Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben 7

(Bøsseklubben)

Karakter: 5.3/9
Visninger: 5842

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Kapitel 29 – Afsløring.

Mads gik over til sit skab og fik et par underbukser frem, hvorefter han gik ud for at tage et bad. Imens sad Jens og Jacob og så på de billeder af Hans og Emil, hvor de tager deres hætter af hovederne.

- Jeg glæder mig til at se Hans og Emil i hovedet, når de ser de billeder, sagde Jens. Hvad tror de vil gøre, Jacob?
- Det…ved jeg ikke, sagde Jacob. Måske vil de tage min mobil og slette billederne.

Efter 10 minutter kom Mads tilbage på værelset iført underbukser, hvor Jens rejste sig op og gik hen til ham. Han grab om hans pik og masserede den lidt, og det kunne ses, da Jens flyttede hånden, en bule var nu dannet i Madses underbukser.

- Det der må vi vente med, til når vi har været ovre ved Hans og Emil, sagde Jacob som sad i sengen.

Mads gik hen til sit skab igen, hvor han fandt noget tøj, og efter han havde fået det på, gik de tre ned i køkkenet, hvor Mads fik lidt af spise. Så var de på vej over til Hans og Emil, for nu skulle de afsløres. Da de kom hen til dem, holdt der en cykel uden for. De tre drenge genkendte cyklen, som var Kristians.

- Hvad laver han så tidligt her hos Hans, sagde Jacob.

De tre drenge gik hen til døren, som blev åbnet af Emil. Han hilste på dem og tog dem med indenfor.

- Hvem har vi her, sagde Hans da de tre drenge kom ind på værelset. Det var lige jer, vi stod og manglede.

De tre drenge kiggede rundt i værelset for, om de kunne se Kristian, men de kunne ikke se ham nogen steder.

- Vi har noget, vi skal vise jer, sagde Hans. Det er nok mest Jens og Mads der skal se det.
- Sæt jer i sengen, sagde Emil og skubbe dem der hen.
- Vi har også noget, vi vil vise jer, sagde Jacob, mens han gik hen mod sengen.

Hans satte sig på sin stol og tændte fjernsynet, og de tre drenge satte sig ned i Hanses seng, hvor Hans startede sin dvd, og et billede af Jens og Mads kom frem. Lidt efter kom et andet billede af Hanses værelse, og man kunne se Mads, Jens og Danni som satte sig i Hanses seng.

- Har du optaget det, sagde Mads.

Hans nikkede og grinede.

- Det kan I ikke være bekendt, sagde Jens. Hvorfor har I gjort det?
- Det kunne være meget godt at ha, hvis I nu skulle afsløre os med et eller andet, sagde Hans.
- Hvad skulle det være, sagde Jens?
- Det kunne være de billeder, Jacob har på sin mobil, sagde Emil og klappede Mads på låret.

Jens og Mads kiggede over på Jacob, som sad med et stort smil. Hans slukkede for filmen og vendte sig om imod Jens og Mads.

- Jacob har hjulpet os med at holde lidt øje med jer to, og det har han gjort rigtig godt, sagde Hans.
- Er Jacob også medlem af BK, spurgte Jens?
- Ja, sagde Emil og rejste sig fra sengen. Det har han været længe, ligesom Kristian er det.

Emil og Jacob gik ud af værelset, mens Hans fortalte videre om, hvad det var, de var ude på med dem, Jens og Mads. Og da Hans sagde, hvad det var, de skulle være med til, sagde Jens og Mads nej til at blive tisset på og få smæk i numsen.

- Hvis I ikke vil det, så har vi en videofilm, vi kan vise, sagde Hans og smilede til dem begge.

Jens og Mads havde intet andet valg, end at gå med til det, for det vil være for pinligt, hvis der var andre, der så filmen med dem og Danni.
Kapitel 30 – I kælderen.

Emil kom igen ind på værelset, hvor han gik hen til Hans og hviske ham noget, hvor Hans så rejste sig fra stolen og bad Jens og Mads at gå med. De gik ud på gangen og lidt ned af den, hvor de så gik ind af en dør, som førte ned til kælderen, hvor de kom ind i et mørkt rum. Emil tændte lyset, og Jens og Mads fik straks øje på Kristian og Jacob. De sad på en stol og var bundet til den, og de havde hætter på hovederne.

- Nu begynder leg 2, sagde Hans og lukkede døren. Nu skal I tage jeres tøj af og beholde jeres underbukser på.

Jens og Mads begyndte at tage deres tøj af, hvor de lidt efter stod kun iført deres underbukser. Hvor så Hans og Emil tog fat i dem og tog dem med hen til Kristian og Jacob. Her bad de Jens og Mads om at gå ned på knæ foran dem. Jens stod foran eller mellem Kristians ben, og Mads stod mellem Jacobs ben.

- Slik deres nosser, kommanderede Hans til Jens og Mads.

Jens og Mads bøjede deres hoveder ned til drengenes nosser, og begge deres pikke stod stive op af deres maver. Da Jens begyndte at slikke Kristian på nosserne, gav det et ryk i Kristians stive pik. Samtidig var Jenses egen pik blevet stiv og var ved at springe ud af underbukserne. Da han ville rette på sin pik, kom Emil hen til ham, hvor han bad Jens om at rejse sig. Da Jens var kommet op at stå, var hans pik lige ved at springe ud, men Emil vendte Jens om og begyndte at give ham slag i numsen. Da Jens ville tage sine hænder om for at dække numsen, kom Hans og tog fat i hans hænder og holdt dem, mens Emil slog et par gange mere.

- Næste gang skal du spørge, om du må røre ved din pik, sagde Emil og skubbede ham ned på knæ igen.

Mads turde ikke kigge, for hvis han nu fik samme tur som Jens, men det fik han alligevel, for han var stoppet med at slikke, da Jens fik smæk i numsen. Så Mads kom også op af stå, og Hans holdt hans hænder, og Emil begyndte at slå på hans runde numse. Hvor efter Mads igen sad mellem benene ved Jacob, og igen var begyndt at slikke hans nosser.

Mens Jens og Mads slikkede nosserne på Kristian og Jacob, havde Hans og Emil klædt om, så de havde et par sorte underbukser og en hætte på, og i hætten var der kun huler til øjnene og munden.

Efter lidt tid bad Hans Jens og Mads om at rejse sig op, hvor de skulle tage deres underbukser af, hvor de så skulle lægger dem op i en spand. Jens og Mads undrede sig over, hvorfor de skulle lægge dem i en spand, men det fandt de snart ud af. Jens og Mads tog deres underbukser langsomt af, og med et sprang deres meget stive pikke frem, og klaskede sig op på maven, så det kunne høres.

- I er nogle værre liderlige drenge, sagde Hans.

Jens og Mads smed så deres underbukser ned i spanden, som Emil holdt i hånden.

- Så må i godt sætter jer over i sofaen, sagde Emil.

Jens og Mads gik over til sofaen, som stod bag Kristian og Jacob, og da de satte sig i sofaen, stod deres pikke lodret op af deres maver.

Kristian og Jacob sad stadig på stolene med meget stive pikke, mens Emil gik hen til et bord med spanden med Jens og Madses underbukser i. Så gik han over til Jacob og vendte ham om imod Jens og Mads, som Hans lige havde gjort ved Kristian.

- Kom hen og sut deres pikke, sagde Hans kommanderende til dem.

Jens og Mads rejste sig fra sofaen og gik derhen, hvor de satte sig igen mellem deres ben. Jens tog fat i Kristians pik med hånden, hvor han så bøjede hovedet hen over pikken, hvor han så begyndte at sutte. Den samme gjord Mads ved Jacob, men inden han tog den helt ind i munden, lod han sin tunge glide et par gange hen over pikhovedet.
Hans og Emil gik om bag Jens og Mads og satte sig bag dem, hvor de bad dem om at løfte deres numser, så de kunne komme til hullet. Hans og Emil begyndte at slikke dem i numsen, og det fik deres pikke til at dunke og mere blod strømme ned i deres pikke. Jens og Mads havde svært ved at koncentrere sig om at sutte Kristian og Jacobs pikke, for det kildede så dejligt, når de blev slikket i numsen.

- Kan I sutte, sagde Hans og klappede Jens i numsen.

Jens og Mads tog hurtigt pikkene i munden igen, for de skulle ikke nyd at få slag i røven. Så de suttede på livet løs, som de havde svært ved, for Hans og Emil var igen begyndt at slikke dem i numsen.
Kapitel 31 – Våde underbukser.

Efter Hans og Emil havde slikket Jens og Madses numser godt våde, rejste de sig op igen og gik over til spanden, hvor Jenses og Madses underbukser lå.

- Det bliver rart at få pisset, sagde Emil og rettede sin halvstive pik mod spanden.

Emil begyndte at pisse ned i spanden og ned på underbukserne, og kort tid efter rettede Hans også sin halvstive pik mod spanden.

- Det kan I ikke gøre imod os, sagde Jens, som havde sat sig ned mellem benene ved Kristian.

Hans og Emil sagde ikke noget, og da de var færdige med at pisse, gik de hen til Kristian og Jacob og bandt dem op. For nu var det deres tur til at pisse i spanden, som nu var fyldt et par cm op med pis.
Da Kristian og Jacob havde fået pisset, satte de sig over i sofaen, som Emil bad dem om at gøre. Kristian og Jacob havde ikke sagt et ord, mens Jens og Mads havde været i rummet, og det havde de også fået besked på, at de ikke måtte.
Hans gik med spanden over til en vask, som sad ovre i et hjørne i rummet, hvor han hældte pisset og underbukserne ned.

- Jens og Mads kom her hen til mig, sagde Hans.

Jens og Mads rejste sig fra gulvet og gik hen til Hans, hvor han rakte de våder underbukser hen til dem og sagde:

- Her er jeres våde underbukser, og dem skal i tage på nu, kommandere han.
- Og hvis I ikke tager dem på, så får i en rød røv, sagde Emil.

Jens holdet sine våde underbukser i hånden og tænkte på, at han hellere vil ha en rød røv end at gå med de våde underbukser. Mads var ved at tage sine våde på, han ville ikke ha slag i numsen, så ville han hellere gå med våde underbukser.

- Jeg tro Jens hellere vil ha en rød numse, grinede Emil og gik imod Jens.

Hans tog fat i ham og holdt hans hænder og bøjede ham lidt forover, hvor Emil begyndte at give ham smæk på ballerne.

Ovre i sofaen sad Kristian og Jacob og nød synet at Jenses numse, som var ved at skift farve til rød, og Mads som stod med våde underbukser, hvor pisset var begyndt at løbe ned af benene på ham.

AV, AV, AV, kunne Jenses stemme høres over hele rummet, og lyden af en hånd der slår mod en røv, som er bliver meget rød.

- Vil I ikke nok stoppe, sagde Jens næsten gærdende.
- Hvis du tager dine underbukser på, så skal vi nok stoppe, sagde Emil og gav ham et slag til.
- I sagde, underbukserne på eller en rød røv, sagde Jens.
- Vi siger så meget, sagde Hans og gav slip på Jens. Du tager bare dine underbukser på nu.

Jens tog sig til numsen og den var meget varm at røre ved, hvor han så tog sine underbukser op fra gulvet. Der han fik dem på, var det helt rart, for de våde og kolde underbukser, kølede ballerne ned, så man næsten kunne høre lyden: bissss!
Jens stod nu ved siden af Mads, og pisset fra underbukserne var begyndt at løbe ned af benene, og da han så ned på Madses underbukser, kunne han se at det havde det også på ham, plus at der var der også noget af en bule i underbukserne.

- Jeg kunne ikke lade være, det så så dejligt ud, hviskede Mads.
- Kan du godt lide og se at anden få slag i den bare, spurgte Jens?
- Hvem har bedt jer om at stå og snakke, spurgte Emil, mens hans gik hen til dem.

Lidt efter kom Hans med deres tøj og gav Jens og Mads det, så de troede, de fik lov til at tage hjem. Men de blev klogere, for de skulle ikke hjem, men et andet sted hen.

- Så kan I godt tage jeres tøj på igen, sagde Hans. For vi skal ud og gå en lille tur.

Jens og Mads kiggede på hinanden med deres tøj i favnen, og de tænkte på det samme, at de skulle ud i det gamle hus. Og ganske rigtigt, alle skulle ud i det gamle hus, som lå lidt uden for byen, så alle var ved at tage deres tøj på. Kristian og Jacob tog ikke deres underbukser på, og det samme gjorde Hans og Emil heller ikke.
Jens havde fået sine bukser på, og det var en underlig fornemmelse, at have våde underbukser på under nogle tørre bukser. Og da de gik ned imod det gamle hus, havde Jens og Mads en fornemmelse af, at pisset var gået gennem bukserne, så der var en tydelig våd plet på bukserne. Men de måtte ikke kigge ned for at se efter, for så vil de få slag i numsen, når de kom til det gamle hus.
Kapitel 32 – Rundt om bordet.

- Dejlige numser, sagde Jacob, som gik rundt om bordet.
- Det bliver så dejligt at få pikken op i dem, sagde Kristian med et stort smil.

Da Hans havde fået dem bundet, havde Emil fundet noget madolie, som de havde strående i det gamle hus, hvor han hældte noget af olien på Jens og Madses numser, hvor så Kristian og Jacob begyndte at smøre olien rundt på de kolde baller. Hans og Emil stod lidt væk fra bordet, hvor de fedtede deres stive pikke ind i olie, hvor de så gik hen til bordet, hvor Hans gik bagved Jens og Emil tog så Mads.

- Nu skal du få pik i røven, så den aldrig kommer til at glemme det, sagde Hans og maste sin pik hårdt op i Jens.

Jens gav et højt støn fra sig, da pikken røg ind og næsten helt i bund, hvor Hans lod sin pik være i røven, for lidt efter at trække den ud og igen lod han pikken ryge hårdt ind, og denne gang kom den længere op i Jens.

- Nå, Mads. Skal jeg være lidt mere forsigtigt, sagde Emil og grinede.

Mads nåede ikke engang at svare Emil, da han mærkede hans pik komme hårdt op i ham, hvor Mads gav et højt skrig, så man næsten skulle tro, de kunne høre det inde i byen. Emil havde ført pikken helt i bund i Mads, hvor han lod den være i et lille minut, så trak han den halvt ud og førte den så i bund igen.
I det første par minutter, kunne man bare høre Jenses og Madses stønnen og skrigen, men lidt efter havde de vænnet sig til det, og så lå de og nød den dejlige fornemmelse af pik i numsen.

- Kristian og Jacob, nu kan I godt stille jer ved deres hoveder, sagde Emil.

Kristian og Jacob havde stået og kigget på, mens Jens og Mads lå og stønnende og skrigende på bordet, og det kunne også ses på deres pikke. De stod mere lodret op af deres maver og prespermen havde fedet dem godt ind. Kristian og Jacob gik så hen til bordet og stillede sig på hver deres side, så Kristian stod så Jens kunne sutte hans pik, og Jacob havde så Mads til at sutte sin fedtede pik.
Kristian havde svært ved at bøje pikken ned til Jenses mund, den var kanon stiv, så Kristian bøjede sig lidt ned over Jens, så Jens kunne begynde og sutte hans pik. Det samme skulle Jacob også gøre, for at Mads kunne sutte hans stive pik.

- Hold da op, hvor jeres pikke er stive, sagde Hans og grinede.
- De er også godt liderlige, sagde Emil og trak sig ud af Mads.

Emil gik om til Kristian og tog fat i ham og slæbet ham med om bag Mads, hvor Emil tog fat i Kristians stive pik, skubbede Kristian ind imod Madses røv. Kristians pik ramte det åbne hul og hans pik gled ind, Emil gav slip på Kristians pik og skubbede Kristians pik helt i bund i Mads.

- Åh hvor er det dejligt, stønnede Kristian og begyndte at køre frem og tilbage.

Hans trak sig ud af Jens og sagde til Jacob, at han skulle komme hen til ham, og da Jacob stod bag Jens skulle han gå ned i knæ.

- Slik hullet, sagde Hans kommanderende til ham.

Jacob begyndte at slikke Jenses fedtede hul, og imens var Hans også gået ned i knæ og var begyndt at nulre Jacobs pik. Lidt efter bad Hans, Jacob om at rejse sig igen og stikke pikken ind i Jens. Jacob kom op af stå og stak sin stive pik ind i det varme våde hul, hvor han langsomt førte den længere ind til han var helt i bund, hvor han begyndte at køre frem og tilbage i et hurtigt tempo.
Hans gik så om på siden af bordet så Jens kunne slikke hans pik, Emil stod allerede og fik suttet sin, selv om det var lidt svært for Mads. Han lå og stønnede mens Kristian kørte løs i hans liderlige numse, så det var også godt at Emil stod ved siden af bordet, for ellers var Mads røgte ned af det.

Nu stod alle fire igen rundt om bordet, og alle fire nød at ha de to liderlige drenge.
Kapitel 33 – Over bordet.

Kristian og Jacob stod stadig og kørte løs i Jens og Mads, til Hans sagde til dem, at de skulle bytte plads. Der gik ikke lang tid, før Kristian og Jacob havde byttet plads, og igen kørte de løs i de to liderlige drengenumser.

- Det er bare godt det her, sagde Kristian stønnende og kiggede på Jacob.

Jacob var bøjet hen over Mads og lavede små vip med underlivet, så hans pik var lige ved Madses ringmuskel. Og det kunne høres på Mads, han lå og stønnede og trak efter vejret.

- Nå, lad os få Jens og Mads op på bordet, sagde Emil.

Kristian og Jacob trak sig ud og Hans og Emil bandt dem fri fra bordbenene, Jens og Mads kom op at stå, og deres pikke, som var godt fedtet ind i presperm, stod lodret op af deres maver.

- Prøv lige og se her, sagde Jacob som så ned på gulvet. Se lige den store våde plet der, Jacob pegede.

De andre tre kiggede ned på gulvet og kunne se en stor sø presperm, som var kommet af Jens.

- Du er godt nok en lille liderlig dreng, hvad Jens, sagde Hans og tog fat i hans pik. Lad os få dem op på bordet, så de har deres numser ud til kanten.

Emil hjalp Mads op på bordet, og da han var lagt ned og havde sin numse ud til kanten, hjalp Kristian og Jacob Jens op på bordet og ligge. Da Jens var kommet ned og ligge, gik Hans og Emil om bag til hver deres numse.

- Nu skal du få en tur, som du ikke vil glemme, Jens, sagde Hans og stak sin stive pik ind i ham.

Jenses hul var nu så udvidet, at han næsten ikke mærkede at Hans stak sin pik ind, men da den kom i bund kunne Jens mærke den. Så begyndte Hans at trække sig lidt ud og støde hårdt ind i Jens. Jens lå og bed tænderne sammen, for det gjorde lidt ondt i starten, men lidt efter lidt blev det onde til det gode. Nu var det en dejlig fornemmelse at mærke Hanses pik oppe i sig, og så var Jacob begyndt at sutte hans våde pik.

- Nå Mads, skal du også ha en tur du aldrig vil komme til at glemme, sagde Emil med et smil.

Mads viste ikke hvad han skulle svare, for hvis han sagde nej, ville han bare få klap i numsen. Så Emil skød sin pik op i Mads, så Mads igen skreg op, så det kunne høres i hele det gamle hus, og lige som på Jens gik det onde væk og det gode begyndte, og Kristian gav så det gode en tand mere med at sutte hans pik.

Efter et par minutter byttede Hans og Emil plads med Kristian og Jacob, så de nu var godt i gang med at kneppe Jens og Mads i røven. Efter et minuts tid trak Kristian sig ud af Jens, han kunne ikke holde sig mere.

- Jeg kommer nu, sagde Kristian stønnende og hev i sin stive pik.

Ud kom spermen, det fløj hen over Jens, så det landede ovre på den anden side af bordet, og det sprøjtede ud af hans pik, så man skulle tro, han ikke havde spermet i flere uger.

- Hold op hvor du kan, sagde Hans og masserede hans baller.
- Det kilder også vildt dejligt i hele kroppen, sagde Kristian helt udmattet.

Det var ikk al Kristians sperm, der fløj over Jens, noget havde også ramt Jens i ansigtet og på maven, som Emil begyndte at gnide rundt på hans krop.

- Lad så se, om du kan sprøjte hen over bordet, sagde Hans til Jacob, mens han gik hen til ham.

Jacob bollede stadig Mads i røven, men ikke ret meget længere. Jacob nåede også lige at få sin pik ud af Mads, da han begyndte at sprøjte sin dejlige sperm ud af sin stive pik.
Og Jacob kunne også sperme hen over bordet, men ikke så mange gange som Kristian kunne. Men Jacob sprøjtede så to gange lige midt i ansigtet på Mads, hvor det ene sprøjt rammet mellem næsen og munden.

- Mads, slik det i dig, sagde Emil som stod ved siden af bordet.

Mads tog tungen ud og slikkede sig om munden, men han kunne ikke nå det hele, så det hjalp Emil ham med. Han tog den sperm, som Mads ikke kunne når med tungen, på to fingre, hvor han så førte dem ind i munden på ham.

- Slik mine fingre rene, sagde Emil og kørte sine fingre rundt i munden på Mads.

Mads slikkede fingrene rene, hvorefter Emil smurte den smule sperm, som lå på maven af Mads rundt på maven.
- Hold kæft hvor var det bare pisse dejligt, stønnende Jacob.
Kapitel 34 – Fuld med sperm.

Kristian og Jacob gik over til deres tøj, hvor de begge to tog deres underbukser på. Imens bad Hans og Emil, Jens og Mads at stille sig op på bordet. De gjorde, som Hans og Emil sagde, og da de rejste sig op på bordet, havde Kristian og Jacob udsyn til deres numser.

- I har bare nogle gode numser, sagde Jacob som var ved at få stivpik igen.
- Så kom og se, hvad der gemmer sig på den anden side, sagde Hans og tog sig til sin stive pik.

Kristian og Jacob gik om på den anden side, så de fire stod og kiggede op på Jenses og Madses stive liderlige pikke.

- Lad os se jer spille, sagde Emil og begyndte at hive i sin egen stive pik.

Jens og Mads begyndte at hive forhuden frem og tilbage over de våde pikhoveder, og Kristian og Jacob, som havde fået underbukser på, tog dem meget hurtigt af igen, for de var blevet godt liderlige af at se på Jens og Mads.

- Hvor ser det godt ud, sagde Hans og gik om bag dem. Du har ret, Jacob, de har nogle gode numser.
- Kom her om igen, sagde Emil. Jeg tror, de er ved at komme.

Hans skyndte sig om til de andre igen, og han nåede også kun lige derom, da Mads begyndte at sperme ud over det hele. Det væltede ud med sperm, så det næsten ramte de fire drenge, og Mads stod og stønnede oppe på bordet, så han næsten var ved at ryge ned fra det. Mads blev færdig efter 10 – 12 sprøjt, hvor Jens kom med et stort skrig, og ud kom sådan et langt sprøjt, at Hans, Emil, Kristian og Jacob fik store øjne.

- Hold op hvor var det et langt sprøjt, sagde Hans. Det har jeg aldrig set nogen gøre før.

Jens sprøjtede videre og efter også 10 – 12 sprøjt, sank han sammen af udmattelse. Hans og Emil kom hen til ham og lagde ham ned på bordet, så han lå med hovedet ud over kanten. Emil stak sin pik ind i munden på ham, han kunne næsten ikke få vejret. Jens begyndte at sutte så godt han kunne, for han havde ikke fået vejret helt endnu. Men det var Emil ligeglad med, for nu ville han sperme og det skulle være i Jenses mund.

- Nu skal du få munden fuld af sperm, sagde Emil stønnende og trak sin pik ud.

Emil trak forhuden helt tilbage og et sprøjt af en tyk stråle sperm fløj ind i munden på Jens, og han fik besked på ikke at sluge det, før han fik besked på det. Emil blev ved med at sperme i Jenses mund, så han havde svært ved at holde det inde. Da Emil var færdig overtog Hans pladsen, og da han fik pikken rettet imod hans mund, kom spermen med en så høj fart, så det landede på kinden. Hans rettede pikken lidt til den ene side, så næste sprøjt ramte i munden på Jens.

- Hvor er det dejligt, stønnede Hans og fortsatte med at skyde sin dejlige sperm ind i munden på Jens.

Kristian og Jacob kom hen til Hans, de rettede deres stive liderlige pikke imod Jenses mund, hvor de også begyndte at skyde deres sperm ind i munden på ham. Med Jacob var ikke så god til at ramme i Jenses mund, de to lange spermsprøjt, der kom fra hans pik, landede på maven af ham.

- Slik det op, sagde Emil til Mads, som sad på bordet ved siden af Jens.

Mads rejste sig op på alle fire på bordet og begyndte at slikke Jenses mave ren. Og mens Mads slikkede Jacobs sperm op fra Jenses mave, var Emil gået om bag Mads og stak en finger op i numsehullet og fingerkneppede ham et lille stykke tid.

- Nå, vil du op at sidde, Jens, sagde Hans og hjalp Jens op at sidde.

Jens havde stadig munden fuld af sperm og da han kom op at sidde, kunne han ikke holde det hele inde, så der røg en stor klat ned på hans halvstive pik.

- Mads du ved hvad du skal gøre, sagde Emil og trak sin finger ud af numsen på ham.

Mens Mads slikkede Jenses pik rene for sperm, bad Hans Jens om at sluge den sperm, han havde i munden. Jens var helt lettet, da han havde fået slugt al spermen, hvor Jacob satte sig op på bordet og gav Jens et stort tungekys.
Mads havde fået slikket og suttet spermen væk fra Jenses pik, som var blevet stiv igen og stod lodret op af hans mave.

- Du kan godt sutte videre, Mads, sagde Emil. Sut til han kommer i munden på dig.

De andre fire var ved at tage deres tøj på, mens de så på at Mads suttede Jens, og da de havde fået deres tøj på, kom Jens i munden på Mads. Han spyttede det ud, så det lå på bordet, hvor Emil kom hen til ham.

- Du skulle sluge det, sagde Emil vredt. Vend din røv om imod mig, så den kan få nogle slag.
Kommentar