Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge 4.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 4.8/6
Visninger: 7511

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Oralsex og Aldersforskel
Kapitel 4.: Tre teenager der bliver vasket.

Alle var nøgne og fire stive pikke som stod godt stive op af vores maver, de var klar til leg og overraskelse på sådan en fredag aften.

Jeg stod og så på de tre teenagere drenge som jeg skulle høre efter, plus det også kunne være sjovt at se, hvad de kunne finde på at gøre ved min røv. Den tanke fik bare min pik til at spytte mere presperm, frem i reven og gjorde dråben større på pikhovedet.

Minutdrengen, som hed Patrick, kom hen til mig, gik rundt om venstre side og stillede sig bag ved mig. Hvor han så på min røv, hvor han bad mig om at sprede mine baller. Jeg gjorde hvad han bad mig om, så jeg stod med spredte baller lige foran hans hoved.

Han har heller ikke hår i røven, kom det så fra Patrick, som gik hen til de andre to igen.

Kom med os, sagde Frederik, og jeg fulgte med dem ud på badeværelset. Nu skal du vaske os, så vi er rene og klar til at kneppe dig, og måske får du også lov til at kneppe os, hvis du er sød og gør, hvad vi siger, smilede Frederik og bad mig at tænde for bruseren.

Lidt efter stod tre nøgne drenge under mit store bruserhoved, med vandet løbende ned af deres glatte kroppe. Imens stod jeg og så på de skindende våde teenagerkroppe, og deres pikke som var godt liderlige. Hvor de så vender sig en af gangen, så jeg for første gang kunne se alle tres numser.

Kom og vask os, sagde Frederik. Sæb os godt ind over hele kroppen.

Jeg fandt hurtigt shampooen og begyndte med Felix, ham der kunne sprøjte noget af et springvand af med sit dejlige sperm. Jeg startede på ryggen og ned over hans dejlige lille runde faste røv, som han bad mig at vaske grundigt så den var klar til brug.

Den dejlige følelse at røre en så dejlige numse, fik alt i min krop til at kilde. Min pik dunkede bare mere, og mere presperm kom der også ud af den, så det var begyndt at løbe ned af siden af min pik.

Felix vendte sig om og gav tegn til, at hans pik også skulle vaskes. Den stod godt stiv mod hans slanke mave, jeg tog noget mere shampoo i min hånd, hvor jeg startede med at vaske ham på maven. Hvor jeg så kom tættere på hans stive pik, hvor jeg tog om den og vaskede den forsigtigt.

Husk ikke at vaske mere end ét minut, kom det smågrinende fra Frederik.

Fik vasket Felix og kun under ét minut på hans pik, som Frederik sagde, og det skulle heller ikke være nu han skulle komme.

Turen gik videre til Patrick, som stod med ryggen til mig, han var klar til at blive vasket i numsen. Jeg får shampooen op i min hånd og begynder at vaske hans også faste runde røv, som de alle tre havde og ikke et hår af se på deres numser. Og jeg fandt hurtigt ud af, at Patrick heller ikke have hår, ved hans dejlige lysebrune hul. Patrick bøjede sig lidt ned, og hans hul kom til syne lige foran mit ansigt.

Det gik lige ned i min pik, som dunkede livligt mod min mave. Jeg har ikke været så liderlig, som jeg er lige nu, en sexrus som strømmer gennem min krop.

Jeg begynder og vaske Patrick mellem hans baller, hans hul som jeg gerne vil kneppe. Om jeg får lov til det denne her omgang, det må jeg se om jeg får lov til, tænkte jeg mens jeg vaskede videre.

Lidt efter var det Frederiks tur til at blive vasket, men han bad mig først om at vaske hans pik. Ikke på den måde som jeg lige har vasket de andre tos, men jeg skulle sutte den ren, som han sagde.

Så jeg tog om hans meget stive pik, som bankede i min hånd når blodet strømmede ud i den. Jeg tog den i munden og begyndte at sutte, mens vandet løb ned over Frederiks pik og mit hoved. Det var helt dejligt at smage Frederiks pik igen, jeg har savnet deres pikke hele ugen.

Så, Så. Kom det så fra Frederik og skubbede mit hoved væk. Jeg skal ikke komme nu, selvom du gerne vil ha mit sperm, smilede Frederik og vendte sig om, så hans røv var lige ud for mit ansigt. Vask min røv, så den er klar til brug, kom det så fra Frederik.

Fik fat i shampooen igen fik noget op i min hånd, delte det mellem mine hænder og begyndte at vaske Frederiks røv som var lige som de andres. Og han bøjede sig også lidt frem, spredte ballerne og heller ikke noget hår, men et dejligt brunt hul, som min liderlige pik gerne vil besøge.

Efter jeg havde vasket alle tre drenge, var det blevet min tur til at blive vasket. Nu stod jeg op under bruseren, og de tre drenge stod på knæ rundt om mig og begyndte at vaske mig. Det var en dejlig fornemmelse at mærke så mange hænder på ens krop, en på pikken, en ved min røv, som Frederik bad mig om at spreder ballerne, så han kunne vaske mit også hårfri hul.

Den røv skal vi nok få noget glæde og godt ud af, sagde Frederik og rejste sig. Så kan du godt skylle dig ren for sæbe.

Fik skyllet mig og åbnede igen mine øjne, og så ud på tre teenagerdrenge som stod med nogle dejlige liderlige pikke. Vi fik tørret os og kom ud i køkkenet, hvor vi fik noget sodavand og gik ind i stuen.

Nu skal du høre, Christian, sagde Frederik. Som vi sagde da vi kom, så skal du gøre alt hvad vi siger, hvis ikke så kan du godt regne med, at din røv ikke vil takke dig, smilede Frederik og tog det sidste af sit sodavand og drak det. Er det forstået!?

Jeg svart med et højt og bestemt JA! Jeg var helt væk i min sexrus, de kunne få mig til alt uden jeg ville tænke over det.

Felix, rejs dig op og stil dig på alle fire på gulvet, bad Frederik ham om. Nu skal du slikke hans røv, Christian.

Fortsættes...
Kommentar