Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

God start på juleferien...

Karakter: 5.0/2
Visninger: 9562

Af: thehappyone.

Læs flere noveller af:
» thehappyone.

Skriv til:
» thehappyone
Tags: Unge, Oralsex og Første gang
Juleferien var over os og jeg havde lige fået fri for skole, jeg sagde farvel til Kim og Mark som både var mine bedste venner, men også de lækreste fyre på hele skolen.
Kim var 18 og var 186 cm høj og spinkel af kropsbygning, mens at Mark 20 og 185 cm høj og var muskuløs og mig selv på 19 var 176 cm og normal.
Sagde farvel til dem og begyndte at cykle hjem, "HEY" hørte jeg Mark råbte efter mig, jeg vendte mig om mod ham "HVAD".
"SKAL VI FØLGES" råbte Mark tilbage, jeg gjorde tegn til at han bare skulle komme, han begyndte og løbe og da det lige var timen efter gymnastik, så havde Mark ikke skiftet tøj.
Så i det han løb kunne jeg se hans pik hoppede op og ned i hans shorts, den var ca. 20 vil jeg gætte på, da jeg jo havde set den efter gymnastik.
Jeg kunne mærke at min pik begyndte og vokse, men jeg prøvede og tænke på noget andet, da jeg ikke ville have at han så den.
Han stod nu foran mig og prøvede og få vejret, jeg kunne se at hans pik var begyndt og vokse, men jeg lod som ingenting, og jeg besluttede at gå videre.
På hjemturen snakkede vi om alt det vi plejede og snakke om i skolen, piger og sex "åh så du Malenes bryster i dag, de sad så godt på hende, ej hvor ville jeg gerne stikke min pik ind imellem dem".
Jeg lod som om jeg hørte efter, men jeg tænkte på hans pik i de shorts han havde på, kunne mærke den var begyndt og vokse igen.
"Åh der er vist en der bliver lidt liderlig.. var" sagde Mark til mig da han så bulen i mine bukser, jeg blev rød i hovedet og nikkede bare, han skubbede bare til mig og grinte lidt, fordi det var også lidt sjovt da det jo ikke var det han snakkede om jeg blev liderlig af...
Før vi vidste af det stod vi foran mit hus og jeg inviterede ham indenfor, der var heldigvis ingen hjemme, så skulle jeg ikke bekymrer mig om at skjule min bule som stadig var meget stor.
Vi lagde vores tasker i gangen og gik ud i køkkenet for at tag noget og drikke, der lå en seddel på bordet, hvor der stod at min familie var lige taget ud og handle, så de ville ikke komme hjem de næste par timer.
Mens jeg stod og læste listede Mark sig ind på mig, og tog sin hånd på min bule, mens han kærtegnede mig på min krop.
"Jeg ved godt du ikke blev liderlig over Malenes patter, så nu skal du bare få" hviskede han i mit ører, han vendte mig om og der stod han nøgen midt i mit køkken.
Han tog sin hånd og kørte den rundt på min krop, mens han åbnede mine bukser med den anden, han lænede sig frem og kyssede mig og han havde fået hånden ned i mine bukser og tog fat i min pik som var blevet godt stiv.
Han stoppede med at kysse mig og stod bare og spillede min pik, jeg kiggede ned på hans som bare stod og pumpede så man kunne se blodårerne.
Jeg tog fat om den og Mark gav et støn fra sig, han lænede hovedet tilbage og stod bare og nød det, jeg tog min T-shirt af og bukserne helt af for også at være nøgen.
Pre-sperm løb ned af hans pik og jeg kiggede på ham, "hov du er utæt, nu skal jeg ordne det" han kiggede bare på mig mens jeg var på vej ned til pikken.
Jeg stak min tunge ud og kørte den stille rundt på hans saftige pikhoved som var fyldt med pre-sperm, "ja Thomas hold kæft det er godt, det er bedre end Birgitte".
Jeg tog hans forhud tilbage og suttede hans pikhoved, mens jeg nussede hans nosser og rørte huden mellem nosserne og røven.
Mark begyndte og stønne hurtigere for hver gang jeg lukkede munden på pikhoved, jeg slap forhuden og slikkede pikken for pre-sperm og kiggede på ham samtidig.
Jeg rejste mig op og kyssede ham, mens vi spillede hinandens pikke, han tog fat i mit hår og tog mig ind i stuen og lagde mig på ryggen.
Han lagde hans pik for min mund fordi jeg skulle slikke den, jeg tog den selv i munden og suttede hans pik godt og grundet våd, han stønnede højt "han var åbenbart en stønner" han kiggede ned på min pik og smilede.
"Nu skal jeg hjælpe dig Thomas" han tog fat i min pik og tog hans ene ben over på den anden side af mit hoved og tog den i munden, jeg havde stadig hans stive pik i munden og det var så rart.
Jeg tog mine hænder og nussede hans baller, han tog så sin ene hånd og nussede mine nosser og hans anden hånd op i min røv.
Der lå vi så i en 69'er som jeg aldrig troede jeg skulle lig i sammen med Mark.
Mark begyndte og kører sin pik hurtigere og hurtigere i min mund og jeg kunne mærke at han næsten skulle til og komme, da der kom ok meget sæd ud.
"THOMAS JEG KOMMER" råbte han så højt at jeg tror naboerne kunne hører det, jeg mærkede hvordan min mund blev fyldt med varm sæd som glid ned i min hals og da jeg mærkede det, kunne jeg mærke at jeg også skulle komme.
Min pik pumpede så kraftigt at Mark fik sperm om på ryggen og han spillede den så der skulle komme mere, "ja dygtig dreng Thomas sagde Mark til mig, da der ikke kom mere ud.
Han lagde sig på maven ved siden af mig og fik vejret......

fortsættelse.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:15/11 2014
Lækker historie!