Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 3

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.5/6
Visninger: 5236

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 3.: TOM.

Om lørdagen sov vi længe, og da vi endelig kom op, havde badet sammen og spist lidt morgenmad, var det egentlig tid til en tur til søen, men det var overskyet og noget koldere end de forrige dage.

Hvad skal vi finde på, sagde jeg.

Hvad med at cykle ned til cafeteriet og se, om der skulle være noget spændende. Måske er fyren, der skrev på toilettet der, eller måske mændene med den grønne varevogn, og så kunne vi.

Nej tak, dem skal jeg ikke have mere af, sagde jeg, men vi kan da godt køre derhen.

Jeg havde endelig haft held til at se videoen, og det endda sammen med Mik! Mine forældre havde været til fest med noget familie i en anden by, hvor de overnattede, og Mik havde fået lov til at sove hos mig. Og det gjorde han, altså sov hos mig. Eller rettere vi sov sammen. Eller endnu rigtigere: vi sov ikke så voldsomt meget. Vi så videoen, og længe inden den var færdig, havde vi ikke bare lynet ned, men fået bukserne helt af, og inden den var færdig, havde vi begge haft to udløsninger . Den første klarede vi hver for sig, den anden hjalp vi hinanden med. Og så havde Mik forlangt at jeg skulle kneppe ham. Han ville også prøve, hvordan det var at have en rigtig pik i røven. Rigtig? Havde jeg spurgt. Ja for fanden mand, jeg har da prøvet med forskellige andre ting, har du ikke det? Det havde jeg ikke, men jeg var ret nem at overtale, for ville han prøve at blive kneppet, så ville jeg mindst lige så gerne prøve at være den, der gjorde det. Og mand, vi havde gjort det, og jeg var jo den erfarne, ha! Men jeg fandt noget vaseline i skabet i badeværelset, og så forsøgte jeg at løsne ham lidt op med en finger, men ham Mik, han vidste, hvad han ville ha', kom så med den pik, og det skal være nu, stik den ind, stik den ind! Havde han råbt, og jeg var jo nærmest lige så liderlig som han, så det var netop, hvad jeg gjorde. Han havde først placeret sig på alle fire på min seng med bagdelen i vejret, men jeg havde andre ønsker. Jeg ville have ham på ryggen med knæene op til ørerne, dels var det jo det, jeg havde prøvet i kassevognen, og dels - ja endnu vigtigere - så ville jeg kunne se på ham og først og fremmest hans dejlige ansigt. Og godt vi var alene i hele huset, for han skreg og jeg skreg og vi stønnede og hylede, og jeg opdagede, at jeg ind imellem stødene kunne læne mig frem og kysse ham på munden, og så kom vi begge to inden der var gået ret mange minutter, men fuck, hvor var det herligt. Og så var vi ellers sovet ind bogstavelig talt i hinandens arme.

Vi købte en cola hver og et par yankibar og satte os ved et bord, hvor vi kunne holde øje med hele rummet og med dem, der gik og kom.
Vi hyggede os med at gætte på de forskellige folks seksuelle færdigheder, og især om mændenes mulige pikstørrelser, og om hvordan det ville være at få dem op i røven.

Har du set ham, spurgte Mik pludselig. Han mente en dreng, et par år ældre end mig, der stod ved disken. Jeg havde ikke set ham komme ind, og Mik hviskede, at han også var kommet ud fra toilettet, og hvad tror du, han har lavet så længe derinde?

Jeg fik ikke tid til at svare, for Mik vinkede ad ham, han smilede, da han så os, og kom hen til vores bord.

Vi snakkede om vejret, om sommerferien, og han afslørede hurtigt, at han gik og kedede sig.
Hvad med at komme en tur hjem med os, spurgte Mik, der som sædvanlig var den hurtigste, og samtidig blinkede han til mig på en måde, så jeg ikke var i tvivl om, hvad han var ude på, og på vejen ud lykkedes det ham da også at hviske til mig, at vi skulle prøve at forføre ham.

Vi sad på mit værelse og hørte plader og snakkede. Vi kendte ham sådan set begge fra skolen, selv om han var gået ud for et par år siden. Han hed Tom, og var normalt noget genert og tilbageholdende, men nu var han afslappet og snakkede godt med.

Tom og Mik sad på min briks.

Hvor stærk er du, spurgte Mik, og samtidig skubbede han Tom om på briksen.

Tom var stærk nok til, at han hurtigt kom ovenpå, og begge lo og pustede, og lidt efter havde Mik, smidig og atletisk, som han var, igen fået sig anbragt øverst og sat sig med knæene på Toms overarme, hvorved hans skridt kom lige ud for Toms ansigt.

Du skal da hjælpe mig, sagde Mik, sæt dig på ham med ryggen til mig.

I en fart var jeg på plads, og nu sad jeg sådan, at jeg simpelt hen ikke kunne lade være med at lade den ene hånd føle over hans pikbule. Han hoppede noget ved det, men da jeg straks derefter begyndte at kilde ham og give ham hestebid, sagde han ikke noget. Jeg lod så igen hånden gilde op ad hans ene ben, og tog nu fastere om pikbulen og masserede den, som om det var et led i legen - og det var det jo sådan set også.

Tom lo stadig og prøvede at ryste mig af, men han kunne alligevel ikke klare os begge på en gang, så jeg fortsatte med at gnide bulen, og nu var det helt tydeligt, at den svarede igen på behandlingen.

Nå, det en nok noget, din pik kan lide, sagde jeg.

Er du rigtig klog, hvad er du ude på, sagde Tom, hold op med det.

Det mener du jo slet ikke, sagde Mik, hvad var det, du lavede ude på toilettet på cafeteriet, var du ikke ude og spille pik?

Det kommer ikke dig ved, svarede Tom, mens pikken blev ved med at vokse.

Hold nu op med dit vrøvl, Tom, sagde jeg, det er jo helt tydeligt, at din pik nyder dette her, så kan du jo også lige så godt nyde det, vi er kun ude på at have det lidt sjovt. Kunne du ikke tænke dig at være med i lidt pikleg med Mik og mig?

Mens jeg sagde det, knappede jeg hans bukser op og trak lynlåsen ned.

Lad os nu se, hvor stor den er, sagde jeg, mens jeg med noget besvær krængede trusserne ned over den nu næste stive pik. Da den kom ud, nærmest sprang den op i fuld længde, og den var netop så stor og stiv, som vi kunne have ønsket os. Jeg tog om den og kørte op og ned ad skaftet, så saften begyndte at pible ud af revnen i det blottede hoved.

Nå, hvad siger du så nu, kunne du ikke tænke dig lidt piksjov med os, spurgte jeg.

Er I rigtig kloge, sagde Tom, der er ikke noget, jeg hellere vil, men jeg troede jo ikke, I ville have med mig at gøre, jeg har drømt om det i flere dage.

Mik og jeg så på hinanden. Hvad mener du, sagde Mik?

Jeg var også ude ved søen i torsdags, og på lang afstand kunne jeg se, at I badede nøgne og havde det vældig sjovt, så jeg kørte rundt om søen og sneg mig forsigtigt frem til skovkanten. Fra skjulet, kunne jeg ser alt, hvad I lavede, og det så dejligt ud.

Vi kiggede igen forbavset på hinanden, men så kunne vi ikke lade være med at le. Hvad mon du så gjorde imens, der inde i skoven.

Ja, det kan I vel nok tænke, sagde Tom, jeg måtte jo gnide den af alene, mens jeg drømte om at være med sammen med jer.

Og nu er du her, sagde Mik, så skal du også have den helt store tur.

Du skal være vores slave. Stil dig ud på gulvet.

Vi kom alle ud på gulvet, Tom med den stive ude af bukserne, og så begyndte Mik og jeg at klæde ham helt nøgen. Han var på alle måder et nummer større end Mik og mig, måske med lidt tendens til det buttede, men det vigtigste var, at også pikken var et nummer større og også noget federe.

Nu er det din tur, sagde Mik, nu klæder du først Søren helt af, og derefter mig.

Inden han begyndte at spænde min livrem op og åbne bukserne, masserede han mig på pikken, som allerede længe havde presset mod stoffet. Så åbnede han langsomt bukserne, trak først de korte cowboybukser ned, og så trusserne. Lidt efter var såvel strømper som T-shirt af, og Mik fik samme omgang. Så stod vi alle tre der med jernene strittende frem.

Læg dig på ryggen på briksen, kommanderede Mik, og du Søren lægger dig over ham, så han kan sutte din pik. Jeg hoppede op, lå på knæ over Toms hoved, og lod min pik glide over hans ansigt, hvor den lavede våde striber, inden den endte ved hans mund. Tom åbnede og sugede den begærligt ind, da Mik råbte stop.

Du skal vende dig om, så du kan slikke Toms pik.

Jeg var straks helt med, vendte mig om, og anbragte igen min pik ud for Toms mund, og igen sugede han den begærligt ind. Jeg selv måtte støtte Toms pik med den ene hånd for at få styr på den. Til forskel fra Mik og mig, var hans forhud trukket helt tilbage, så hovedet og nakken og vulsten var totalt blottet. Det var virkelig et skønt syn, og også piklugten var kraftigere end hos Mik og mig. Jeg nød at se små dråber piksaft sive ud af spalten. Jeg nærmede forsigtigt tungen til spalten og slikkede saften i mig. Så prøvede jeg at spidse tungen mest muligt og åbnede på den måde pikspalten en smule. Det var åbenbart noget, Tom kunne lide, for han rystede og gispede og stødte pikken op mod mig, idet han hele tiden samtidig bevægede læberne op og ned over mit pikhoved idet han pressede imod med tungen. Jeg prøvede ligesom at kneppe pikspalten med tungen, men det var jo ikke meget, den kunne komme ind. Så førte jeg tungen ned under vulsten og kildede rundt og rundt om den, og Tom hoppede mere og mere. Endelig tog jeg hele det herlige hoved i munden, lod i spøg som om jeg ville bide det af, og nu var jeg efterhånden selv så ophidset af Toms arbejde med min pik, at jeg ikke kunne andet end onanere op og ned over hovedet med læberne, idet jeg hele tiden søgte at holde tungespidsen mod pikspalten.

Hvor er dit kamera, spurgte Mik pludselig, jeg kan ikke finde det, og det her skal vi have billeder af.

Jeg måtte slippe pikhovedet for at give ham besked, men fik hurtigt fat i det igen, og nu var det et spørgsmål, om Mik nåede det men billederne, inden både jeg og Tom ville få udløsning.

Han nåede det, men nu var vi også inde i sidste fase, sæden var på vej, og ligeså den kriblende fornemmelse helt fra rygraden og hele vejen ud i pikhovedet. Toms stilling med hovedet på puden, gav ham ikke mange muligheder for at undgå mine pikstød, der nu blev hurtigere og dybere. Han gispede lidt, da jeg trængte helt ned i hans hals, og gylpede også lidt, da han fik den første ladning.
Så trak jeg mig lidt op, så han kunne få luft, men ikke mere, end han fik resten i munden, og selv om det var hans første mundfuld sæd, tog han det pænt, og slugte det hele. Imens havde jeg lidt mere styr på hans pik, så selv om han også stødte kraftigere til, kunne jeg løfte mit hoved så meget, at jeg hele tiden sørgede for at holde så fast med læberne lige under nakken af pikhovedet, så det ikke gled helt ud. Derfor fik jeg hele hans udløsning i munden, og kunne nyde den salte, lidt skarpe smag, nok lidt kraftigere, end både Miks og min.

Åh, stønnede Tom, da jeg endelig fjernede min pik fra hans mund. Det var hundrede gange bedre, end når jeg onanerer for mig selv. Tak skal I ha' fordi jeg måtte være med.

Se, nu kunne historien jo godt slutte her, men den kunne også gå videre, fx på denne måde:

Hov, hov, sagde Mik, vi er da langt fra færdige endnu. Jeg har fx ikke fået noget, og der er også endnu mere, du skal lære. (Han lød som om, han havde mange års erfaringer, og så var det hele startet kun to dage før).

Søren, kan du ikke fremskaffe noget snor?

Det kunne jeg jo godt, og selv om jeg ikke var klar over, hvad han var ude på, så havde jeg allerede vænnet mig til at rette mig efter hans indfald, de førte som regel til noget spændende.

Så beordrede Mik slaven til at lægge sig på ryggen på sengen, strække armene op over hovedet og sprede benene. I den stilling bandt vi hans arme og ben, nej ikke til sengestolperne, for sådan nogle havde jeg ikke, vi trak rebene ned under sengen og bandt dem omkring benene.

Så begynder forhøret og torturen, bekendtgjorde Mik.

Han hoppede op på sengen og satte sig på Toms mave. Her begyndte han så med bløde strøg at udforske Toms ømme steder, og når Tom begyndte at grine og vride sig, når Mik ramte et sted, hvor han rigtig var kilden, tog Mik rigtigt fat.

Nå, Tom lad os så høre, hvor gammel var du, da du begyndte at onanere?

Tom var straks med på legen, så han nægtede at svare og pressede munden sammen.

Søren, står du bare der og glor, gør dog noget mand, prøv hans fødder.

Men skal historien gå videre, så er det nu op til dig at fortsætte den. Hvis du skriver dit forslag til fortsættelse ned, måske kun i stikord, må du meget gerne sende det til:
oleole13@hotmail.com, ligesom kommentarer altid er velkomne.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar