Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - betroelsen fortsätter

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 4319

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
En fantasy om unge drenge mellem 15-20 år, de er bare så läkre.


Der er nu gået nogle dage hvor jeg ikke har set noget til mine dejlige drenge, men jeg tror at de vil dukke op når de bliver liderlig igen.


Ser jo stadig efter Thomas når jeg har väret i byen, men endnu
har jeg ikke set ham, men jeg tror at han nok skal dukke op på et tidspunkt, og så har han nok Ami med igen, for de er så dejlige at have sammen.

Efter at jeg var kommet hjem fra byen, ringede det pludselig på min dör, er jo ikke vandt til det, så jeg tänkte hvem det kunne väre på denne tid af dagen, åbnede min dör og til min store gläde så stod både Thomas og Ami og spurgte om de måtte komme ind og se lidt film, for de var blevet lidt liderlige og havde snakket om hvad jeg mon vil sige til at de dukkede op igen. Vil hellere end gerne have besög af de dejlige drenge, det er sådan et ekstra pust i dagligdagen, og overfor Ami, nävnte jeg intet om hans besög alene hos mig, men som sagt det förswte som Thomas gjorde var at sätte en DVD i min maskine for de vil gerne se noget porno, fräkke unger men så ved jeg også at der går ikke lang tid så har jeg 2 nögne drenge siddende i min sofa, som jeg kan beundre når de leger med deres dejlige pikke, for det er nogle läkre nogle og jeg elsker at sutte og slikke dem, og det er de klar over, så de venter bare på at det skal ske, läkker märke til at de ind imellem kigger over på mig for at tänke, hvornår kommer han og sutter og når jeg så ser hvorden den dejlige presperm löber ned af deres pikke så kan jeg ikke dy mig, så skal min tunge nok finde vej, og så varer det ikke såp länge förend at jeg modtager deres dejlige unge sperm i min mund,

Så siger Ami til mig: "Skal du ikke have smidt dit töj, for jeg tror at du gerne vil märke noget godt oppe i dig, for jeg er rigtig godt liderlig i dag." Jeg smider mit töj for jeg kan jo ikke stå for den knägt og hans dejlige pik, men jeg er klar over at han gör det af en särlig grund, men er endnu ikke klar over hvad der ligger bag. Da Ami kommer hen til mig for at ville kneppe mig, så kigger Thomas lidt skävt til os, men jeg kan se på Thomas at hans pik bliver rigtig godt stiv, for jeg tror nemlig at han også gerne vil pröve det, og han skal få lov til det hvis han vil göre det. Vi får rigtig nogle dejlige timer sammen og en ting er sikkert at de begge 2 godt kan lide at lägge sig ind til mig når de er kommet med spermen i min mund, de nyder rigtig mine kärtegn og slapper af. men gläden er jo kort for de skal jo hjem igen men jeg nyder det så länge som det står på.

Senere samme aften ringer det igen på min dör og det er ikke noget som jeg er vandt til så jeg åbner spändt for at se hvem der eventuelt står udenfor dören. Det er Ami, han ser lidt bedrövet ud, og jeg siger: "Hvad er der galt med dig siden du kommer på denne tid, skal du ikke väre hjemme hos dig selv." "Jo " siger han, " men jeg kan ikke holde ud at väre der hjemme for min bror bliver ved med at röre mig, og det kan jeg ikke lide,slet ikke efter at jeg har besögt dig, for jeg er altid så afslappet når jeg kommer hjem fra dig". Vi har sat os ind i stuen og jeg tager omkring ham og klemmer ham ind til min krop, hvilket han nyder rigtig meget. Så spörger jeg" Hvad er det som din bror vil göre ved dig, for jeg kan märke på dig at det er noget särligt som du ikke bryder dig om" Så siger Ami: "Jo han vil kneppe mig og han er bare så stor at jeg ikke kan klare det, så spörger han om jeg har väret sammen med andre, for i den sidste tid har jeg ikke måtte röre dig, så der må väre en grund dertil."
"Hvor gammel er din broder" spörger jeg.
"Han er 19 år og altid liderlig" siger Ami " og så siger han at hvis han ikke må kneppe mig så vil han fortälle far at jeg gör det med andre mänd ude i byen".

Jeg tager omkring Ami og holder ind til mig kysser ham let på munden for han skal slappe af, medens jeg siger til ham " Du kan alltid komme her til mig, hvis det skulle väre og hvis du får ballade derhjemme, så skal du bare sige til, for jeg er godt klar over at det som du og din broder gör, det må i ikke ifölge jeres religion".
Ami falder helt sammen og trykker sig ind til mig som om han vil krybe helt ind i mig, föler sådan en dejlig varme ved at jeg kan väre noget for ham. Ami slapper helt af og pludselig kan jeg höre på ham at han sover, så jeg tager og bär ham ind i min seng kläder ham af og lader ham så sove.
Der går vel et par timer, så kommer Ami ind i stuen til mig, og siger: "Hvad skal jeg göre nu, jeg tör ikke tage hjem for så bliver der ballade fordi jeg er gået hjemmefra uden at sige hvor jeg gik hen, men hvis det er må jeg så sige til min far at jeg har besögt dig"
"Ja, min dreng det må du godt" siger jeg " for så må jeg jo tage en snak med din fader om forholdet hjemme hos jer."
Kan märke på Ami at han slapper fuldständig af, og så gör han sig klar til at tage hjem igen, så nu er jeg spändt på hvad der sker, om jeg pludselig får besög af Ami´s fader, men så skal jeg nok klare det også. Kunne jo väre så fräk at forföre ham, da jeg jo ved at han godt kan lide at der bliver leget med hans pik, men derom senere.

Vil gerne have jeres kommentarer hvad i mener om dette afsnit af min novelleserie.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:26/12 2014
igen en spændende udvikling - mon ikke broderen til Ami også skal have en tur - og måske faderen
 
Navn:ibbermand
Dato:26/12 2014
Kan aldrig vide hvad der sker i denne historie, men godt bliver det til sidst. rart at du kan lide min historie - Bijens
 
Navn:Oleole13
Dato:26/12 2014
Det erfint,at du trækker en tyrkisk familie ind i historien. De må jo indse, at der også er bøsser blandt dem, og at vi gerne vil lege med dem og da ikke mindst, når de har store pikke, som nu Amis storebror, og mon ikke også hans far? Hej fra oleole