Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge 5.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 9186

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Kapitel 5.: Tre teenager knep min røv.

Der var nu gået næsten en time siden de tre unge teenagere var kommet hjem til mig, og det der, var sket end til nu, var at vi alle fire er nøgne og har været i bad sammen, hvor jeg har vasket dem og de mig. Nu var jeg på vej ned på alle fire, som Felix allerede var. Han stod med strittende numse og var klar, til at jeg skulle slikke hans dejlige rene røv.

Jeg kom ned til Felixs røv og begyndt at slikke hans dejlige hul, som ikke rigtigt smagte af noget. Vi har også lige været i bad. Lod min tunge bore ind i hans hul, man kunne høre på ham at han kunne lide det.

Imens havde de to andre også stillet sig på alle fire, klar til at jeg skal slikke dem og gøre dem klar til brug. Hvor jeg hører Frederik sige, at jeg skulle slikke Patricks røv nu. Jeg rykkede mig lidt til højre side, hvor Patrick var, han stod også og strittede med numsen så man tydeligt kunne se hans dejlige brune hul. Jeg gik hurtigt i krig med hans numse, for jeg var helt væk i mit sexrus. Min pik var så liderlig, at den kunne kommer, bare man kiggede på den.

Patricks numse var dejlig og han fik også samme tur, hvor jeg borer min tunge op i hans hul, som jeg glædede mig til at kneppe. Det håbede jeg, at jeg skal, tænkte jeg, mens jeg slikkede. Og lige pludselig blev Patricks røv skubbet væk, det var Frederik, som ikke kunne vente mere.

Slik! Slik! råbte han næsten. Og jeg tog fat i hans runde faste baller, spredte dem, og hans hul kom til syne. Kan du lide mit hul?

Ja, svarede jeg tilbage. Jeg var vild med små runde faste numser, og når de sidder på tre så dejlige kønne teenagerdrenge, så kan man ikke ønske sig mere lige nu.

Jeg lod min tunge glide næsten omme fra hans nosser, hen over hans brune hul og videre op hvor ballerne sluttede. Man kunne mærke, at hans hul trak sig sammen, da tungen gled hen over det. Hvor jeg lod min tunge danse rundt på hans hul, hvor jeg til sidst borer min tunge ind i hans stramme hul.

Han havde det strammeste hul af de tre, så jeg skulle bruge lidt flere kræfter på at få tungen ind. Og min tanke gik også hurtigt over på, om han ikke har fået pik af Felix og Patrick, og at det er ham som giver dem. Det finder jeg måske ud af, tænkt, jeg og trak mit hoved lidt tilbage, for at få vejret og så ned mellem Frederiks baller igen.

Sådan skiftede jeg mellem de tre dejlige numser, som jeg lige havde foran mig og sikke et syn.

Skal vi videre med anden del, kom det så fra Frederik og så på de to andre, Felix og Patrick. De nikkede, og de rejste sig, og Felix gik ud til hoveddøren, hvor han kom med den taske, de havde med. Hvor jeg finder noget vaseline, giver den til Frederik, som kigger på mig, som stadig står på alle fire.

Nu vidste jeg, hvad jeg skulle. Er det nu, at min pik skulle få et stykke eller tre med teenagernumse. Men glæden blev kun kort, for Frederik gav den videre til Patrick, som begyndte at smøre sin allerede våde pik ind.

Christian, du bliver bare stående sådan, så kommer Patrick om bagved dig, sagde Frederik og smilede. Nyd det, for det bliver en kort fornøjelse, grinede Frederik, mens Patrick stillede sig bag ved mig.

Jeg vidste godt, at han ikke kunne holde til så meget, og det ville min pik heller ikke kunne i... ÅÅHH kom jeg så med, da Patrick stak sin stive pik op i mig. Det var ikke stille, den kom ind, han stak den helt i bund med det samme og begyndte så at kneppe mig hårdt.

ÅÅÅHHH, OOOUUUHH! Hvor er det dejligt, sagde jeg stønnende. Det var længe siden jeg havde fået pik, og følelsen glemmer man ikke lige sådan. Men man kan savne den. Forfatteren smiler frækt.

Kunne høre på Patrick at han var ved at komme, jeg tænkte, om han skyder det hele i min røv eller om jeg får lov at smage hans sperm igen.

Husk enden du kommer, sagde Frederik, hvad vi aftalte inden.

Patrick nikkede og trak sig ud og skyndte sig om til mit ansigt, hvor jeg troede, jeg skulle til at sutte den. Det skulle jeg ikke, for Patrick hev bare i sin pik foran mit ansigt, hvor den lige pludselig kom i nogle kæmpe sprøjt ud over mit ansigt.

ÅÅÅHHH, OOOUUH! Hvor er det godt det her, kom det fra Patrick som var helt væk i sin orgasme.

Og mens jeg fik sprøjtet mit ansigt til med det dejligste sperm, kunne jeg mærke en pik på vej op i mig igen. Denne pik tilhørte Felix og han førte den også meget hårdt ind i mig, og satte tempoet hurtigt op, så lyden af hud, der rammes, kunne høres i hele huset.

Jeg glemte hurtigt, at jeg lige var blevet sprøjte i ansigtet, eller det gjorde jeg næsten, til Patrick kørte sin stadig stive pik rundt i mit ansigt, så hans sperm blev smurt rundt i hele mit ansigt. Duften af drenge sperm, fik bare min sexrus til at blive værre. Og min pik var lige ved at eksploder, og det kom tættere på, for hver gang Felix stødte sin pik hårdt ind i mig.

ÅÅÅHH! Jeg kommer, jeg kommer, råbte jeg stønnende, og min pik dunkede og dansede under mig, mens spermen sprøjtede det ene sprøjt efter det andet ud på stuegulvet. Jeg var helt væk og lagde ikke mærke til, at Felix var foran mig nu, og var klar til at skyde sine mange sprøjt på mit ansigt. Det fandt jeg først ud af, da jeg mærkede spermen ramme mit ansigt, og så så op på Felix, som var helt væk i sin orgasme, lige som jeg selv var.

Mens al dette skete, var Frederik omme ved min røv, og så kunne jeg godt mærke, hvad han havde gang i. Hans pik var på vej op i mig, og det fik heller ikke forlidt, han stak den hurtigt ind og helt i bund og begyndte så at kneppe mig hårdt, så jeg havde svært ved at stå på alle fire. Og der fandt jeg også ud af, at han havde kneppet de to andre, for jeg hører dem sige noget, mens Frederik knepper mig.

Giv ham den hårdt, lige som du gør ved os, kunne jeg høre en af dem sige. Så Frederik får, hvad han vil, skulle man tro, tænkte jeg mens jeg bliver kneppet hårdt af ham.

I kan tro han får pik, kom det stønnende fra Frederik, mens han stødte helt i bund.

Det var dejligt at blive kneppet af så dejlige drenge, man skulle tro, de havde prøvet det før, eller det havde Frederik helt sikkert også, hvis man skulle tror det jeg lige hørte.

Stønnen fra Frederik blev højere og tempoet blev også sat op, hvor han så trækker sig hurtigt ud af min godt brugte røv. Kom op ligesom de andre to, stillede sig foran mit ansigt og begynder at spille pik.

ÅÅÅHHH! Nu skal du få sperm, kom det stønnende fra Frederik, som rettede sin pik mod mit ansigt.

Spermen sprøjtede ud af hans pik og mit ansigt blev bare mere spermet til, og jeg var også nødt til at åbne munden, for mine næsebor var tilstoppede med sperm. Så jeg fik også et par sprøjt at Frederiks sperm i munden, og det smagte så dejligt, så jeg slikkede mig om munden og fik mere sperm i munden.

Tag et billede af hans ansigt, Felix, sagde Frederik, efter han var kommet sig.

Felix tager et billede af mit spermdækkede ansigt med sin mobil, hvor jeg så sætter mig på røven på gulvet mit i min stue.

Hvem skulle tro, jeg skulle sidde i mit eget hjem med sperm i hovedet, og så fra tre af byens dejligste teenagerdrenge. Og var det hele slut nu? Får jeg ikke lov til at kneppe dem? Det kan ikke passe, jeg ikke får lov til det, tænkte jeg, og var lidt ked af, at det var slut nu. Men jeg bliver klogere.

Fortsættes...
Kommentar