Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 4. Følerser i vildrede

(Cafe Rusticana - 3. Vesterhavet)

Karakter: 5.3/7
Visninger: 5810

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge og Aldersforskel
4. Følelser i vildrede

Det blæste kraftigt, og regnen trommede på ruden ind til Nicolais lejlighed. Det var ret mørkt, og efteråret havde allerede sat sit præg på omgivelserne. Træernes blade var gyldne og det blev tidligt mørkt. Klokken var fem, og Nicolai sad og forberedte sig på en anatomiforelæsning, men han havde svært ved at koncentrere sig.

Der var gået et stykke tid, hvor Peter og ham ikke havde set hinanden. Faktisk havde de ikke rigtig været sammen siden turen til Vesterhavet. Hvad var der sket, siden et eller andet var gået galt. Der var selvfølgelig også sket meget i den sidste tid, og det kunne da også være at Peter trængte til en pause. Mon det var forbi? Mon han havde fundet en an-den, eller hvorfor havde han ikke ringet tilbage. Der var ikke andet end den rådne telefon-svarer at snakke med, og det var ikke altid nok.

Nej, det kan ikke passe at alt det de havde haft sammen var forbi. Nicolai havde knyttet sig til Peter, og de havde det altid ret sjovt og hyggeligt, ikke mindst når de elskede. Det måtte ikke være forbi, nu måtte der gøres noget.

Telefonen ringede. Det var hans mor, som bare ville høre hvordan det gik. Hvad skulle han svare på det åndede spørgsmål, hvor man jo uanset hvordan man i virkeligheden hav-de det, svarede at det gik godt.

Måske var der sket Peter et eller andet. Nej, så ville han da have ringet. Måske var han syg. Nej, det kunne heller ikke være det, men hvorfor havde han ikke hørt fra ham. Det pinte ham mere og mere, og det begyndte at gå ud over han koncentrationsevne, også ude på uni. Han var flere gange blevet spurgt om noget, hvor han slet ikke havde hørt spørgs-målet.

Det kunne ikke blive ved med at gå. Nu måtte han vide hvad der var galt, og om deres forhold blot var historie eller hvad.

Nicolai skulle lige ned i byen for at hente en bog han havde bestilt, men som han ikke havde haft tid til at hente før nu. Og så skulle han lige i banken inden de lukkede, selvom der ikke var mange penge på kontoen.

Efter at have ordnet de forskellige ærinder kørte han forbi Café Rusticana. Der var lys derinde, men han havde slet ikke lyst til at gå derind. Tænk også hvis han mødte Peter derinde, måske med en anden fyr. Hvad skulle han så gøre? Nej, det hele var for uover-skueligt. Han ville køre ud til Peter stedet for, så kunne de to sidde i ro og fred.

På vej derud kom han forbi kollegiet, og kom i det samme i tanke om, at Jakob havde lånt en Cd’er af ham til festen, men at han aldrig havde fået den tilbage. Jeg kører lige forbi, og ser om han er hjemme, måske ved han noget om Peter, tænkte Nicolai, og svingede ind til kollegiet.

Han satte cyklen udenfor i et af de mange cykelstativer. Indenfor lugtede der af mad, hak-kebøffer og stegte løg, som om hele kollegiet skulle have det. Han bankede på døren ind til Jakob, og der gik et stykke tid inden døren gik op. Jakob kiggede ud. Han havde sovet, og så ret træt ud.
-Forstyrrer jeg, spurgte Nicolai forsigtigt, for måske havde han besøg. Der var også ret mørkt derinde kunne han se.
- Nej, overhovedet ikke, svarede Jakob, og åbnede døren så Nicolai kunne komme ind. Jeg har bare været på arbejde i nat, og så kom jeg lidt sent i seng, så jeg har bare sovet indtil nu, men jeg skulle faktisk have været op noget før.

Han havde en badekåbe på, og han havde vist ikke noget inden under, så vidt Nicolai kun-ne fornemme. Han var stadig ret solbrændt, måske gik han i solarium. Han så alligevel lidt forfjamsket ud, med morgenhår og små øjne, men ellers lignede han sig selv.

- Nå, sagde Jakob, hvordan går det så? Kan du få tiden til at gå? Eller hva'?

Hvad mente han. Var det noget med Peter at gøre, eller var han bare høflig.

- Jo tak, svarede Nicolai. Det går såmænd da meget godt - tror jeg nok, røg det ud af ham - for hvad skulle han egentlig sige.

- Hvad mener du, spurgte Jakob. Er du ked af det, eller er der sket noget? Er det Peter der er en nød, eller er det noget helt andet?

- Åh, svarede Nicolai. Jeg ved ikke hvad der sker mellem Peter og mig. Jeg har ikke kun-net få fat på ham siden vi kom hjem fra ferie, og nu har jeg bildt mig ind, at han er sur på mig, eller har fundet en anden. Ved du noget?

Jakob sagde ingenting, men kiggede lidt rundt i værelset. Det gik uendelig lang tid efter Nicolais overbevisning. Så kom han over til Nicolai. Satte sig ved siden af ham, og kørte hånden igennem hans hår, idet han grinede og sagde:
- Nej, jeg tror ikke Peter er sur på dig, men han har nok har lidt rigeligt om ørerne, og lidt mere at tænke på end normalt. Alt det med dig, og så hans broder der kom ud for den trafikulykke.

Nicolai havde ikke hørt om den ulykke, og faktisk vidste han slet ikke at Peter havde en bror. Hvorfor havde han ikke ringet og fortalt det, så kunne han jo have støttet og hjulpet med et eller andet.

- Men han har vist også set lidt til en anden fyr, sagde Jakob. En han tidligere har kommet sammen med. Han var vist ret forelsket i ham tidligere, men så gik det skævt, og så har vi ikke hørt om ham siden han mødte dig. Vil du ikke have en kop te eller en øl?

- En øl, tror jeg, svarede Nicolai .

Jakob gik ud i køkkenet for at hente et par øl. Nicolai tog sit overtøj af, satte sig i sofaen og vidste ikke rigtig om han skulle le eller græde. Var han allerede blevet vraget? Ham som mente alt var godt, og at Peter og ham passede helt fint sammen. Det var næsten ikke til at holde ud.

Peter kom tilbage, satte et par øl på bordet.

- Jeg går lige hurtigt i bad, sagde Jakob. Så vågner jeg nok lidt mere. Er det ok?
- Ja, ja, svarede Nicolai.

Jakob smed badekåben, og ganske rigtigt havde han intet inden under. Han var stadig ret flot. Ligeså flot som han huskede.

Nicolai sad og kiggede ud i luften, og kunne slet ikke tænke. Hvad var det hele for noget?

- Nicolai, lød det fra badeværelset. Kom lige.

Nicolai rejste sig, og gik derud. Der var helt fyldt med damp, og Jakob stod under bruseren med sæbe over det hele. Nicolai kunne ikke få øjnene fra Jakobs pik, som bare stod lige lodret op. Det var ligesom om han blev hypnotiseret af den.

- Ja, den er oppe på mærkerne. Især når den får besøg af flotte fyre. Smid dog tøjet, sagde Jakob, og få et dejligt varmt bad - du trænger sgu til det. Kom nu, det er der da ikke noget galt i, eller er det for meget for dig?

Nicolai vidste ikke rigtigt. Hvorfor skulle det være for meget. Han kunne da selv sige stop, hvis han mente grænsen var nået.

Han fik hurtigt smidt tøjet, og stod nu sammen med Jakob under den varme bruser. En ivrig fyr, og en ret liderlig pik.

- Nu skal jeg vaske dig på ryggen, sagde Jakob, og begyndte at sæbe Nicolai ind. Han masserede hans skuldre og længere ned ad ryggen. Så kom han ned til balderne, hvor han rolig førte hånden ind mellem benene så han kunne få fat i nosserne.

Nu steg safterne også i Nicolai. Pikken blev større og større, og han nød det faktisk. Det var dejligt, at der var en der tog sig af en. Nu stod Jakob helt tæt ind til Nicolai, og han mærkede pikken mellem balderne. Jakob vendte Nicolai om. Tog ham om hovedet og kyssede ham inderligt. Nicolai lod stå til, og nød det faktisk også, dog uden selv at være specielt aktiv.

De to pikke klemte hinanden, og Nicolai kunne mærke, at han blev ret opstemt, og han tog fat i Jakobs pik. Han mærkede en lang og slank pik, men særdeles stiv. Han kyssede Jakob igen, og sank i det samme ned på hug, for at give Jakob lidt kødelig massage som gen-gæld.

Jakob så ud til at nyde det. Pikken var dejlig at røre ved, og det var skønt at sutte den af mens det varme vand fossede ned over en. Jakob stønnede og Nicolai kunne fornemme, at der i virkeligheden ikke var langt igen. Han rejste sig, og spurgte Jakob og de ikke skulle lægge sig lidt ind. De tørrede sig hurtigt og kort tid efter lå de i Jakobs store seng.

Jakob sagde, at han ikke ønskede at lave rav i deres forhold, men omvendt kunne de vel godt have en lille hemmelighed sammen. Var det forkert, eller er det ok. Det kunne Nico-lai ikke rigtig finde ud af, men nu var han jo midt i det, og så kunne han jo ligeså godt nyde det, og så var det vel ok.

Jakob rakte ind under sengen, og tog en dildo frem.

- Har du prøvet sådan en før, spurgte han, og grinede. Det er jo ikke altid man kan få den reelle vare, hvorefter han grinede og holdt dildoen hen til Nicolai. Det var en ordentlig en, med nosser og det hele. Den var helt året, så det lignede en rigtig mandepik af dem der vil noget.

Nicolai måtte indrømme, at han ikke havde prøvet en rigtig dildo men han havde forsøgt sig med gulerødder stedet. De var lidt hårde, men effekten var god nok.

Jakob vendte sig om, så Nicolai kunne få hans pik i munden, og omvendt. I det samme stak han dildoen op i sit røvhul.

- Kan du ikke styre dildoen imens spurgte Jakob, så ville det være helt skønt. Du skal nok få lov at prøve, hvis du har lyst.

Jakob var god til at slikke, og sutte og han var meget blød i sine bevægelser. Han massere-de og kørte forhuden helt tilbage og kørte forsigtigt pikken ud og ind ad munden. Det var helt vidunderligt, og Nicolai kunne næsten ikke koncentrere sig om dildoen, som stak ud af røven på Jakob.

- Åh, hvor er det lækkert, sagde Jakob, idet han tog Nicolais pik ud af munden. Vil du bolles af mig? Har du ikke lyst til noget rigtig mandepik? Så skal du bare giv mig chancen. Jakob grinede igen, men på en hyggelig og venlig måde.

Nicolai lagde sig på knæ, og inden han så sig om var Jakob i gang med at sutte hans røv-hul. Åh, hvor var det dejligt. Det var utroligt ophidsende at mærke tungen søge omkring dette meget følsomme sted. Så kunne han mærke, at Jakobs pik gjorde klar til forøget aktivitet. Langsomt gled den ind i varmen, og Nicolai kunne høre Jakob stønne af velvære. Den kom på plads, og nu begyndte han at køre ud og ind. Det var lige ved at være for meget, og i det samme kunne han høre og ikke mindst mærke at Jakob kom i en gevaldig udløsning. Den varme sperm sprøjtede op i Nicolai, og alt imens pumpede Jakob stille videre.

- Åh, hvor var det altså bare skønt, stønnede Jakob, og holdt blidt om Nicolais hofter. Læg dig lidt på siden, så jeg lige kan slappe lidt af, og stadig nyde dig lidt indefra.

Han var meget anderledes at bolle med end Peter, men det var svært at sige hvad der var bedst. De var gode på hver deres måde.

De lå lidt, hvorefter Jakob atter begyndte at røre på sig. Han begyndte at massere Nicolais nosser, og især pikken blev varmet op. Du skal jo ikke snydes, sagde han, og vendte Nico-lai om på ryggen, hvorefter han gik i gang med at massere ham på hele kroppen. Han smurte creme på og masserede rigtigt, som om han levede af det til dagligt. Nicolai nød det, og da han havde masseret hele kroppen og sluttede af ved pikken, så blev det atter en gang mundmassage.

Efter et stykke tid, hvor Jakobs tunge og mundhule grundigt havde æltet Nicolais pik satte han sig op.

- Nu er det din tur til en rigtig rideoplevelse - altså bortset fra at du skal være hest, sagde Jakob, og satte sig overskrævs på Nicolai, og lod langsomt Nicolais pik glide ind i el-skovsgangen.

Nicolai kunne mærke, at han var vant til at modtage en pik eller også var han bare blevet godt udboret efter den store dildo. Det var ret skønt, og Jakob bevægede sin krop i et be-hageligt tempo, så Nicolais pik langsom gled ud og ind.

Nicolai var efterhånden ret meget oppe på mærkerne og inden han så sig om, var den der - udløsningen - og også han kom i et gigantisk springvand oppe i Jakob. Han kunne mærke hvordan spermen pumpede ud og hvordan han næsten fik krampe af at pumpe sperm ud. Det var dejligt igen med den ægte vare. Selvom han nok havde onaneret en hel del på det sidste, så er der jo ikke noget der kan hamle op med et rigtigt menneske, og især en dejlig maskulin mandekrop med dertilhørende pik, store nosser og et varmt hul.

Da de efterfølgende lå ved siden af hinanden, kunne Nicolai mærke, at Jakob lå og kørte lidt på sin egen pik.
-Har du ikke fået nok, spurgte Nicolai, og satte sig ovenpå Jakob. Nu er det dig der er hest, og så lod han atter Jakob komme indenfor i varmen.

Nu skulle der arbejdes lidt mere intenst, og Jakob ville gerne "ride" vildt som han sagde. Lad det gå lidt raskere, hvorefter Nicolai sørgede for at pikken og Jakobs nosser fik hvad de havde fortjent, inden han atter eksploderede oppe i Nicolai.

Nu var festen slut. De lå længe os snakkede, og ikke mindst om andre fyre, men i særde-leshed om Peter.

Nicolai fik en hel del at vide om Peters tidligere forhold, og om hvordan Peter og Jakob engang havde været sammen og elsket en hel nat. De skulle se hvor mange gange de i virkeligheden kunne få udløsning og hvor mange forskellige måder det kunne gøres på . Det havde været ret sjovt, selvom det til sidst mere var et forsøg på, at nå flest mulige gange og ikke så meget om hvor dejligt det er at elske og være tæt sammen.

Klokken var efterhånden mange, og de var kommet frem til, at de begge ville tage ud for at besøge Peter. Så kunne de også få snakket ud, og Peter kunne måske finde ud af, at Nicolai var mere end bare en bolleven. Han kunne blive en ven for livet, og så kunne han måske se og få slået den gamle forelskelse ud af hovedet.

Det regnede stadig, men de kom hurtigt ud hvor Peter boede. Han havde en dejlig lejlig-hed, som han havde overtaget efter sin mormor da hun var kommet på plejehjem. En større herskabslejlighed i en meget gammel ejendom. Han havde lejet et par værelser ud til en anden studerende, Erik, da han havde brug for pengene mens han studerede.

Nicolai havde aldrig mødt Erik, men kun hørt at han var en rigtig læsehest, som stort set ikke lavede andet.

Det var Erik der åbnede døren da de ringede på. Peter var ikke hjemme, men efter Eriks udsagn ville han komme hjem om 5-10 minutter, for han havde ringet og sagt at han nok skulle lave mad, men at han var blevet lidt forsinket.

De kom indenfor, og gik med ud i køkkenet, som var ret stort, lidt gammeldags indrettet, men med masser af atmosfære. Der var en rigtig spisekrog med et stort bord og en hjørne-bænk. Hen over bordet hang to grønne lamper af de der kendte.

Erik så helt anderledes ud end Nicolai havde forestillet sig. Han var ikke så stor, mørkhå-ret og næsten karseklippet - lidt for kort efter Nicolais mening. Han var lidt kraftig, men havde ellers en flot krop. Og bulen i bukserne - ja, den beviste i hvert fald at der var tale om et hankøn.
Gad vide om han havde fået værelserne på grund af bulen i bukserne. Peter har garanteret været helt paralyseret af de eventuelle muligheder en sådan bule kunne give.

Nicolai sad pludselig og tænkte på, om Erik var bøsse og om han og Peter gjorde det sammen. Måske var det derfor Erik aldrig var hjemme, når Nicolai havde været her ude hos Peter. Nej, nu kunne han vist få alt ud af ingenting.

De fik en kop te mens de ventede, og Nicolai lugtede til Erik da han satte kruset over til ham. Han brugte da vist den samme parfume som Peter, eller var det nu også noget han bildte sig ind.

Døren i entreen gik op. En taske blev smidt i gangen, og Peter råbte hej.

- Du har besøg, råbte Erik tilbage, Nicolai og Jakob, vi sidder ude i køkkenet.

Der gik lidt tid, og Peter gik først ind i soveværelset hvorefter han kom ud i køkkenet.

- Det er sgu længe siden, sagde han henvendt til Nicolai. Hvordan går det? Du må sgu undskylde, at jeg ikke har opsøgt dig, men der har altså været ret meget. Jeg ved det er for dårligt, og jeg ved også at jeg burde have haft ringet tilbage på alle de beskeder du har lagt på svareren. Jeg har faktisk ikke rigtig nogen ordentlig forklaring, jeg er bare ked af det, og til sidst blev det helt pinligt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, og måske var du slet ikke interesseret i mig længere.

Han skulle lige vide, hvor meget jeg har længtes efter ham, og han skulle da også lige vide, at jeg ikke bare går ud og finder en anden, tænkte Nicolai. Og i det samme kom han i tanke om at han jo for mindre end én time siden havde ligget og elsket med Jakob. Nå, måske var han ikke bedre selv.

- Det går nok, svarede Nicolai. Jeg kunne bare ikke forstå hvorfor jeg ikke hørte noget, og faktisk har jeg haft det utrolig dårligt. Så kørte jeg ud til Jakob, og vi snakkede det hele igennem og det var faktisk meget godt at blive trøstet lidt.

- Nå, svarede Peter, var han så god til at trøste? Og så grinede han smøret - du udnyttede vel situationen, sagde han henvendt til Jakob. Nå ja, hvem ville ikke gøre det, når der kommer sådan en flot fyr ind ad døren som Nicolai, og ligefrem ønsker at blive trøstet, hvorefter han gik hen til Nicolai, gav ham et velfortjent kys, og et klem på indersiden af låret.

Det var ligesom om, at han allerede vidste at vi havde været sammen. Måske var det en ret almindelig måde at trøste folk på i bøssekredse.
De satte sig ind i stuen, og Peter satte lidt musik på. De snakkede om lidt af hvert, og efter et stykke tid kørte Jakob videre.

- Skal vi ikke lave noget mad, og sidde og hygge os lidt, og så få talt ud om alt hvad der er sket i den sidste tid, foreslog Peter.

Det gjorde de. Svinekoteletter i tomater, champignonsovs og med ris. Det var ret hygge-ligt, og det var faktisk også hyggeligt at møde Erik.

De fik en Irish Coffee, og en til, og tiden gik, og efterhånden var klokken halv to om nat-ten. Bliv da her og sov, sagde Peter. Det er da heller ikke et vejr at køre ud i nu.

De gik i seng, og lå faktisk og snakkede et par timer, hvorefter de blev enige om at sove. De skulle begge på uni i morgen, og hvis de bare skulle være lidt friske måtte de hellere få sovet resten af natten.

Peter lagde sig ind til Nicolai. Det var ret hyggeligt, og alt var næsten som før. Nicolai kunne ikke sove, og han lå og tænkte på, om det hele nu igen var godt eller om der var sket et eller andet knæk mellem dem.

Peter vendte sig om på ryggen. Det var som om han ikke sov.

-Sover du, hviskede Nicolai. Og håbede på, at han ville svare nej - men det gjorde han vist.

Nicolai lagde sig om på siden, tæt op ad Peter, og med armen på den behårede brystkasse. Nu kunne han tydeligt mærke, at han havde lyst til Peter, og helst nu. Han rørte forsigtigt ved hårene, og kørte hånden ligeså langsomt ned langs maven, og ned til skridtet. Til hans store overraskelse mærkede han en gevaldig stivert, og i det samme væltede Peter sig over Nicolai, og grinede.

- Du er sgu da en værre en. Kan du ikke holde fingrene fra en træt studerende, som skal have sin nødvendige søvn for at kunne yde sit bedste i morgen.

- Næ, sagde Nicolai. Jeg kan ikke vente til i morgen. Jeg vil have det bedste nu, hvorefter han satte sig overskrævs på Peter. Hurtigt gled pikken op, og han red løs, som han også havde reddet på Jakob for ikke så mange timer siden. Peter til gengæld var ret godt med. Han havde vist ikke fået den kørt af i et par dage, så han var helt vild.

- Åh, jeg må have dig bagfra, sagde han til Nicolai, og så var det bare op på knæene og røven i vejret. Peter kom hurtigt på plads, og den fik ikke for lidt. Hele den store dejlige pik kørte livligt ud og ind, og Nicolai kunne tydeligt mærke forskel. Peters pik var noget større end Jakobs, men det var dejligt alligevel. Nicolai forsøgte samtidig at køre pik sin pik af, men det var ikke så let.

Det var skønt at mærke Peter oppe i sig, og det var dejligt at det hele nu igen var som før. Der gik ikke lang tid før Peters udløsning kom, og han næsten hylede og stønnede så højt at man blev helt flov.

- Så kan I godt spare på kræfterne derinde, råbte Erik ude fra gangen. Han havde hørt at det gik livligt for sig.

- Åh, råbte Peter, du er jo bare misundelig, men det er der også grund til, for en fyr som Nicolai - dem er der ikke mange af. Peter tog fat i Nicolais pik og begyndte at køre blidt.

Det er dejligt, at du tog dig sammen og kom ud til mig. Jeg ved ikke hvad der er gået af mig det sidste stykke tid, sagde Peter, og lagde sig ind over Nicolai for at tage hans pik i munden. Han suttede livligt, og alligevel på en måde så man kunne mærke spændingerne stige i kroppen. Så skete det. Peter havde taget pikken ud af munden, og tro det eller ej - det sprøjtede helt op på væggen.

Nej, da, sagde Peter, sikke noget svineri - skal du absolut svine væggene til og så grinede han igen. Nå hvad fanden, det er jo ikke første gang den er blevet klatmalet.

Så faldt de i søvn og begge sov til vækkeuret stod og dansede på natbordet ved siden af sengen. Åh, det var ikke lysten til at stå op der drev værket, men det var alligevel ligesom om, at kroppen havde fået en vitaminindsprøjtning af en eller anden slags - og det havde den jo egentlig også.

Nicolai gik ud på badeværelset, og her var Erik allerede i bad.

- Kom bare ind, råbte han. Du har jo nok tidligere set en nøgen mand, eller er du meget genert?

- Nej, det generte er efterhånden falmet lidt, svarede Nicolai og gik ind for at børste tæn-der.

Erik stod og sæbede sig ind. Forhænget var ikke engang trukket for, og han var vist heller ikke af den generte type, for han vaskede sig da godt og grundigt omkring pikken.

- Ja, den skal jo være ren og pæn, sagde han, og grinede lidt. Man ved jo ikke hvad dagen byder, og så skulle der jo nødigt hænge snavs i kanterne, vel. I havde det nok hyggeligt i nat, hva' - hele huset vågnede jo da I gik amok i soveværelset. Går det altid sådan for sig, spurgte Erik.

Nicolai vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, men hvorfor ikke være ærlig og sige sand-heden.

- Nej, nok ikke hver gang, men hvis der går lang tid imellem, så bliver man jo lidt ivrig, men det kender du vel også til, ik'?

- Jo, jo svarede Erik, mens vandet fossede ned over ham. Kunne du ikke tænke dig at køre den af på mig, spurgte han så. Jeg har sgu egentlig aldrig prøvet at få en anden fyr til at drive værket.

Nicolai var helt paf. Han vidste ikke hvad han skulle svare, og hvordan han skulle tackle denne situation, men inden han så sig om råbte Erik ud til Peter.

- Er det i orden, hvis Nicolai lige ordner mig - det er jo, som du selv sagde, ikke så tit der kommer et ordentligt mandfolk her i huset.

Der blev ikke svaret, måske var Peter faldet i søvn igen.

- Han er nok nede hos bageren efter morgenbrød, sagde Erik. Så sker der nok ikke noget ved det. Hvad siger du? Kunne du ikke lige prøve at vække lidt bøsseinteresse hos mig - måske er jeg i virkeligheden bøsse inderst inde, jeg ved det ikke rigtig.

Nu stod Erik lige ved siden af, og han lod sin hånd glide ned over ryggen på Nicolai, og videre ned over ballerne.

- Ja, der er sgu et eller andet ophidsende ved mandeballer, sagde han, og kiggede ned på sin egen pik, som allerede stod lige ud i luften.

Nå ja, tænkte Nicolai, hvorfor ikke - han ser jo ikke så dårlig ud endda, og hvorfor ikke hjælpe ham i gang med et rigt og oplevelsesfyldt bøsseliv. Så knælede han ned og tog pikken i munden.

- Er du vild i varmen, gispede Erik. Hold kæft hvor er det lækkert. Der er sgu aldrig nogen af de piger jeg har været sammen med, der har været villige til det der, og så gør du det bare sådan uden videre.

- Ja, svarede Nicolai. Det giver den bedste oplevelse, hvis man da ikke ligefrem får lov at komme op i elskovskanalen, men det får du altså lov at vente med.

Der gik ikke lang tid før Erik gispede som en anden gravid kvinde der er ved at føde, og i det samme sprøjtede der sperm udover hænderne og opad maven på Erik.

- Det må jeg nok sige, svarede han. Det kunne man da godt forfalde til i ny og næ. Har du været bøsse længe, spurgte han efterfølgende, eller er du også først begyndt her på det sidste?

- Ja, svarede Nicolai, jeg er faktisk også startet ret sent, men så er der jo bare så meget mere at indhente, ik'?

Så gik døren i entreen. Peter havde hentet friske rundstykker.

- Er I ikke færdige derude endnu. Nu skal du ikke komme for godt i gang derude, Erik. Heller ikke selvom du måske er lidt misundelig, råbte Peter. Du kan jo blive fristet over evne.

De kom hurtigt i tøjet, og sad alle tre i køkkenet og fik morgenmad inden dagens pligter startede. Det havde været en god dag, men også en meget underlig dag. Der var sket me-get, og der var mange følelser der var blevet vendt op og ned på.

Men det var dejligt, at Peter og Nicolai igen havde fundet hinanden, og især at de havde fået afklaret de uoverensstemmelser der var kommet. Nu skulle det hele have endnu en chance, for indtil nu havde det jo bare været et liv fyldt med oplevelser.

Det regnede stadig. Nicolai og Peter fulgtes til Uni, og inden de skiltes i cykelkælderen, kom Peter hen og gav Nicolai et varmt klem, og et kys på kinden.

- Du er jo god nok Nicolai. Det ved du da godt, ik'?, sagde Peter, hvorefter de hver sin vej.
Kommentar