Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben 6

(Bøsseklubben)

Karakter: 5.3/8
Visninger: 6162

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 26 – Bag hætterne.

Det var fredag og sidste weekend i efterårsferien. Mads var på vej hen til Jens, som havde sendt ham en sms-besked, hvor der stod han skulle kommer over, for han skulle fortælle noget. Da Mads var ved huset. stod Jacobs cykel der. Mads gik hen til døren, hvor det var Jenses mor, der åbnede.
Da Mads kom ind på Jenses værelse, sad Jacob og Jens i sengen. De sad og så på nogle billeder på Jacobs mobil.

- Hej og tak for sidst, sagde Jens til Mads, da han satte sig ved siden af ham i sengen.

For to dage siden var Jens og Mads ovre ved Hans og Emil, for Mads skulle blive medlem i BK, og de havde Danni med. Han gav Hans og Emil en stor tur, så de havde svært ved at sidder ned bag efter.

- Hvad ser I på, spurgte Mads og rakte hovedet hen for at kigge.

På Jacobs mobil så han to fyre med hætter på. Jacob skiftede billede, hvor den ene fyr var ved at tage hætten af. På det næste billede kunne Mads se, at det var Hans, og på det næste billede kunne han se. det var Emil.

- Hvor har du taget dem henne?
- Kan du ikke se det, Mads, sagde Jacob og pegede på billederne.

Nu kunne Mads se, hvor det var, det var ved det gamle hus. Jacob viste også et billede af Kristian. Han lå inde i huset, og han lå på en madras helt nøgen og var bundet på fødderne.

- De går til den, når de er sammen med Kristian, sagde Jacob, som tog mobilen til sig. Nu skal I se, hvad de også gjorde ved ham.

Jacob fandt et lille videoklip frem på sin mobil, startede det og rakte mobilen hen til Jens og Mads. Man kunne høre Kristian skrige op, og man så at Hans eller Emil slog med et bat på Kristians røv.

- Han er godt nok til hårde sager, sagde Jens og skulle rettet på sin pik.
- Det ses ud til det også tænder dig, Jens, sagde Jacob og grinede og gav Jenses pik et klem.
- Ved Hans og Emil ikke, du har taget billederne, spurgte Mads, som også havde fået en bule i bukserne.
- Nej, de er mere optaget af at lege med Kristian, sagde Jacob og kørte videoklippet igen.

Ovre ved Hans og Emil sad de og kiggede på de billeder af Jens og Mads fra for første gang, de var der hos Hans. Men en ting vidste Jens og Mads ikke, for da de var der sidst med Danni, havde de sat to kameraer op og filmet det, der forgik på Hanses værelse. Efter at Hans og Emil havde set på billederne, kørte de filmen ind på computeren, hvor de klippede den sammen til en film, som varede ca. en times tid.

- Jeg tror, de vil gøre alt for at den film ikke blive vist til nogen, sagde Hans, og de grinede.

Ovre ved Jens havde hans mor været inde med noget kage og cola, og mens de sad og spiste det, sad de og snakkede om Kristian. Hvordan det kunne være, han kunne lide at blive tisset på og blive stået med et bat i numsen, så han fik en meget rød røv. Alle tre drenge sad med meget stive pik, og de var også blevet meget ophidsede af snakken.

- Skal vi tage en omgang pik, sagde Jacob.
- Så skal vi finde et andet sted, for min mor er hjemme, sagde Jens.
- Vi kan tage over til det gammel hus, sagde Mads.

De tre kiggede på hinanden, drak deres sidste cola og rejste sig op, og samtidig kom Jenses mor ind.

- Vi er færdige, og tak for kage, sagde Jens.

Mads og Jacob takkede også for kage og tog deres jakker på, hvorefter de alle tre forsvandt ud af værelset og på vej hen til det gamle hus.

- Der ligger en dreng og spiller pik deroppe, hviskede Jacob. Der er et rum med en seng, hvor han ligger helt nøgen, eller næsten. Han har bare lige taget sin bluse, T-shirt af, og trukket sine bukser og underbukser ned til fødderne.
- Lad os komme op og hilse på ham, hviskede Jens.

De listede sig op ad trappen og nærmede sig det rum, hvor drengen lå. Da de tre var kommet hen til rummet, kiggede de på skift ind til ham.

- Hold op hvor han ser godt ud, hviskede Mads meget lavt. Han var den sidste, der kiggede ind til drengen.
- Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er det et mandeblad, han kigger i, hviskede Jacob. Så jeg tror, han bliver et nemt offer.

Jacob brasede ind til ham, og drengen fik et stort chok, så han for sammen i sengen og prøvede at dække sin stive pik med sine hænder.

- Hvad laver du her? råbte Jacob. Kan du komme op at stå!

Drengen i sengen begyndte langsomt at rejse sig, og lidt efter stod han op, men stadig dækkede han sin pik med sine hænder.

- Undskyld, sagde drengen bange og bukkede sig ned for at tage sine underbukser og bukser op.
- Det der kan du godt glemme, sagde Jacob. Rejs dig op og fjern dine hænder fra din pik.

Drengen rejste sig langsomt op og tøvede med at flytte sine hænder, men da Jacob sagde det igen til ham, fjernede han sine hænder, og en slap pik kom til syne. Oven over den var der en lille dusk hår.

- Hvor gammel er du, spurgte Jacob?
- Jeg er 14, bliver 15 i morgen, sagde han bange.
- Hvad hedder du, spurgte Jens?
- Jeg hedder Henrik.
- Lad os se dig lege med din pik, sagde Jens og pirrede til den.

Den var ikke så stor, men den blev meget hurtigt stiv, efter at Jacob havde pirret til den, og Henrik begyndte at hive i den. Da Henrik havde hevet frem og tilbage i sin pik, stoppede Jacob ham og slæbte ham med nedenunder efterfulgt af Jens og Mads.

Ned ad trapperne havde Henrik svært ved at komme, for hans bukser og underbukser var nede ved fødderne. Så Jacob stoppede midt på trapperne, hvor han bad Henrik om at tage dem helt af. Da han havde fået bukser og underbukser af, gik det videre ned ad trappen og ind i rummet, hvor Jacob, Jens og Mads havde deres tøj.

- Hvordan er du kommet her ud, spurgte Jens?
- På cykel, sagde Henrik, som stod nøgen med en stiv pik.

Henriks pik var godt stiv og stod op af hans mave, og der var begyndt at danne sig en dråbe presperm i reven.

- Har du prøvet at være sammen med en anden dreng før, spurgte Jacob og tog fat om hans pik og bøjede den nedad.
- Nej. Jeg har ikke været sammen med en anden dreng før, sagde Henrik.

Jacob gav slip på hans stive pik så den for op på maven, så man kunne høre klasket, da pikken ramte maven.
Kapitel 28 – Fødselsdagsgaven.

- Nu skal du få en fødselsdagsgave af os tre drenge, sagde Jacob og hev sine underbukser af.

Ud sprang en liderlige stiv pik, og Jacob trak forhuden helt tilbage, hvor han så bad Henrik om at går ned på knæ og begynde at sutte hans pik.
Henrik gik ned på knæ, og mens han gjorde det, tog Mads og Jens også deres underbukser af. Henrik tog fat i Jacobs stive pik, rakte tungen langsomt ud mens han førte sit hoved over imod pikhovedet. Tungen rørte først pikhovedet, hvor han lod den køre op og ned på reven, og der begyndte at sive presperm ud af Jacobs pik, som Henrik slikkede væk.
Mads og Jens var kommet hen til dem og stod på hver deres side af Jacob, og de havde også begge to meget stive pikke.

- Henrik, sut min, sagde Jens.

Henrik rykkede sig lidt og tog fat i Jenses pik, hvor han begyndte at sutte den, og Jacob var gået ned på knæ og var begyndt at hive i Henriks pik. Det skulle han ikke have gjort, for lidt efter stoppede Henrik med at sutte og satte sig på numsen.

- Jeg kommer, jeg kommer, råbet Henrik stønnende.

Og ud kom spermen, som man skulle tro, han ikke havde spermet i flere uger, og da han stoppede sad han og hev efter vejret.

- Det var noget, du kunne lide, hvad Henrik, sagde Jacob som havde fået noget af hans sperm på hånden.

Det slikkede Jacob i sig, og da han havde gjort det, vendte han sig om imod Mads. Her så han på Madses pik, som var sprøjtet ind i sperm, for Mads havde stået lige i skudlinen, hvor Henriks sperm havde flydt, så Jacob bad Henrik om at slikke Madses pik ren. Henrik kravlede hen til Mads, rejste sig op på knæ og begyndte at slikke hans pik ren. Mens han gjorde det, lagde Jacob og Jens mærke til, at hans pik stadig var godt stiv.

- Jeg tror, vi har en liderlig dreng her, sagde Jens og pegede ned, så Mads kunne se.

Mads så ned på Henriks pik, hvor han så bøjede sig ned og pirrede til den. Den gav nogle ryk og stod mere stiv op af maven.

- Har du en jomfrunumse, eller har du haft noget op, spurgte Jacob, som stod bag Henrik.
- Kun et lys, sagde Henrik meget lavt.
- Jeg kunne ikke høre, hvad du sagde, sagde Jens og grinede.
- Et lys, sagde Henrik lidt højere, hvor han så suttede videre på Madses pik.

Jacob gik ned på knæ, hvor han begyndte at massere Henriks baller, og førte engang imellem en finger imod hans hul, så det gav et ryk i Henrik.

- Du har bare en dejlig numse, sagde Jacob. Og nu skal du får min gave.

Jacob spyttede på to fingre og begyndte at smøre Henriks hul godt ind. Lidt efter gjorde han sin pik våd og førte den langsomt op i Henrik.

- AV, det gør ondt, sagde Henrik, som var kommet ned at stå på alle fire.
- Du skal bare slappe af, sagde Mads, som var gået ned på knæ.

Jacob var kommet igennem ringmusklen og havde fået sin pik halvt op i Henrik, hvor han så begyndte langsomt at køre frem og tilbage i Henriks numse.

- Det er godt med et stramt hul, sagde Jacob stønnende. I skal bare vente, til det er jeres tur.

Henrik havde taget Madses pik i munden for ikke at skrige, for det gjorde lidt ondt, når Jacob kørte frem og tilbage, og nu var Jacobs pik også tykkere end et stearinlys.
Da Jacob var ved at komme, stoppede han, og Mads overtog hullet. Mads havde lidt nemmer ved at får sin pik op i Henrik. Henrik bed tænderne sammen, da Mads førte sin pik længe op, hvor han så begyndte at føre pikken frem og tilbage i Henriks numse.

- Du har ret, Jacob, det er vildt dejligt at mærke en numse, der ikke har været brugt før, sagde Mads.

Efter Mads havde kørt frem og tilbage nogen tid, var det Jenses tur. Han smurte sin presperm rundt på pikhovedet og stak så sin pik ind i varmen. Han lod den glide langsomt om i numsen og lidt længere end Jacob og Mads havde været, og igen bed Henrik tænderne sammen, og det var godt, han havde taget Jacobs pik ud af munden først, ellers havde Jacob nok skreget op.
Jens begyndte så at sætte tempoet op, så Henrik stod og gyngede frem og tilbage på gulvet, så han havde svært ved at sutte Jacobs pik. Efter Jens havde bollet Henriks numse godt, træk han sig ud og begyndt at hive i pikken.

- Nu skal du få sperm på numsen, sagde Jens stønnende.

Jens have ikke hevet i lang tid i sin pik, før det væltede ud med sperm, og mens Jens skød det ene sprøjt efter det andet på Henriks numse, var Mads og Jacob også kommet om, så de stod bag Henriks røv. Jacob og Mads kom næsten samtidig, så Henriks numse blev godt sprøjte ind i sperm, som begyndte at løbe ned mellem hans baller, og ned over det åbne numsehul.

- Mens vi tager vores tøj på, skal du spille din pik af, sagde Jacob og rejste sig fra gulvet.

Henrik rejste sig og al spermen løb bare ned ad begge hans ben, hvor han så vendte sig om mod de tre drenge, som var kommet op at stå.

- Spil så, sagde Jens og tog sin T-shirts på.

Henrik begyndte at spille sin pik, mens de andre tre drenge tog tøj på, og der gik ikke lang tid, før han stod og stønnede og spermen begyndte at sprøjte ud igen, men ikke så meget som første gang.

- Bliv lige stående, sagde Jacob og tog et par billeder med sin mobil.

Tak for knaldet og tillykke med fødselsdagen i morgen, sagde de tre drenge, inden de gik fra det gamle hus. Henrik gik ovenpå igen og lagde sig i sengen, hvor han så sit blad færdigt og fik et spil pik mere.
Kommentar