Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatorsex 4,Livredderne

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 6955

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Bondage
Elevatorsex del 4 livredderne
Af oleole13
Personer: mig selv (Jack), piccoloerne Kemal og Ami, elevatormanden, den handicappede, livredderne

Da jeg næste morgen stod ved elevatoren, var mine forældre der ikke, og da elevatoren kom, var jeg den eneste passager. Jeg smilede til min ven og gik ind. Han lukkede døren, men kørte ikke. Jeg stillede mig hen til ham, og han tog et fast tag om min pikbule.

Ikke godt, sagde han, lynede mig ned, stak hånden ind og vippede både pik og klunker ud af trusserne, så de lå frit ned i shortsenes bukseben. Her greb han om den allerede halvstive pik og klemte den nogle gange.

Bedre sådan, sagde han og satte elevatoren i gang. Hver gang, han på vejen ned havde lukket døren efter de nye passagerer, klemte han om min pik, så inden vi var nede, havde den dannet et telt i buksebenet, og der var kommet en lille våd plet, som sås tydeligt på det lysebrune buksestof, men det opdagede jeg ikke.

Dine forældre er lidt forsinkede her til morgen, sagde han, da jeg gik ud - hvor han så vidste det fra – så du må nok spise din morgenmad alene.

Der var ikke så mange mennesker til morgenmaden, så jeg tror ikke, der var nogen, der bemærkede hverken teltet eller den voksende plet i buksebenet. Der var dog en af tjenerne, som kiggede nysgerrigt på mig og løftede et øjenbryn, da han så, at jeg kiggede på ham.

Der var flere med elevatoren op, bl.a. en mand i rullestol, som jeg havde set før, og jeg vidste, han boede på 10.
Efter syvende var der kun ham og mig, og så selvfølgelig elevatorføreren. Vi kører lige manden op først, sagde han til mig, og på vejen op gramsede han min pik så ugenert, at jeg var sikker på, at manden i kørestolen kunne se det. Da vi holdt ved tiende, lukkede han ikke døren op, og manden i kørestolen kaldte mig hen til sig. Hans ene hånd hang ned langs stolen. Helt herhen, sagde han i en mere kommanderende tone, tror du, det kun er vores elevatorføre, der skal have fornøjelsen af at kramme den pik, som du er så vild med at vise frem.

Det var ikke ... det var elevat…

Stop det der, er det ikke din pik, der er stiv, og som har lavet den store plet her, og så tog han så hårdt fat i min pik, at jeg uvilkårligt trådte et skridt tilbage.

Bliv stående knægt, til jeg giver dig lov til at bevæge dig, kommanderede han, og jeg gik tilbage til ham. Nu søgte hans hånd lidt længere op, hvor den fik fat i nosserne, som han også klemte hårdt. Du har ret, sagde han til elevatorføreren, han har nogle gode sager hernede. Dem kan jeg godt tænke mig at kigge lidt nærmere på, så du kommer en tur med hen på mit værelse.

På værelset kommanderede han mig til at stille mig med et ben på hver side at kørestolen med front mod ham. Han tog mig med den ene hånd om bagdelen og den anden i mit skridt. Nu mærkede jeg, hvor store kræfter, han havde i armene, og først nu gik det også op for mig, at han slet ikke var så gammel, som jeg havde gjort ham til, når jeg så ham, han var nok sådan først i trediverne. Han masserede min pik godt og grundigt gennem bukserne. Så gav han mig besked på at tage bukserne af, og lidt efter stod jeg så igen foran ham med pikken strittende frem. Han greb mig om bagdelen med begge hænder, trak mig ind mod sig og løftede mig samtidig op, så jeg stod på sædet mellem hans lår. Han tog straks pikken i munden og slikkede med tungen rundt på mit pikhoved.

Jeg stønnede.

Ja, det var det, de sagde, du er en lille liderlig fyr, men du har en dejlig pik, og så begyndte han for alvor at mundkneppe mig. Han gjorde det ved dels at bevæge hovedet frem og tilbage, og dels ved med begge hænder om mine baller, at gynge mig frem og tilbage. Den ene hånd trak ballen til siden, og med den anden hånd søgte fingrene ned i min revne og ned mog det rynkede hul. Snart havde han en finger oppe i mig, og jeg stønnede endnu mere.

Nå, det er nok noget, du kan lide, sagde han, så vil du nok elske det her, og så pressede han fingeren så langt ind, at han ramte min prostata.

Åh, udbrød jeg.

Han grinede og gned den hårdt.
Sperm for mig. Giv mig din dejlige drengesperm, og så skød jeg dagens første ladning.

Han satte mig ned igen og slikkede sig om munden.
Det var fint, sagde han. Du kommer her hen i aften klokken ni. Så skal vi prøve noget andet, som du nok også vil kunne lide.

Resten af formiddagen brugte jeg til at ordne de videoer, jeg havde optaget af de sidste dages begivenheder, og sende dem til alle dem, der havde kontaktet mig efter det første billede, altså også dem, der ikke var med på skype.

Efter frokosten gik jeg igen på stranden. Jeg lagde mig på cirka samme sted, som dagen før, og efter kort tid slumrede jeg lidt hen i den dejlige solvarme. Jeg vågnede ved at en hånd kærtegnede min ene balle. Det var absolut ikke ubehageligt, så jeg nøjedes med at dreje hovedet lidt til den anden side. Her lå en af mine picollovenner, Kemal, fra dagen før. Han smilede til mig, mens hans fingre søgte ned i min revne, hvor den gned lidt frem og tilbage.

Jeg kan se, at du har haft en behagelig drøm, sagde han, at dømme efter din stive pik. Læg dig om på ryggen, så kan jeg hjælpe dig, som vi gjorde i går, var det ikke noget?

Jeg vendte mig om, løftede mig op på albuerne og kiggede mig omkring. Bare rolig, sagde han, der er ingen i nærheden, og så trak han mit bukseben op, så både pik og nosser kom ud i det fri.

Læg dig bare ned, luk øjnene og nyd det.
Han havde nu sin mund om mit pikhoved og begyndte at slikke rundt på det, mens han med den ene hånd tog om mine nosser og masserede dem blidt. Jeg stønnede af nydelse, lagde mig bagover og lukkede øjnene.

Der var ingen i nærheden, men livredderne i tårnet havde zoomet ind på os, og det var mere end ønskeligt tydeligt, hvad vi foretog os. Og at en af dem allerede var på vej hen mog os, inden jeg havde vendt mig om, fuldstændig som om, de havde vidst, hvad der ville ske. Det anede i hvert fald jeg ikke noget om, og da han nærmede sig, lå jeg med lukkede øjne og nød mundens arbejde om min pik.

HVAD FANDEN FOREGÅR DER HER! Hørte jeg pludselig en ophidset stemme sige tæt ved os.

Jeg stivnede, åbnede øjnene og så lige op i ansigtet på en meget vred og ophidset mand. Munden forlod min pik, som straks begyndte at skrumpe.

DET ER TOTALT ULOVLIGT, AT FORETAGE SIG SÅDAN NOGET SVINERI HER PÅ STRANDEN, råbte han, VIL I STRAKS STOPPE OG FØLGE MED!

Hvad andet kunne vi gøre, så kort efter befandt vi os i det lille rum i tårnets underetage, hvor endnu en livredder ventede os. Her var der der foruden telefon, radio og en vandkoger, også en briks, hvor de kunne placere en forulykket. Og så var der en
computer.

Vi tilkalder politiet, sagde den ene livredder. Det her kan simpelthen ikke tolereres. I gjorde det samme i går.

I går, sagde Kemal, hvad er der med i går?

Der lavede I en lignende sex scene, sagde livredderen.

Nå, så det gjorde vi, sagde Kemal, mens jeg forholdt mig helt tavs og totalt chokeret. I kan overhovedet ikke bevise noget, og vi mægter alt.

Nå, det kan vi ikke? så se lige her, og han gik hen til computeren. Et øjeblik efter rullede en film over skærmen, og til min store rædsel viste den med al ønskelig tydelighed situationen fra i går, hvor jeg kneppede håndklædet og spermede med Kemals og Amis hjælp, og hvor det endte med, at Kemal tog min pik i munden. Jeg var om muligt endnu mere chokeret og sikkert blodrød i ansigtet, men ikke desto mindre, fik filmen min pik til at reagere.

Bedre blev det ikke, da livredderen startede en ny fremvisning, som i skift mellem totalfigur og nærbilleder viste Kemals mund om min pik.
Det var heldigt for optagelserne, men uheldigt for os, at Kemal begge gange havde ligget på den samme side af mig og væk fra kameraet. Havde han ligget på den anden side af mig, ville han have skygget for kameraet, så det ikke ville have kunnet vise, hvad vi foretog os.

Nu gik Kemal i selvsving og diskuterede en hel masse på tyrkisk med livredderne, som jeg naturligvis ikke forstod. Da han vendte sig om mod mig, så han helt lettet ud.

De er gået med til, sagde han, at de for denne gangs skyld ikke vil tilkalde politiet, men selv give os en lærerstreg. Hvad siger du til det, det er en mægtig chance for os?

Selvfølgelig indvilligede jeg, selv om jeg endnu ikke vidste, hvad den lærestreg gik ud på, men jeg fik hurtigt en ret god fornemmelse, da en af livredderne trak et bredt læderbælte frem fra en bunke tøj, der lå på en stol.

Jeg forstod ikke min piks reaktion. Den hang alleredde fed og blodfyldt ned i buksebenet efter at have set de ophidsende og afslørende optagelser, og nu ved synet at læderbæltet, begyndte den så småt at rejse sig og lave bule i buksebenet.

Du først, sagde ham med bæltet og pegede samtidig på mig og på briksen. Jeg var ikke i tvivl om meningen, og jeg ville for alt i verden undgå, at politiet blev tilkaldt, så jeg bøjede mig hen over briksen.

Næh, sagde han, bukserne af.

Jeg rettede mig op og kiggede spørgende på ham. Han nikkede, pegede på badebukserne og sagde: Af med dem!

Jeg trak dem ned, min halvstive pik svippede frem, og der lød fra flere et forbavset udbrud.
Ham med bæltet lod det daske ned over min pik, og han sagde med respekt i stemmen:
Det var en ordentlig en, du har der.

Så gav han mig tegn til igen at lægge mig over briksen.
Jeg havde lidt besvær med at finde ud af, hvordan jeg skulle anbringe min pik, for det var ubehageligt at klemme den mellem maven og briksen, så det endte med, at jeg lå med pikken presset ind mod briksens side, hvilket, nvad jeg ikke tænkte på, gjorde den synlig mellem mine ben, hvad der var til stor morskab for de to livreddere. Det skal blive interessant at se, hvordan den reagerer, når han får sin røv pyntet, fik jeg senere oversat det, da jeg fik videoen.

Få ham lige til at sprede benene lidt mere, sagde ham med kameraet, som jeg heller ikke vidste noget om før bag efter.
Bæltemanden skubbede lidt til mine fødder, samtidig med at han gav mig besked på at sprede dem, hvad jeg så gjorde, så godt, jeg kunne, og kameramanden zoomede ind på pik og nosser.

Så faldt det første slag. Ikke så hårdt, men jeg udbrød alligevel:
Ååå, ikke så meget på grund af smerte, det blev værre efterhånden, som af overraskelse, også selv om jeg jo vidste, det ville komme.

Så begyndte han for alvor at svinge bæltet, og hver gang, det ramte med et højt klask mod mine baller, kom jeg med et højere og højere skrig. På en måde var jeg godt klar over, at han slet ikke slog så hårdt, som han havde villet kunne gøre, men jeg havde aldrig før fået en røvfuld, endsige med et bælte, så det var alt nok for mig, også til at tilfredsstille de fantasier, jeg havde af at læse de mange noveller, hvori drenge fik smæk på forskellig vis.

Jeg ved ikke, hvor mange slag, jeg fik, før der opstod en lille pause, hvor livredderne skiftede plads og redskaber, men så fortsatte det, og jeg kunne se på videoen bag efter, at han gjorde sig umage med, at der ikke var den mindste plet på mine røvballeer, der ikke skiftede farve fra hvidt til rødt.

En hånd tog om min nu helt stive pik, der drybbede presperm ned af briksems side.
Nå, det kunne han lide lo han. Lad os se, om han også kan lide det næste.

Så mærkede jeg en hånd på hver af mine ømme baller. De blev trukket fra hinanden, og en finger med noget vådt og glat pressede mod mit rynkede hul, hvor den gned smørelsen rundt. Lidt efter kom den tilbage med en ny portion, som den pressede lidt længere ind.

Åh, stønede jeg, åh, ikke det igen, ikke det.

Det var der ingen, der lyttede til, og selv vidste jeg heller ikke, hvad jeg for alvor ønskede, så uanset hvad, mærkede jeg straks efter, hvad der ikke kunne være andet end et pikhoved mod de smurte røvlæber. Det trængte hurtigt et lille stykke ind, så blev det bremset af, at ringmusklen ikke sådan uden videre ville åbne sig.

Slap af dreng, så går det meget lettere for os begge to, sagde han, for ind kommer jeg under alle omstændigheder. Han begyndte så at drille ringmusklen med en serie hurtige stød, og den skftevis åbnede sig lidt og spændte sammen. Så gav han pludselig et ekstra hårdt stød med hofterne, og med et skrig fra mig trængte det store champignon formede hoved ind gennem musklen.

Nå, så er vi der knægt. Hold så fast, for nu begynder vi, og så pressede han sig langsomt længere og længere ind, lige indtil jeg kunne mærke hans pikhår mod de ømme baller.

Her holdt han en lille pause, inden han trak sig så langt ud, at kun lige hovedet var indenfor ringmusklem. Så pressede han sig med nogen større hastighed helt i bund igen, og den manøvre gentog han mange gange og med stadig større kraft og hastighed, og mine skrig aftog og forvandlede sig til suk og støn af vellyst. Hver gang pikken gik ind og ud, gned pikhovedet mod min glædesknop og sendte vellyst stød gennem hele kroppen.

Åh, ja, åh ja, stønnede jeg. Åh, det er godt, ja, sådan, bliv ved.

Nå, ser man det, ser man det, grinede pikmanden. Nu har piben fået en anden lyd. Hvad så med det her, sagde han og trak sig helt ud, med et lille plop og et lille skrig fra mig. Så ind igen til kun lige indenfor musklen, og ign med et lille skrig fra mig. Ud igen og ind igen, ud og ind gennem musklen, og mine skrig gik igen over til kun en stønnen:

Åh ja, åh ja, åh ja …..

Så har vi dig, grinede han. Nu er din røv bare helt vild efter min pik, ikke også? Du er nu helt vild efter at få pulet det hul godt og grundigt, ikke? Lad mig høre, vil du have mere pik, eller skal jeg holde op?

Åh nej, nej, hold ikke op. Giv mig den pik. Pul mig, knep mig. Knep lin sultne røv! knep, knep.

Og det gjorde han så!
Lange dybe stød. Helt tilbage og helt i bund med god kraft. Tilbage, i bund, Tilbage, i bund, tilbage, i bund, og så en serie med korte og hurtige stød helt inderst inde.

Pludselig så jeg en krop sænke sig ned foran mit hoved. Han måtte have smidt bukserne, og en han var det i hvert fald, for et øjeblik efter pressede en godt stiv pik mod mit ansigt. Det havde jeg ikke prøvet før, men pyt, en gang skal jo være den første. Det var tydeligt en omskåret pik, for det blårøde opsvulmede hoved var helt frilagt og ingen tegn på forhud bag den kraftige vulst. Først pungen med de dejlige nødder, så selve pikken gned ned ad min pande og næse, inden han landede på briksen, og pikhovedet var lige ud for min mund. Jeg havde ikke overskud til de grundige overvejelser, jeg havde fuldt op at gøre med at følge med i pikkens bevægelser i min røv, så jeg åbnede bare munden på vid gab, og på et øjeblik var det store pikhoved langt inde i min mund. Han havde ikke plads til de store bevægelser, kunne kun presse sig lidt længere frem og pikken lidt længere ind, så de bevægelser, der skulle til, måtte jeg stå for. Altså begyndte jeg at bevæge mit hoved op og ned, samtidig med, at jeg pressede tungen mod undersiden af pikskaftet. Noget havde jeg allerede lært af manden i kørestolen.

Så var der en hånd om min pik. Måske var det Kemals. Han måtte ligge på maven på briksen for at kunne komme til med hånden for den mave og de hofter, der stadig klaskede mod mine røde og ømme baller.

Hvis hænder det var, ved jeg ikke, jeg ved kun, at fingre fra to hænder klemte om mine stive og opsvulmede brystvorter.

Er der noget at sige til, at alt dette blev for meget for mig, så jeg kom og kom i den varme hånd. De trækninger, denne orgasme medførte i mine røvmuskler fik den pikarbejdende livredder til at stønne højt og begynde at sprøjte sin sæd dybt inde i min tarm.

Pikken i min mund havde endnu ikke lækket andet end en strøm af dejlig presperm, så den blev, hvor den var, og hånden om min pik vendte tilbage, så snart han havde suttet den ren for sperm, eller hvordan han nu havde gjort det. Mit røvhul skulle heller ikke få lov til at være tomt og forladt ret længe, for så snart den anden livredder havde fået afleveret kameraet og sine bukser af, var hans pik på vej ind i mig.

Han spurgte ikke om noget, og han legede ingen juleleje med pikhovedet omkring indgangshullet. Det var godt og gedigent pikarbejde lige fra det første stød, og jeg peb og sukkede og stønnede.

Pikken i min mund var trængt gennem svælget og et lille stykke ned i min hals, og alle mine lyde var det rene guf for det store pikhoved, for det fik musklerne omkring svælget til at massere det, så det varede ikke længe, før han under høje glædesudbrud afleverede en længere serie spermsprøjt direkte ned i min hals.

Da livredderen efter godt fem minutters effektiv pulen gjorde sig færdig, og jeg havde sprøjtet i den varme hånd endnu engang, kunne jeg endelig få lov til at rejse mig. Det viste sig, som jeg havde gættet , at det var Kemals hånd, der havde fået glæde af min sperm, og at det måske heller ikke så overraskende, var Amis pik, som havde været i min mund.

Nå, grinede Kemal, kunne du lide det? Havde vi ikke arrangerer det lige efter dit hoved?

Hva? Sagde jeg, og så mig forvirret omkring. De grinede alle sammen, og så godt tilfredse ud, ikke mindst livredderne.

Fortsættes
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:14/12 2014
Kommer der en fortsættelse af den gode og dejlige novelle om besøget hos kørestolsbrugeren for der må da ske noget mere og lækkert.
 
Navn:Bijens
Dato:14/12 2014
Enig med Ibbermand - men du plejer heller ikke at "snyde" os - venter spændt og liderlig