Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

God start på juleferien 2

(God start på juleferien...)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6962

Af: thehappyone.

Læs flere noveller af:
» thehappyone.

Skriv til:
» thehappyone
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Efter han havde fået vejret ringede det pludseligt på døren, jeg tog mit tøj på og gik ud og lukkede op, det var Kim der var kommet med nogle bøger han havde lånt for flere måneder siden.
Han kiggede på mig og så at min trøje var taget forkert på og undrende sig "her er dine bøger Thomas og tak fordi jeg måtte låne dem og jeg har noget og fortælle dig, må jeg komme ind" jeg nikkede bare.
Han kom ind i gangen og han fik øje på Marks skoletaske i døren ind til køkkenet, han tog ham med ud i køkkenet og spurgte han ville fortælle mig.
Vi satte os ved spisebordet, så jeg kunne se ind til stuen og kunne se at Mark stadig lå på gulvet, men da han fik øje på Kims ryg, så kunne han komme op fra gulvet og op p mit værelse.
"Thomas du ved hvordan vi har snakket om piger og sex i mange år, så nu vil jeg fortælle dig dette" jeg kiggede chokket på ham, men vidste måske godt hvad han ville sige.
"Thomas jeg tror jeg måske er til fyre" jeg kunne mærke hvordan min pik var begyndt at vokse en smule, da han fortalte det.
"Jamen hvorfor tror du at du er det" sagde jeg så jeg lød overrasket, "jeg tror det fordi jeg har kigget rigtig meget på dig og Mark efter gymnastik i badet" lige i det sekund kunne jeg mærke at min pik blev så stiv som en mast på et skib.
Kim kiggede bare ned i bordet fordi han var blevet flov, "Kim jeg er fyre hvis du ikke vidste det" sagde jeg til ham, så han ikke skulle være flov.
Han kiggede på mig med store øjne og munden åben, han rejste sig op og frem kom en kæmpe boner frem, han kiggede frækt på mig og kom hen til mig.
"Så har du vel ikke noget imod og se den her" jeg kiggede på ham og så ned på hans pik som var gemt i bukserne.
Jeg tog ligeså stille fat bukserne og hev dem ned til hans ankler, hans underbukser var en smule våde, men det var ren pre-sperm
Jeg tog min hånd gnid den på hans underbukser, jeg kunne mærke hvordan hans pik lige så stille pumpe en smule, jeg ville tro at den var en 19-22 cm.
Jeg kørte min anden hånd op i hans trøje og mærkede hans bløde nøgne hud som var helt fri for hår, det var så dejligt at røre ved at min pik pumpede noget pre-sperm ud så selv mine bukser blev våde.
Kim kiggede ned på mine bukser og så pletten blev rimelig stor, han kiggede på mig og smilede skævt "skal jeg hjælpe med de bukser der"
Jeg rejste mig op og han fik lov til og knappe mine bukser op og tage dem af mig, min pik hoppede frem efter som jeg havde glemt underbukserne, han tog sin hånd og tog fat og lavede nogle langsomme ryk.
Min pik var stadig øm efter turen med Mark med sagde intet, jeg tog hans T-shirt af ham og mærkede med begge hænder hans nøgne krop, baby blød var den.
Han tog fat om mig og tog mig ind til ham så han kunne kysse mig med de blødeste læber i hele verden, vores pikke var tætte så vores pre-sperm løb ned af skaftet og ned til nosserne.
Jeg gik ned på knæ og spillede hans pik smule inden jeg tog den i munden, men først lod jeg min tunge køre rundt om hovedet og ned af skaftet, da jeg kørte min tunge på hans hoved smagte jeg hans pre-sperm, jeg slikkede mig om munden og gik ned til hans nosser og slikkede dem.
"Åhhh ja Thomas det har du vidst prøvet før, hold kæft det er dejligt, åhhh" stønnede Kim mens jeg slikkede hans nosser og spillede hans pik, jeg tog mit hoved op til hans pik og tog den i munden.
Den var for stor til at jeg kunne have den hele i munden, men han tog fat i mit hår og fik mig til og lave deeptought, jeg mærkede hvordan hans pik kom ned i min hals og op igen.
"Skal du kneppes Thomas, du vil sikkert gerne" jeg nikkede fordi jeg ville ikke fortælle at jeg allerede havde fået pik, han vendte mig om, så mit ansigt ramte spisebordet.
Han satte sig på huk for at rimming mig, han sprede mine baller og lod sin tunge ramme mit røvhul, han slikkede imens at han lavede stønne lyde.
Jeg stønnede også fordi at jeg aldrig havde prøvet noget der var så godt, jeg mærkede hvordan min røv blev så vådt som når man prøvede med bruseren i røven i badet.
Han tog et kondom op fra hans lomme og rejste sig "Er du klar Thomas, nu kommer den" sagde han som om han havde prøvet det før.
Han tog kondomet på pikken og stak den stille og roligt ind og ud igen at gøre det bedre for ham og mig.
Men han fik den ordentligt ind og så gik det ud af, han kneppede mig i doggystyle først og han kom helt op og ramte mit g-punkt og det var så dejligt at jeg fik kuldegysninger.
Jeg kiggede ind i stuen hvor jeg så at Mark var kommet ned igen, han havde fået tøj på og da han så jeg lå på spisebordet, så kiggede han bare og han gjorde tegn til at han ville liste ud.
"Åhhh ja knep mig Kim åhhh ja" jeg kunne ikke lade vær med at stønne, så kunne se at Mark ikke listede ud, nej han blev stående og kiggede på mig.
Kim tog pikken ud og lagde mig op på spisebordet og tog kondomet af for nu ville han prøve uden.
Han gjorde sin pik våd og tog den ind igen, det var en fantastisk følelse at mærke ham inde i mig, jeg kiggede ind i stuen igen og så at Mark nu stod og spillede sin pik og rørte ved sig selv uden og lave en lyd.
"THOMAS JEG KOMMER THOMAS JEG KOMMEEEEEEEER" jeg mærkede hvordan min røv blev fyldt med den varmeste sæd jeg havde prøvet og det var mange, han pik pumpede så hårdt at jeg kunne mærke det i mit g-punkt.
"JEG KOMMER" stønnede jeg højt og der kom som et vandfald ud af mig, det ramte mig på brystet og i hovedet og i håret....

fortsættes.....
Kommentar