Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge 2.

(De tre teenager drenge.)

Karakter: 4.4/8
Visninger: 10244

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani og Natursex
Kapitel 2.: Tre teenager pikke.

De tre teenagerdrenge bad mig om at sætte mig på knæ, hvor de stillede sig rundt om mig og en duft af ungpik spredte sig. De to lave stod på hver side af mig, så deres stive pikke næsten ramte mine kinder. Og ham den høje lod sin meget stive pik glide hen over min næse, hvor så han ramte min mund, hvor han bad om, at jeg skulle begynde at sutte den.

Det var ikke første gang, jeg suttede en pik, men det er længe siden, jeg har suttet en teenagerpik. De er så dejlige og liderlige, og de kan komme når som helst.

Jeg åbnede munden, og han stak den stille og roligt ind i min mund, hvor jeg lukkede munden om den stive pik. Lod først min tunge glide stille rundt om hans pikhoved, som var noget følsomt, for han kunne ikke stå ret stille imens. Så jeg begyndte at sutte det bedste, jeg har lært, og det var noget, den høje kunne lide. Der gik ikke længe før han kom med lyde fra sig, og hans underliv begynde at lave små bevægelser.

ÅÅHHHUUU, ØØØØUUUHH! Det kilder for vildt i pikken, sagde han mellem hans støn. Hvor han så lidt efter trak sin pik ud, og bad mig sutte en af de andres pikke.

Jeg drejere til venstre side, hvor en meget stiv, liderlig og våd pik stod og dunkede foran mit ansigt. Den dejlige duft af pik kom igen, og en dråbe presperm fra hans pik var ved at forsvinde fra hans pikhoved. Så jeg skyndte mig at fange den med tungen, fik den, og derefter lod jeg min tunge glide rundt om hans også meget følsomme pikhoved, inden jeg tog den i munden og suttede til han også begyndte at stønne og lave bevægelser med underlivet.

Min egen pik fik jeg ikke tid til at se til, men jeg kunne mærke den var klar til at skyde sperm ud over de tres numser. Kunne også mærke prespermen løbe ud af den, ned over skaftet og videre ned på mine nosser. Det er længe siden, jeg har været så ophidset og liderlige, og det er heller ikke hver dag, man får lov at sutte tre teenageres pikke.

Lidt efter trak han sig også ud af min mund, og jeg ville så dreje om til ham den anden lave dreng. Men ham den høje bad mig om at rejse mig, for vi skulle et andet sted hen i bygningen. Tror de var bange for, der skulle komme nogen, for vi var jo også midt i det store rum/hal.

Så vi samlede vores tøj sammen, og jeg fulgte efter ham den høje, og hans numse var bare noget
guf. Dejlig lille rund og fast, og ikke noget hår af se nogen steder. Den kunne jeg godt kneppe, men om jeg fik lov, må jeg se.

Ovre i et af hjørnerne var der noget, som godt kunne ligne et kontor, der var sat træ for vinduerne, som var blevet smadret. Der var et bord med end masse gamle ting, som ham den høje skubbede ned på gulvet, bad så ham den anden lave dreng om at sætte sig på bordet.

Det kunne godt lyde, som ham den høje have magten over de to andre, for de gjorde, hvad han sagde og bad om. De har sikkert suttet hans pik mange gange, og han har sikkert også suttet deres.

Midt i mine tanker, bad ham den høje om, at jeg skulle sutte hans pik, og der gik heller ikke lang tid, før jeg have den i munden. Og det blev en kort fornøjelse at sutte hans pik. Jeg tror, jeg har suttet omkring et minut, hvor jeg hører ham stønne og trække vejret dybere, og han skyder noget af en ladning sperm i min mund.

Smagen af sperm spredte sig i munden. Den dejlige smag af teenager sperm var bare guf for mig, og jeg slugte alt, mens jeg suttede hans pik videre. Det var lidt svært, for han kunne ikke sidde stille. Det kilder så meget i hans pik, så han bad mig om at stoppe flere gange.

Vi kalder ham for "minutdrengen" grinede ham den høje og den anden lave dreng.

Så var min tanke fra før rigtig nok, at de suttede hinanden, så de er sikkert bøsse alle tre. Det kunne de da godt være, tænkte jeg med et lille smil.

Så har du fået dit tøj, sagde ham den høje. Men du vil helt sikkert også ha din nøgle og mobil, ikke?

Jo. svarede jeg og kiggede på ham. Hvem skal jeg sutte nu?

Mig, sagde ham den høje og satte sig på bordet, spredte benene ud til siden, så jeg kunne stille mig på knæ mellem hans ben.

Tog hans omkring 15 -16 cm stive pik i munden, lod igen min tunge glide rundt om hans følsomme pikhoved. Suttede og slikkede hans nosser, som var ved at forsvinde op under ham.

Det er vildt fedt, sagde han mellem hans støn. Du har sikkert suttet mange pikke?

Jeg nikkede bare, for jeg kunne ikke rigtigt svare ham, da jeg havde hans pik godt inde i munden.

Mens jeg suttede hans dejlige pik, tog jeg fat i hans nosser, inden de forsvandt helt op i ham. Begyndte at massagere dem, og det fik ham til at give nogle små liderlige skrig fra sig. Og da gik heller ikke lang tid, før han trak sig hurtigt ud af min mund, hvor jeg gik lidt tilbage og stod stadig på knæ.

Nu stod han og hev i sin stive pik foran mit ansigt, og hans stønnen kunne sikkert høres over hele byggepladsen. Hvor han så skød noget af et sprøjt af sted, det fløj henover mit hoved og landede et sted bag mig. Han rettede lidt ned på sin pik, så det næste og de mange sprøjt, der kom efter, ramte mig i hovedet og brystet. Og der var knald på hans sprøjt, for da spermen ramte mig, delte sprøjtet spermen ud til alle sider. Det var godt jeg havde lukket øjnene, ellers var de sikkert blevet skudt ud af hans hårde sprøjt.

Hold da lige op du fik lukket sperm ud af din pik, sagde den lave dreng som ikke havde spermet endnu. Du ved jeg kan slå dig til hver en tid, smilede han så til ham den høje.

Så vis ham, du kan sperme mere end mig, grinede ham den høje. Stil dig op på bordet, og lad os se, hvad du kan med din tissemand.

Jeg blev stående på knæ med sperm ud over mig, hvor ham den anden lave dreng stillede sig op på bordet. Han begyndte at spille sin stive pik, mens jeg så op på ham, og han så ned på mig. Mens jeg så ham hive frem og tilbage i sin dejlige liderlige pik, tog jeg om min og begyndte også at hive i min stive og meget liderlige pik.

Drengen på bordet var ved at komme, det kunne høres på hans stønnen.

ÅÅÅHHHOOOUU! Nu skal du få sperm, sagde han og rettede sin stive pik ned mod mig. Og ud kom der sperm. Det ene sprøjt efter det andet kom ud af hans pik, og det regnede med sperm ned over mig. Og jeg kunne heller ikke holde til mere, så jeg begyndte også at skyde sperm op imod ham. Og jeg er også en god skydere, så jeg fik 5 sprøjt op på bordet, hvor han stod, og alle fem ramte hans fødder.

Jeg var helt forpustet og var sprøjte ind i sperm af to unge teenagerdrenge, og min pik stod stadig godt dunkende og stiv op af min mave. Ham den høje lagde mine nøgler og mobil på bordet og sagde.

Dig vil vi gerne lave noget mere med, smilede han så og begyndte at tage tøj på.

Lidt efter var jeg alene i rummet. Jeg kunne høre de tre drenge snakke ude i hallen, hvor jeg til sidst hører døren smække og der bliver stille.

Min pik var så småt ved at blive slap, men den blev hurtigt stiv igen, da jeg fik billedet i hovedet af ham den højes numse. Det var ærgerligt, at jeg ikke fik set de andre tos numser, de var sikkert lige så runde og faste. Og det var også en skam, jeg ikke fik at vide, hvad de hed, men det får jeg nok af vide, måske næste gang, jeg skal være sammen med dem.

Jeg bruger min T-shirts til at tørre mig med, får så mit tøj på igen og putter mine nøgler i lommen og tager mobilen, for at se, om der nogle, der har ringet eller skrevet.

Jeg ser, at jeg har fået en besked fra et nummer, jeg ikke kender eller har sat ind i min mobil. Åbnede beskeden mens jeg gik ud af rummet og hallen, og der står:

Du er en vild dejlige fyr, du vil elske vores lege. Og så var der et billede af, da jeg suttede ham den lave, der spermede mig i munden. Og under billedet stod der så: Ring når vi skal lege.

Fortsættes...
Kommentar