mod min røvindhang, var jeg taknemmelig for, at livredderne havde forberedt mig godt til det, der skulle komme.

Det gik ikke uden skrig og suk, men nu var jeg nede, helt nede med ballerne hvilende på Dicks lår, og med røven fyldt ud som ikke før. Jeg pustede ud og forsøgte at slappe af.

Der lød applaus fra computeren, og Dick virkede også tilfreds, men det varede kun kort, inden Randy fra computeren ville vide, om jeg var faldet i søvn, eller om jeg da for fanden ikke kunne komme i gang med at ride stangen, var det måske ikke et vi alle sammen var her for?

Og så startede ridtet. Først ganske forsigtigt med små bevægelser op og ned, så højere op og helt ned i bund igen. Jeg støttede med hænderne på hans skuldre, og snart havde han sine hænder under mine baller og styrede farten med sine kraftige arme. Snart gik det vilde ridt med kosakkerne ud over stepperne. Op og ned, op og ned gik det, mens min egen stivert daskede op og ned, alt sammen til stor begejstring for skyperne, men til endnu større fryd for både Dick og mig selv.

################

Hvordan han kunne vide det, vidste jeg ikke den gang, men jeg havde kun ligget i kort tid i min egen seng, inden døren gik op og Kemal kom ind.

Du må nok hellere få lidt mere af den her salve, grinede han. Om på maven og op på knæ, så jeg kan komme til det der ømme hul.
Og det var jeg taknemmelig for!

Fortsættes
PS på engelsk kan Dick også betyde pik, og Randy betyde liderlig. Jacking Jack kan betyde: Jack som hakker den af.
PPS hej homovenner! Det her kapitel sender jeg anden juledag 2014 med ønske for jer alle, at resten af juletiden må blive god for jer, og at I alle må få et godt nyt år!
Og så vil jeg bare sige, at det er helt fint med gamle mænds fantasier om sex med unge drenge, men jeg vil bare slå fast, at det her ikke er nogen gammel mands fantasi, men min, Jack’s egne virkeligt oplevelser på en ferie i Tyrkiet. Altså bare at I ved det.
Kommentar