Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge 3.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 7906

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Aldersforskel
Kapitel 3.: Tre teenager kommer på besøg.

Der var gået næsten en uge, og jeg havde ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt på de tre drenge fra bygge pladsen. Jeg var gået over på byggepladsen hver dag for at se, om de skulle være der. Men de var der ikke, og de var som sunket i jorden. Jeg havde jo deres nummer, eller jeg vidste ikke, hvem af drenges nummer jeg havde fået. Men det var nok ham den højes, for det så ud til, at han kunne bestemme over de to andre. Jeg havde været tæt på mange gange til at skrive til nummeret, men kunne ikke få mig selv til det, og hvad skulle jeg også skrive. At jeg gerne vil sutte jeres pikke igen, selvom det var det, jeg gerne ville, men hvis det nu ikke var en af drengenes nummer, og det var en helt anden der fik beskeden. Det ville ikke være smart, så det var derfor jeg holdt mig fra at skrive.

Til idag. Hvor jeg skrev: Er klar igen. Og sluttede af med et glad smil.

Jeg havde ikke hørt noget fra drengene hele dagen, mens jeg var på arbejde, og da jeg fik fri og kunne holde weekend og var på vej hjem, gav mobilen lyd fra sig. Jeg holdt ind til siden for at tjekke min mobil. Det var fra nummeret, og jeg begyndte at få lidt hjertebanken, og en glædesrus i hele kroppen.

Jeg åbner beskeden og begynder at læse den, hvor imens jeg læser beskeden, får jeg en ny besked. I den første besked står der: Hvis du vil lege med os, så skriv din adresse, så kommer vi. Og i den anden besked var en MMS, med et billede af de tre drenge.

Jeg skrev tilbage om det var i dag, de ville lege, hvor de bare skrev, at jeg bare skulle sende min adresse. Hvor jeg tøvede lidt, men sexrusen fik mig overtalt. Så jeg sender min adresse, hvor jeg så ikke hører noget fra dem. Hvor jeg så kører ud for at handle, hvorefter jeg kører hjem og pakker ud.

Hvor jeg så hører min mobil give besked fra sig. Jeg skynder mig hen til den og læser beskeden fra drengene. De skriver, at jeg skal tage mit tøj af, og derefter komme ud til dem ved hoveddøren.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, jeg har glædet mig til at møde dem igen og se deres nøgne kroppe. Jeg får lagt mobilen på køkkenbordet og begynder at tage mit tøj af, mens jeg kigger ud af køkkenvinduet for at se, om de skulle stå derude. Men jeg kunne ikke se dem, så jeg skrev, at jeg har taget mit tøj af. Hurtigt efter kom der en besked fra dem, at jeg skulle komme ud og åbne døren.

Jeg gjorde som de skrev. Så jeg gik ud til min hoveddør, åbnede den forsigtigt mens jeg gemte mig bag den og kiggede ud. Hvor jeg får øje på dem ovre ved min bil, og de står der og smiler og kommer så hen til mig ved døren.

Må vi se hvad du gemmer bag døren, sagde ham den høje af drengene.

Ja. Hvis jeg må få af vide, hvad I hedder, smilede jeg og håbede de ville sige det.

Ham den høje kiggede på de to andre, som kiggede på ham og de nikkede. Jeg hedder, Frederik, sagde ham den høje dreng.

Jeg hedder Patrick, sagde drengen, som også bliver kaldt for "Minutdrengen".

Og jeg hedder så Felix, sagde den anden lave dreng, som kunne sprøjte meget sperm ud af sin dejlige pik.

Nu hvor vi har sagt vores navne, så skal vi da se, hvad du gemmer bag døren og høre, hvad du hedder, sagde Frederik og skubbede til døren.

Jeg hedder, Christian og kom indenfor, så I kan se, hvad jeg gemmer bag døren, smilede jeg og de tre teenagere drenge kom ind. Hvor de fik set min pik, som stod godt stiv op af min mave.

Tænk at ha tre så dejlige drenge hjemme hos mig, de var stadig iført deres løstsiddende tøj, så deres drengeform ikke kunne ses. De tre drenge får lov til at kigge sig rundt i mit hus, som kun havde to værelser, stue, badeværelse og køkken. Godt 90 kvadratmeter.

Skal I ikke også ha tøjet af? spurgte jeg, da vi var kommet ind i stuen.

Det skal du ikke bestemme, sagde Frederik. Han havde skiftet karakter, fra at se glad og smilende ud til at være mere bestemt. Nu skal du bare holde mund, og snak kun når vi giver dig lov. Er det forstået?

Jeg nikkede til ham. Kunne ikke høre, hvad du sagde. Er det forstået?

Ja! sagde jeg så og stod midt i mit hjem, og kunne ikke bestemme noget selv.

Nu skal du bare gøre alt hvad vi siger, sagde Frederik. Og hvis ikke. Så skal vi nok finde noget her i huset, vi kan straffe dig med, smilede Frederik og tog sig til skridtet.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, stod nøgen midt i min egen stue mens tre drenge på omkring 15 - 16 år gik rundt i stuen. Hvor de så kigger ud i haven, som er lukket til alle sider, så man ikke kan se ind i haven og ind i stuen. Men de ruller alligevel rullegardinerne ned, hvor der bliver lidt mørkt i stuen.

Så er der ikke nysgerrige naboer, som kan kigge ind på os, sagde Frederik og gik hen til mig og stod bagved.

AAAVV! Kom jeg så med, da Frederik slog mig i røven med sin fladehånd.

Så kan vi godt begynde, sagde Frederik, og han gik hen til de to andre, Patrick og Felix, som stod og var klar til at smide deres tøj. Som de også gjorde, da Frederik var kommet hen til dem, og de begyndte at tage deres tøj af, og deres dejlige teenager kroppe kom til syne for mine øjne.

Nu er det os, der bestemmer, sagde Frederik mens jeg kunne se på tre teenagerpikke blive stive. Og hvis du ikke gør hvad vi siger, så bliver det værst for dig og din røv.

Fortsættes...
Kommentar