Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge 6.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8344

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Kapitel 6.: Tre teenager numser.

Jeg sad nu oppe i sofaen sammen med Patrick og Felix, hvor jeg fik tørret det meste af drengenes sperm væk fra ansigtet. OG får lige lagt papiret på sofabordet, da Frederik bad os komme med ind i mit soveværelse. Hvor han bad Patrick og Felix om at stille sig på alle fire oppe i sengen, så jeg igen kunne slikke deres numser.

Er det det samme jeg skal igen, tænkte jeg, mens de to, Patrick og Felix stillede sig på alle fire i min seng. Jeg vil godt kneppe deres dejlige runde faste røve, og det skal være nu og ikke i morgen, tænkte jeg stadig.

Så er de klar til anden omgang, sagde Frederik med et smil til mig.

Jeg satte mig i sengen bag ved Patrick, og mit hoved kom hurtigt ned mellem hans baller, hvor jeg igen lod min tunge bore godt ind i hans hul. Men denne gang var det kun i korte tid, før Frederik bad mig om at gøre det samme ved Felix. Jeg flyttede mig lidt og var lige ved Felixs røv, og hurtigt fald mit hoved ned mellem hans baller, hvor han fik samme tur med min tunge.

Og heller ikke her fik jeg lov til at gøre det i lang tid, før Frederik stoppede mig igen. Hvor jeg så kigger på ham, hvor han står med vaselinen i hånden.

Nu bad han dem at smøre deres pikke og kneppe mig igen, tænkte jeg. Men sådan blev det ikke denne gang. Frederik gav mig vaselinen.

Smør deres numser godt ind, sagde Frederik. De kan godt være lidt stramme endnu, smilede han og gik op i sengen og satte sig mellem Patrick og Felix, hvor han hjalp mig med at sprede Patricks baller.

Patricks hul kom til syne, som var lidt vådt efter min tunge. Jeg tog noget vaseline og begyndte at smøre hans dejlige hul, som jeg om lidt skal får lov til at mærke om min stadig meget liderlig stive pik.

Min pik er ikke den største i byen, den var nok lige så lang som Frederiks men lidt tykkere, men ikke meget. Jeg stillede mig op på knæene og rettede min stive pik mod det længe ventede hul. Pikhovedet ramte hullet og forsigtigt trykkede jeg min pik ind i det varme hul.

ÅÅHH! kom det fra Patrick.

Jeg stoppede lidt med at føre pikken længere ind, da jeg så kunne mærke, at røven slappede mere af, fik jeg min pik næsten i bund, da Patrick sagde, jeg skulle stoppe. Hvor jeg så begyndte at føre pikken frem og tilbage i et stille og roligt tempo, så Patricks røv kunne vænne sig til min stive pik.

Det var ikke første gang, Patrick havde en pik oppe i sig, kunne jeg forstå fra tidligere. For jeg hørte Patrick eller Felix sige: Giv ham den hårdt, ligesom du gør ved os. Så Frederik var en heldig dreng, som kunne få numse, når han vil. Jeg tror også, Patrick og Felix er vilde med det, smilede jeg, mens tanken gik på det.

Tempoet var sat op og jo længere tid jeg kneppede Patrick, kom min pik længere ind i hans så dejlige numse. Min sexrus voksede sig op igen, jeg vil bare have mere og mere. Og jeg kunne også høre Patrick stønne mere og højere, og det var kun et tegn på, at jeg gjorde det godt.

Mens jeg kneppede Patrick gjorde Frederik Felixs numsehul klar, det fik ikke for lidt med vaseline, det var så ballerne var klistret sammen.

Så Christian, sagde Frederik. Felixs røv er klar til dig.

Jeg trak mig ud af Patrick, som faldt sammen på sengen, hvor jeg stillede mig bag ved Felixs godt smurte numse. Mens Frederik spredte hans baller, lod jeg igen min nu meget fedtede stive pik ramme mod et dejligt hul.

Da jeg begyndte at føre min pik ind i Felix, syntes jeg, det gik nemmere, og det var ikke så stramt som Patricks. Det kunne tyde på, at han fik mere pik, end Patrick fik af Frederik, og at Felix måske kendte andre, som gav ham pik, fordi han ikke kunne få nok pik, tænkte jeg. Og det fik bare min sexrus til at blive større.

Min pik kom hurtigt ind i Felix og helt i bund med det samme, og da jeg kom i bund i Felixs røv gav han gav et gisp fra sig, og hans numse strammede sig om min pik. Jeg begyndte at kneppe ham lidt hårdere, end jeg gjorde ved Patrick, så tempoet blev hurtigt sat op, og lyden af hud, der ramte hinanden, kunne nu høres i hele soveværelset.

ÅÅHHH! hvor er det godt, sagde jeg stønnende. Og jeg kunne høre på Felix, at han også kunne lide det. Det er længe siden, jeg har kneppet så dejlige numser, sagde jeg, og kiggede på Frederik.

Jeg kan også lide dem, sagde han. De er de bedste, jeg har kneppet, smilede han, og jeg tilbage.

Min sexrus voksede, og jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, og det havde jeg ikke lige lyst til, eller jo. Men jeg vil også, inden jeg skulle komme for anden gang idag, mærke Frederiks numse om min nu meget liderlige pik.

Jeg stoppede med at kneppe Felix, som han nok var ked af jeg gjorde, for han vendte sig om og kiggede op på mig med tiggende øjne om mere pik. Men jeg vil også prøve Frederiks numse, som skulle vise sig at blive første gang.

Jeg så på Frederik, som blev lidt stille, og han vidste ikke, hvor han skulle kigge hen. Må jeg kneppe dig også, spurgte jeg Frederik.

Den hårde dreng blev til en lille stille dreng, og han havde sikkert lyst til at løbe ud af soveværelset.

Frederik kiggede på Patrick og Felix, som lå på ryggen i sengen, hvor han så kiggede på mig og smilede lidt: Jeg har ikke prøvet at få pik før, sagde han med en lille stille stemme.

Det hele gik lidt i stå, og vi tre kiggede på Frederik, som blev flov og vidste ikke, hvad han skulle gøre.

Jeg satte mig ved siden af ham. Det skal du ikke være flov eller ked af, sagde jeg. Jeg sagde også den gang til min første kæreste, eller det var nærmere min bolleven, smilede jeg, at jeg også have prøvet at blive kneppet i røven, selvom jeg ikke havde prøvet det før.

Blev din ven så sur? spurgte Frederik, som sad ved siden af mig med stiv pik.

Næ. For han havde også sagt til mig, at han var blevet kneppet med byens største pik, fortalte jeg. Men han var jomfru lige som mig, smilede jeg og gav Frederiks pik et klem, så der kom en dråbe presperm frem i revnen. Vil du gerne prøve?

Jeg ved ikke, om jeg tør, kom det fra Frederik.

Jeg skal nok gør det forsigtigt, sagde jeg. Du siger bare til, hvis det gør ondt, eller jeg skal stoppe.

Frederik kiggede ned på sin stive pik, hvor han så stillede sig på alle fire. Det var et tegn på, han gerne ville prøve, og havde tiltro til, at jeg nok skulle gøre det stille og roligt. Patrick og Felix rejste sig hurtigt op og satte sig på hver deres side af Frederik, hvor de spredte hans baller, så hans dejlige hul kom til syne.

Jeg startede lige som jeg gjorde med Patrick og Felix, med at slikke hans numse og lod min tunge bore så godt op i Frederiks hul. Men kunne godt mærke på hans hul, at han var jomfru, det kunne jeg også første gang, jeg slikket hans hul inde i stuen.

Du skal bare slappe af Frederik, sagde jeg til ham mens jeg smurte hans hul godt ind i vaseline. Hvor jeg så forsigtigt lod min pegefinger glide ind i hans hul, som var godt stramt. Slap helt af, Frederik. Min pegefinger kom helt ind, og jeg lod hans hul slappe af, inden jeg trak fingeren ud igen.

Jeg stillede mig igen på knæ, og for tredie gang lod jeg min stive pik ramme mod et røvhul. Og det er godt og vel 12 - 15 år siden jeg har kneppet et jomfruhul, det fik bare min sexrus til at blive vildere. Forsigtigt trykkede jeg min pik ind gennem Frederiks ringmuskel. Husk at slappe helt af, sagde jeg hele tiden, til jeg var kommet gennem ringmusklen.

Lidt efter stod jeg og ventede på, at Frederik skulle slappe af, så jeg kunne få pikken længere ind i ham. Han fik slappet af, og jeg trykkede min pik længere ind, hvor jeg så trak lidt ud af igen, og så lidt indad og sådan gjorde jeg lidt tid, så hans hul kunne vænne sig til at have en pik derinde.

Men det blev for meget for min pik med det jomfruhul. Jeg kunne ikke holde til så meget mere, så jeg var nødt til at trække mig ud.

ÅÅÅHHH! kommer, jeg kommer, sagde jeg stønnende, mens jeg spillede min pik af ved Frederiks numse. Hvor jeg sprøjtede hans numse til med mit sperm. ÅÅHHUU! hvor er det godt, og var helt væk i min orgasme.

Du kan bare også det med at sprøjte, kom det fra Felix, som også var en god spermsprøjter.

Felix og Patrick stillede sig nu bag ved Frederik, og begge hev i deres pikke, og de kom næsten på samme tid. OG selv om det også var anden gang, de kom, havde de også masser af sperm at sprøjte med. Frederiks numse var lige så tildækket af sperm, som mit ansigt var tidligere i dag.

Hårde Frederik var kommet tilbage, for han bad mig om at slikke hans røv ren. Og det skulle han ikke bede om to gange, for min tunge var hurtigt nede på hans numse. Og der var ikke en dråbe sperm tilbage, da jeg var færdig med hans røv, og den blev renere, en da han kom.

Nu mangler vi bare en pik til at sprøjte for anden gang, sagde jeg og smilede til Frederik.

Og du vil gerne smage mit sperm igen, ikke Christian.

Jeg nikkede og han bad Patrick og Felix lægge sig ned på maven, og han stillede sig ved siden af på knæ og spillede sin pik af.

Er du klar, Christian. ÅÅHHH! kommer, kommer, sagde Frederik stønnende og sprøjtede Patricks og Felixs numser til med hans sperm. Du vil godt smage mit sperm, Christian, så slik det op, og der skal ikke være en dråbe tilbage, smilede Frederik og lod en dråbe sperm fra hans pikhoved ramme Patricks ene balle.

Jeg slikkede og slikkede Patricks og Felixs numser rene, så der ikke var noget sperm af se på de tos dejlige numser.

Lidt efter var vi alle ude i bad, og derefter tog de tre teenagerdrenge hjem. Og jeg satte mig ind i sofaen, for at slappe af og tænke på alt det dejlige, der var sket, da det ringede på døren.

Fortsættes...
Kommentar

Navn:baldur
Dato:07/11 2014
en lækker historie. glæder mig til fortsættelsen