Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tre teenager minus to.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 5.0/4
Visninger: 9035

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Analsex, Aldersforskel og Onani
Denne fredag var en af de bedste jeg har haft.

At være sammen med tre så dejlige drenge, som kunne lide at være sammen med en på 34 år. Jeg håber ikke det bliver det sidste jeg ser til dem, for de tre teenagerdrenge var for vilde, især Frederik som kunne lide af bestemme over os alle. Der gik mange tanker gennem mit hoved, mens jeg sad og slappede af i sofaen og billeder af deres stive pikke og deres dejlige numser, kunne ikke stoppe med at køre inde i mit hoved. Men så ringede det på døren, billeder forsvandt og tanken kom, om det kunne være de tre, der kom igen.

Jeg fik hurtigt et håndklæde om livet og kom ud til døren. ¤a jeg åbne og så, hvem det var, fik jeg et lille glædeschok.

Hej. Må jeg kommer ind?

Det må du da helt sikkert, sagde jeg og lukkede Felix ind.

Jeg vil godt ha mere, kom det fra Felix, mens vi gik ind mod stuen.

Hvad vil du ha mere af? spurgte jeg helt dumt tilbage til Felix, for jeg vidste godt hvad han ville ha. Det så jeg allerede, da jeg trak mig ud af ham, da jeg kneppede ham tidligere i dag. For han så op på mig, og hans øjne bad om mere pik, men det var Frederik der bestemte, at jeg ikke måtte kneppe Felix mere.

Hvad tror du selv, sagde Felix med et smil på læben. Jeg fik ikke nok pik, kom det så bare ud af Felixs mund. Og min pik har stået stiv, siden vi gik herfra, så jeg er klar til tredje omgang, hvis du er det, smilede Felix igen og begyndte at smide tøjet.

Hvor er de to andre da henne, og ved de, at du er her? spurgte jeg Felix.

Næ! De ved ikke, at jeg er gået tilbage til dig, smilede Felix. Det skal de heller ikke vide, for så bliver Frederik bare sur.

Hvordan sur? Spurgte jeg mens jeg så Felixs pik springe frem, da han trak underbukserne ned. Dejlig stiv stod den op af hans mave, klar til at tage tredje omgang.

Han vil godt bestemme over os og vi kan ikke gøre noget, for, han har nogle billeder og film med os, hvor vi eller Patrick og jeg sutter hinanden. Så kan du regne ud, at hvis vi ikke gør, hvad han siger, så kunne det være, der var andre, som så billederne eller filmen. Og det har Patrick og jeg ikke lige lyst til.

Det kan han da ikke gøre, sagde jeg mens jeg gik hen til ham. Man skulle finde de billeder og film, så han ikke kan bruge det imod jer.

De ligger på hans mobil, sagde Felix. Og den har han altid ved sig.

Så skulle man bare lave en film med ham, smilede jeg til Felix og gav hans stive pik et lille dask, og løb ind i soveværelset og sagde imens, at jeg var klar til tredje omgang.

Felix kom lige efter og hoppede op i sengen og hev mit håndklæde af mig, så han kunne se min stive pik ligge og dunke på min mave. Han to den oge rettede den op i lodret stilling, trak forhuden det sidste stykke ned over mit pikhoved. Hvor der i reven kom en dråbe presperm frem, som Felix tog og smurte rundt på mit pikhoved. Hvor han så tog pikken i munden og suttede så godt han kunne.

Ligge her alene med en så dejlig teenagerdreng, mærke hans varme tunge glide rundt om mit pikhoved. Det er en så dejlige fornemmelse, at man aldrig glemmer det igen.

Mens Felix er godt igang med at sutte min pik, beder jeg ham om at kravle hen over mig, så han står med sin stive pik henover mit ansigt. Så nu har jeg udsyn til det hele.

Jeg starter med at tage hans nosser ind i munden, lade min tunge massagere dem blidt. Hvor jeg så lidt efter tager hans pik i munden, og sutter til Felix begynder at ha det svært ved at sutte min, for det kilder for meget i hans pik. Så han vælter ned ved siden af mig og lægger sig på maven, hvor jeg hurtigt rejser mig op og tager fat i hans dejlige runde baller.

Jeg spreder dem, og hans dejlige brune hul kommer frem, jeg lader mit hoved begrave ned mellem hans baller. Hans dufts får min sexrus til at stige igen, og jeg lader min tunge gå i krig med hans hul. Og denne her gang har jeg al den tid til at slikke, ingen Frederik som bede mig om at stoppe, selv om jeg godt kan lide når unge drenge bestemmer over mig.

Jeg løfter mit hoved fra Felixs numse for at få vejret, og kigger så rundt for at se om vaselinen skulle ligge her et sted. Kunne ikke se den, så jeg begraver mit ansigt igen ned mellem Felixs baller. Lader min tunge bore sig ind i hans hul, så jeg kunne høre Felix grine lidt.

Det kilder, sagde Felix. Det er ret sjovt at få slikket røven, og det er pisse dejligt, Christian.

Jeg pustet ind i Felixs hul, så jeg lavede nogle pruttelyde, og så var vi begge færdige af grin, så jeg var nødt til at lægge mig ned ved siden af Felix. Så vi begge to kunne grine af.

Vil du kneppe mig? spurgte Felix og smilede til mig.

Jeg kunne ikke stå for det smil, han var verdens dejligste teenager dreng. Jeg skal bare lige finde vaselinen, sagde jeg og rejste mig fra sengen. For jeg tror ikke i tog den med, da i gik herfra.

Den ligger på gulvet ovre ved vinduet, sagde Felix og pegede derover, hvor den lå.

Jeg får den hurtigt samlet op og kommer tilbage i sengen, hvor Felix ligger på maven og spreder sine baller. Jeg får noget vaseline på to fingre og smører hans hul, hvorefter jeg stikker en finger op og lade den køre frem og tilbage et lille stykke tid. Og inden jeg stikker min meget liderlige pik ind i Felix, får den lige en tur med noget vaseline og sætter mit pikhoved mod hans hul.

Er du klar til mere pik Felix? spurgte jeg med et lille grin. For nu kommer den. Og langsomt gled den ind i Felixs dejlige numse, og kunne mærke, at han strammede om min pik i starten. Langsomt slappede hans røv af, og jeg satte tempoet op, og stønnen fra Felix blev mere liderlig og højere. Og jo mere jeg kneppede ham, jo længre ind kom jeg i hans røv. Og til sidst var jeg helt i bund, så lyden af hud der rammte hinanden, blev blandet med lyden af stønnen fra Felix og mig.

ÅÅHH! Hvor er det dejligt det her, sagde jeg stønnende. Du er så dejlige Felix.

Felix sagde ikke noget, han stønnede bare. Og jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, og det ville jeg ikke endnu. For jeg vil ha at Felix også skal kneppe mig, så han også kan få lidt røv, inden han kommer.

Jeg trækker mig ud og beder Felix om at lægge sig på ryggen, hvor jeg fedter hans pik ind i vaseline og kravler hen over ham, og sætte mig ned over hans pik, som langsomt forsvinder op i mit hul. Hvor jeg begynder og ride ham, og det var noget, han kunne lide.

Hold da op hvor er det godt, sagde Felix stønnende. Første gang jeg prøver det på den måde, smilede han.

Mens jeg red på Felix, kunne jeg mærke hans dejlige stive pik oppe i mig og begyndte at spille min stive pik af og kunne mærke, jeg var ved at komme.

ÅÅÅHHH! OOOHHUU! Kommer! Kommer Felix og rettede min pik mod hans ansigt og stoppede med at ride på hans pik, og skyder to lange sprøjt lige imod hans ansigt, som lander på hans kind og pande. Og de to sidste par sprøjt lander på hans slanke mave. Hold da op hvor var det godt, sagde jeg mens jeg løftede mig op, så Felixs pik klaskede ned på hans mave og landede næsten ned i mit sperm.

Jeg tog om hans fedtede stive pik og begyndte at spille den af på ham, og der gik ikke lang tid, før han begyndte at lave kneppe bevægelser med underlivet, og hans stønnen blev højere og højere.

Kommer! ÅÅÅHHH! Kommer! Jeg kommer! Og ud sprøjtede det dejligste sperm næsten en meter op i luften, hvor jeg rettede pikken lidt mere vandret. Så de næste par lange sprøjt, Felix lukkede ud af sin vilde liderlige pik, landede i ansigtet på ham selv og lidt i hans hår. Det var godt, sagde Felix lidt efter og smilede til mig.

Jeg lagde mig ned ved siden af Felix. Det er længe siden, jeg har spermet tre gange på så kort tid, sagde jeg og drejede hovedet og kiggede på Felix som kiggede op mod loftet.

Jeg kunne godt igen, kom det fra Felix som smilede.

Du er nok en liderlig ung dreng, sagde jeg til Felix og skubbede lidt til ham.

Jeg er også en teenager, grinede Felix og skubbede igen.

Vi lå og snakkede, og vi lagde ikke mærke til at klokken nærmede sig 12 om aftenen, da Felix lige pludselig spørger, hvad klokken er? Hvor jeg svarede, at den er snart 12.

Jeg skal være hjemme klokken 12, kom det så fra Felix og rejste sig hurtigt op fra Sengen. Han fór hurtigt ind i stuen, hvor hans tøj lå og fik det hurtigt på.

Imens stod jeg i døråbningen i stuen og så hans dejlige pik og numse forsvinde under hans tøj. Hvor han så kom hen til mig, gav mig et kys på munden og sagde.
Det skal vi gøre igen, og smilede og forsvandt hurtigt ud af stuen, og jeg hørte hoveddøren smække, og der blev helt stille igen.

Fortsættes...
Kommentar