Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge - en overraskelse.

(En äldre mands fantasy om unge)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5631

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle, Rimming, Oralsex og Analsex
En fantasy om de unge drenge omkring de 15-20 år, de er bare så dejlige at se på og har nogle skönne kroppe.

Men nu til min historie om Thomas og Ami, er spändt på hvornår at de vil besöge mig igen, for de er bare så läkre at lege med, og så er den gode Ami rigtig fräk, han ved hvad han vil have og kan også godt få det hos mig, da jeg rigtig nöd hans behandling af min stjerne. Måske vil -Thomas nok også pröve det, men det må vi snakke om når de besöger mig näste gang, håber at det bliver snart.

Der gik et par dage hvor jeg måtte undväre mine drenge, men så pludselig så ringede det på dören og hvem stod udenfor, kun den ene af dem og det var Ami, spurgte ham, " Hvor har du gjort af Thomas". Hvortil han svarede>: " Det ved jeg ikke hvor han er henne, men jeg tänkte at det gjorde nok ikke noget at jeg kom alene, men Thomas ved godt hvor jeg er henne, da jeg har skrevet det på hans mobil."

"Ok, kom indenfor" sagde jeg, for selvom det kun er den ene så kan det jo nok blive hyggeligt, for han ved jo hvad han kan byde på og jeg kunne jo lide det sidste gang.
'Ami satte sig ind i sofaen, fik en sodavand, og der blev sat en film på, ahn smed hurtigt sit töj, så han var helt nögen, han ved nemlig at det tänder mig og så kan jeg sutte pik på ham som det passer mig. for det kan han nemlig også godt lide, isär når jeg tager den helt til roden,så begynder han rigtig at lave kneppebevägelser.

Vi ligger rigtig og hygger os, jeg ligger som sädvanlig mellem hans ben og pludselig sige Ami: " Jeg vil godt betro dig noget" Sä spörger jeg Ami, " Hvad er det som du vil betro til mig, er det noget fräkt" "ja" siger han "det er det, for det handler om min familie, nemlig min broder og min far"
"Hvad er det som du vil fortälle mig" spurgte jeg, "noget med at i har lidt sex med hinanden der hjemme"
"Ja, det er det men du må ikke fortälle det til Thomas" siger Ami, "for det er derfor at jeg kom alene over til dig, da jeg regnede med at du kunne bevare en hemmelighed."
Vi snakkede ikke mere om det Ami puttede sig ind til mig, og nöd mine kärtegn på sin krop, rejste sig lidt op så jeg kunne få hans läkre pik ind i min mund for den er bare så skön, og så det at den er ikke så tyk og så glider den nemmere ned i halsen, og Ami kan godt lide at få lov til at mundkneppe mig sådan at han kan märke den i min hals, så bliver han rigtig liderlig og så varer det ikke länge förend at han skyder sin säd ned i halsen på mig, det fik jeg så et par gange, og inden at Ami han gik spurgte han mig "Må jeg godt komme alene en anden gang for du er bare så dejlig at väre hos"
Derefter gik så den dejlig läkre dreng, og nu må jeg jo så se om jeg får mere at vide om hans familieforhold.

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:25/12 2014
Herlige historier - jeg er spændt på, om vi hører mere om Amis familie. Men også helt sikkert mere om dine oplevelser, bliv endelig ved