Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sørens sommerferie del 2

(Sørens sommerferie)

Karakter: 4.6/7
Visninger: 6272

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap 2.: MIK.

De næste dage gik jeg rundt som i en rus, og ømheden i røvhullet fortog sig kun langsomt, men til gengæld fik jeg ståpik så snart jeg tænkte på den grønne kassevogn. Videoen havde jeg foreløbig gemt et sikkert sted.

Så fik jeg igen lyst til at besøge cafeteriaet, ikke mindst fordi jeg stadig mente, det måtte være en dreng fra området, der havde skrevet det frække ønske på toilettet, og han luskede måske også omkring derhenne.

Anden dag, hvor jeg sad med min cola og læste i et blad, mens jeg holdt øje med toilettet, kom en dreng, som jeg godt kendte fra skolen. Han gik en klasse under mig, var lidt mindre og slank, men atletisk af bygning. Han gik lige ud på toilettet, og få minutter senere fulgte jeg efter. Jeg sørgede for både at åbne og lukke døren så stille som muligt, og mine kondisko gav ingen lyd, så jeg stod helt stille ved vasken og lyttede. Jo, den var god nok, han var i fuld gang med at gokke den af, man hørte den rytmiske lyd, og lidt efter stønnede han svagt, til der kom et lille tilfreds suk. Nu var den nok gået af.

Jeg havde flere gange tænkt på, hvad jeg skulle sige, hvis jeg var så heldig at komme i denne situation, så da han havde pisset og trukket i snoren, var jeg helt parat.

Da han så mig blev han tydeligt forlegen, men jeg sagde straks: Det skal du ikke tænke på, jeg kommer her selv for det samme. Måske kunne vi to finde ud af noget sammen. Hvad siger du til at cykle en lille tur?

Vi cyklede et par kilometer ned til en lille sø, hvor der var flere steder, man kunne slå sig ned helt ugenert. Vi lagde os i græsset, havde foreløbig ikke udvekslet mange ord, kun i smug kigget forskende på hinanden. Han var lyshåret og meget tiltalende, men så meget havde vi da fået sagt, at jeg nu vidste, han hed Mik.

Da vi havde ligget lidt i solen, sagde jeg: Skal vi ikke tage tøjet af, så vi kan blive solbrændte over det hele. Den var han med på, så vi rejste os og tog de få klude af, vi havde på. Han tøvede lidt, da han kom til trusserne, men da han så, at jeg trak mine ned over den halvstive pik, som nu rejste sig i hurtige ryk, kom han også ud af sine. Vi stod ret op og ned og kiggede på hinanden. Han var temmelig brun undtagen der hvor trusserne eller badebukserne normalt sad, der var han helt hvid, så det var altså første gang, han prøvede nøgensolbadning. Men i det hvide var der en ganske kraftig mørk hårvækst, som stod i kontrast til hans lyse hår, og midt i dette mørke hår, rejste hans pik sig på samme måde som min.

Vi lagde os, og lidt efter begyndte jeg at onanere min pik. Mik kiggede på mig, så tog også han fat.
Det var ret ophidsende, sådan at ligge og kigge på hinanden, men alligevel foreslog jeg lidt efter, om vi ikke skulle bytte over. Vi rykkede helt tæt sammen, rakte over og tog om hinandens pikke og begyndte at bearbejde dem.
Først tog han lidt blufærdigt om min pik, men snart mærkede jeg, at han var en erfaren pikspiller, han tog kraftigere fat, og glemte ikke især at bearbejde pikhovedet. Vi så skiftevis hinanden i øjnene og på de arbejdende hænder. Han så så sød ud, at jeg havde lyst til at kysse ham, men det turde jeg ikke, ikke endnu. Safterne løb ned af pikskafter og hænder. Han havde en helt almindelig drengepik, måske lidt længere end de fleste, og så havde den en morsom lille bue mod venstre, hans forhud gled let op og ned over pikhovedet ligesom den gør hos mig.
Da jeg mærkede, at jeg var ved at komme, kørte jeg hurtigere og kraftigere op og ned ad hans pik, vi stønnede svagt i takt til hændernes arbejde. Det lykkedes at vi kom næsten samtidig med hver sit lille skrig, og da vi lå drejet mod hinanden, sprøjtede vi sæden ud på hinandens maver.

Vi lå lidt og sundede os.

Skal vi ikke, sagde jeg, og pegede mod søen. Straks sprang Mik op og løb mod bredden, og jeg efter.

Det var en herlig fornemmelse med det kølige vand efter den ophedede oplevelse. Vi hoppede rundt, sprøjtede på hinanden, svømmede om kap, til vi til sidst helt forpustede løb op igen og smed os i græsset.

Har du prøvet det her med andre drenge, spurgte jeg.

Det havde han ikke, det var ikke sådan at finde nogen, man måtte jo være forsigtig i det lille samfund, han boede i, så derfor havde han fundet frem til cafeteriaet ligesom jeg.

Nu var det ham, der tog initiativet. Han rullede om på siden og begyndte med den frie hånd at gå på opdagelse overalt på min krop. Med bløde bevægelser strøg han mig over kinderne, halsen, brystet.
Masserede brystvorterne og nappede i dem, til de stod helt stive, og min pik ligeledes begyndte at røre på sig. Så strøg han videre ned over maven, forsatte ned ad det ene ben, ikke mindst indersiden af låret, men passede omhyggeligt på ikke at røre pikken, som nu stod lige op ad maveskindet. Så tog han det andet ben nedefra, og også her koncentrerede han sig om indersiden af låret, hvor han kørte rundt i blide bevægelser.

Jeg stønnede, og ventede med længsel på, at han skulle komme til pikken.

Hvor har du lært det, spurgte jeg.

Det er noget, jeg har drømt om længe, både at gøre ved en som dig, og også at en anden dreng skulle gøre ved mig.

Nu var han ved pikken. Først tog han varsomt om nosserne. Masserede dem en efter en, først blidt, så netop så hårdt, at jeg gav et lille gisp. Så tog han endelig om pikken. Trak ganske langsomt forhuden helt tilbage, så pikhovedet lå blottet.

Må jeg, sagde han, og inden jeg vidste, hvad han spurgte om, havde han lukket munden om pikhovedet. Jeg tænkte straks på den første gang jeg havde oplevet noget lignende, her for få dage siden med den slanke i den grønne kassevogn, men det her var noget helt andet. Jeg var rolig og afslappet, og Mik havde nogle sensuelle og bløde læber, der nærmest kærligt gled op og ned over pikhovedet, mens han med tungen trykkede imod, når det gled ind. Jeg prøvede at slappe fuldstændigt af, for at nydelsen skulle vare så længe som muligt, og det lykkedes mig da også at holde udløsningen tilbage i flere minutter.

Da Mik mærkede, at min udløsning var på vej, kørte han munden længere ned over skaftet og klemte min nosser ganske blidt, så da sæden kom, sprøjtede den nærmest ned i halsen på ham. Han løftede hovedet og så på mig med et kærligt blik, og nu gjorde han det, jeg ikke havde turdet, han lagde sig hen over mig og kyssede mig på munden. Jeg åbnede munden, og langs hans tunge løb der noget af min egen sæd ind i min mund. Vi lå sådan et godt stykke tid, mens vi udforskede hinandens munde med tungerne og fordelte sæden ud i alle kroge og folder.
Endelig lagde han sig tilbage på ryggen.

Så er det din tur, sagde han.

Jeg lagde mig på knæ ved siden af ham. Nød først hans brune atletiske krop, der stadig var noget drenget, undtagen de mørke kønshår og den velvoksne pik med det lille charmerende venstresving.
Jeg kyssede ham let på munden, og arbejde mig så med tunge og læber ned over hans hals og bryst.
Kildede brystvorterne en efter en med tungen, bed ganske forsigtigt i dem til de var helt stive og følsomme. Fortsatte så med tungen med til navlen, som jeg borede tungen dybt i, gled videre ned til kønshårene. Her puffede jeg pikken til side med næsen, snoede hårene om tungen, bed i dem og trak lige netop så hårde i dem med tænderne, at Mik gav små frydefulde gisp fra sig.
Så fortsatte jeg ned ad det ene inderlår og op ad det andet. Fik ham til at sprede bene, så jeg med tungen kunne komme ind til det inderste af pikken under pungen. Her kildede jeg med tungen, hvilket fik ham til at stønne af velvære. Så sugede jeg stenene ind i munden og masserede dem efter tur, inden jeg endelig lod tungen følge vulsten under pikken op til hovedet. Her slikkede jeg først hovedet rent for al den saft, der i mellemtiden var løbet ud, idet jeg især koncentrerede mig om den lille revne, hvilket fik Mik til hoppe af fryd. Så tog jeg hovedet i munden og masserede det grundigt, og det varede ikke længe, før Mik kom for tredje gang den dag.

Da jeg var sikker på, at han var helt færdig, slap jeg pikhovedet og kyssede ham på munden for at han også kunne komme til at nyde smagen af sin egen sæd.

De næste dage var vi sammen hele tiden, både ved søen og hjemme hos os selv, og begge hold forældre var glade for det nye venskab, så vi var meget velkomne hos hinanden.

Nogle dage efter første besøg ved skovsøen lå vi igen og solede os efter sex og svømmetur. Jeg lå på maven, og lidt efter begyndte Miks hånd at gå på opdagelse. Han strøg ganske, ganske let over ryggen, ned langs rygsøjlen og ned mellem ballerne. Han lod en finger glide ind mellem ballerne og stoppede lidt efter ved røvhullet, hvor han gned ganske langsomt frem og tilbage og rundt om hullet, så jeg sitrede af lyst.

Ved du hvad jeg længe har villet spørge dig om, sagde Mik?

Det vidste jeg jo ikke.

Jo, jeg har tænkt på, om du har prøvet at røvpule med nogen, og om du kunne tænke dig at gøre det med mig?

Jeg vendte mig om, og så fortalte jeg ham om oplevelsen med mændene i den grønne varevogn.

Næh, gjorde du det, er det virkelig sandt, det er temmelig vildt, og mere i den retning udbrød Mik under fortællingen, og til sidst ville han vide, om det nu ikke var noget, jeg havde drømt eller digtet. Jeg forstod ham godt og blev ikke sur.

Men jeg har det jo på video, sagde jeg. Det tror jeg i hvert fald, jeg har ikke set båndet endnu, for mine forældre har været hjemme hver aften siden.

Historien foregår i en "fantasiverden", hvor der ikke forekommer HIV eller AIDS, derfor er der nul sikker sex i historien, så undlad venligst at efterligne personerne.
Historien er forfatterens ejendom, og må ikke uden hans tilladelse mangfoldiggøres, men du må gerne dele den med dine venner. Forfatteren under pseudonymet oleole, ser meget gerne, at du skriver til ham om, hvad du synes om historien.
Kommentar