Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De tre teenager drenge.

Karakter: 4.6/7
Visninger: 11812

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Natursex
Kapitel 1.: Tre nøgne teenager.

Solen skinnede og det var midt i September, jeg var ude at gå mig en tur, efter jeg havde siddet foran computeren. Hvor jeg ser nogle unge drenge lidt væk fra mig, de står rundt om noget jeg ikke lige kunne se med det samme. Da jeg kommer tættere på kunne jeg se, der var en inde i midten af dem, som de var ved at mobbe med et eller andet. Og jeg på 34 år har selv oplevet at blive mobbet, dengang jeg gik i skole og det var ikke en rar fornemmelse. Så jeg råbte op og de tre drenge, de vendte sig mod mig, og så løb de så afsted ind på en sti.

Er du okay, spurgte jeg drengen, som have tårer i øjnene. De skulle selv prøve det, smilede jeg til drengen som jeg hjalp op af stå.

Han var ikke ret høj, så jeg troede ikke, han var så gammel. Er det nogen du kender? spurgte jeg.

Drengen stod lidt og kiggede ned i jorden, hvor han så kigger op på mig, hvor efter han kigger sig rundt. Det er nogle fra min klasse, svaret han og fjernede nogle tårer fra sin kind.

Må jeg spørge, hvor gammel du er? spurgte jeg mens jeg lagde en arm på hans skulder.

Jeg er 15, fylder snart 16, sagde drengen og kiggede sig nervøst rundt. Må jeg ikke nok gå?

Jo da, svarede jeg. Hvis der skulle være noget, så er du velkommen til at ringe, så jeg kan hjælpe dig.

Jeg gav ham mit nummer og så gik vi hver for sig. Mens jeg gik, kunne jeg ikke lade være med at tænke på drengen. Om han ville ringe om hjælp, og om han har snakket med sine forældre om dette. Men jeg kunne heller ikke lade være med at tænke, hvor godt han så ud, og om han var til sit eget køn. Jeg har meget med at falde for unge, især dem der ikke er til sit eget køn. Men det skal nok ske en dag, sagde jeg til mig selv.

Jeg gik ned af den sti, hvor de tre drenge løb ned af, da jeg råbte af dem for lidt siden. Stien førte ind i en lille skov, den var ikke ret stor for man kunne kigge igennem den. Da jeg kommer om på den anden side af den lille skov, kommer man til et gammelt industriområde som var ved at blive revet ned, så der kunne bygges nogen flere huse.

Der var meget stille på sådan en solrig søndag eftermiddag midt i September, der var ikke et øje af se på området. Så efter jeg havde stået stille og kigget rundt, gik jeg videre på området for at se, hvor langt de var nået.

Jeg kom til en bygning som udefra lignede en idrætshal, men det har været et stort værksted, hvor de lavede lastbiler. Bygningen skulle ikke rives ned, den skulle bruges til unge og børn. Et sted hvor de kunne komme og være, hvis de kørte på rulleskøjter, skatebords eller cykel.

Da jeg gik rundt om bygningen, var der en dør, som stod åben. Jeg er født nysgerrig, så jeg gik ind i den store bygning, kom nogle skridt ind, og så hører jeg en dør smække bag mig. Jeg vender mig om og ser de tre drenge, som jeg for lidt siden fik væk fra den dreng de var igang med at mobbe.

Ser man det, sagde den højest af drengene. Er det ikke dig, som blandede dig, for nogle minutter siden.

Jo. Sagde jeg og var ikke helt tryg ved det her, for jeg vidste ikke hvad de kunne finde på, for man høre sig meget om små ungebander her i byen. Men de kunne ikke ligne en bande, de lignede mere nogle skatere, for de havde alle tre meget løstsiddende bukser, og lidt for store T-shirtser på.

Den højeste af drengene var nok lige så høj som mig. Jeg er omkring en 177 høj og normal af bygning. De andre to drenge var næsten et hoved kortere end ham den højeste dreng. Og det var lidt svært at se på grund af deres løstsiddende tøj, om de var tynde, slanke eller havde en normal kropsbygning.

De stod lidt og hviskede, mens jeg kiggede rundt for at se, om jeg kunne komme ud herfra. Fik øje på en anden dør i den anden ende af bygningen, så jeg begyndte stille og roligt at gå der nedad.

HÆ! Hvor tror du skal hen, kom det fra den højeste af drengene.

Så jeg begyndte at løbe, og det var lidt pinligt, at en på 34 år skulle købe væk fra nogen på 15 - 16 år. Men man ved ikke, hvad de kunne finde på, man hører så meget om unge bander, og hvad de gjorde ved en. Og jeg vil ikke miste min mobil og nøgle til huset, så jeg løb så hurtigt jeg kunne. De tre drenge kunne ikke løbe så hurtigt igen, i de der løstsiddende bukser, de havde på.

Men jeg skulle ikke have vendt mig om, for at se hvor tæt på de var mig. For jeg lægge ikke mærke til et lille hul i gulvet, så jeg træder ned i det og så vælter jeg ned og lander på siden. Jeg skynder mig op af stå igen, men jeg når ikke langt, før de tre drenge får fat i mig. De får mig ned på betongulvet, og de to mindste sætter sig oven på mig, mens ham den højeste går rundt om mig, mens han får vejret igen.

Du troede lige du kunne stikke af fra os, sagde ham der gik rundt om mig, efter han have fået vejret igen.

Skal vi ikke tage hans tøj af, sagde en af de drenge, som sad på mig. Så stikker han nok ikke af fra os.

Hvorfor vil de tage mit tøj af, det vil jeg ikke være med til. Eller hvis jeg spurgte min pik, så ville den sige ja. Men det vil også være pinligt, ligge nøgen foran tre teenager drenge med stiv pik. Hvad vil de ikke sige, og de vil helt sikkert tage billeder af mig med deres mobiler, og sende dem rundt til deres venner.

Da de to, som sad på mig, prøvede at få min trøje af, råbte jeg op og sagde, de ikke skulle røre mit tøj. Men jeg kunne intet gøre, for de tre var stærkere end mig. Og efter lidt tumult på betongulvet, lå jeg nøgen og så op på tre teenage drenge, som stod med et stort smil og så ned på mig.

Ser man det, sagde ham den høje. Du har ikke en særlig stor pik, grinede han så sammen med de to andre.

Jeg svarede ikke. Det var pinligt og legge der på gulvet, se op på tre grinende teenage drenge, som helt sikkert have stiv pik på lige nu, men det kunne ikke ses på grund af deres bukser. Og der er sikkert også gemt lidt bøsse i dem, for hvorfor ville de ellers se mig nøgen, tænkte jeg. Og det fik så min pik til at røre på sig, og en, to og tre var min pik stiv.

Det fik de tre til at grine mere og de vidste ikke hvor de skulle kigge hen, men de kunne ikke lade være med at kigge på min stive pik på omkring 16 cm.

Lidt efter står de tre igen og hvisker sammen, hvor de så kigger på mig, hvor så ham den høje spørger. Hvad vil du gøre for at få dit tøj, nøgler og mobil igen?

Alt. Svarede jeg tilbage. Jeg vil ikke gå herfra splitter nøgen hjem, og så ikke kunne komme ind i mit hus.

De tre teenagere kigger på hinanden, hvor de så begynder at smide tøjet. Og min pik bliver mere og mere stiv, og en kildrende fornemmelse begynder at sprede sig i pikken, og presperm begynder at komme frem i reven.

Lidt efter stod tre teenager drenge nøgne foran mig, sikke et syn at se op på. Alle tre drenge var slanke, og med en pik, som var lige så stor og stiv som min. Og alle tre have også fjernet deres hår oven over deres pikke, som jeg selv også have gjort i går.

Hvis du sutter alle tre pikke, får du alt. hvis du kun sutter en, så får du tøjet. To pikke. Så får du også dine nøgler. Og tre pikke. Så får du også din mobil tilbage, sagde ham den høje dreng.

Fortsættes...
Kommentar