Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 4

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.5/6
Visninger: 5810

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 4.: Mc fyren.

Nogle uger senere skulle min far en tur til England for firmaet, og min mor benyttede chancen til at tage med. Mik var på ferie med sine forældre, Tom var også væk, så jeg var alene tilbage.
Vi tre havde lavet et væddemål om, hvem, der oplevede det mest ophidsende sexeventyr inden vi mødtes igen. Den, der tabte, skulle være slave for hver af de to andre i en ugen. Jeg var vist ikke den eneste af os, der var lidt i tvivl om, om det var bedst at vinde eller tabe, tanken om at være slave for de andre var slet ikke afskrækkende - tvært imod!

Her stod så jeg. Jeg havde lovet at få malet vinduerne udvendigt, hvis vejret var til det, og det - suk - var det. Far havde tidligere vist mig, hvordan han lavede en slags malerstillads, når han skulle male den øverste del af vinduerne, så han ikke hele tiden behøvede at kravle ned og flytte stigen.
Jeg tog min fars overtrækstøj på, du ved det arbejdstøj, hvor bukser og overdel går ud i et, gjorde alle remedier rede, og kravlede op på stilladset. Ha, tænkte jeg, da jeg stod der i det fjollede tøj: det her er faktisk ret langt fra sex, for slet ikke at tale om et eventyr.

Mens jeg malede fantaserede jeg om Mik, der gik rundt på en strand i Spanien mellem alle de brune, sorthårede, sexede spanske drenge i næsten ikke eksisterende bikinitrusser, og snart pressede min pik mod trusserne. Jeg stak hånden i lommen, troede jeg, men der var to indgange, en til overtrækstøjets lommer, og en, som bare var en åbning, så man kunne komme til lommerne i bukserne, hvis man havde sådanne på.
Det havde jeg jo ikke, så jeg havde let adgang til bulen i trusserne.
Lidt efter lirkede jeg pikken ud under trussekanten, så den pressede mod det grovere stof i arbejdstøjet, og på den måde arbejdede jeg videre et stykke tid. Så blev det tid til at pisse. Jeg kravlede ned og smuttede ind på toilettet.

Da jeg var færdig, besluttede jeg at prøve, hvordan det ville føles, hvis jeg ikke havde trusser på, så da jeg igen stod på stilladset, var det kun i arbejdstøjet, og pikken dansede og rykkede, så hovedet gned mod stoffet. For at det skulle føles bedst muligt, stak jeg hånden ind og trak forhuden tilbage, så det blottede pikhoved kunne maseres af stoffet.

En af de helt store motorcykler kørte langsomt forbi ude på vejen. Fra min høje placering kunne jeg tydeligt følge den og den læderjakkeklædte fyr til den var omme bag det næste sving.

Jeg begyndte at fantaserede om store ukendte pikke og vild og grov sex med læderfyre, da der pludselig lød en stemme lige bag mig.

Jeg havde været så optaget af maleriet og fantasierne, at jeg ikke havde hørt ham komme, men nu stod han der. Vel 25 år gammel, middelhøj, men kraftigt bygget. Han stod i T-shirt og korte sportsbukser, og så fascinerende ud. Var det min fantasi, der havde stampet ham op af jorden, eller var han rigtig virkelig?

Jo, nu talte han igen.

Hov, forskrækkede jeg dig? Du var ellers også meget koncentreret om arbejdet, lo han.

Min pik hævede stoffet i bukserne som et telt, så jeg skyndte mig at sætte mig ned på stilladset, i håb om på den måde at skjule det lidt.

Han lod ikke til at have bemærket det, men talte roligt videre. Han var ukendt her på egnen og ville gerne vide noget om, hvor unge mennesker gik hen og morede sig.

Jeg forsøgte at fortælle ham noget om det og at det var ret håbløst især på denne tid af året, men snart blev jeg så optaget af hans hånd, som langsomt gled op ad mit ene bukseben, og lige op mod den bule, der tydeligt kunne ses der. Da hånden nåede pikhovedet lod han den hvile der et øjeblik, så klemte han om det med to fingre, og jeg var helt solgt.

Jeg så dig fra vejen, sagde han, har du slet ikke tænkt over, hvor tydeligt du kan ses, når du står der oppe, og ikke mindst den bule i bukserne fik mig på den ide, at du måske havde brug for lidt hjælp. Men jeg er ikke god til at male, grinede han, mens han gned op og ned ad pikken gennem stoffet.
Mon ikke jeg hellere skal hjælpe dig med den her?

Hvordan får man de der klude af, sagde han, og begyndte at trække den lange lynlås ned, og jeg lod overdelen glide ned over armene. Så snart lynlåsen var i bund, greb han ind om min pik og trak den ud.

Uha, da, den trænger virkelig til hjælp, sagde han, bøjede sig frem og sugede den ind i munden. Han kørte først og fremmest op og ned over pikhovedet, mens han med den ene hånd holdt om roden, og da han med den anden tog om nosserne og masserede dem blidt, varede det kun et øjeblik inden jeg kom i hans mund.

Jeg lod mig glide ned af stilladset og endte på knæ med hovedet lige ud for hans bule, og den var bemærkelsesværdig. Jeg var så ophidset, at jeg begyndte at suge og bide i den gennem sportsbukserne, hvilket han helt tydelig nød. Den voksede til stålhård, og han udstødte små tilfredse lyde.

Så tog han mit hoved væk.

Tror du ikke, vi hellere må gøre resten inde i huset, sagde han, kan vi være sikre på, at der ikke kommer nogen?

Det kunne vi jo, så vi gik ind og jeg låste døren efter os.

Så snart vi var kommet gennem bryggerset og ind i køkkenet, havde han øjensynlig bestem sig.

Vi kan lige så godt ordne det her, sagde han, smid lige den underlige dragt.

Jeg fik hurtigt dragten af, mens han trak shorts og trusse af.

Læg dig her på bordet sagde han, og det lød mere som en ordre end en anmodning, men jeg var så ophidset, ikke mindst over synet af den pik, som han havde frigjort, at jeg straks adlød. Den var i alle måder større end, hvad jeg før havde været ude for, både længere og tykkere, men jeg længtes allerede efter at mærke den trænge ind i mit røvhul, for jeg var sikke på, at det var det han var ude på.

Han så sig omkring i køkkenet og fik øje på, hvad han søgte.

Vi kan nok bruge det her, sagde han, og tog en flaske olivenolie fra hylden - jomfruolie - læste han. Jeg ved ikke, om du er jomfru, sagde han, der er noget, der tyder på, at du ikke er, men når jeg er gået, er du i hvert fald ikke.

Så hældte han olie på begge hænder og begyndte at smøre mig ind. Op over brystet, hvor han længe smurte omkring brystvorterne, så de stod smertende og hårde, så fortsatte han ned over maven og begyndte at smøre pikken og nosserposen, så min pik snart stod hård og sivende mod maveskindet.
Så tog han om mine ankler og førte benene op langs kroppen, kom igen olie på begge hænder og begyndte at smøre min røv. Han havde nok lidt travlt nu efter min sugen og biden i hans pik, så han begyndte hurtigt at smøre selve røvhullet. Gik først ind med en finger og løsnede det op, så to og til sidst tre fingre, som han kørte ind og ud med så stor kraft, at jeg ikke kunne tilbageholde små skrig af smerte.

Er du kylling, eller hvad, sagde han, skal jeg forsætte eller hvad?

Ja, ja, stønnede jeg, det er fint sådan, sagde jeg idet mit røvhul og ringmusklen nu slappede helt af.

Så tog han mig om benene og pressede sit pikhoved mod det let åbne røvhul. Det var dog langt fra åbnet nok til hans størrelse, så det gjort temmelig ondt, da han pressede, og ind kom den ikke, og dog.

Pludselig trak han mig med stor kraft ind mod sig, mens han samtidig pressede sig frem, og ind gled pikhoved mens jeg skreg, men samtidig nød jeg smerten.

Pikhovedet var kun lige kommet ind gennem ringmusklen, men denne ville ikke give sig mere, trak sig nok også noget sammen p.g.a. smerte.

Så trak han pikken ud igen og gjorde nu noget, jeg ikke hverken havde prøvet eller tænkt på, han begyndte at slå på mine røvballerne med begge hænder.

Spred benene ordentligt, beordrede han, og træk knæene helt op,

Jeg gjorde, som han sagde, og nu klaskede hans hænder lige mod det inderste af ballerne og mod selve røvhullet.

Først blev jeg så overrasket over smerten, at jeg skreg op, men hurtigt vænnede jeg mig til slagene, og begyndte ligefrem at nyde det, mens jeg kunne mærke ballerne blive varmere og varmere.

Så stoppede han, og med et hurtigt stød trængte han ind. Det gjorde stadig ondt, men den form for opvarmning havde åbenbart løsnet ringmusklen så meget, at smerten hurtigt gik over i en ubeskrivelig lyst. Han var åbenbart til den barske side, så han begyndte snart at køre hårdere og hårdere på, idet han for hvert stød kom længere og længere op i tarmen. Jeg havde aldrig haft en pik så højt oppe, og følte, at den snart måtte komme ud af munden.
Det gjorde den ikke, for nu mærkede jeg hans nosser slå mod den varme og ømme hud. Han var dog ikke færdig med variationerne, for nu begyndte han at trække pikken helt ud og støde den helt i bund i, hvad der føltes som flere minutter, og mit hoved faldt helt bag over af fryd. Så kom han endelig med ladning efter ladning, idet han lænede sig ind over mig, så hans mave strøg op og ned ad min pik, hvilket fik den til at sprøjte og spermen til at flyde ud mellem vores maver.

Det var ikke dårligt, sagde han bag efter. Det lod til, at du nød at blive spanket lidt. Skal du lave noget særligt i aften?

Det skulle jeg jo ikke, så han spurgte, om jeg kunne have lyst til at se ud til ham og hans kammerater, som havde slået lejr for nogle dage ud ved den gamle lade i nærheden af en sø, netop den sø hvor jeg havde haft mine første glade dage med Mik.

Så kan du måske også få et par røde bøffer og nogle grillpølser, sagde han, men tag nu noget mere indbydende tøj på, end den rædsel, og ingen underbukser!

Og væk var han.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar