Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben 5

(Bøsseklubben)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 5469

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 21 – På udkig.

Det var et par dage siden Jens og Mads var ovre ved Hans, og det er ikke noget, de to drenge glemmer. Og især det fyldte glas med sperm, sperm fra fire liderlige drenge.
Det var stadig efterårsferie, og Mads var på vej over til Jens. Jens havde ringet til ham, for han skulle se de billeder, som Emil havde taget af dem. Mads kom ind på Jenses værelse, smed sin jakke på sengen og satte sig over ved siden af Jens ved computeren.

- Er det os? sagde Mads, hold op hvor vi ser godt ud, ikke Jens?

De kiggede dem igennem, og de endte med at sidde med stive pikke, som de ikke kunne lade være med at pille ved.

- Har du fundet en, som Emil sagde til dig, inden vi gik i lørdags, spurgte Jens.
- Nej, ikke endnu, sagde Mads. Jeg er på udkig, en som er som os. Og det er ret svært at finde, for det står ikke i panden på folk.
- Bare det gjorde, sagde Jens. Så ville det spare tid.

Jens gik ind på nettet og ind på boyfriend.dk, for at finde en, som kunne tænke sig, at være med i BK.

- Vil du finde en på boyfriend, sagde Mads. Det er sikkert også gamle mænd, der kontakter os.
- Hvorfor tror du det, Mads? spurgte Jens.
- Jo, for da jeg havde en profil, var det kun mænd over 30 – 40 år, som skrev til mig, og det er ikke lige det, jeg er ude efter, sagde Mads.
- Huskede du at skrive i din profil, at du ikke ville ha dem over 20 eller 30 til at skrive til dig, ligesom jeg har det på min profil, sagde Jens.

Jens gik ind på online for at se, om der var nogen. Der var en, som hed ”Med-på-det-væreste”. Han var 16 år og kom fra Odense.

- Skal vi prøve ham her, Mads?
- Er der ikke et billede af ham?
- Nej. Jo, i hans galleri, sagde Jens og trykkede på ”galleri”.

Da de kom ind på hans galleri, kunne de se et billede af hans pik, den var ret lang og tynd, og så var den meget brun, og så var der ikke ret meget hår oven over.

- Den ser dejlig ud, sagde Jens. Ham prøve vi.

Jens gik tilbage til hans profil og skrev til ham, om han kunne tænke sig at være sammen med to unge drenge som ham selv. Hvorefter Jens tog et billede af Mads og et af sig selv, hvor han så lagde det ind på sin egen profil i ”galleri”.

- Nu skal vi bare vente på, om han vil svare, sagde Jens.
- Er han online? spurgte Mads.
- Ja, og han har lige skrevet.

Hvad er I til? Jeg er til næsten alt. Og så ser I godt ud.

Har du lyst til at mødes med os to og måske med to andre senere? Vi er ved at blive medlemmer i en klub, som hedder BK, som står for Bøsse Klubben, skrev Jens tilbage til ham.

Det lyder spændende, det med en Bøsse Klub, og vi kan nok mødes i dag, skrev han tilbage til Jens og Mads.

Efter lidt skiven frem og tilbage, aftalte de at mødes omkring klokken 14 om eftermiddagen. Der var et par timer til, så Mads og Jens brugte tiden på at hente nogen øller ved købmanden. Da Jens og Mads kom ned til købmanden, mødte de Kristian, som arbejdede der, et fritidsjob som han havde haft et halvt års tid.

- Tak for sidst, det var kanon hyggeligt, sagde Kristian, som var ved at sætter øller på plads.
- I lige måde, sagde Jens og tog tre øller fra hylden.
- Hvem skal ha den tredje øl? spurgte Kristian.
- Vi får en gæst om et par timer, sagde Mads.

Kristian kiggede på dem begge to og sagde:

- En ny bolleven, grinede Kristian og satte et par øller på hylden.
- Hvorfor tror du det, Kristian? sagde Mads.
- Det er bare en, som kommer og besøger os, sagde Jens og klappede Kristian i røven, og så gik de.

Da Jens og Mads var kommet hjem til Jens igen, satte de øllerne i køleskabet og gik ind på værelset.

- Det skal ikke undre mig, hvis Kristian dukker op i eftermiddag, sagde Mads.
- Så lukker vi bare ham inden for, sagde Jens og begyndte at smide sit tøj. Tage dit tøj af, så vi kan tage et bad.

Mads tog sit tøj af, og de gik ud på badeværelset og fik vasket sig grundigt over alt på kroppen. Så de var klar til deres nye ven skulle komme, og der var ikke så lang tid, til han gjorde det.
Kapitel 22 – Fra boyfriend.

Klokken nærmede sig 14, og Jens og Mads var lidt nervøse for at mødes med deres nye ven. De vidste jo heller ikke, om han ville komme eller kunne finde det. Klokken blev 14, og han var ikke kommet. Jens og Mads satte sig på sengen.

- Jeg tror ikke, han kommer, sagde Mads.
- Det kan også være, han ikke kan finde, hvor jeg bor, sagde Jens.
- Han sagde, han kendte området her, da du spurgte, om han kunne finde, hvor de boede.

Kl. var omkring 14.30. da det bankede på døren. Jens og Mads gik ud og åbnede døren. Der stod en ung dreng, lidt brun i huden og med sort hår. Han lignede en, som kom fra Irak eller dernede omkring. Han var heller ikke så høj i det.

- Kom indenfor, sagde Jens til ham. Var det svært at finde?
- Næh, og undskyld jeg kommer en halv time senere, sagde han. Jeg skulle lige besøge min tante, hun bor her i området. Og vi må nok hilse på hinanden, sagde han, og rakte hånden til Mads.
- Mads, hedder jeg, sagde Mads med en lille nervøs stemme.
- Jeg hedder så Danni, sagde han og rakte hånden hen til Jens. Så du hedder så Jens.
- Det har du ret i, sagde Jens og gav ham hånden.

Mads tog Danni med ned på Jenses værelse, hvor Jens gik i køkkenet for at hente øllerne. Og da han kom ned på værelset, sad Danni ved siden af Mads i sengen og var begyndt at nusse Mads på låret.

- Du har vel lyst til at drikke en øl, spurgte Jens og rakte en øl hen imod Danni.
- Jo tak, en øl kan man altid drikke, sagde Danni og tog imod øllen.

Jens satte sig på den anden side af Mads og gav ham hans øl, og mens de sad i sengen nussede Danni stadig Madses lår, og det kunne også ses, for der var dannet en bule i hans bukser. Jens tog igen Madses øl og satte den og hans egen over på bordet, hvor Danni lagde Mads ned på sengen. Danni rakte sin øl hen til Jens, som også satte den på bordet, hvor så Danni lagde sig oven på Mads. Han begyndte at kysse ham på kinden, hvor han så endte med at tungekysse ham.
Jens skubbe Danni lidt væk fra Mads, så han kunne tage bukserne af ham. Og da han hev dem ned over pikken, sprang den op og klaskede Danni på siden.

- Du er godt nok liderlig, sagde Danni og tog fat i pikken.
- Det er vi altid, grinede Jens.
- Ja, hvem er ikke det, sagde Danni.

Danni rejste sig op og begyndte at smide sit tøj, og Jens og Mads fik store øjne, da Danni tog sine underbukser ned over sin stive pik. Der var ikke et hår at se, og hans pik var lang og tynd, og så stod den næsten lodret ud i luften.

- På billedet på boyfriend har du hår, sagde Jens.
- Jeg barberede det af, inden jeg tog af sted i dag, sagde Danni og tog fat i sin stive pik, og vippede lidt med den, inden han trak forhuden helt tilbage.

Jens og Mads havde også fået deres tøj af, og deres pikke stod op af deres maver, og man kunne se halvdelen af deres pikhoveder, som var ret meget våde af presperm.
Danni gik hen til dem og skubbede dem ned i sengen, så de sad ved siden af hinanden. Danni tog fat i Jenses ben og spredte dem ud til siden, gik ned på knæ og tog fat i hans stive pik. Han trak forhuden ned over det våde pikhoved, og der kom en dråbe presperm frem fra reven. Danni tog en finger og smurte det rundt på pikhovedet, hvorefter han gabte hen over pikken og begyndte at suttet den. Mens Danni suttede Jenses pik, var Jens og Mads begyndt at lege med hinandens tunger, hvor de lod dem slikke over hele ansigtet.
Jens begyndte at stønne lidt, og det fik Danni til at stoppe med at sutte, hvor han flyttede sig over til Mads, spredte hans ben så han kunne komme tættere på hans stive pik. Prespermen var begyndt at løbe ned af siderne, og forhuden var næsten af sig selv, gledet ned over pikhovedet.

- Jeg har aldrig set en pik spytte så meget presperm ud, sagde Danni og tog en finger og begyndte at smøre det rundt på pikken.

Efter han havde smurt det rundt tog han fat om pikken, gabte over Madses liderlig pik og begyndte at suttet. Mads kunne ikke sidde stille, så Danni havde lidt svært ved at sutte. Han fik Jens til at skubbe Mads ned at ligge, hvor Jens så lagde sig halvt over Mads, og begyndte at bore sin tunge ind i munden på ham.
Danni havde suttet lidt, hvor han så begyndte at masserer hans nosser, mens hans pik lå på maven og prespermen strømmede ud af den, så der blev dannet en sø midt på maven.
Kapitel 23 – Det åbne hul.

Danni rejste sig op og skubbede Madses pik lidt til side, hvor han tog prespermen op på et par fingre, hvor efter han førte dem om til sin røv, hvor han smurte sit hul ind. Så bad han Mads om at holde sin liderlige pik, lodret i luften, hvor Danni så langsomt sænkede sin røv ned over den. Da hans røv var lige ved at ramme Madses pik, tog han fat i sine baller og spredte dem ud til siden. Mads kunne nu se Dannis hul og kunne se sin pik forsvinde ind i det. Da han havde den halvt inde, rejste Danni sig igen, så Madses pik røg ud af hulet, hvor Danni så satte sig igen hen over Madses pik.

- Du har godt nok et åbent hul, sagde Mads stønnende.
- Der har også været mange på besøg i hulet, grinede Danni.

Efter at Danni havde ført Madses pik ind og ud af sit åben hul, satte han sig, så hele Madses pik røg i bund i ham. Danni begyndte at hoppe op og ned på Madses pik, så det fik hans egen lange, tynde pik til at hoppe og klaske mod hans mave.

- Jens kom og sæt dig mellem vores ben, sagde Mads.

Jens rejste sig fra sengen og satte sig mellem benene, hvor Danni bad Jens om at holde hans pik og lege lidt med den. Jens greb ud efter den, men han havde lidt svært vedet få fat på den, for Danni sad stadig op hoppede på Madses pik. Men det lykkedes for Jens at få fat i den, hvor han begyndte at hive forhuden frem og tilbage over pikhovedet.

- Hvor er det dejligt, stønnede Danni og begyndt at sidde og ride på Madses pik. Jens, sut min pik.

Jens rakte sin tunge ud og lod den glide hen over reven, hvor der var begyndt at sive presperm ud. Efter Jens havde leget med sin tunge på hans pikhoved, tog han pikken i munden og begyndte at suttet. Mads lå og stønnede på Jenses seng, og kunne kommer når som helst. Så Danni sad og red på hans pik, lige til Mads ikke kunne mere. Og da Mads lige var ved at komme, rejste Danni sig op, og Madses pik røg ud og klaskede ned på maven. Den var godt fedtet ind i røvsaft. Danni gik ned på knæ og tog fat i Madses stive og fedtede pik og begyndte at hive i den.

- Jeg kan ikke mere, stønnede Mads. Jeg kommer nu.

Mads kom med sådan nogen lange sprøjt, så de fløj over hovedet på ham og landede på dynen.

- ÅH åh åh, hvor det dejligt, stønnede Mads, som lå og hev efter vejret.
- Du kan da lukke noget sperm ud af den liderlig pik, sagde Danni og smurte det sperm, der var landet på maven rundt over hele maven. Det er første gang, jeg har set en sprøjte så langt.

Mads lå og var helt udmattet, og Danni gik hen til Jens, som havde sat sig over på sin stol ved computeren. Da Danni kom hen til Jens, kom han til at ramme musen, så skærmen tændte og et billede kom frem på skærmen.

- Hvad er det for et frækt billede, jeg ser, sagde Danni.

Mads løftede hovedet og så over på skærmen og kunne se, det var et billede af ham og Jens, som bollede hinanden.

- Nå, I er også fotomodeller, sagde Danni og grinede lidt.

Jens og Mads sagde ikke noget til det med billedet, Jens satte sig bare over til Mads, som var kommet op at sidde. Og da Danni havde kigget lidt på billedet, kom han også hen til sengen, hvor han spurgte, hvor hans øl stod. Efter en lille øl pause var det Jenses tur, en tur i det åbne hul. Jens lå i sengen med sine ben ud over kanten, og Danni tog noget sperm, som lå i navlen på Mads. Han smurte sit åbne hul ind med det, hvor han så sænkede sin røv ned over Jenses pik. Mens Jenses pik forsvandt ind i Dannis røv, lå Mads og nulrede Jenses brystvorter, som var mega stive.

- Du har ret, Mads. Det er godt nok et hul der er åbent.

Danni starte med at ride, hvor han langsomt begyndte at hoppe. Og lige som da han hoppede på Madses pik, skulle Mads også ned på gulvet mellem deres ben, hvor han fik fat i Dannis hårde stive pik og begyndte at sutte den. Jens kunne ikke holde i så langtid, så efter et par minutter kom Jens. Danni gjorde det samme som før, rejste sig og begyndte at hive i Jenses pik. Mads nåede lige at kommer om, hvor han lagde sig i sengen med hovedet på Jenses bryst.

- Nu kommer jeg, stønnede Jens. ÅÅHHH.

Ud sprøjtede det ene sprøjt efter det andet, lige op i ansigtet på Mads. Efter et par sprøjt sagde Danni, at han skulle åbne munden, og Danni sigtede efter at ramme i munden på Mads. Det lykkedes også et par gange, og resten fløj over hovedet på Mads og landede i ansigtet på ham selv.

- I to er da noget af nogen sprøjtefyre, sagde Danni, som havde fundet sin øl igen. Mens jeg sidder og nyder min øl, så kan I gå ud og vaske jer.

Mads var godt smurt ind i sperm i hovedet og på maven, og Jens havde sperm efter et par sprøjt i hovedet, men ikke så meget som Mads.

Jens og Mads gik ud på badeværelset, og da de fik tændt brusen ringede det på døren.
Kapitel 24 – Tur med den lange.

Danni tog sine underbukser på og gik ned til hoveddøren og åbnede den, og uden for stod Kristian med en pose i hånden. Han fik store øjne, da han så Danni, og kunne ikke lade være med at kigge ned på hans underliv. Dannis pik, som stadig var meget stiv, var ved at springe ud af hans underbukser.

- Er Jens derinde, spurgte Kristian og kiggede op på Danni.
- Ja. Han er lige gået i bad sammen med Mads. De skulle lige vaske deres sperm væk fra ansigtet. Men du kan komme ind og vente på, de bliver færdige, sagde Danni og gik lidt til side.

Da Danni gik et par skridt til side, sprang hans pik ud af underbukserne og stod og vippede i luften. Kristian kunne ikke lade være med at pirre til den, så den vippede mere, så den næsten ramte op på maven.

- Du er også vild med pik, hvar? sagde Danni og lukkede døren.

Kristian nikkede og gik ned på Jenses værelse, hvor Danni lige var i rumpen på ham. Og da de kom ind på værelset, satte Kristian sig i sengen og Danni lige ved siden af ham. Danni tog posen og lagde den på gulvet og begyndte at masere Kristians lår, hvor han førte sin hånd op imod hans skridt og kunne mærke den vokses i bukserne på ham. Danni knappede op og tog hans pik frem, begyndte at køre forhuden frem og tilbage over hans pikhoved, som var ved at blive godt vådt af presperm.

- Når, du kunne ikke styre din nysgerrighed, sagde Jens, som stod nøgen i døråbningen, og lidt efter kom Mads også til syne.
- Hej med dig, Kristian.

Jens og Mads gik ind på værelset, hvor de gik hen til Kristian og Danni. Så tog Jens og Mads fat i Kristian og begyndte at hive hans tøj af ham. Kort tid efter sad Kristian nøgen på sengen. Hans pik strittede lodret op i luften. Danni tog igen fat i Kristians stive pik og kørte forhuden frem og tilbage, hvor endnu mere presperm væltede frem fra revnen. Danni tog noget af Kristians presperm og smurte det på sin egen lange, stive pik.

- Nu har jeg lyst til at mærke et stramt røvhul, sagde Danni og rejste sig fra sengen. Hvis I nu alle tre stiller jer på knæ ved sengekanten og bøjer jer hen over sengen.

Jens og Mads kiggede på Kristian, som var på vej ned på knæ. Så kiggede de på hinanden, hvor de også gik ned på knæ og bøjede sig hen over sengekanten. Danni gik ned på knæ bag Jens, hvor han spyttede på to fingre og gjorde hans hul vådt, hvorefter han masede sin pik ind gennem ringmusklen og førte pikken halvt ind i hullet. Han trak pikken tilbage, så den næsten var ude af hullet, hvor han så masede den lidt længere ind. Sådan gjorde Danni et lille stykke tid, til hans lange, tynde pik var helt i bund i Jens.

- Du har godt nok en lang pik, sagde Jens stønnende.

Mens Danni bollede Jens, havde Mads, som stod ved siden af Jens, taget hånden ned til Jenses pik, som var godt stiv. Kristian kunne ikke rigtig se noget, så han lagde sig under Mads på ryggen, hvor han så ikke kunne lade hans pik være. Den var også godt stiv, og forhuden var ved at glide ned over pikhovedet, hvor han så begyndte at lege med hans pikhoved med tungen.

- ÅH, hvor er det godt, sagde Mads stønnende.

Et par minutter efter trak Danni sig ud af Jens, hvor han så bad Jens om at gøre Madses hul vådt. Jens kravlede hen til Madses numse, hvor han begyndte at slikke hans hul. Og da Danni mente, det var vådt nok, stødte han sit fedtede pikhoved mod Madses våde hul. Hans pik gik lige igennem ringmusklen, hvor han gentog systemet med at føre pikken halvt ind og så lidt tilbage, til den var i bund på Mads. Hvor Danni så satte tempoet op, så Mads var nødt til at bide i Jenses dyne for ikke at hans stønnen skulle høres ude på vejen.

- Er det ikke bare godt at mærke sådan en lang pik op i sig, sagde Jens.

Mads kunne ikke rigtigt svare Jens, så han nikkede bare og tog fat i Jenses hånd. Mads var i den syvende himmel, en lang tynd stiv pik i numsen, og Kristian som nu havde taget hele hans pik i munden og var begyndt at sutte.
Igen efter et par minutter trak Danni sig ud og bad Kristian om at stille sig klar. Kristian kom op på knæ igen og bøjede sig hen over sengen.

- Mads, så er det din tur til at slikke røv, sagde Danni og var godt liderlig.

Mads kravlede så hen til Kristians dejlig røv, tog fat i hans baller og spredte dem. Hans brune hul kom til syne. Mads tog hovedet ned imod hullet, rakte tungen ud som ramte midt på hullet. Han begyndte at køre tungen rundt om hulet og hen over det, til Danni syntes, det var nok og skubbede Mads til siden.

- Nu skal du få lov at mærke min liderlige pik, sagde Danni og maste sin fedtede pik ind i Kristian.

Danni gjorde ikke, som han havde gjort ved Jens og Mads, hvor han først stak den halvt ind og så lidt ud, før han førte den langsomt i bund. På Kristian førte han sin pik langsomt ind, så den var helt i bund med det samme. Hvor Danni begyndte at sætte tempoet op, og lidt efter stod sengen og hamrede imod væggen, og Kristian skreg og stønnede på næsten samme tid. Jens og Mads sad på hver side af Kristian og blev mere og mere liderlige, og det kunne ses på deres stive pikke. De stod lodret og dunkede ind på deres maver, og prespermen sivede ud af reven og ned af siden af pikken og ned på deres nosser.

- Hold op hvor ser det bare godt ud, sagde Jens, som var begyndt at hive i sin pik.
- Det er første gang, jeg har set en blive bollet så hårdt, sagde Mads og rakte hånden hen på Kristians pik.

Den klaskede imod hans mave, hver gang Danni var i bund, og der var kommet en godt stor sø af presperm nedenunder Kristian pik på gulvet.

- Jeg kan snart ikke holde mig, stønnede Danni og gav et par stød mere i Kristians røv.

Efter Danni havde trukket sin fedtede pik ud af Kristian, bad han de tre drenge om at lægger sig ved siden af hinanden på gulvet. Danni rejste sig op og begyndte at hive i pikken, og imens lagde de tre sig ved siden af hinanden på deres maver, og det havde de svært ved, for de skulle også ha plads til deres stive pikke.

- Nu skal I få spermet jeres dejlige numser ind, sagde Danni meget stønnende. ÅHH, ÅÅHHH, nu kommer det.

Ud kom det ene dejlige sprøjt efter det andet af sperm, det fløj rundt og landede på de tre, der lår på gulvet. De havde sperm på ryggen og deres numser, og der fløj også et par sprøjt over dem, som landede på Kristians tøj.

- Så fik vi alle tre mærket en lang tynd pik, sagde Jens.
- Ja, især Kristian, sagde Mads og grinede.
- Ja. En tur med den lange, sagde Kristian.
Kapitel 25 – Tre mod den lange.

Danni havde lagt sig i sengen, for han var helt udmatte efter turen. Hans pik, som var godt fedtet ind i numsesaft, lå på maven af ham, og den var stadig noget stiv. De tre, Jens, Mads og Kristian rejste sig fra gulvet og satte sig rundt om Danni i sengen.

- Tak for en vildt dejlig tur, sagde Kristian og pirrede til hans pik.

Jens, som sad på den anden side af Danni, pirrede til Dannis pik, så den pegede hen imod Kristian igen. Kristian tog fat i den helt nede ved roden, hvor han så svingede den rundt, det man kalder helikopter.

- Pas på han ikke letter, sagde Mads og alle tre grinede.

Danni rejste sig lidt op og så på de tre drenge.

- Det har sørme være dejligt, det er længe siden jeg har været sammen med tre så dejlige drenge, sagde Danni.
- Det har også været dejligt, sagde Jens og de to andre nikkede.

Mads havde taget fat i Dannis pik, og var begyndt at lege med den, og den bliv meget hurtigt stiv, hvor han gav slip på den, så den klaskede ned på maven. Hvor efter Kristian tog fat i den og lod forhuden glide langsomt frem og tilbage på pikhovedet, hvor der så begyndte at komme en dråbe presperm frem fra reven. Lidt efter var det Jens, der havde fat i Dannis nu meget stive pik, hvor han holdt den med den ene hånd, mens han med den anden hånd tog fat om hans pikhoved. Her begyndte han så at køre hånden rundt på pikhovedet, og det fik Danni til at stønne og ligge og vride med underlivet.

- Lad os tage om den alle tre, sagde Kristian og tog fat længst nederst på Dannis pik.

Mads tog så fat på midten og Jens havde så taget den hånd, som han havde haft på pikhovedet, og flyttet den lidt ned, så han holdt lige under hans pikhoved.

De tre drenge begyndte at køre op og ned på Dannis pik, og Danni var så småt begyndt at stønne højere og begyndte at vippe med underlivet, så det var ikke nødvendig for de tre drenge at køre op og ned. De holdt bare deres hænder stille, og Danni gjorde selv arbejdet med at køre sin pik i deres hænder.

- hold op hvor er det bare godt, sagde Danni stønnende og stoppede med at vippe med underlivet.

De tre drenge begyndte igen med at køre deres hænder frem og tilbage på hans pik, og efter lidt tid begyndte Danni at lave kneppebevægelser igen, og hans stønnende lyde var blevet lidt mere dyber.

- Jeg kommer…jeg kommer, sagde Danni stønnende.

Ud kom sådan et langt sprøjt, som næsten fløj to meter op i luften, efterfulgt af et til sprøjt, som ikke kom lige så højt op, hvor så de tre drenge gav slip på hans pik, så den klaskede ned på maven. Der skød Danni endnu et sprøjt, som landede under hagen på ham, hvor så de sidste sprøjt landede på maven. Straks begyndte Kristian at slikke det i sig, mens Jens og Mads sad og så på, at Kristian slikkede Danni ren.

- Endnu engang tak, sagde Danni helt udmattet, efter Kristian havde slikket alt spermen væk.

Alle gik ud på badeværelset og fik vasket sig, hvorefter de igen satte sig på Jenses værelse. Jens, Mads og Kristian sad nøgne i sengen, mens de så Danni tage sit tøj på.

- Så må I ringe eller skrive til mig, når du, Mads skal være medlem i det i kalder ”BK”, sagde Danni og tog sin bluse på.
- Det bliver i morgen, sagde Mads. Så hvis du kan, så kom i morgen eftermiddag.
- Så ses vi i morgen, sagde Danni, som var på vej hjem.
Kommentar