Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 3. Vesterhavet

Karakter: 5.0/12
Visninger: 7384

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Natursex og Trekant
Nicolai havde stadig ikke nævnt noget om Peter til sin mor og far. Der var faktisk ikke ret mange der egentlig vidste hvad han gik og foretog sig i "fritiden". Nicolai vidste ikke rigtig hvordan han skulle få det sagt, men det hastede vel heller ikke.

Nu skulle han til Vesterhavet sammen med Peter i en uges tid, og det var der jo ikke noget mærkeligt ved. Han sagde bare, at en af hans studiekammerater havde inviteret ham med en tur til Vesterhavet, hvor de skulle slappe lidt af efter eksamen. Den forklaring virkede og ingen fattede mistanke.

Hvorfor ville han egentlig ikke fortælle om Peter? Hvad kunne der egentlig ske? Ingen kunne vel have noget imod, at han nu havde fundet ud af hvordan tingene hang sammen, og han havde jo faktisk fået godt styr på sit liv. Det ville Nicolai overveje i løbet af sommerferien og måske kunne turen til Vesterhavet redde bod på en god forklaring.

Vejret var strålende. Solen skinnede og det var lige vejr til en rigtig strandferie. Nicolai havde tænkt meget over alle oplevelserne på kollegiet. Det havde været ret sjovt, og ikke mindst særdeles lærerigt. Det var stadig ret underligt, at være sammen med tre fyre på en gang, men det var jo nok fordi det var første gang.

Peter og Nicolai tog toget til Esbjerg og så tomlede de resten af vejen. Peter havde tomlet meget og var vant til det.

- Der går ikke 5 minutter, så er der én der har taget os med, sagde han. Og ganske rigtigt, ved fjerde forsøg standsede en tysk Mercedes med to unge fyre i. Vinduet rullede ned, og en fyr med et par af de nye RayBan solbriller stak hovedet ud og spurgte på tysk.
- Kender I vejen til Blåvands Huk strand?
- Ja, svarede Peter. Der skal vi selv hen. Kan vi køre med?
- Ja, selvfølgelig, svarede de. Hop bare ind.

Det var en overfed bil, og der var heller ingen tvivl om, at de to fyre i hvert fald ikke hav-de deres koner med. Der var mildt sagt andre ting i luften end kvindefisse.

- Hvor bor I henne? spurgte Peter på ret godt tysk.
- Vi har lejet et sommerhus nede ved stranden, og skal bo her i 3 uger, svarede ham der kørte bilen.

De var i øvrigt begge ret charmerende. Den ene, Heinrich, var lidt af en bodybuildertype. Omkring de 30 og ret stor, helt korthåret men et lille overskæg, men samtidig skægstubbe fra vistnok et par dage. Den anden, Jürgen, var lidt mindre og knap så gammel som Hein-rich, men også helt korthåret. Han havde helt blå øjne, næsten hvidhåret og med en over-krop der var næsten ligeså behåret som Peters. De sad begge kun iført nogle badeshorts, og Heinrich havde også en T-shirt på.

Så vidt Nicolai kunne se, da han lænede sig frem til forsædet, var de også begge ganske godt udstyret i de mellemste regioner.

- Nå, har I været i Danmark før?, spurgte Nicolai.
- Ja, ofte svarede Jürgen. Vi er her næsten hver sommer. Men vi er tit i København, hvor der sker lidt mere end her ved Vesterhavet.
- Er det kun jer to der er af sted?, nu måtte Nicolai vide om der var et eller andet mellem dem.
- I er da ret nysgerrige, svarede Heinrich og grinede. Ja, vi er også bøsser og har kendt hinanden i 12 år. Hvad med Jer?

Nicolai var rystet. Hvordan kunne han vide at de var bøsser, og hvad skulle han dog svare, men Peter var hurtig.

- Vi har ikke kendt hinanden ret længe, men det kan vi jo gøre noget ved. Men hvordan kunne du vide at vi også var bøsser?
- Jeg var da heller ikke helt sikker, svarede Heinrich, men hvis I ikke var, så skulle I nok fortælle det, og hvis I var det - ja, så er det jo en god oplysning og få, ik'? I øvrigt gik der jo ikke lang tid før vi blev målt og især vejet, vel?

Det kunne han jo have ret i, men alligevel. De nærmede sig stranden og det viste sig, at Heinrich og Jürgen ikke boede mere en 3-400 meter fra Peter og Nicolai. Bilen stoppede lige udenfor huset, og de fandt hurtigt ud af at de skulle mødes igen. Huset var ret hygge-ligt. Rigtig stråtag, ikke særlig stort, men alligevel rigelig plads til to. Stuen var ret hygge-lig med en stor åben pejs, højt til loftet hvor der var store bjælker og åbent op til en hems, hvor soveværelset var. Fra stuen var der et kæmpe vindue ud mod havet, og med en inte-ressant udsigt lige ned på stranden. Perfekt.

- Åh, hvor er jeg træt, sagde Peter. Skal vi ikke gå ned og bade?
- God idé, svarede Nicolai. Og i det samme kom han i tanke om, at han havde glemt sine badebukser.
- Skidt med det, grinede Peter. Så bader du bare uden. Der er da så mange nudister, så en fra eller til. Det er da også rart, når der endelig er noget kønt at kigge på - hvorfor så pakke det ind.
- Så skal du også bade uden, sagde Nicolai, ellers gør jeg det altså ikke. Og i øvrigt får jeg også stådreng bare jeg ser dig i badebukser.

De fik hurtigt pakket ud. Peter gik på toilettet og da han kom tilbage lå Nicolai på sengen uden en trævl på kroppen.

- Jeg kan da ikke gå der ned sådan, sagde han og pegede på pikken, som stod lige op i vejret. Jeg blev helt liderlig bare af at tænke på at jeg skulle bade nøgen sammen med dig.

Peter smed hurtigt underbukserne og hoppede op i sengen til Nicolai.

- Du er fandme en dejlig dreng, sagde han. Og hvorfor gå helt ned på stranden, når man ligeså godt kan blive her. Vandet løber jo ingen steder, men hvad med dig? Var det noget med lidt lir ovre hos tyskerne?
- Nej, nu har jeg jo dig, svarede Nicolai, og lagde sig ind over Peter. Ved du godt, at jeg elsker fyre med en behåring som din. Det virker ophidsende på mig, og nu hvor jeg ligger her er jeg klar til hvad som helst. Nicolai lagde sig ind til Peter, og kunne nu tydelig mær-ke Peters pik. Den var vist også klar til lidt af hvert.

Nicolai kyssede Peter, og kælede samtidig blidt omkring nosserne. De var varme, og pik-ken var helt hård. Den var ligeså stor som han huskede det, og Nicolai kunne allerede fornemme hvordan det var da Peter nænsomt bollede ham. Nu skulle det snart ske igen.

Peter kyssede Nicolais brystvorter, og sneg sig langsom nedefter for til sidst at nå pikken. Han væltede Nicolai om på ryggen og begyndte at massere og slikke samtidig med, at han nulrede brystvorterne. Nicolais åndedræt skælvede, og han kunne mærke, at han trængte ganske gevaldigt til at få tømt spermbeholdningen. Han mærkede Peters tunge arbejde og hvordan pikken grundigt blev behandlet efter alle kunstens regler. Peter suttede hurtigt på et par af sine fingre og snart var de på vej op i Nicolais varme og modtagelige røvhul. Nicolai kunne mærke, at han var klar til at modtage Peters kæmpepik. Men Peter ventede lidt og trak fingrene ud igen.

- Ikke så ivrig, sagde Peter. Vi skal nok nå det hele. Vi er jo lige kommet, og her bliver vi ikke forstyrret. Du skal nok få så meget pik, at du får svært ved at gå de næste par dage, sagde han og grinede.

Nicolai vendte sig om, så han også kunne deltage i sutteorgiet, og nu lå de begge med herlighederne i munden, og nød sommerferien. Hvad kan man forlange mere?

Det var lige før Nicolai var kommet i munden på Peter, men han beherskede sig og Peter vendte Nicolai om og bad ham lægge sig på knæ. Herefter førte han sin liderlige og store våde pik lige ind hvor pikken har det bedst. Nicolai stønnede lidt, men Peter var lige så blid og rolig som de første gange. Det var en skøn fornemmelse og inden der gik lang tid var Peter oppe på fulde omdrejninger. Den store pik gik helt i bund, og Nicolai nød det i fulde drag. Peter stønnede højere end han plejede og i det samme kom han i en pragtfuld udløsning, hvor den varme sperm væltede op i Nicolai.

Peter væltede om på sengen, og pustede ud samtidig med at han smilede til Nicolai og sagde at det havde været det bedste knald nogensinde.

- Du har altså bare en røv så lækker, sagde Peter. Og så er det bare rigtig. Det er simpelt-hen bare så skønt at kunne køre helt i bund. Der er ikke mange der kan tage min pik på den måde, men nu er der i hvert fald én og ham kan jeg oven i købet godt lide.

Nicolai lå og tænkte lidt. Det var dejligt med disse komplimenter, og det varmede dejligt at høre Peter godt kunne lide ham - men det gjaldt jo også modsat.

De lå og snakkede lidt, og det meste af Nicolais "begejstring" var efterhånden forsvundet.

- Hva' søren, sagde Peter og satte han sig overskrevs på Nicolai. Jeg syntes luften er gået ud af ballonen. Det må vi lige gøre noget ved.

Peter smurte massageolie udover Nicolais overkrop, og begyndte at kæle og massere. Det passede Nicolai helt fint. Han elskede massage, og især når udsigten til Peters krop var lige foran. Peter nåede længere og længere ned, og da han nåede Nicolais pik, tog han den atter i munden, og sagde.

- Jeg tror jeg masserer denne del af kroppen uden olie.

Så grinte han og arbejdede videre og da Nicolais pik var grundigt forarbejdet satte han sig igen ovenpå Nicolai, og sagde at nu var det op til ham, at trylle. Nicolai kunne tydelig mærke Peters røvhul. Han var klar til at modtage og ind kom pikken. Det gik nemt nok, og han kunne fornemme at det ikke ville vare længe før han måtte give los på de kødelige safter. Peter hjalp godt til, og der gik da heller ikke mange minutter før Nicolai eksplode-rede i en pragtfuld orgasme. Han trak sig ud, og Peter lagde sig ved siden af og gav lidt afslappende massage. Det var så afslappende, at Nicolai ikke opfattede det hele og pludse-lig vågnede han ved, at Peter kildede ham under næsen med en fjer.

- Så er der aftensmad, sagde han. Du har sovet i 2 timer.

Den aften sad de bare som et par nyforelskede foran pejsen, og så ind i flammerne. Tæt omslynget i sofaen, og kun iklædt ganske lidt tøj. Nicolai lå mellem benene på Peter og hans hoved støttede på det behårede bryst. Nicolai kunne ikke lade være med at kæle, og han lå og tænkte på hvad der skulle ske i ugens løb.

Efter morgenmaden løb de ned for at bade. Der var en del mennesker på stranden og flere andre badede uden badetøj. Det var friskt, og nu skulle de ud for at købe lidt ind, for de havde kun lige haft det allermest nødvendige med.

- Vi går over på gården her, sagde Peter. Der køber vi altid æg og grønsager. Det var en lille gård med lidt landbrug til. De havde en del høns, et par grise, nogle kalve og en 10-20 får. Derudover dyrkede de grønsager som de solgte til turisterne.

Da de kom ind på gårdspladsen kom der en gris farende lige imod dem, og bagefter en ung mand der råbte, at de skulle jage grisen tilbage. Nicolai og Peter sprang hen imod grisen, og den blev forskrækket og løb tilbage over imod stalddøren.

- Han hedder Søren, sagde Peter. Vi legede sammen da vi var mindre, men jeg har ikke set ham i årevis.

Søren kom ud fra stalden, og gik over imod Peter og Nicolai.

- Hej Peter. Hvad kan jeg hjælpe Jer med. Nu hvor I har hjulpet mig med grisen.
- Vi skal bare købe lidt forskelligt, sagde Peter. Lidt æg og nogle grønsager du ved.
- Ja, min mor har fortalt, at du skulle komme. Vi holder jo øje med huset når der ikke er nogen.

Vi fik æg og kartofler, men de andre grønsager var ikke klar, så dem kunne vi hente sene-re. De gik ned i byen for at handle resten ind og samtidig finde et par badebukser til Nico-lai - selvom Peter ikke mente det var nødvendigt.

Da de kom hjem begyndte Nicolai at lave frokost og Peter løb over efter de sidste grønsa-ger. Da han kom over på gården var der ingen folk. Han gik ind i stalden og der stod dyre-ne og åd og gryntede, og der stank af helvede til.

- Er der nogen?, råbte han, og Søren råbte oppe fra loftet, at han lige skulle kigge op. Han kravlede op af stigen og kiggede op på loftet. Han kunne ikke se noget, men da han vendte sig om så han Peter ligge henne i høet og spille pik.

- Hvor er din ven? spurgte han. Vil I ikke være med? Kan du huske da vi var drenge og du var på ferie?

Det kunne Peter godt. Det var altid spændende og komme over på gården, og hans mor og far mente at det var en sund beskæftigelse for en dreng. De skulle bare have vidst var han i virkeligheden lavede ovre på gården. Peter mindedes de gamle dage, og nu så han Søren ligge der med sin dejlige svulstige bondepik i hånden. Han havde trukket sin overall ned, og lå der med en blottet overkrop og uden underbukser.

- Ja, jeg går aldrig med underbukser under kedeldragten, sagde Søren. Det er så besværligt og det er også nemmere hvis man pludselig bliver lidt ivrig. Kan du huske når kalvene suttede den af på os?
- Ja, mon ikke, sagde Peter. Det glemmer jeg aldrig. Gør du det stadig med kalve?
- Ja, da. Der er ingen kan der sutte pik som en kalv.

Peter lagde sig ved siden af Søren og kiggede op i loftet. Hvad skulle han gøre? Det kunne da ikke skade at hygge sig lidt med Søren, det behøvede jo ikke at være det helt store, så han tog også sin pik frem og atter engang blev den komplimenteret.

- Det var dog en ordentlig krabat, sagde han. Den har sgu udviklet sig til noget af et mon-ster siden jeg sidst så den. Hvad har du dog gjort ved den?
- Nå, godt med fysisk arbejde og masser af motion, jo mere jo bedre, grinede Peter.
- Ja, det må jeg sige, svarede Søren. Hvor er din ven? Han virker ellers ret interessant og ikke uden evner? Jeg håbede på, at I begge var kommet herover, så vi lige kunne have lært hinanden lidt bedre at kende.
- Nej, sagde Peter. Han er ovre i sommerhuset og forbereder frokost.

Søren var helt hypnotiseret at Peters pik. Han kunne da heller ikke lade den være i fred, og han måtte simpelthen røre ved den, og som han sagde jeg skal vel også lige mindes de gamle dage, hvorefter han stoppede den i munden.

Det var en pragtfuld fornemmelse, at ligge der på høloftet og få den suttet af. Men i det samme kunne de høre nogen komme ind i stalden.

- Er der nogen? Det var Nicolai.
- Hva' gør vi, hviskede Peter, og tænkte på, at det jo ikke var så smart en situation det her. Den er lidt svær at forklare.
- Kom her op, råbte Søren, vi er oppe på loftet.
- Er du da sindssyg, hviskede Peter til Søren.
- Åh, pyt, der er da ikke sket noget.

Nicolai så, at de lå henne i høet, mere eller mindre afklædte.

- Hvad skuer mine øjne dog, sagde han.
- Ja, hvad mener du? svarede Søren, og grinede smøret. Vi hygger os lidt som i gamle dage. Peter og jeg er gamle "lege"-kammerater. Peter har tilbragt mange timer sammen med mig her på gården da vi var drenge, og de fleste gange har vi også hygget os her på høloftet, så jeg må nok tilstå at jeg har forført din ven.

Nicolai begyndte at grine.

- Det må jeg sgu nok sige. Så lader du mig stå og koge æg og skære pølse, og så ligger du bare her og kører den af med en flot bondemand. Tror du ikke jeg vil være med?

Peter grinede, og kunne godt se det komiske i situationen, og samtidig var han glad for at Nicolai tog det pænt. Søren havde forklaret det på en god måde. Nicolai var ikke lang tid om, at komme på linie med de andre.

- Hvad siger I til, at én af jer boller mig, og den anden sutter den af på mig, sagde Søren efter de havde ligget og gnedet lidt på hinandens pikke. Faktisk har jeg tit drømt om, at have to fyre på én gang.

Det kunne Nicolai tale med om, for det havde faktisk været lidt af en oplevelse, og der var da heller ikke langt fra idé til handling.

Det blev Nicolai der fik æren af at bolle Søren, og så tog Peter sig af den anden del. De lagde sig ned i høet, og Nicolai kom godt fra start. Han fik hurtigt placeret sig, så han kunne få pikken godt plantet i røven på Søren. Søren lod til at nyde hvert sekund, og det var da heller ikke som om det var noget nyt for ham. Han vidste godt hvordan det var, og han nød hver gang Nicolai pressede og stødte pikken i bund.

Alt imens var Peter godt i gang med forsiden. Den fik heller ikke for lidt, og mens de lå der og høet stak og kradsede dejligt alle steder kunne Nicolai mærke at det var ved at komme. Det smittede af på Søren og han kunne også mærke at der snart skete noget, og i det samme væltede spermen ud fra Søren i store kaskader, og samtidig trykkede Nicolai den af oppe i røven på Søren, så han helt fik krampe i underlivet.

Efter frokost lagde de sig ud på terrassen for at nyde solen. Peter havde været forudseende og taget et par af de let kulørte blade med. Det var jo hyggelig nok, når man godt kan lide lidt af det frække. De havde tændt for radioen, så de kunne høre musikken udenfor.

Terrassen var hegnet ind, og man kunne ligge helt ugenert, så de lå begge uden tøj på. Nicolai lå på maven og forsøgte at sove lidt, men i virkeligheden lå han og tænkte lidt over episoden ovre hos Søren. Tænk at Peter havde bollet med Søren lige fra han var barn. Det var da egentlig en meget sjov tanke, og selvom de nu var voksne kunne de blive tiltrukket af hinanden.

Solen bagte ned, og det var mindst 40 grader. Ingen vind, og sveden haglede af kroppen. Det måtte snart være tid til en badetur. Peter kom over og sad på fliserne ved siden af Nicolai. Han kørte en finger ned langs rygraden, og Nicolai kunne mærke sveden. Finge-ren og hånden nåede helt ned til balderne, og også længere ned. Det var ret behageligt.

- Hvad syntes du om Søren? Var han ikke meget sød? Han bor der ovre sammen med sin mor, men han har sin egen lejlighed. Han er hverken gift eller kommer sammen med no-gen. Han er vist nok lidt af en særling her på egnen, men han vil vist ikke rigtig være ved at han nok er bøsse.
- Jo, han er da meget sød. Jeg lå og tænkte på, hvordan det var at være sammen med en fyr, som du har kendt lige fra barn.
- Det er faktisk ret dejligt. Der gik ikke 2 minutter, så lå jeg henne ved siden af ham, og jeg havde nøjagtig de samme følelser som da jeg var barn. Jeg var ikke tiltrukket af ham på samme måde som til dig, men alligevel var der noget ved ham. En tryg fornemmelse, hvor man kender hinandens kroppe ret godt - måske ligesom vi får det om 20 år.
- Men hvordan kunne han vide, at du stadig var interesseret i ham?
- Det vidste han vel heller ikke, men vi kender jo hinanden så godt at han mente jeg nok ville sige fra, hvis det var sådan.

Alt imens vi snakkede gled Peters fingre rundt på kroppen af Nicolai. Endnu engang kun-ne man mærke, at der var noget i luften, og da Nicolai vendte hovedet og kiggede ned, kunne han da også se lige ned på Peters pik der atter stod rank og flot. Nicolai lagde sig ned til Peter på et tæppe, og der lå de og kælede lidt for hinanden, men pludselig blev de overrasket af Heinrich og Jürgen, som stod ved hegnet og betragtede dem.

- Det ser da eller hyggeligt ud, sagde Heinrich og grinede.
- Ja, sagde Jürgen, vi tænkte om I måske gav en kop kaffe, men det kan jo være vi må nøjes med tilbehøret.

Peter og Nicolai satte sig op, og ingen kunne være i tvivl om, at deres kaffe inden længe ville have været med "fløde".

- Ja, men kom da bare ind. Vi gir' en kop mokka med det hele, sagde Peter og grinede, samtidig med at han rejste sig og forsøgte at dække over sin stive pik.
- Du behøver ikke at gemme herlighederne, vi ved godt hvordan en pik ser ud, sagde Hein-rich, hvorefter Peter tænkte at det jo egentlig var rigtig nok. I øvrigt var de jo også blevet taget på fersk gerning.

Peter gik ind for at lave kaffe og Jürgen gik med, for at hjælpe. Nicolai havde fået bukser på, og han havde sat sig hen til bordet. Heinrich stod og kiggede udover vandet, og da han vendte sig om kunne Nicolai se, at også han havde et jern på i bukserne.

- Nå, sagde Nicolai, det er åbenbart ikke kun os som er stive for neden. Du blev måske helt inspireret.
- Ja, svarede Heinrich, det er da klart når man ser jer ligge der og hygge og man bagefter ser verdens største pik på Peter. Så kan det godt mærkes i bukserne.

Heinrich kom hen til bordet, og tog Nicolai på skuldrene og masserede dem lidt, samtidig med at han kørte den ene hånd ned over Nicolais mave ned til kanten af hans bukser.

- Gør det noget hvis jeg mærker? sagde han, og stak hånden længere ned og fik der fat i Nicolais stadig stive pik. Det må jeg nok sige, hvor længe holder stivelsen sig? sagde han og grinede. I er et par rigtig søde fyre, og Jürgen og jeg spekulerede på, om I måske kunne tænke Jer at være lidt mere sammen med os. Vi trænger til lidt adspredelse, og lidt nye ideer og tanker.
- Jo, men skulle vi ikke lige få den kop kaffe først, sagde Nicolai og skulle til at rejse sig. Men han blev holdt nede i stolen.
- Jeg tror allerede showet er begyndt, svarede Heinrich og pegede ind i huset, hvor Peter og Jürgen stod tæt sammen og kyssede hinanden særdeles inderligt.
- Kom dog herud, råbte Nicolai. Er I skabsbøsser, eller må vi ikke være med?

Så kom de ud på terrassen, og inden de så sig om lå alle fire på tæppet og var i fuld gang. Det var to ivrige tyskere, som åbenbart havde lyst til noget frisk dansk kød. Der var heller ingen tvivl om, at de trængte til at blive bollet godt og grundigt, og der gik heller ikke lang tid, før både Peter og Nicolai var godt i gang.

- Hvad med et futtog, spurgte Peter, og lagde fluks røv til, hvorefter Heinrich sprang på. Nu hang de alle fire sammen og kørte rytmisk indtil det hele udløste sig og spermen flød ud over det hele.
De var meget ivrige kyssere, og da de alle fire efterfølgende lå på tæppet og slappede af i solen kunne hverken Heinrich eller Jürgen lade de to danskere være i fred. Efter et stykke tid faldt de alle i søvn, og de lå stort set i en stor klynge.

De blev til aftensmad og det viste sig, at det var to særdeles tiltalende fyre, som kendte til lidt af hvert, og som havde prøvet ret meget i denne verden. Senere på aftenen kom Søren også over, og det hele endte med at de alle sov sammen denne nat - efter endnu indtil flere gymnastiske påfund.

Alle fem var meget sammen i resten af ugen. Der var ofte brug for "ekstra grønsager" ovre fra gården og tyskernes hus blev besøgt indtil flere gange. De aftalte efterfølgende, at de snart skulle ses igen.

Den gode ferie sluttede hvor den begyndte, og det var efterhånden ved at være en "traditi-on" der skulle holdes ved lige. Endnu end god oplevelse var fuldbyrdet, og endnu en kop Cappuccino blev drukket på Café Rusticana.

Peter og Nicolai holdt sammen. De passede godt til hinandens temperamenter, og ikke mindst deres lyster var godt afstemte.
Nicolai fik fortalt sine forældre hvordan tingene hang sammen, og det viste sig slet ikke at være så problematisk, som han havde frygtet - faktisk vidste de mere end han regnede med.

- Vi kan jo ses oppe hos dig på lørdag, råbte Peter, mens han cyklede af sted.
- Ok, svarede Nicolai, kom tidligt for jeg har noget jeg skal vise dig.
Kommentar

Navn:Baggy-boys
Dato:28/09 2014
Ja så mangler vi kun de sidste 14 kapitler om Nicolai, og holder forholdet til Peter mon, nok ikke :-P